- 31 Temmuz 2011
- 3.038
- 9.306
- 358
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #186.021
aparat olarak ben mum kullanmıştım. avm lerde satılan dekoratif renkli mumlardan üzerinde mm yazıyor zaten 2 boy almıştım. prezervatife koyup üzerine kayganlaştırıcı sürüyorsun derin nefes alarak yavaş yavaş sokuyorsun zaten bir nokta var orayı geçtikten sonra sonuna kadar sok asla canın yanmıyor hissetmiyorsun bile. ben sokarken o kadar nasıl girdiğini merak ediyordum vajina aslında düşündüğünüzden derin. bana dr um mumla gitgel yapma penis gibi değil demişti. ben mumu soktuktan sonra yarım saat 1 saat öylece duruyordum, içimdeyken kegel egzersizi yapıyordum bayağı faydasını gördüm.cnm aynen bende oyle dusundum sımdı kendı parmagımız oldugu ıcın rahat oluyor ancak onemlı olan yabancı cısımle basarmak bence cunku penıs de yabancı madde bı nevıaparatı nasıl yapmalıyım mısal yumusak olmadıgı ıcın zararı olur mesela
tanıdığım birinin daha senin gibi doğumdan sonra olmuştu. 2. çocuğunu doğum yaptıktan sonra eşiyle beraber olamadı tatile filan çıkmıştı faydasını gördü.Benimde doğum yapalı 5 ay oldu böyle bir sorunum yoktu öncesinde.Sezeryan doğum yaptım ama 5 aydır bu sıkıntıyı çekiyorum.Rahatsızlığın adınıda bugün öğrendim.
Herkese mrb kızlar bende 5 aylık evliyim ve adından nefret ettiğm bu dertten muzdaripimkendi çabalarımla yenecektim fakat lanet mantar hastalığına yakalandım 3 ay boyunca geçmedi bu da benim iyice kötüye gitmeme sebep oldu bunalıma girdim doktora gitmeye karar verdim fiyatları duyunca iyice moralim bozuldu,burayı hep okuyorum ve şu an doktora gitmeme kararını aldım kesinlikle.parmak egzersizine başlıcam bende Allah hepimizin yardımcısı olsun hiç kolay değil neden ben sorusu çok yıpratıyor,güçlü ve azimli olmak zorundayız malesef kadınlığın diğer adı bu..
Ben sadece 5 günlük evliyim.Vajinusmus problemim vaar.Yaklaşık 2.5 yıllık flört dönemimiz oldu ama şu an yapayalnızım.Eşim hiçbir şekilde bana destek olmuyor. Aksine kötü sözler sarfediyor.Her gün ağlıyorum.
amanın ben 5 dakıka yapıp bırakıyorum yahu :)) bende mı uzun uzun yapayımaparat olarak ben mum kullanmıştım. avm lerde satılan dekoratif renkli mumlardan üzerinde mm yazıyor zaten 2 boy almıştım. prezervatife koyup üzerine kayganlaştırıcı sürüyorsun derin nefes alarak yavaş yavaş sokuyorsun zaten bir nokta var orayı geçtikten sonra sonuna kadar sok asla canın yanmıyor hissetmiyorsun bile. ben sokarken o kadar nasıl girdiğini merak ediyordum vajina aslında düşündüğünüzden derin. bana dr um mumla gitgel yapma penis gibi değil demişti. ben mumu soktuktan sonra yarım saat 1 saat öylece duruyordum, içimdeyken kegel egzersizi yapıyordum bayağı faydasını gördüm.
Canım korkularım var ve kendimi çok kasıyorum.Hiçbir zaman yapamayacakmışım gibi geliyor.İşin kötüsü eşim de yanımda değil.Böyle gitmez boşanırız, bişeyi bile beceremedin'' gibi sözler sarfediyor.Ben sadece 5 günlük evliyim.Vajinusmus problemim vaar.Yaklaşık 2.5 yıllık flört dönemimiz oldu ama şu an yapayalnızım.Eşim hiçbir şekilde bana destek olmuyor. Aksine kötü sözler sarfediyor.Her gün ağlıyorum.
canım bende aynıydım suan o sebep ve başka sebeplerden dolayı ben dava açtım boşanacağım.(5 aylıkken)Çıldırmak üzereyim daha 5 günden.Üstelik biz 2 düğün yapacaktık.Birini yaptık biri haftaya. İnsanlara mutlu gözükmek zorundayım.Paylaşacak kimse yok.Eşim ne yaparsan yap düzeleceksen düzel gel,ben ilgilenmiyorum diyor ve bana çok kırıcı davranıyor.5Günde psikolojim çok bozuldu.Ağlamaktan başka hiçbişey yapmıyorum.öyle eksik hissediyorum ki kendimi.Hiçbişeyi beceremeyen ve hep böyle devam edecek olan ve belki de boşanmayı bekleyen.Çıldırıcam.
Canım korkularım var ve kendimi çok kasıyorum.Hiçbir zaman yapamayacakmışım gibi geliyor.İşin kötüsü eşim de yanımda değil.Böyle gitmez boşanırız, bişeyi bile beceremedin'' gibi sözler sarfediyor.
Çook teşekkür ederim desteklerin için.Bu mesajı okumak bile içimi bir nebze olsun rahatlattı.İnsanın birilerine içini dökebilmesi çok harika bir şey.Eşimle hiç bir şekilde konuşmayı düşünmüyorum çünkü beni anlamayacaktır.Kendim başarıcam inanıyorum buna.İnşallah herşey düzelir de buraya mutluluk cümleleri yazarız.Şu erkeklere ne demeli bilemiyorum, nasıl da ön yargılılarEş desteği çok önemli, karşına al ve bu sorunla başetmem için sana, anlayışına ihtiyacım var de eminim olgunlukla karşılayacaktır.
Aynanın karşısına geç ve vajinanı tanı önce, incele, dokun. korkulacak hiçbir şey yok, vajinanın yapısı esnek, hangi aparatı kullanırsan onun şekline girer. Sen kendini kastığın için kaslar izin vermiyor ilişkiye, hiçbir zaman yapamayacağımı düşündüm senin gibi ümitsizdim, düşündüğümüz gibi değil halbuki.
Boşanma lafını hiç okumamış kabul ediyorumegzersizlere başlayalım bugün, serçe parmağının ilk boğumunu almaya çalış, yapamayacak gibi olursan kayganlaştırıcı krem kullanabilirsin ya da bizim kızların yaptığı gibi zeytinyağı da kullanabilirsin. Derin bir nefes al nefesini verirken, parmağını hafif hafif ittirmeye çalış, ne kadar kolay girdiğini göreceksin inşallah.
Çok üzüldüm canım böyle bitmesine.Keşke daha anlayışlı olsaymış eşin.Gerçi benimki de öyle bakalım ne olacak sonumuz.canım bende aynıydım suan o sebep ve başka sebeplerden dolayı ben dava açtım boşanacağım.(5 aylıkken)
onuruma yediremem.onlarda daha kötü yapıyor bu problemi.
ama inşallah si iyi olursunuz.
canım ya.Şu erkeklere ne demeli bilemiyorum, nasıl da ön yargılılarEş desteği çok önemli, karşına al ve bu sorunla başetmem için sana, anlayışına ihtiyacım var de eminim olgunlukla karşılayacaktır.
Aynanın karşısına geç ve vajinanı tanı önce, incele, dokun. korkulacak hiçbir şey yok, vajinanın yapısı esnek, hangi aparatı kullanırsan onun şekline girer. Sen kendini kastığın için kaslar izin vermiyor ilişkiye, hiçbir zaman yapamayacağımı düşündüm senin gibi ümitsizdim, düşündüğümüz gibi değil halbuki.
Boşanma lafını hiç okumamış kabul ediyorumegzersizlere başlayalım bugün, serçe parmağının ilk boğumunu almaya çalış, yapamayacak gibi olursan kayganlaştırıcı krem kullanabilirsin ya da bizim kızların yaptığı gibi zeytinyağı da kullanabilirsin. Derin bir nefes al nefesini verirken, parmağını hafif hafif ittirmeye çalış, ne kadar kolay girdiğini göreceksin inşallah.
.inşaallah hayırlı bir şekilde atlatırsın ve bana yardımcı olursun özelde canım.Çook teşekkür ederim desteklerin için.Bu mesajı okumak bile içimi bir nebze olsun rahatlattı.İnsanın birilerine içini dökebilmesi çok harika bir şey.Eşimle hiç bir şekilde konuşmayı düşünmüyorum çünkü beni anlamayacaktır.Kendim başarıcam inanıyorum buna.İnşallah herşey düzelir de buraya mutluluk cümleleri yazarız.
Çok üzüldüm canım böyle bitmesine.Keşke daha anlayışlı olsaymış eşin.Gerçi benimki de öyle bakalım ne olacak sonumuz.
Çook teşekkür ederim desteklerin için.Bu mesajı okumak bile içimi bir nebze olsun rahatlattı.İnsanın birilerine içini dökebilmesi çok harika bir şey.Eşimle hiç bir şekilde konuşmayı düşünmüyorum çünkü beni anlamayacaktır.Kendim başarıcam inanıyorum buna.İnşallah herşey düzelir de buraya mutluluk cümleleri yazarız.
Çok üzüldüm canım böyle bitmesine.Keşke daha anlayışlı olsaymış eşin.Gerçi benimki de öyle bakalım ne olacak sonumuz.
canım ya.
parmakmış aparatmış, bunlar hymeni bozmazmı?
Kızlar iyi ki varsınız. Çok mutlu oldum yazdıklarınıza.Bu sorunu aştığım an söz kullanıcı adımı değiştiricem:).Eşim dışında kimse bilmiyor durumu.Anlatmamak için kendimi çok dizginliyorum.Mümkün olduğu kadar Anlatmayacağım da.İnşallah bu kötü günler çabuk geçer ve kötü bir anı olarak kaybolur gider.
Çoook teşekkür ederim AdaNis :) Gerçekten çok iyi geldi söylediklerin bana. Sanırım aşşama aşama başlayıp size anlatırsam gelişmemi görüp başarabilirim.peki sence doktora gitmeli miyim şu aşamada ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?