Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canım sen çok değerlisin, zavallı filan değilsin anlaşılan eşin destek olmaya yanaşmayacak, bu konuyu bir müddet konuşmamaya çalışın. Sözlerinin ağırlığını fark edip pişman olacaktır.

Sen egzersizlerine vermeye çalış aklını, başardıkça tüm bu olumsuz düşünceler kaybolacak zihninden,sen henüz 5 günlük evlisin bu kadar erken pes etme

Reactions: vop
Tamam canım . İnşallah dediğin gibi olur. ben şu an dibe vurmuş gibiyim resmen. Başaracağıma da maalesef hiç inanmıyorum. Sen çok sağol,yordum seni .Çok teşekkrü ederim herşey için. Umarım sen haklı çıkarsın. Umarım..

Ne haldeydim ilk zamanlar bir bilsen, böyle söylemezdin. Ben başardıysam herkes başarır, eşimi yanıma bile yaklaştırmazdım, istemsizce ittirirdim. Kabus dolu, berbat günlerdi hepsi geride kaldı çok şükür.

Seninle de bu günleri konuşucaz, tüm yaşadıkların geride kalıcak inşallah. Sen de sağol arkadaşım, yormak ne demek, yeter ki üstesinden gelmeye çalış, yenilemez, baş edilemez bir sorun değil yaşadığın inanmaya çalış kendine, bugünden itibaren aksatmadan egzersizlerini, bir an önce başla, erteleme, bırakma.

Sorun olursa ben ya da kızlardan biri mutlaka sana yardımcı olacaktır. Hadi güzel haberlerle gel bize

canım bu hayatta emın ol basarılmıcak hıcbırsey yok yeterkı ıste pes etme ben ınanıorum yapıcaksun egzersızle ıyıcıe calıs sonra kendıne aaparat yapp o aparatı ıcınde ılskıye grrms gbııı sk ckr ve bnu yapabldgnı snnda ona gstr kı grsun sorunn snde olmdgnı grsun emn ol o aparttn dha koly alcksn onu cnku penıs prmktan da aprttnda daha yumusk ve bnu sen kendı elınle tut sok onn ypmsnı bkleme o an derın nfes alll apartı skuorm de bynne bnu yerlestr once aprt sokr gbı sok naslll kaıp gtcgnı emnmkı anlmcksn

hyr kesnlkle bole dusunme o da bn gerıldgnden yapıodr

Vajinismus tedavisinde eşlerimize düşen görev de çok çok fazla. Benim tedavi sürecimde önce psikoloğum Aslı Hanım sonra eşim bunu atlatmamı sağladılar. http://vajinismus.psikodestek.com/vajinismusta-eslerin-rolu/ bu yazıyı eşlerinize mutlaka okutun kızlar.

Tum Arkadaşlar destek olduğunuz ve benı yalnız bırakmayıp cesaretlendırdıgınız ıcın cok teşekkür ederım ıyıkı varsınız ınsaallah dıer Arkadaşlarda kısa zamanda yener bu hastalığı mutlu ve huzurlu olurlar

Kizkar maalesef yapamadim.nefes alip vermeyi bile unuttum.nefes egzersizi icin oneriniz var mi
korkmuyorum aslinda ama fark etmeden kasiyorum heralde.parmagimi sokmayi deniyorum ama sanki orda oyle bir bosluk yokgitmiyor. BiBilmem ki ankatabildim mi
Merhaba, nefes egzersizi ile kendini kontrol altinda tutacaksin buyuzden muhim burundan derriiinnce karna dolan bir nefes alacaksin ve sonra agzindan yavaasca vereceksin bu esnada idrar yapar gibi ikincan ve nefes aldiginda gozlemle bak kasilamazsin mumkun degil.hic parmak sokabip mis miydin? Bana ozelden yazar misin?

Asla pes etmeyin arkadaşlar burada yazılanları ııce takıp edın bu tamamen beynın bı oyunu onu kontrol ettıgınız takdırde başarılı olacaksınız emın olun.dualarım sızınle Allah yardımcımız olsun.

Merhaba arkadaslar uye olmadan okuyanlar lutfen uye olup yazin gruba en son kasimda yazilmis olmasi cok uzu
Merhaba, gecmisi okuyamadim cok eskilerdenim ne ile egzersiz yapmaya calisiyorsun?

Arkadaslar azmedin yilmayin egzersizden baska yolu yok beynimize bunu ogretmek ve inandirmak zorundayiz ve bunun icin tabiki duanin gucu tartisilmaz ama sihirli degnek yok kacmayin ertelemeyin burada ben dahil bircok arkadasim imkansizimizi basardik ve bu muymus dedik inanin ve isteyin

bende zeytinyağıyla yenenlerdenimmm
bana zeytinyağ ile yendim ekle ismimi diyen arkadaşları sayfamda ekliyordum diğer arkadaşlara cesaret olsun diye ama bilmediklerimi ekleyemedim. sizinde gözünüz aydın arkadaşım =) ama sizin nickiniz bana hiç yabancı gelmedi.

Çok zor çok 3yıllık evliyim neler çektim bu vajinusmus yüzünden 9 ay önce şükürler olsun bir dua sayesinde yendim.sakın yılmayın korkmayın inan korkulacak bişi yokmuş kızlar o ağladığım kendimi parçaladığım psikolojimi altüst etmesine deymedi dua yıda paylaşıcaö rabbim çok büyük

Berakellahü leke ve bâreke aleyke ve cemea beynekümâ fi hayrin
Dua bu arkadaşlar anlamı: Allah senin üzerine bereketli kılsın ve üzerine bereketini döksün.ikinizi hayır içinde biraraya getirsin.
Ben bu duayı çok inanarak yürekten okudum ve 2yıllık vajinusmus hikayem son buldu ve okadar duyduğum acı duvarlar olduğunu düşündüğüm kapı açıldı lütfen deneyin inanarak yılmayın

Sen mantardan nasıl kurtuldun canım benim ki kronik olmaya başladı aşırı canımı sıkıyor yapmadığım şey kalmadı,diğerine gelince çok haklısn reglim bitti yarın egzersize başlıyorum Allahın izniyle,sizler bana umut ışığı verdiniz iyiki varsınız...

Arkadaşlar iyi ki varsınız siz.Mesajlarınızı okudukça çok rahatlıyorum,cesaretim geri geliyor.Eşimle de biraz konuştuk.Olumlu gitti şükür.Ama içim hep sıkıntılı.Herkes aşar da ben aşamazmışım gibi geliyor.

Egzersiz falan da yaptın mı canım yoksa sadece dua mı ettin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…