Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canım ben de 5 aylık evliyim allah kolaylık versin sana da çeken bilir bi biz anlayabiliriz birbirimizi.ilk gece kabusumu balayı kabusumu asla unutamam,millettin en mutlu ayları günleri bizlere zehir oldu ve oluyor,neden ben soruları.hatta burda bi arkadaş yazmış aynısını büyü mü yaptılar bana soruları gelmeye başlıyo insanın aklına,annemler tefriciye duası okudular benim için Rabbim kabul etsin hepimizin duasını da kurtulalım inş

Egzersiz yaptım ama çokta başarılı olduğum söylenemez tam bir sonuç elde edemiyordum korkudan bir arkadaşım bu duayı oku gerisini Allaha bırak dedi ve inan egzersiz yapmaya korkan ben nasıl olduğunu anlamadan o kabus dolu günleri geride bıraktım korkulacak hiçbirşey yok inanınki

Egzersiz falan da yaptın mı canım yoksa sadece dua mı ettin?
Egzersiz yaptım ama çokta başarılı olduğum söylenemez tam bir sonuç elde edemiyordum korkudan bir arkadaşım bu duayı oku gerisini Allaha bırak dedi ve inan egzersiz yapmaya korkan ben nasıl olduğunu anlamadan o kabus dolu günleri geridebıraktım korkulacak hiçbirşey yok inanınki

Ne güzel Allah daim etsin canım bende okumaya başlıyorum hemen duayı,bizler de geride bırakırız inş bu günleri

konuş kendisiyle ciddi ciddi canım.
doktora gidin doktorda konuşur onunla zaten.
bu aklı kıtlar birtek kendi başlarına geldi sanıyor

Kızlar zeytinyağı mantara sebep olur mu? Benim bide baş belası mantarım var da

Ne güzel Allah daim etsin canım bende okumaya başlıyorum hemen duayı,bizler de geride bırakırız inş bu günleri
İnşallah cnm bnm kalbim sizlerle umutsuzluğa kapılma bn çok ağladım 2yılı kendime zindan ettim egzersizlere dewam et onlarda çok etkili duayıda inanarak yürekten oku inşallah darısı bütün bu sıkıntıyı çeken kardeşlerimin başına güzel hbrlerini bekliyorum

İnş canım çok sağol iyiki varsınız burası gerçekten çok güzel bir alan yardımlaşma harika,yoksa insan kendi kendini yiyip bitiriyor.

Kızlar zeytinyağı mantara sebep olur mu? Benim bide baş belası mantarım var da
normalde zeytinyağ hepsinden doğal olduğu için şimdiye kadar önerdiğim arkadaşlar hiçbir sıkıntı yaşamadılar Allahın izniyle. ama zaten mantar var diyorsun o yüzden nasıl etki yapar bilemiyorum canım. ama mantara sarımsak iyi geliyordu yanlış hatırlamıyorsam internette araştırabilirsin.
http://www.kadinlarkulubu.com/archive/t-364945.html
birde burada belki işine yarar önerisi olan varsa denersin arkadaşım.

Mantar sabunu kullanmamı önerdi doktorum, sıvı sabun şeklinde. Her banyodan sonra mantarlı bölgeye uygulamam yeterli oldu, bitkisel bir üründü yalnız markasını anımsayamıyorum

Senin tedavi yöntemin neydi? Ayrıca kronikleşmeye başladığını düşünme, hemen sonuç veren bir rahatsızlık değil

Sizler de iyi ki varsınız, başardığınızı gördükçe dünyalar bizim oluyor

slmm kızlar adetim halen gelmedi 13 gün oldu bugün 2 defa idrar test yaptım negativ çıktı böyle olan varmı
var tatlım bazen oluyor. stres kaynaklı yada vajinal iltihap falan varsa da olabiliyor regl gecikmesi. yada hamileysen kanda daha geç çıktığıda olabiliyormuş.kesin birşey söylemek yanlış olur. sen idrar testi yapmışsın ama, bence kan testi yaptır en sağlamı odur.

Canım nasıl sevindim anlatamam herkes hata yapar, anlaşılan eşin de hatasını anlamış.

Öyle bir aşarsın ki, bugünlerini unutur, anmak bile istemezsin

Egzersizlerine başladın mı?

Güzel haberlerle başladık güne, ne mutlu

Çok, çok sevindim canım, azmin zaferi

arkadaşlar merhaba aranıza yeni katılmadım ama yeni yazıyorum sürekli takip ettiğim bir sayfa...neyse sorunuma geleyim doğuda bir ilde öğretmenim evleneli 2 yıl oldu ama hala ilişkiye giremedim...kısacası vajinismus problemi yaşıyorum....burada psikiyatristlere gittim doğudaki diğer illere gittim fakat sorunu çözemedim...çünkü hasta yoğunluğundan tedavi edemeyecekleri söylediler... diğer illerdeki doktorlar ise haftada 1 kere eşimle gitmem gerektiğini söylediler...fakat gidemyiz çünkü ikimizde çalşıyoruz...geçenlerde haydar dümen reçetesini denedim yine olmadı...çok sevdiğim bir eşim var fakat artık bu sebepten ötürü çok sıkıntılar yaşıyoruz(bilnçaltındaki asıl sebep ) evliliğm bitmek üzere ne yapmam gerekiyor nasıl yenerim bu sıkıntıyı...lütfen yardım edin...kendi yöntemlerimle nasıl çözerim yardımcı olabilirseniz çok sevinirim...

Evet yanlız olmadığımızı bilmek ve burda aynı şeyleri yaşayan insanlarla beraber çözüm aramak dertleşmek paylaşmak çok güzel

kusura bakmazsanız dua hakkında bişey sorucaktım kesinlikle bende okumayı düşünüyorum bu duayı öncesindemi okudunuz afedersiniz o iş olurkenmi aydınlatırsınız çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…