- 3 Kasım 2014
- 81
- 24
- 28
- 35
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #186.061
Arkadaşlar iyi ki varsınız siz.Mesajlarınızı okudukça çok rahatlıyorum,cesaretim geri geliyor.Eşimle de biraz konuştuk.Olumlu gitti şükür.Ama içim hep sıkıntılı.Herkes aşar da ben aşamazmışım gibi geliyor.
Egzersiz yaptım ama çokta başarılı olduğum söylenemez tam bir sonuç elde edemiyordum korkudan bir arkadaşım bu duayı oku gerisini Allaha bırak dedi ve inan egzersiz yapmaya korkan ben nasıl olduğunu anlamadan o kabus dolu günleri geridebıraktım korkulacak hiçbirşey yok inanınkiEgzersiz falan da yaptın mı canım yoksa sadece dua mı ettin?
Egzersiz yaptım ama çokta başarılı olduğum söylenemez tam bir sonuç elde edemiyordum korkudan bir arkadaşım bu duayı oku gerisini Allaha bırak dedi ve inan egzersiz yapmaya korkan ben nasıl olduğunu anlamadan o kabus dolu günleri geridebıraktım korkulacak hiçbirşey yok inanınki
konuş kendisiyle ciddi ciddi canım.Kızlar gerçekten iyi değilim ben herşeyi düşünmeye başladım.Eşim benim çok üstüme geliyor.En ufak bir sözümde bana ağlayan bir zavallı olduğumu hissettiriyor.Çekinmeden söylüyor da.Çok kötü bir insan olduğunu bile düşünmeye başladım. Böyle değildi normalde. Onu tanıyamıyorum.Çıldırıcam.Kendimi öldürücem . Çıldırıyorum.
bana zeytinyağ ile yendim ekle ismimi diyen arkadaşları sayfamda ekliyordum diğer arkadaşlara cesaret olsun diye ama bilmediklerimi ekleyemedim. sizinde gözünüz aydın arkadaşım =) ama sizin nickiniz bana hiç yabancı gelmedi.
İnşallah cnm bnm kalbim sizlerle umutsuzluğa kapılma bn çok ağladım 2yılı kendime zindan ettim egzersizlere dewam et onlarda çok etkili duayıda inanarak yürekten oku inşallah darısı bütün bu sıkıntıyı çeken kardeşlerimin başına güzel hbrlerini bekliyorumNe güzel Allah daim etsin canım bende okumaya başlıyorum hemen duayı,bizler de geride bırakırız inş bu günleri
İnşallah cnm bnm kalbim sizlerle umutsuzluğa kapılma bn çok ağladım 2yılı kendime zindan ettim egzersizlere dewam et onlarda çok etkili duayıda inanarak yürekten oku inşallah darısı bütün bu sıkıntıyı çeken kardeşlerimin başına güzel hbrlerini bekliyorum
Çok sevindim canım çooook Allah'im bize de nasip etsinSlm kızlar yendım bu hastalığı başardımm cok mutluyum cok sükur Allahım herkese nasıl etsın
Evet yanlız olmadığımızı bilmek ve burda aynı şeyleri yaşayan insanlarla beraber çözüm aramak dertleşmek paylaşmak çok güzelİnş canım çok sağol iyiki varsınız burası gerçekten çok güzel bir alan yardımlaşma harika,yoksa insan kendi kendini yiyip bitiriyor.
Canim HAYIRLI OLSUN BACIM ÇOK SEVINDIM:)Slm kızlar yendım bu hastalığı başardımm cok mutluyum cok sükur Allahım herkese nasıl etsın
normalde zeytinyağ hepsinden doğal olduğu için şimdiye kadar önerdiğim arkadaşlar hiçbir sıkıntı yaşamadılar Allahın izniyle. ama zaten mantar var diyorsun o yüzden nasıl etki yapar bilemiyorum canım. ama mantara sarımsak iyi geliyordu yanlış hatırlamıyorsam internette araştırabilirsin.Kızlar zeytinyağı mantara sebep olur mu? Benim bide baş belası mantarım var da
Sen mantardan nasıl kurtuldun canım benim ki kronik olmaya başladı aşırı canımı sıkıyor yapmadığım şey kalmadı,diğerine gelince çok haklısn reglim bitti yarın egzersize başlıyorum Allahın izniyle,sizler bana umut ışığı verdiniz iyiki varsınız...
var tatlım bazen oluyor. stres kaynaklı yada vajinal iltihap falan varsa da olabiliyor regl gecikmesi. yada hamileysen kanda daha geç çıktığıda olabiliyormuş.kesin birşey söylemek yanlış olur. sen idrar testi yapmışsın ama, bence kan testi yaptır en sağlamı odur.slmm kızlar adetim halen gelmedi 13 gün oldu bugün 2 defa idrar test yaptım negativ çıktı böyle olan varmı
Arkadaşlar iyi ki varsınız siz.Mesajlarınızı okudukça çok rahatlıyorum,cesaretim geri geliyor.Eşimle de biraz konuştuk.Olumlu gitti şükür.Ama içim hep sıkıntılı.Herkes aşar da ben aşamazmışım gibi geliyor.
Kızlar sonunda hepsini almayı başardım sanırım artık ben de yendim kurtuldum darısı hepinizin başına bugün daha mutlu uyurum Allah hepinize yardım etsin soru sormak isteyen lütfen çekinmeyin özelden yazın
Çok sevindim canım çooook Allah'im bize de nasip etsinbnde bugün iki parmağı eşimle yaptım bnde mutluyumm
Evet yanlız olmadığımızı bilmek ve burda aynı şeyleri yaşayan insanlarla beraber çözüm aramak dertleşmek paylaşmak çok güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?