Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Amacımız yardımlaşmak cnm nie kusura bakayım ilk önce rabbime yalvardım beni bu dertten kurtarması için sonra duayı okudum ve denedik cnm sonuca inan eşim ve ben inanamadık ama kurtulmuştum

Amacımız yardımlaşmak cnm nie kusura bakayım ilk önce rabbime yalvardım beni bu dertten kurtarması için sonra duayı okudum ve denedik cnm sonuca inan eşim ve ben inanamadık ama kurtulmuştum

teşekkür ederim canım Allah razı olsun bende okumaya başlıycam inşallah Rabbimin izniyle herkez bu sıkıntıdan kurtulur

teşekkür ederim canım Allah razı olsun bende okumaya başlıycam inşallah Rabbimin izniyle herkez bu sıkıntıdan kurtulur

Nasıl yani hasta yoğunluğundan bakamazlarmış, asıl sebebi nasıl tedavi edileceğini bilmiyorlar bence. Türkiye'de vajinismus oranı diğer ülkelere göre hayli fazla, sadece bu konuda çalışma yapan doktorların sayısı oldukça düşük. Kadın hastalıkları ve doğum bölümüne başlık altında eklenmesi gereken çok önemli bir konu, göz ardı edilemeyecek kadar mühim.

Canım bu sorunun psikolojik olduğunu biliyorsun zaten, bilinçaltındaki korkularını yenerek bu sorunun kolaylıkla üstesinden gelebilirsin. Kendi başına egzersiz yapıp yenen birçok arkadaşımız var. Daha önce egzersiz yaptın mı, hangi aşamadasın?

Amin canım inşallah senin ve tüm bu derdi çeken kardeşlerimin en kısa sürede kurtulmalarını nasip etsin Allah.Sormak istediğin şeyler olursa özeldende yazabilirsin yardımcı olurum inşallah güzel hbrlerinizi alırız

çok teşekkür ederim canım amin cümlemizin duaları kabul olsun herkez kurtulsun inşallah

hiç egzersiz yapmadım...geçecek olacak diye...ama ne geçeceği var ne de olacağı...kadın doğuma gittim genel anestesi dendi araştırdım yanlışmış başa bir ildi psikiyatriste gitti her hafta eşinle birlikte seansa almam gerek dedi ama gidemem çünkü ikimizde çalışıyorum...bulundğum ilde gittim ben bakmıyorum dedi...bugün sabah yine bulunduğum ilde yine bir psikiyatriste gittim lakin o da cinsel eğitim terapistliği eğitimi almış biri ama her hafta 1 saat terapi alman gerekiyor fakat bunu biz yapamayız hasta yoğunluğumuz çok diyo...ünv.hastanesi git diyo...ünv hastanesi buraya en yakın 3.5 saatlik ilde var...anlasılan her kapı yüzüme kapanıyor...dr. ulusoy diye birini duydum aradım keza orası çok uzak ve eşim fiyatı çok pahalı buldu...neresini çevirirsen çevir sorun sizin anlayacağınız.... şimdide ne yapması gerektiğini bilmeyen avare gibi interneti araştırıyorum... ama yıllardır araştırıyorum...bişi bulabildimmi derseniz...hayır

Anlıyorum, genel anesteziyle hiçbir ilgisi yok tamamen psikolojik. Bu problemi çözebilenler de devasa fiyatlar biçiyor.(gerçi insanın gözü parayı görmüyor sonunda mutlu olacaksa). Bunun sektör haline getirilmesi yanlış, milli geliri çok fazla, standartları çok yüksek bir ülke değiliz, herkesin geliri belli. Doktora gitmeden, kendi başına mücadele vererek yenen birçok arkadaşımız var hatta sana da yazarlar nasıl yendiklerini.

O halde parmak egzersiziyle başlayalım olur mu serçe parmağının ilk boğumunu derin bir nefes alarak hafifçe ittirmeye çalış, nefesini verirken ittirirsen daha kolay sonuç alırız. Önce bunu dene, ittirmekte zorlanırsan kayganlaştırıcı kremle dene. Hiç kullanmadıysan sana marka ismi verebilirim. Ne kadar kolay olduğunu göreceksin ve vajinanın esnekliğini keşfettikçe kendiliğinden ilerlersin zaten .

Canım tebrık ederım hayırlı olsun cok mutlu oldum

Sen 3 parmaktan sonra mı yendin canım
Evet tatlım Uç parmağa gectım ama ılık bı duş sonra oaranın gevsemesı ıcın nefes egzersızı sonra eşimin parmağıyla deneme sonrada oldu canım anlamadım bıle ama asla pes etme ınadına davran yeneceksin emın ol.

dün deneme yaptık ben şimdiye kadar hiç kendim sokmamıştım parmagımı hep eşim yapıyordu ya bana. Dün ben orta parmagımın hepsini soktum o kadar mutlu oldum ki anlatamam. Eşimde çok mutlu oldu. Ama benim midem bulandı fazla devam edemedim. Sanki etrafı hep et parçalarıyla dolu gibi çok tuhaf bir yapısı var sonra ben üste denedim fazla girmedi alta geçtim bacakalrımı eşime doladım ve yarısından fazlası girdi sanki hem şimdiye kadar bu kadar çok açmamıştım bacaklarımı eşim bile şaşırdı. Tam yine olmadı ama olsun :) Bu bile benim için büyük ilerleme.

Olmadı dıe Bırakma üstüne gıt Ağrı olur dıe korkma ınan hıc bısı olmuo

yazdıklarınız çok doğru kesinlikle haklısınız...benim sıkıntım ben bacaklarımıda kasıyorum hiç birşeye izin vermiyorum

yazdıklarınız çok doğru kesinlikle haklısınız...benim sıkıntım ben bacaklarımıda kasıyorum hiç birşeye izin vermiyorum

bende böyleydim ama evliliğimi kaybetmemek için kızdım kendime herkes yapıyor benimde yapmam gerek dedim ve bacaklarımı açabiliyorum çok şükür

bir sürü kas gevşetici uyuşturucu sprey emla gibi seyler kullandım ama yine olmadı bazen bacaklarımı kesip atmak geliyor içimden kasılmasın diye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…