Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

yazdıklarınız çok doğru kesinlikle haklısınız...benim sıkıntım ben bacaklarımıda kasıyorum hiç birşeye izin vermiyorum

Canım benim ilişkinin gerçekleşmeme sebebi kendini çok kasman. rahat olursan kendiliğinden kayıp gidecek.

Çok fazla tekrara düşüyorum ama sizin için bunu yapmaya devam edicem vajina esnek, içi bomboş ve kaygan, kendini sıktığın için kasların ilişkiye izin vermiyor. bunu yapan milyonlarca insan var ve düşünsene sandığımız gibi acılı, ağrılı, korkunç bir şey olsaydı eminim kimse buna yanaşmazdı korkularının üzerine git, acı yok ağrı yok sancı yok , hayalimizdeki gibi bir kanama yok, sadece rahat ol zihninde bitiyor her şey.

Söylediğim gibi parmak egzersizlerine başla hemen, erteleme geciktirme, bu kadar kolay mıymış diyeceksin inan bana gözünde büyüttüğün gibi değil.

ben kendime tam 2 yıldır kızıyorum kendi kendimi terapi ediyorum lakin yok yok yok iş tam o raddeye gediğinde kasılıyorum

Bende tam anlamıyla aşmış degilim ama çok yakın bir zamanda aşacagıma inanıyorum. İlk başta egzersdizi kabullenemedim. Kızlıgımı kendim bozarım diye korktum kanar diye korktum sonra baktım çare yok eşime bu egzersizlerden bahsettim. Oda hemen kabul etti çünkü başka seçenegimiz kalmamıştı eşim önce serçe parmakla başladı bir gün serse parmak ikinci gün yüzük parmak sonra orta parmaga kadar geldik. Sonraki gün iki parmagın yarısına kadar aldım. Tabi bu sırada penis denemeside yapıyorduk. En son gelişmede dün oldu işte yarısından fazlası girdi ben alttaydım bacaklarımı eşimin beline doladım ve eşim girdikçe popomu arkadaya dogru çektim böylece penis alta dogru kaydı zaten penisin girişi popoya doğru olcak aşagı yukarı geğil

tamam bugunden ıtıbaren denemeye baslıcam cok tesekkur ederım ilginiz için :)

bir sürü kas gevşetici uyuşturucu sprey emla gibi seyler kullandım ama yine olmadı bazen bacaklarımı kesip atmak geliyor içimden kasılmasın diye :)

Onlar hiçbir işe yaramaz, sende bitiyor her şey. Biz de aynı şeyleri hissettik, ama inan bana hepsi geride kalıyor, yeter ki azimle egzersizlerini aksatmadan devam ettir, başarabilirsin.

Nazlım bıde ben yatar pozısyonda kaldım bacaklarımı eşime doladım hafıf popomu kaldırarak belımın altına yastık koydum, gırmeden önce uc parmağımı Alıp gevsedıkten sonra p..is yerlestırdım o şeklide daha rahat oldu.

Canı senın kı bıtmıs basarmısın bende senın gıbı Yaptım başardım sonua gelmısın bırazcık daha gayret

benimle aynı hisleri ve duyguları paylaşan insanlarla konuşmak çok güzel birşey allah hepimizin dermanını versin inşallah sabah yazmaya başladığımda ağlıyordum şimdi gülüyorum :) güvenimmi geldi yerine ne :)

sen nasıl başardın pozisyonun nasıldı ilaç filan kullandın mı?
Canım ılac kullanmadım yatar pozısyonda oldu bacaklarımı eşimin beline sardım belıme yastık koydum vajınanın gırısı popo yönde olduğu ıcın rahat gırmesı ıcın bu pozısyonu sectım ve rahat oldu.

Canım bıde ben kendı parmağımla gırış yönünde olup olmadıgından emın olduktan sonra eşimin p..si Aldım yani ıkı yada Uç parmagımla hazırlayıp başardım.

Gül tabii, güzel haberlerle geldiğinde daha çok gülücez

Aaaa aa hala burdaymış, hadi egzersizler seni bekliyor serocum azimle, gayretle, sabırla üstesinden geleceksin inşallah.

Bir nokta var orayi gectikten sonra sonuna kadar sok diyosun ya hani, o nokta kizlik zarimi? Anlamadim! Yoksa baska biseymi canim? Ben kizlik zarima zarar vermek istemiyorumda! Bunu esim yapsin isterim

ne kadarlık evliyken yendiniz kaç ay çektiniz bu hastalıgı

inşallah canım çok ümitlendim :) bugün hep güzel haberler geliyo ah bizde yensek bi

Kizlar benim reglim bitmedi daha o yuzden yazmiyorum fazla ama butun mesajlari tek tek okuyorum her gun takip ediyorum! Ne guzel bir suru arkadasimiz yenmis bu illeti!!! Darisi basima insallah dün neler oldu neler kizlar! Sizinle paylasmak istiyorum! Dün esim karsimda hüngür hüngür agladi! Baska bisey icin kucuk bi tartisma yasadik! Vajinismusun verdigi sikintiyla olsa gerek cok SIKILmistim! Aglayarak bende biktim artik benimde sorunlarim var Mutsuzum heeep diye bagirdim! Esim cok uzuldu! Ben sana destek olmuyomuyum! Her zaman yaninda degilmiyim! Benimde icim yaniyo! Benden yasca kucuk olan arkadaslarimin ikinci cocuklari oluyo! Ben bunlari gordukce icim yanmiyomu saniyosun! Sana bisey belli etmiyorum! Seni dusundugun icin seni uzmemek icin cocuk konusunu acmiyorum bile! Ama ben istemezmiyim hic baba olmak! Benim icinde cok zor! Ben sana her gun yardil etmeye calisiyorum! Seni hic bi zaman mutsuz etmek istemedim! Ben seni her gun teselli ediyorum hep yanindayim! Peki Beni kim teselli edecek! Diyerek omzuma basini koyup hüngür hüngür agladiii !!!!!!!!! . Offff icim gitti!!! Onu hic boyle gormemistim!!!!

üzüldüm canım onlar da çok etkileniyolar haliyle ama belli etmiyolar bizde aynı konuşmaları yaptık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…