- 25 Ekim 2014
- 287
- 277
- 53
- 36
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #186.121
Canimmm iste bu illett hastalik neden vardirki bak esin senin enazindan yaninda.benim.esim.inanmadi.egzersizlere bi ise yaramiyor dedi.ve ÇOK ŞÜKÜR ERTESI GECE YENDIM YANI SEN.BU YONDEN SANSLISIN CANIM UMARIM EN KISA SUREDE ALLAHIM.IZNIYLE.SENDE YENERSINKizlar benim reglim bitmedi daha o yuzden yazmiyorum fazla ama butun mesajlari tek tek okuyorum her gun takip ediyorum! Ne guzel bir suru arkadasimiz yenmis bu illeti!!! Darisi basima insallahdün neler oldu neler kizlar! Sizinle paylasmak istiyorum! Dün esim karsimda hüngür hüngür agladi! Baska bisey icin kucuk bi tartisma yasadik! Vajinismusun verdigi sikintiyla olsa gerek cok SIKILmistim! Aglayarak bende biktim artik benimde sorunlarim var Mutsuzum heeep diye bagirdim! Esim cok uzuldu! Ben sana destek olmuyomuyum! Her zaman yaninda degilmiyim! Benimde icim yaniyo! Benden yasca kucuk olan arkadaslarimin ikinci cocuklari oluyo! Ben bunlari gordukce icim yanmiyomu saniyosun! Sana bisey belli etmiyorum! Seni dusundugun icin seni uzmemek icin cocuk konusunu acmiyorum bile! Ama ben istemezmiyim hic baba olmak! Benim icinde cok zor! Ben sana her gun yardil etmeye calisiyorum! Seni hic bi zaman mutsuz etmek istemedim! Ben seni her gun teselli ediyorum hep yanindayim! Peki Beni kim teselli edecek! Diyerek omzuma basini koyup hüngür hüngür agladiii !!!!!!!!! . Offff icim gitti!!! Onu hic boyle gormemistim!!!!
Insallah canimm! Dua edin noolurrr!!! Bu sorunu yendigimde cok mutlu olucama inaniyorum! Ama artik hirs yaptim yenicem! Benim herkezten neyim eksik! Esimi mutlu etmek benim gorevim! Cunku o bunu hak ediyo! Nasil basardin sen canim! Neler yaptin? Parmak egzersizi mi? Nolur banada yardim edin!Canimmm iste bu illett hastalik neden vardirki bak esin senin enazindan yaninda.benim.esim.inanmadi.egzersizlere bi ise yaramiyor dedi.ve ÇOK ŞÜKÜR ERTESI GECE YENDIM YANI SEN.BU YONDEN SANSLISIN CANIM UMARIM EN KISA SUREDE ALLAHIM.IZNIYLE.SENDE YENERSIN
Insallah canimm! Dua edin noolurrr!!! Bu sorunu yendigimde cok mutlu olucama inaniyorum! Ama artik hirs yaptim yenicem! Benim herkezten neyim eksik! Esimi mutlu etmek benim gorevim! Cunku o bunu hak ediyo! Nasil basardin sen canim! Neler yaptin? Parmak egzersizi mi? Nolur banada yardim edin!(
NASIL YENDİN SÖLERMİSİN BEN NE EGZERSİZ YAPABİLİYORUM NEDEN BİR APARAT SOKABİLİYRUM 1.5 YILDIR NASIL YAPSAM DİYE DÜŞÜNÜYORUMSlm kızlar yendım bu hastalığı başardımm cok mutluyum cok sükur Allahım herkese nasıl etsın
GERÇEKTEN İŞE YARIYORMU PEKİ DUABerakellahü leke ve bâreke aleyke ve cemea beynekümâ fi hayrin
Dua bu arkadaşlar anlamı: Allah senin üzerine bereketli kılsın ve üzerine bereketini döksün.ikinizi hayır içinde biraraya getirsin.
Ben bu duayı çok inanarak yürekten okudum ve 2yıllık vajinusmus hikayem son buldu ve okadar duyduğum acı duvarlar olduğunu düşündüğüm kapı açıldı lütfen deneyin inanarak yılmayın
okurken gözlerim doldu çünkü aynısını bende yaşadımKizlar benim reglim bitmedi daha o yuzden yazmiyorum fazla ama butun mesajlari tek tek okuyorum her gun takip ediyorum! Ne guzel bir suru arkadasimiz yenmis bu illeti!!! Darisi basima insallahdün neler oldu neler kizlar! Sizinle paylasmak istiyorum! Dün esim karsimda hüngür hüngür agladi! Baska bisey icin kucuk bi tartisma yasadik! Vajinismusun verdigi sikintiyla olsa gerek cok SIKILmistim! Aglayarak bende biktim artik benimde sorunlarim var Mutsuzum heeep diye bagirdim! Esim cok uzuldu! Ben sana destek olmuyomuyum! Her zaman yaninda degilmiyim! Benimde icim yaniyo! Benden yasca kucuk olan arkadaslarimin ikinci cocuklari oluyo! Ben bunlari gordukce icim yanmiyomu saniyosun! Sana bisey belli etmiyorum! Seni dusundugun icin seni uzmemek icin cocuk konusunu acmiyorum bile! Ama ben istemezmiyim hic baba olmak! Benim icinde cok zor! Ben sana her gun yardil etmeye calisiyorum! Seni hic bi zaman mutsuz etmek istemedim! Ben seni her gun teselli ediyorum hep yanindayim! Peki Beni kim teselli edecek! Diyerek omzuma basini koyup hüngür hüngür agladiii !!!!!!!!! . Offff icim gitti!!! Onu hic boyle gormemistim!!!!
BENDE AYNI ŞEYİ CEKİYORUM SEN EGZERSİZ YAPTIN MI PEKİ BEN YAPAMIYORUM O İLİŞKİ ANIN DA NASIL RAHAT DAVRANDIN BANA ÖZELDEN YAZARMISIN LUTFENCanım ılac kullanmadım yatar pozısyonda oldu bacaklarımı eşimin beline sardım belıme yastık koydum vajınanın gırısı popo yönde olduğu ıcın rahat gırmesı ıcın bu pozısyonu sectım ve rahat oldu.
LÜTFEN BANA DA YARDIM ETTT ÖZELDEN BANADA YAZARMISINCanım Ben de yeni yendim özelden yaz sana yardım etmek istiyorum
DUALARIM SENINLE.BACIM.BEN.EGZERSIZLE.YENDIM BACIMMMM PARMAK.EGZERSIZI CANIM.Insallah canimm! Dua edin noolurrr!!! Bu sorunu yendigimde cok mutlu olucama inaniyorum! Ama artik hirs yaptim yenicem! Benim herkezten neyim eksik! Esimi mutlu etmek benim gorevim! Cunku o bunu hak ediyo! Nasil basardin sen canim! Neler yaptin? Parmak egzersizi mi? Nolur banada yardim edin!(
Cook tesekkur ederim canim insallahhhhCanım benim, dualarımız hep sizinle. Senin kimseden eksik olan bir yanın yok, herkesin başka sınavları vardır hayatta bizimki de buymuş.
Eşimi yanıma yaklaştırmazdım, öyle korkularım vardı ki, şimdi o günleri düşünüp kendime gülüyorum. O kadar yersiz, saçma ve doğru olmayan bir sürü safsatayla zihnimi meşgul etmişim.
Egzersizlere başlamalısın, ertelemeden. Serçe parmağının ilk boğumunu doğru nefes alıp yavaş yavaş ittirmeye çalış. Detayları özel mesajdan yazabilirim istersen. Sen de baş ediceksin inşallah üzme kendini
canım Allah cc yardımcınız olsun.Cook tesekkur ederim canim insallahhhh
vajinanın hemen 2-3 cm kadar içinde bir yer var. ben mum soktuğumda hep aynı yer acırdı. buradan okuduğum kadarıyla herkes aynı yerden bahsediyor duvar gibi acıyor gitmiyor diye. orayı geçtikten sonra hiçbirşey hissetmiyorsun. kızlık zarım benim bozulmamıştı, zaten egzersiz yaptığın için sürekli kızlık zarında esniyor.Bir nokta var orayi gectikten sonra sonuna kadar sok diyosun ya hani, o nokta kizlik zarimi? Anlamadim! Yoksa baska biseymi canim? Ben kizlik zarima zarar vermek istemiyorumda! Bunu esim yapsin isterim
Canimmm iste bu illett hastalik neden vardirki bak esin senin enazindan yaninda.benim.esim.inanmadi.egzersizlere bi ise yaramiyor dedi.ve ÇOK ŞÜKÜR ERTESI GECE YENDIM YANI SEN.BU YONDEN SANSLISIN CANIM UMARIM EN KISA SUREDE ALLAHIM.IZNIYLE.SENDE YENERSIN
Ay bana nasıl ümit oldun anlatamam,benim içinde tefriciye okundu inş kurtulurum bendeKızlar tefriciye duası da çok faydalı. 4444 kere paylaşılarak okunabiliyor. Arkadaşlarımla bu duayı okuduk ve çok şükür birkaç ay sonra sağlığıma kavuştum.
Ay bana nasıl ümit oldun anlatamam,benim içinde tefriciye okundu inş kurtulurum bende
İnşallah canım, bu duaya inancım sonsuz. Çabalarınla beraber yeneceğine içten inanıyorum, hep böyle mutlu olursun umarım
İnş cnmm.egzersizi eldivenle mi yaptın yoksa pre.lemi ?ben mantardan çok korktuğum için en hijyenik olanını seçmeliyim ve tabi en kolayını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?