Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canimmm iste bu illett hastalik neden vardirki bak esin senin enazindan yaninda.benim.esim.inanmadi.egzersizlere bi ise yaramiyor dedi.ve ÇOK ŞÜKÜR ERTESI GECE YENDIM YANI SEN.BU YONDEN SANSLISIN CANIM UMARIM EN KISA SUREDE ALLAHIM.IZNIYLE.SENDE YENERSIN

Insallah canimm! Dua edin noolurrr!!! Bu sorunu yendigimde cok mutlu olucama inaniyorum! Ama artik hirs yaptim yenicem! Benim herkezten neyim eksik! Esimi mutlu etmek benim gorevim! Cunku o bunu hak ediyo! Nasil basardin sen canim! Neler yaptin? Parmak egzersizi mi? Nolur banada yardim edin! (

Canım benim, dualarımız hep sizinle. Senin kimseden eksik olan bir yanın yok, herkesin başka sınavları vardır hayatta bizimki de buymuş.

Eşimi yanıma yaklaştırmazdım, öyle korkularım vardı ki, şimdi o günleri düşünüp kendime gülüyorum. O kadar yersiz, saçma ve doğru olmayan bir sürü safsatayla zihnimi meşgul etmişim.

Egzersizlere başlamalısın, ertelemeden. Serçe parmağının ilk boğumunu doğru nefes alıp yavaş yavaş ittirmeye çalış. Detayları özel mesajdan yazabilirim istersen. Sen de baş ediceksin inşallah üzme kendini

Slm kızlar yendım bu hastalığı başardımm cok mutluyum cok sükur Allahım herkese nasıl etsın
NASIL YENDİN SÖLERMİSİN BEN NE EGZERSİZ YAPABİLİYORUM NEDEN BİR APARAT SOKABİLİYRUM 1.5 YILDIR NASIL YAPSAM DİYE DÜŞÜNÜYORUM
EŞİMLEDE ARAM ARTIK KÖTUYE GİTMEYE BASLADI COK KÖTU LAFLAR SÖYLEDİ ARTIK CESARETİM DE KALMADI EN SON NOKTA AYRILMAK SANIRIM

GERÇEKTEN İŞE YARIYORMU PEKİ DUA
KAÇ DEFA OKUDUN BENDE 1.5 YILDIR CEKİYORUM NE OLUR YARDIM ET

okurken gözlerim doldu çünkü aynısını bende yaşadım

BENDE AYNI ŞEYİ CEKİYORUM SEN EGZERSİZ YAPTIN MI PEKİ BEN YAPAMIYORUM O İLİŞKİ ANIN DA NASIL RAHAT DAVRANDIN BANA ÖZELDEN YAZARMISIN LUTFEN

Kızlar tefriciye duası da çok faydalı. 4444 kere paylaşılarak okunabiliyor. Arkadaşlarımla bu duayı okuduk ve çok şükür birkaç ay sonra sağlığıma kavuştum.

DUALARIM SENINLE.BACIM.BEN.EGZERSIZLE.YENDIM BACIMMMM PARMAK.EGZERSIZI CANIM.

Cook tesekkur ederim canim insallahhhh

Bir nokta var orayi gectikten sonra sonuna kadar sok diyosun ya hani, o nokta kizlik zarimi? Anlamadim! Yoksa baska biseymi canim? Ben kizlik zarima zarar vermek istemiyorumda! Bunu esim yapsin isterim
vajinanın hemen 2-3 cm kadar içinde bir yer var. ben mum soktuğumda hep aynı yer acırdı. buradan okuduğum kadarıyla herkes aynı yerden bahsediyor duvar gibi acıyor gitmiyor diye. orayı geçtikten sonra hiçbirşey hissetmiyorsun. kızlık zarım benim bozulmamıştı, zaten egzersiz yaptığın için sürekli kızlık zarında esniyor.

Mrb cnm gerçekten ertesi gece mi yendin,ben hala tembellik yapıyorum acilen egzersize başlamalıyım,eldivenle mi yapıyorsunuz genelde yoksa pre.le mi?

İnşallah canım, bu duaya inancım sonsuz. Çabalarınla beraber yeneceğine içten inanıyorum, hep böyle mutlu olursun umarım

İnş cnmm.egzersizi eldivenle mi yaptın yoksa pre.lemi ?ben mantardan çok korktuğum için en hijyenik olanını seçmeliyim ve tabi en kolayını

İnş cnmm.egzersizi eldivenle mi yaptın yoksa pre.lemi ?ben mantardan çok korktuğum için en hijyenik olanını seçmeliyim ve tabi en kolayını

Canım ben fallus kullandım, önce parmak egzersizi yaptım tabii. Aparatını en hijyenik biçimde kullanırsan hiçbir şey olmaz Mumu aparat olarak kullanan arkadaşlarım vardı, mumu jelatinle sarıp öyle kullanıyorlardı, hatta bir üst seviyeye geçtikçe bir kalın boyunu kullanırlardı. Hepsi de yendi çok şükür, sen de baş edeceksin inşallah

Ya kuzlar su an size ne vaziyette yazdigimi anlatamam. Esimle denedik ya hala bacaklarimi acamiyorum yani yerde belime yastik koydum bacaklarimi uzattim p... girdi bosaldi esim ama meni yok yani esim bosaldi ama jic cikan yok disari ya anlamadim bu isi ben... bu arada tecrubeli bayanlar ben niye misyoner pozisyonu yapamiyorum offfff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…