- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #186.141
Ya bu iki parmak neden acıyo
Ya kuzlar su an size ne vaziyette yazdigimi anlatamam. Esimle denedik ya hala bacaklarimi acamiyorum yani yerde belime yastik koydum bacaklarimi uzattim p... girdi bosaldi esim ama meni yok yani esim bosaldi ama jic cikan yok disari ya anlamadim bu isi ben... bu arada tecrubeli bayanlar ben niye misyoner pozisyonu yapamiyorum offfff
Evet canim!! Allahima bin sukur oyle! Cunku ben cok hassas bi kadinim! En kucuk bi tartismada uzulur gozlerim dolar aglarim! Ama esimden Allah razi olsun hep yanimda oldu!canım Allah cc yardımcınız olsun.
ne güzel bir eşin varmış.maaşallah.
kötü laf söylemiyor.küfretmiyor. yanında olup destek veriyor
Yani o bahsettigin yer kizlik zari degil! Cok tuhaf yaa! Kizlik zari degilse ne var orda acaba o kadar acitan!??vajinanın hemen 2-3 cm kadar içinde bir yer var. ben mum soktuğumda hep aynı yer acırdı. buradan okuduğum kadarıyla herkes aynı yerden bahsediyor duvar gibi acıyor gitmiyor diye. orayı geçtikten sonra hiçbirşey hissetmiyorsun. kızlık zarım benim bozulmamıştı, zaten egzersiz yaptığın için sürekli kızlık zarında esniyor.
o acıyan yer his yeri yani kendini kasarsan acır ama kasmazsan zevk alırsın ben öyle 0okumuştum :) yani sana baglı :) o 2 3 cmlik yerden sonrası boş ALAN balon gibiymiş hatta haydar dümende anlatıo :) youtube den felan bakarsan :)Yani o bahsettigin yer kizlik zari degil! Cok tuhaf yaa! Kizlik zari degilse ne var orda acaba o kadar acitan!??
Canimmmmmmm ben vajim8n icerisine bir sey girmesinden rahatsiz yaa da tedirgin degilim. Yani burada astim cok sukur. Parmak ve aparat egzersizi yapmayi biraktim p.. denemesi yapiyoruz. Yatak kenarinda yada yere yastik serip ayaklarimi duz uzatiyotum p... giriyor ama bacaklarimi acayim diyorum yok olmuyor... esim biraz kilolu bacaklarim ayrilacak gibi hissediyorum. Yani tam birlesme olmuyor.Problem sadece misyoner pozisyonda mı, yoksa hiç mi ilişkiye giremiyorsunuz betulcum?
pek anlayamadım.
Canimmmmmmm ben vajim8n icerisine bir sey girmesinden rahatsiz yaa da tedirgin degilim. Yani burada astim cok sukur. Parmak ve aparat egzersizi yapmayi biraktim p.. denemesi yapiyoruz. Yatak kenarinda yada yere yastik serip ayaklarimi duz uzatiyotum p... giriyor ama bacaklarimi acayim diyorum yok olmuyor... esim biraz kilolu bacaklarim ayrilacak gibi hissediyorum. Yani tam birlesme olmuyor.
Kizlar bikac zamandir yazamiyodum..ama mujdeli haber veriyoruuumm...basardik
Amin cnm..zor bi surec gercekten...biraz cesur olmaliyiz iste..bizim eksigimiz bu...eslerin yardimi olmadanda asilmasi cok guc...esim bana cok yardim etti..o olmasa imkansizdi benim icinNe kadar sevindiğimi anlatamam, harikasın
Çok geçmiş olsun, Allah kimseye yaşatmasın.
Kizlar bikac zamandir yazamiyodum..ama mujdeli haber veriyoruuumm...basardik
Canim evet dogru diyosun bence acida yok ama iste o bacaklarimi ahh bi acsam tsk ederim canim allah razi olsun rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin evladini bize de nasio etsin ...sabrili nazli melankio sevda papatya hepimiz3 nadip etsin benim vajili arkidaslarim...Anladım canım, sen zor olanı başarmışsın zaten çok şükür
Şimdi yapman gereken tek şey, bacaklarını açtığında kesinlikle ayrılmayacaklarını, böyle bir şeyin imkansız olduğunu düşünmeye çalışmak
Rahat olmaya çalış, eşine güven, ne kolay olduğunu göreceksin
AMIN BACIM İNŞAALLAH HEPIMIZIE HAYIRLISI ILE BEBISLER VERIR GURBAN OLDUGUM ALLAHIM :)Canim evet dogru diyosun bence acida yok ama iste o bacaklarimi ahh bi acsam tsk ederim canim allah razi olsun rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin evladini bize de nasio etsin ...sabrili nazli melankio sevda papatya hepimiz3 nadip etsin benim vajili arkidaslarim...
Canim evet dogru diyosun bence acida yok ama iste o bacaklarimi ahh bi acsam tsk ederim canim allah razi olsun rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin evladini bize de nasio etsin ...sabrili nazli melankio sevda papatya hepimiz3 nadip etsin benim vajili arkidaslarim...
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnAMIN BACIM İNŞAALLAH HEPIMIZIE HAYIRLISI ILE BEBISLER VERIR GURBAN OLDUGUM ALLAHIM :)
ben kendime tam 2 yıldır kızıyorum kendi kendimi terapi ediyorum lakin yok yok yok iş tam o raddeye gediğinde kasılıyorum
canim gecmis olsun seni en iyi ben anlarim. Herkes burda rahat ol demis ama bibtanesi de nasil rahat olunur yazmamis. Bak cnm 7 aylik ewliyim hergun agldm artik bodnmk istedim ne cok yontemler denedim ama yok yok yok donu hep husrandi.
Sonra bi gun doktor yesim yercok hanimi buldum cok arastrdim ve sonunda muayene olmya karar verdim. Ilk seanstan snra basardim. 4 seans gittim yesim hanima 4te artik vaji degildim. Gayet rahattum. Oyle ew odewi de wermior. Ilk aeans bittiginde bugun berabwr olub diyir ve oluo. Inanmasi zor ana gercekten ole. Suan ole cok rahatimki aci mi guluyorum artik. Inanki bumuymus diyorum. Parmk egzersizi falan hikaye zamanini bosa harcsma. O kadar basitki seni hic zorlayacak bi doktor degil inan bana bi muayene ol derim canum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?