Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Ya bu iki parmak neden acıyo

Hayatım acımıyor aslında, acıyacağına inandırıyorsun kendini. Rahat ol, bırak kendini, öyle kolay alacaksın ki iki parmağı, kayıp gidecek kendiliğinden. Boşluktan sana nasıl zarar gelebilir, boş tamamen içi kastığın için zorlanıyorsun, zihnindeki kötü düşüncelerden sıyrılmaya çalış canım.

Ümidini yitirme, egzersize devam

Problem sadece misyoner pozisyonda mı, yoksa hiç mi ilişkiye giremiyorsunuz betulcum?
pek anlayamadım.

canım Allah cc yardımcınız olsun.
ne güzel bir eşin varmış.maaşallah.
kötü laf söylemiyor.küfretmiyor. yanında olup destek veriyor
Evet canim!! Allahima bin sukur oyle! Cunku ben cok hassas bi kadinim! En kucuk bi tartismada uzulur gozlerim dolar aglarim! Ama esimden Allah razi olsun hep yanimda oldu!

Yani o bahsettigin yer kizlik zari degil! Cok tuhaf yaa! Kizlik zari degilse ne var orda acaba o kadar acitan!??

Yani o bahsettigin yer kizlik zari degil! Cok tuhaf yaa! Kizlik zari degilse ne var orda acaba o kadar acitan!??
o acıyan yer his yeri yani kendini kasarsan acır ama kasmazsan zevk alırsın ben öyle 0okumuştum :) yani sana baglı :) o 2 3 cmlik yerden sonrası boş ALAN balon gibiymiş hatta haydar dümende anlatıo :) youtube den felan bakarsan :)

bende mesela doktorda yapay penis sokmam gerekıodu (AYIP DİR YAZMASI) kendımı cok sıktıgım için tam o dedıgın yer cok acıodu ama biraz kendımı serbest bırakınca agrısı hafıfleşiodu :)

BEN COK ÇARESİZİM SU NETE SATILAN BAYILTICI SPREYLERDEN ALICAM EN SON CAREM BU KALDI EN AZINDAN BİR İKİ ÜÇ BÖYLE YAPARIM SONRASINDA ZATEN ALIŞIR GİDERİM OLURMU BİLMİYORUM TABİ

Problem sadece misyoner pozisyonda mı, yoksa hiç mi ilişkiye giremiyorsunuz betulcum?
pek anlayamadım.
Canimmmmmmm ben vajim8n icerisine bir sey girmesinden rahatsiz yaa da tedirgin degilim. Yani burada astim cok sukur. Parmak ve aparat egzersizi yapmayi biraktim p.. denemesi yapiyoruz. Yatak kenarinda yada yere yastik serip ayaklarimi duz uzatiyotum p... giriyor ama bacaklarimi acayim diyorum yok olmuyor... esim biraz kilolu bacaklarim ayrilacak gibi hissediyorum. Yani tam birlesme olmuyor.

Parmak egzersizi sayesinde oldu cok sukur...kanda geldi biraz...cok rahat degildim cunku...ben hic bisey anlamadim zaten..ne kanama anladim nede ilerledigini...olmadi diye uzuluyodum..esim pamukla gosterdi kani :)

Anladım canım, sen zor olanı başarmışsın zaten çok şükür

Şimdi yapman gereken tek şey, bacaklarını açtığında kesinlikle ayrılmayacaklarını, böyle bir şeyin imkansız olduğunu düşünmeye çalışmak

Rahat olmaya çalış, eşine güven, ne kolay olduğunu göreceksin

Canim evet dogru diyosun bence acida yok ama iste o bacaklarimi ahh bi acsam tsk ederim canim allah razi olsun rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin evladini bize de nasio etsin ...sabrili nazli melankio sevda papatya hepimiz3 nadip etsin benim vajili arkidaslarim...

AMIN BACIM İNŞAALLAH HEPIMIZIE HAYIRLISI ILE BEBISLER VERIR GURBAN OLDUGUM ALLAHIM :)

Canım benim amin, inşallah En kısa zamanda hepiniz hamişler kervanına katırlırsınız inşallah, dualarım sizinle.

pes etmeyin, ertelemeyin, mutlu günler sizleri bekliyor

ben kendime tam 2 yıldır kızıyorum kendi kendimi terapi ediyorum lakin yok yok yok iş tam o raddeye gediğinde kasılıyorum

canim gecmis olsun seni en iyi ben anlarim. Herkes burda rahat ol demis ama bibtanesi de nasil rahat olunur yazmamis. Bak cnm 7 aylik ewliyim hergun agldm artik bodnmk istedim ne cok yontemler denedim ama yok yok yok donu hep husrandi.

Sonra bi gun doktor yesim yercok hanimi buldum cok arastrdim ve sonunda muayene olmya karar verdim. Ilk seanstan snra basardim. 4 seans gittim yesim hanima 4te artik vaji degildim. Gayet rahattum. Oyle ew odewi de wermior. Ilk aeans bittiginde bugun berabwr olub diyir ve oluo. Inanmasi zor ana gercekten ole. Suan ole cok rahatimki aci mi guluyorum artik. Inanki bumuymus diyorum. Parmk egzersizi falan hikaye zamanini bosa harcsma. O kadar basitki seni hic zorlayacak bi doktor degil inan bana bi muayene ol derim canum.

İsmin gibi masal anlatmışsın, sektör haline gelen ya da getirilen vajinismusu insanlar tedavi olarak yenmeyi bilmiyor tabii, bunu bir tek sen biliyorsun. Bunu sadece sen anlamazsın masal, hepimiz anlarız yaşayan herkes anlar, kendi tekeline alamazsın. Bunu yenmek için tam 4 bin 500 lira harcadım ama kime yazdım bir araştır, şu doktora git diye kimseye tavsiyede bulunup ukalalık yapmadım.

Elini vicdanına koy, herkesin geliri belli, bu illet tek başına tavsiyelerle yenilebilir, bunu başaran yüzlerce kız var burda, biz bu yüzden burdayız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…