- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #186.161
Canım Ağustos sonunda evlendık 1 Şubat'ta yendım bu hastalığı yani tam olarak 1 Şubat'ta evlenmıs oldum darısı herkesın başına ınsaallahne kadarlık evliyken yendiniz kaç ay çektiniz bu hastalıgı
Canım ya ınsaallah en kısa zamanda yenersen bu hastalığı da eşinle bı ömür mutlu olursun burada ki yazıları dıkkatle oku takıldığın yer olursa sor bıze yardımcı oluruz sana lütfen Sabırlı olmaya çalış ve dualarını eksık etme.Canimmm iste bu illett hastalik neden vardirki bak esin senin enazindan yaninda.benim.esim.inanmadi.egzersizlere bi ise yaramiyor dedi.ve ÇOK ŞÜKÜR ERTESI GECE YENDIM YANI SEN.BU YONDEN SANSLISIN CANIM UMARIM EN KISA SUREDE ALLAHIM.IZNIYLE.SENDE YENERSIN
Canım öyle ayrılık fln Düşünme o düşünceydi sil at aklındanNASIL YENDİN SÖLERMİSİN BEN NE EGZERSİZ YAPABİLİYORUM NEDEN BİR APARAT SOKABİLİYRUM 1.5 YILDIR NASIL YAPSAM DİYE DÜŞÜNÜYORUM
EŞİMLEDE ARAM ARTIK KÖTUYE GİTMEYE BASLADI COK KÖTU LAFLAR SÖYLEDİ ARTIK CESARETİM DE KALMADI EN SON NOKTA AYRILMAK SANIRIM
Canım acımaz ama yeterı kadar gevseyemedıgın ıcın acımıstır.nefes egzersızı yap muzık ac kafandakı on yargıları sil hıc bısı Düşünme rahatlamaya çalış sonra dene Ağrı acı olmaz ınsaallah.Ya bu iki parmak neden acıyo
Canım tebrık ederım hayırlı olsun cok mutlu oldumAmin cnm..zor bi surec gercekten...biraz cesur olmaliyiz iste..bizim eksigimiz bu...eslerin yardimi olmadanda asilmasi cok guc...esim bana cok yardim etti..o olmasa imkansizdi benim icin
Canım öyle ayrılık fln Düşünme o düşünceydi sil at aklındanegzersız yapıp aparat sokabılıomusun yenmısın zaten sonuna gelmısın canım bıraz daha gayet et nefes egzersızı ile gevşeyerek parmaklı eş denmemesine geç mutlaka yeneceksın hiç korkma uzerıne gıt hastalığın yeneceksin bıtanem
Ay teşekkür ederım bıtanem sende ile ınsaallah hepımız yenerız bu hastalığı da mutlu huzurlu evlılıklerımız olur bıde bebeklerımızCanım benim, ne pozitif ne tatlı kızsın sen, maşallah
ayy aminnnnnAy teşekkür ederım bıtanem sende ile ınsaallah hepımız yenerız bu hastalığı da mutlu huzurlu evlılıklerımız olur bıde bebeklerımız
İsmin gibi masal anlatmışsın, sektör haline gelen ya da getirilen vajinismusu insanlar tedavi olarak yenmeyi bilmiyor tabii, bunu bir tek sen biliyorsun. Bunu sadece sen anlamazsın masal, hepimiz anlarız yaşayan herkes anlar, kendi tekeline alamazsın. Bunu yenmek için tam 4 bin 500 lira harcadım ama kime yazdım bir araştır, şu doktora git diye kimseye tavsiyede bulunup ukalalık yapmadım.
Elini vicdanına koy, herkesin geliri belli, bu illet tek başına tavsiyelerle yenilebilir, bunu başaran yüzlerce kız var burda, biz bu yüzden burdayız.
Ay teşekkür ederım bıtanem sende ile ınsaallah hepımız yenerız bu hastalığı da mutlu huzurlu evlılıklerımız olur bıde bebeklerımız
İnşallah canım, imza yerine bebişlerinizi eklemeyi nasip etsin rabbim, hem de en kısa zamanda
insallah gonlunuzden gecen sıze nasıp olsunnnayy aminnnnn
allah hayırlı doğum versin sana :)hamilelik pıskolojısı sanırım bu ara coookkkkkkkkkkkkkkkk mutsuuzm ben .neden dogal olanı yasayamıyorum neden esımle her hafta duzenlı olarak yaramazlık yapamıyoruz dıye uzuluyorum cokkkbır cogunz bılmıyordur bende 10 kasım 2014de yendım ..ve hamıle kaldım ama bır daha olmuyor sadece 2 kere oldu .kasım ayında sımdı 3.ayımızı bıtırdık bebekle ve denemek cok ıstıyorum .yanı bende zzevk alabılecegım duzenlı bır ılıskı ıstıyorum esım ıcın yuvam ıcın ... Allahım yardım et.....vajınusmus yenıp hamile kalan arkadaslar naptınız ? ya da sadece es denemesı ıle benım gıbı yenıp sonra devamında nasıl oldu ılıskınız önerınız varmı
aminn tesekkur ederımm ....:)allah hayırlı doğum versin sana :)
bi dua var bende dün gördüm daha sana yazayım daha okumadım ama okucam inşallah :) burda bir arkadaş duyı okumuş yenebilmiş vajinismusu :)
DUA: Berakellahü leke ve bareke aleyke ve cemea beyneküma fi hayrin.
ANLAMI: Allah senin üzerine bereketli kılsın ve üzerine bereketini dösün, ikinizi hayır içinde biraraya getirsin..
okurken bi,le içim rahatlıo sanki :) bide bol bol ayetel kürsü ilişkiye girmeden öncede abdest al inşallah rahatca girersin ilişkiye sonucta yenmişsin :) bilion nasıl oldugunu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?