Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

arkadaşlar bu resmi önceki sayfalarda paylaşmıştım ama görmeyenler olmuştur diye tekrar paylaşmak istiyorum ben bu şekilde yendim..

Canım ya ınsaallah en kısa zamanda yenersen bu hastalığı da eşinle bı ömür mutlu olursun burada ki yazıları dıkkatle oku takıldığın yer olursa sor bıze yardımcı oluruz sana lütfen Sabırlı olmaya çalış ve dualarını eksık etme.

Canım öyle ayrılık fln Düşünme o düşünceydi sil at aklındanegzersız yapıp aparat sokabılıomusun yenmısın zaten sonuna gelmısın canım bıraz daha gayet et nefes egzersızı ile gevşeyerek parmaklı eş denmemesine geç mutlaka yeneceksın hiç korkma uzerıne gıt hastalığın yeneceksin bıtanem

Amin cnm..zor bi surec gercekten...biraz cesur olmaliyiz iste..bizim eksigimiz bu...eslerin yardimi olmadanda asilmasi cok guc...esim bana cok yardim etti..o olmasa imkansizdi benim icin
Canım tebrık ederım hayırlı olsun cok mutlu oldumazmin zaferi

Canım benim, ne pozitif ne tatlı kızsın sen, maşallah

Ben Kaçar kızlar Görüşürüz aksam kendınıze cok ıkı bakın pozıtıf duşunun hersey güzel olacak ınsaallah

haklisin canim ama biz kadinlar kaslarimizi kulkanamadigimiz icin basaramiyoruz. Ewet pahali tabiki ama ben dokyor olmadsn badaramazdim. Cunku kenfime guvenim hic yoktu. Ewet herkes bu parayi verebilcek durumda degil. Her doktorda bunun uzmani degil.

Gözünüz aydn kızlar yenenleri görmek ne güzel böyle takip ediyorum arada bakiyorum vay be 1,5 ay öncesine kadar bende burda cabaliyodum yenmek icin simdi ise bebis icin cabaliyorum insallah darisi herkese . :) en kisa zamanda kurtulur mutlu huzurlu bebisli olursunuz insallah bu hastalik yuzunden huzurunuz evliliginiz bozulmaz insallah Allahm yardimcinz olsun. .
Yardima ihtiyacnz olursa ozelden yazabilirsiniz

hamilelik pıskolojısı sanırım bu ara coookkkkkkkkkkkkkkkk mutsuuzm ben .neden dogal olanı yasayamıyorum neden esımle her hafta duzenlı olarak yaramazlık yapamıyoruz dıye uzuluyorum cokkk bır cogunz bılmıyordur bende 10 kasım 2014de yendım ..ve hamıle kaldım ama bır daha olmuyor sadece 2 kere oldu .kasım ayında sımdı 3.ayımızı bıtırdık bebekle ve denemek cok ıstıyorum .yanı bende zzevk alabılecegım duzenlı bır ılıskı ıstıyorum esım ıcın yuvam ıcın ... Allahım yardım et.....vajınusmus yenıp hamile kalan arkadaslar naptınız ? ya da sadece es denemesı ıle benım gıbı yenıp sonra devamında nasıl oldu ılıskınız önerınız varmı

allah hayırlı doğum versin sana :)

bi dua var bende dün gördüm daha sana yazayım daha okumadım ama okucam inşallah :) burda bir arkadaş duyı okumuş yenebilmiş vajinismusu :)

DUA: Berakellahü leke ve bareke aleyke ve cemea beyneküma fi hayrin.
ANLAMI: Allah senin üzerine bereketli kılsın ve üzerine bereketini dösün, ikinizi hayır içinde biraraya getirsin..

okurken bi,le içim rahatlıo sanki :) bide bol bol ayetel kürsü ilişkiye girmeden öncede abdest al inşallah rahatca girersin ilişkiye sonucta yenmişsin :) bilion nasıl oldugunu...

aminn tesekkur ederımm ....:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…