Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canim hayirl8 olsun allah saglikla kucagina almayi nasipe tsin. Eminim burayi okuyan bir cok a4kadasim keske bende es denemesinde hamile kalsamda cocugum olsa sonra vajiui halladerim diyodur. Yani ben oyle diyorum sen bence hamileliginin tadini cikar . Cunku bu hastalikla ugrasan bizler an8n tadini cikartamadigimiz icin boyle oluyor....

Sabrili artik bizde mujde versek yaaaa...

GERÇEKTEN İŞE YARIYORMU PEKİ DUA
KAÇ DEFA OKUDUN BENDE 1.5 YILDIR CEKİYORUM NE OLUR YARDIM ET
Canım bnde işe yaradı ilişki öncesi rabbime yalvardım bu dertten kurtulmak için bikere okudum 2yıldır çektiğim bu sıkıntıdan kurtuldum bacaklarımı kendimi kasıodum ama duanın verdiği güçmü bilmiorum ama inan olduğuna inanamadım sakın pes etme

GERCEKTEN Mİ BEN DOGRU DUZGUN EGZERSIZDE YAPMADIM BU DUA İŞE YARIYORMU KAÇ DEFA OKUMALI
Bende egzersizlere başlamıştım burdan görmüştüm o şekilde yenen çok var ama ben egzersizde pek başarılı değildim kendime dokunmak bile korkutuodu düşün ama 9aydır normal bi ilişkim var sormak isteğin şeyler varsa özelden yazabilirsin cnm

Aminn cok teşekkür ederim .. haklısınız o yönden tabiki Allah hepimizin yardımcısı olsun evlat isteyen herkese nasib etsin inşallah .

Cnm bnde seni soracaktim bayadir yoktun diye
Uzme kendini egzersizler nasil gidiyor

Cnm bnde seni soracaktim bayadir yoktun diye
Uzme kendini egzersizler nasil gidiyor
Canım valla adetdim sizleri hergün takip ettim ama yazacak bi şeyim olmadıgından yazamadım. Ya egzzersiz yapmıyorum eş denemesi yapıyorum bakalım hayırlısı ... Eşim evde olmazsa egzersiz yapabiliyorum çünkü kızıyor bana nefes egzersizimi bile farketse büyütüyosun diyo...hattta dün gece artık bırak bu formu falan dedi. Onlar ne derse yapıyosun beni dinle diyor onları dinleme diyor. Ama dün kendimi nasıl kastıysam aşağı tarafım dehşet ağrıyor... Bende durumlar bu yani.... Sen nasılsın....

Aman cnm ne bilim bi seviniyorum biz umutsuzluga kapiliyorum 3 parmak yaptim bide aparat denedim ilk defa bugun onu da yaptim hemde sonuna kadar alabildim ama es denemesi basarisiz bence pozisyonu tutturamiyoruz aparati kolaylikka alabildim misal dik sokunca girmedi ilkten sonra egimli sokunca oldu :// esime diyorum egimli olsun diye egimli zaten diyo ama o niye olmuyo anlamıyorum. Ustte hic denemedim bide oyle denemek de fayda var

canım Allah cc yardımcınız olsun.
ne güzel bir eşin varmış.maaşallah.
kötü laf söylemiyor.küfretmiyor. yanında olup destek veriyor
Keşke Dr yerine yöntemi yazayım be kardesim.

İlişkiye girmeme sebebiniz hamile olduğunuz mu? Yoksa hala bu vajinusmusun etkilerimi ?

Canım bu rahatsızlığı yenip hamilelik kalmissin ne güzel. Ben de bu rahatsızlığı yenip hamile kaldım ama benim riskli bir gebeligim olduğu için cinsellik yasak.Bence sen bebeği ne bi şey olacak korkusu ile olmadığını tekrar yapamayacagini düşünüyorsun.Bence olumsuz dusunmegi bırak.hamilelik hormonları çok etkiliyor insan duygusallasiyor.her şeyi oluruna bırak olumsuz düşünme bunu yendin ve tekrar yapabilirsin .kendine güven ve ınan :) bebeğini hayırlısı ile kucagina alırsın inşallah canım..

arkadaşlar bn de bir vajinusmus hastasıyım 1 parmak 1 boğum bile yapamıyordum sonra bi doktor bulduk onun sayesinde 3. aparata kadar yaptım ilişki deneyin dedi başaramadk sonra da regle girdim şimdi tekrar egzersize başladm egzersiz yaparken korkularım geçmeye başladı ama ilişki sırasınnda tekrar korkularım ortaya çıkıyo bu 3 aparatıda doktor tek günde sırasıyla yapmama yardımcı oldu ama kendm yeni evde çalışıyorm ondan mı vücüt tepki gösteriyo yoksa ilişkiyi başarabilir miyim ne kadar beklemem çalışmam lazım lütfen yardımcı olun eşimle boşanma noktasına geldik artk

kızlar ben bu aparatlar sayesinde yendim. alabilme gücünüz var ise 5 dk düşünmeyin. ben uzun seneler çektim. ne kadar yazık etmişim diyorum şimdi o kadar beklemekle. o kadar kolaymış ki oysa...

Canım bak ne güzel yarısından fazlası bitmiş bu işin.Esinle ilişki esnasında çok heyecanlaniyorsun ve kendini kasıyorsun.tam o esnada derin nefes alıp ver. Acıya odaklanma. Esinle denemeden önce parmak veya aparatla deneyip kendini hazırla canım.Bu işi kendin için başar.sağlıklı bir hayat için.boşanmayı engellemek için değil..

Ben yendim 2 ay sonra hamile kaldım canım. Hamilelikte ilk 3 ay yasaktı zaten sonrasındada hiç canım istemedi. Hormonlar değiliyo hanilelikte. Ama ona rağmen kolay doğum için en az haftada 2 defa ilişkiye girdik. Şu an son günlerimdeyim 3 hafta önce bıraktık. Bebeğe zarar vermicek şekilde devam etmelisin ilişkiye. Tabi düşük riskin yada erken doğum riskin yoksa. 2 kere ilişkiye girebilmişsin hayli hayli yaparsın şimdide. En azından kendin için bebeğin için yapmayı dene. Doğumun kolay olur bebeğin daha sağlıklı olur çabuk toparlanırsın. Allah yardımcın olsun. Hamilelik zor süreç ama vajinismusu başarmışsın ötesi varmı ?. Kendini sıkarsan olmaz. Alttan muayene çatı muayenesi gbi şeyler var önünde. Onda bile kendini sıkmazsan acımıyo. Sen güçlü bi kadınsın kendi emeğinle yenmişsin vajinismusu. Şu anda devam edebilirsin bence.. Sağlıklı kolay doğum diliyorum.

Regl döneminde tampon kullanmanı öneririm. Vajina unutmasın bişey girme hissini. Reglde ara verdiğin için zorlanıyo olabilirsin. Sen rahat oldukça vücudun tepki vermez. İstediğin zaman başarabilirsin ilişkiyi. Bunu unutma. Başarıcam de kendin iste. Üstte olmanı ve eşine sırtını dönmeni tavsiye ederim. Ben tedavide öylw öğrendim be ilk o şekilde başardım. Herkes farklı en rahat nasılsan öyle yapabilirsin. Kendine güven..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…