Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bende öyle düşünüyorm ama eşim artık bu duruma sabredemiyo geçen gün tartıştk babasına söyledi biz 1.5 senedir karı koca olamıyorz diye doktora götürdüm yinede çözemedi diye halbuki 3. aparat çalışmasına geçmştm her akşamda çalışıyordum.Babasıda at ozamn taşını bul birini demş ben bi daha onun ailesinin yüzüne nasıl bakarım eşimlede konuşmuyorz moralim çok bozuk ama çalışmaya çalışıyorm en kısa sürede çözmenin yolu yok mu arkadaşlar erkekler aileler çok anlayışsız ne yapacağımı bilemiyorm artk

ilk öyle oluyo canım insan yapamıcağını düşünüyo ağlama krizlerine falan giriyo ama tek sorun cesaret bi nefes alma egzersizi yapmak çok önemli ilk girişte biraz acır gibi olsada parmağını sakın geri çekmebiraz bekle biraz daha it bir iki denemeden sonra girip çıkardığını bile hissetmiyorsun bnde ilk senn gibiydim şimdi 3. aparat geçtm

Doğru söylüyosun canım bende ağlamaya başladım hemen sonra da cesaret falan klamadı bıraktım o an ama yılmak yok,eşler sabırsız sizin aileye de yansımış Allah kolaylık versin ama senin kurtulman yakın canm inan bak egzersizlerini de ilerletmişsin ya peki bu aparatları nerden temin ediyorsunuz?

Canim sakin uzulme neden bu anlayissiz olurlar bilmem.ama.bu illetin.bizde olmasini biz istemedik babasina demis ya.odul takmistir babasi canim.ben ve burdaki arkadaslar yardimci.oluruz sen.yeterki.topla.kendini.cunku.benim.esimde bana.inanmadi.ama.inat ettim ÇOK ŞÜKÜR ERTESI GUN YENDIM.BENDE 1.5 SENELIK EVLIYIM YETER KI.SEN.ISTE.BURDA SANA YARDIM ETCEK.OKADAR ARKADAS VARKI.UZULME YETERKI

iyiki varsınız cnm çok saol sizin kadar eşimde anlasa beni moralim bozuk bi taraftanda çalışmaya çalışıyorm inşallah yenerm bazen okadar çalışsamda yapamıcam gibi geliyo

iyiki varsınız cnm çok saol sizin kadar eşimde anlasa beni moralim bozuk bi taraftanda çalışmaya çalışıyorm inşallah yenerm bazen okadar çalışsamda yapamıcam gibi geliyo
Senin ailen yokmu oyle bir esle omurmu gecer nasıl utanmamısta soylemiş babasına?
Bu arada goturdugu dr psikologmu?

hala devem adiyorz ilk deneyim başarısız oldu sonra 2 gün daha aparat çalışması yaptım ama adetim geldi deneyemedk daha yeni bitti ama bu sefer parmakla başla ilk dedi bnde mesaj atıyrom hergün nasıl çalışmam konusunda mesaj atıyo çözüldükten 2ay sonra bile problem çıkmazsa dosya ozamn kapanıyomuş şimdi hala destek veriyo telefonla

Parmakmı verdi..
Hayırlısı Canım baska drlar arastırmadınmı mesela Suleyman eserdag var ankarada

araştırdımda zaten 2si arasında kalmıştım 1.5 günde çözerz dedi hipnoz var diye giitim aparat parmak egzersizi vermez diye düşündüm ama verdi çalışıyorm bakalım ama önce 1 parmak 1 boğumu bile alamıyordum

Ben parmak oluyor ama p.. hic alamıyorum yaklastırmıyorum bile..
Suleyman eserdaga gitmeyi dusunuyorum. 1.5 gunde cozemedin ee nolcak simdi birde dediklerini tutsalar..

canm bana kalırsa olduğun yerde bulunan bi doktora git bana hipnoz işide hikaye geldi sadece yardımcı olduğu konu bana faydası olan oraya aparat sokarken nasıl yapabileceğimi göstermesi oldu gerisini görünce kendin yapıyosun zaten bide3500 milyar para verdk

bendede aynısorun var ben henüz aşamadım çok korkuyorum ne yapacağımı bilemiyorum
Bende de aynı sorun vardı. 2 yıldır evliyim. Bursa da yaşıyorum. Anadolu hastanesinde Doktor Deniz Güleryüz Çakmak'a tedavi oldum..Tavsiye ile gitmiştim. Sorunumdan kurtuldum. Kendisi çok başarılı bir hekim.. teşekkürler Deniz Hanım....

doktor deniz hanım bu işi nasıl çözdürdü ne yaptn

Emgcim,Hayatım, düşüncelerimizle zorlaştırıyoruz, şimdi, şu an sana zor geliyor. İlk denemede başarıya ulaşamadın diye dağılma hemen canım benim. Ayrıca ilk boğumunu zar zor da olsa aldığını yazmışsın, bu bir ilerleme değil mi sence?

Sabırla, inatla, ertelemeden devam et lütfen, kendin için, eşin işin, güzel günler için. Sakin olmaya çalış, inan bana beynin oyun oynuyor seninle, acıyacak, sancı duyacaksın gibi bir sürü safsataya seni inandırmaya çalışıyor. Bunların hiçbiri doğru değil, olumlu düşün, rahat olmaya çalış, o rahatlığı bir sağlayabilsen 1 saniye bile sürmez tamamını alman. O kadar kaygan ki, ittirmene bile gerek kalmaz. beynine bunu öğretmeye çalış, sürekli tekrarla acı yok, sancı yok.

Lütfen ama lütfen ümitsizliğe kapılma, çok üzüldüm yazdıklarını okuyunca. Dua ediyorum hepinize, inşallah tez zamanda kurtulursunuz güzellerim benim ^^

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…