- 1 Şubat 2015
- 667
- 392
- 73
- 34
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #186.221
Emgcim,Hayatım, düşüncelerimizle zorlaştırıyoruz, şimdi, şu an sana zor geliyor. İlk denemede başarıya ulaşamadın diye dağılma hemen canım benim. Ayrıca ilk boğumunu zar zor da olsa aldığını yazmışsın, bu bir ilerleme değil mi sence?
Sabırla, inatla, ertelemeden devam et lütfen, kendin için, eşin işin, güzel günler için. Sakin olmaya çalış, inan bana beynin oyun oynuyor seninle, acıyacak, sancı duyacaksın gibi bir sürü safsataya seni inandırmaya çalışıyor. Bunların hiçbiri doğru değil, olumlu düşün, rahat olmaya çalış, o rahatlığı bir sağlayabilsen 1 saniye bile sürmez tamamını alman. O kadar kaygan ki, ittirmene bile gerek kalmaz. beynine bunu öğretmeye çalış, sürekli tekrarla acı yok, sancı yok.
Lütfen ama lütfen ümitsizliğe kapılma, çok üzüldüm yazdıklarını okuyunca. Dua ediyorum hepinize, inşallah tez zamanda kurtulursunuz güzellerim
teşekür ederiz duaların içinEmgcim,Hayatım, düşüncelerimizle zorlaştırıyoruz, şimdi, şu an sana zor geliyor. İlk denemede başarıya ulaşamadın diye dağılma hemen canım benim. Ayrıca ilk boğumunu zar zor da olsa aldığını yazmışsın, bu bir ilerleme değil mi sence?
Sabırla, inatla, ertelemeden devam et lütfen, kendin için, eşin işin, güzel günler için. Sakin olmaya çalış, inan bana beynin oyun oynuyor seninle, acıyacak, sancı duyacaksın gibi bir sürü safsataya seni inandırmaya çalışıyor. Bunların hiçbiri doğru değil, olumlu düşün, rahat olmaya çalış, o rahatlığı bir sağlayabilsen 1 saniye bile sürmez tamamını alman. O kadar kaygan ki, ittirmene bile gerek kalmaz. beynine bunu öğretmeye çalış, sürekli tekrarla acı yok, sancı yok.
Lütfen ama lütfen ümitsizliğe kapılma, çok üzüldüm yazdıklarını okuyunca. Dua ediyorum hepinize, inşallah tez zamanda kurtulursunuz güzellerim benim ^^
Be terapiyle yendim canım. İlk ilişki için üstte ve sırtını eşine dönük vaziyet önerdi terapistim. Alt popoya eğimli bunu unutma. Gerçektende bu pozisyon en acısız girişi olan ilk başlarda. Bi kaç defa bu pozisyonda ileri geri yaptıktan sonra bide eşine dönüp deneyebilirsin.arkadaşlar bi de eşli olan çalışmalardan çok korkuyorm onu aşamadm hala bi de söylemesi ayp ama pozisyon duruşumu yanlış ilk ilişki deneyiminde nasıl pozisyon yapılması öneriliyor hangisi beyini rahatlatmak için kolay
arkadaşlar bi de eşli olan çalışmalardan çok korkuyorm onu aşamadm hala bi de söylemesi ayp ama pozisyon duruşumu yanlış ilk ilişki deneyiminde nasıl pozisyon yapılması öneriliyor hangisi beyini rahatlatmak için kolay
yani penisin üzerine dik mi oturmaya çalışacağız eğilerek miCanım en rahat pozisyon eşinin üzerinde, sırtının eşine dönük olduğu pozisyondur. Yavaş yavaş nefes egzersizleriyle, eşinin hareketlerini kontrol ederek ilerleyebilirsin. Derin nefes al, verirken ilerlet, zorlanırsan dur tekrar nefes al, verirken nefesini ilerletmeye devam et. Duvar sanılan bir nokta var ya hani, o aslında yok hiç olmadı. vajina boşluk, eşini engelleyen hiçbir şey yok.
yani penisin üzerine dik mi oturmaya çalışacağız eğilerek mi
ok saolPopoya doğru eğimli alırsan daha kolay olur girmesi.
Bende de aynı sorun vardı. 2 yıldır evliyim. Bursa da yaşıyorum. Anadolu hastanesinde Doktor Deniz Güleryüz Çakmak'a tedavi oldum..Tavsiye ile gitmiştim. Sorunumdan kurtuldum. Kendisi çok başarılı bir hekim.. teşekkürler Deniz Hanım....
süleyman eserdağya gidersen bana mesaj atabilir misn onu çözüm önerisini çok merak ediyormBen parmak oluyor ama p.. hic alamıyorum yaklastırmıyorum bile..
Suleyman eserdaga gitmeyi dusunuyorum. 1.5 gunde cozemedin ee nolcak simdi birde dediklerini tutsalar..
Emgcim,Hayatım, düşüncelerimizle zorlaştırıyoruz, şimdi, şu an sana zor geliyor. İlk denemede başarıya ulaşamadın diye dağılma hemen canım benim. Ayrıca ilk boğumunu zar zor da olsa aldığını yazmışsın, bu bir ilerleme değil mi sence?
Lütfen ama lütfen ümitsizliğe kapılma, çok üzüldüm yazdıklarını okuyunca. Dua ediyorum hepinize, inşallah tez zamanda kurtulursunuz güzellerim benim ^^
Canım çok haklısın çok güçlü olmalıyız bu dönemde her ne kadar ilk günden beri yorgun ve üzgün düşsek de
Ben p.. Yarısını falan alabiliyodum burdan da parmak egzersizi diye okuyunca çok kolaymış gibi geliyo kulağa direk işaret parmağımla yaptım ilk denemeyi ama olmadı serçe de zar zor bir boğum işte,napalım pes etmicez azmetmeye devam...
Amin teşekkür ederim canım inşallah....Canım bu rahatsızlığı yenip hamilelik kalmissin ne güzel. Ben de bu rahatsızlığı yenip hamile kaldım ama benim riskli bir gebeligim olduğu için cinsellik yasak.Bence sen bebeği ne bi şey olacak korkusu ile olmadığını tekrar yapamayacagini düşünüyorsun.Bence olumsuz dusunmegi bırak.hamilelik hormonları çok etkiliyor insan duygusallasiyor.her şeyi oluruna bırak olumsuz düşünme bunu yendin ve tekrar yapabilirsin .kendine güven ve ınan :) bebeğini hayırlısı ile kucagina alırsın inşallah canım..
Teşekkür ederim desteğimiz için .İnşallah sizde sagliklica alırsınız bebeginizi kucaginiza kolay doğumlar diliyorum bende ...yine beebgim için bu durumu da asacagm inşallah ...Ben yendim 2 ay sonra hamile kaldım canım. Hamilelikte ilk 3 ay yasaktı zaten sonrasındada hiç canım istemedi. Hormonlar değiliyo hanilelikte. Ama ona rağmen kolay doğum için en az haftada 2 defa ilişkiye girdik. Şu an son günlerimdeyim 3 hafta önce bıraktık. Bebeğe zarar vermicek şekilde devam etmelisin ilişkiye. Tabi düşük riskin yada erken doğum riskin yoksa. 2 kere ilişkiye girebilmişsin hayli hayli yaparsın şimdide. En azından kendin için bebeğin için yapmayı dene. Doğumun kolay olur bebeğin daha sağlıklı olur çabuk toparlanırsın. Allah yardımcın olsun. Hamilelik zor süreç ama vajinismusu başarmışsın ötesi varmı ?. Kendini sıkarsan olmaz. Alttan muayene çatı muayenesi gbi şeyler var önünde. Onda bile kendini sıkmazsan acımıyo. Sen güçlü bi kadınsın kendi emeğinle yenmişsin vajinismusu. Şu anda devam edebilirsin bence.. Sağlıklı kolay doğum diliyorum.
DUR SANA ÖZELDEN ATAYIMResmi goremiyorum ben cnm! Img yaziyo karenin icinde!
inşallah yakında bizde müjdeleriz ...dün deniyecektık deli gibi gene kaçtımSabrili artik bizde mujde versek yaaaa...
bende doktorda buna benzer şeylerle çalıştım hatta 4 numaradan daha büyüktü denediğim ama malesef eş denemesi fasa fiso..kızlar ben bu aparatlar sayesinde yendim. alabilme gücünüz var ise 5 dk düşünmeyin. ben uzun seneler çektim. ne kadar yazık etmişim diyorum şimdi o kadar beklemekle. o kadar kolaymış ki oysa...
Artik iki parmak yapabiliyorum ve eşimle de denemek istiyorum belki oluverir diye ama deneyelim dediğim halde beyfendinin gönlü olmuyo 2 3 hafta oldu sanırım deneyeli hatirlamiyorumbn çaba sarfediyorum o bunda bile mırın ķırın ediyo ve böyle olunca çok moralim bozuluyo napym şimdi bn
inşallah yakında bizde müjdeleriz ...dün deniyecektık deli gibi gene kaçtım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?