Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

arkadaşlar bi de eşli olan çalışmalardan çok korkuyorm onu aşamadm hala bi de söylemesi ayp ama pozisyon duruşumu yanlış ilk ilişki deneyiminde nasıl pozisyon yapılması öneriliyor hangisi beyini rahatlatmak için kolay

Be terapiyle yendim canım. İlk ilişki için üstte ve sırtını eşine dönük vaziyet önerdi terapistim. Alt popoya eğimli bunu unutma. Gerçektende bu pozisyon en acısız girişi olan ilk başlarda. Bi kaç defa bu pozisyonda ileri geri yaptıktan sonra bide eşine dönüp deneyebilirsin.

Canım en rahat pozisyon eşinin üzerinde, sırtının eşine dönük olduğu pozisyondur. Yavaş yavaş nefes egzersizleriyle, eşinin hareketlerini kontrol ederek ilerleyebilirsin. Derin nefes al, verirken ilerlet, zorlanırsan dur tekrar nefes al, verirken nefesini ilerletmeye devam et. Duvar sanılan bir nokta var ya hani, o aslında yok hiç olmadı. vajina boşluk, eşini engelleyen hiçbir şey yok.

yani penisin üzerine dik mi oturmaya çalışacağız eğilerek mi

Canım mrb bende bursadayım,ne kadar para verdin ve nasıl bir tedavi uyguladı?

Canım çok haklısın çok güçlü olmalıyız bu dönemde her ne kadar ilk günden beri yorgun ve üzgün düşsek de
Ben p.. Yarısını falan alabiliyodum burdan da parmak egzersizi diye okuyunca çok kolaymış gibi geliyo kulağa direk işaret parmağımla yaptım ilk denemeyi ama olmadı serçe de zar zor bir boğum işte,napalım pes etmicez azmetmeye devam...

P...s in yarısı aldıysan yolu yarılamışsın bile, bir kere yaptıysan istediğin her an tekrar tekrar yapabilirsin.

Bu illetle baş etmeye çalışırken keşke zihnimin içine ilişkiye girmenin hiç de korkulacak bir şey olmadığı fikrini birileri sokuştursa diye düşünürdüm kolay bir süreç değil ama maşallah emin adımlarla ilerliyorsun, korkuların çok doğal,

bu olumsuz düşüncelerden kurtulabilirsen, başarman an meselesi.

Parmakta zorlandıysan fallus kullanabilirsin, en incesiyle.

Amin teşekkür ederim canım inşallah....

Teşekkür ederim desteğimiz için .İnşallah sizde sagliklica alırsınız bebeginizi kucaginiza kolay doğumlar diliyorum bende ...yine beebgim için bu durumu da asacagm inşallah ...

Artik iki parmak yapabiliyorum ve eşimle de denemek istiyorum belki oluverir diye ama deneyelim dediğim halde beyfendinin gönlü olmuyo 2 3 hafta oldu sanırım deneyeli hatirlamiyorum bn çaba sarfediyorum o bunda bile mırın ķırın ediyo ve böyle olunca çok moralim bozuluyo napym şimdi bn

kızlar ben bu aparatlar sayesinde yendim. alabilme gücünüz var ise 5 dk düşünmeyin. ben uzun seneler çektim. ne kadar yazık etmişim diyorum şimdi o kadar beklemekle. o kadar kolaymış ki oysa...

bende doktorda buna benzer şeylerle çalıştım hatta 4 numaradan daha büyüktü denediğim ama malesef eş denemesi fasa fiso..

Canım acele etme, üç parmağı da aldıktan sonra eşli denemeye geç. Garanti olsun, son aşamaya gelmişsin zaten ne güzel, maşallah sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…