- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #186.241
Benim koca da benden kaciyoinşallah yakında bizde müjdeleriz ...dün deniyecektık deli gibi gene kaçtım
Benim koca da benden kaciyo
Aynen canım dövcem artikbu kocaların hepsimi aynı olur yav hepsini kızılcık sopasıyla kovalıycaksın
burda bi dua vardı bide onu okuda denesene bi inşallah yenersin..Slm arkadaslar araniza yeni katildim üyeligim yeni fakat uzun zamandir takip ediyorum bu siteyi bende 6 aylik evli ve vajinusmus hastasıyımnolur bana da yardimci olun parmak egzersisi yapamiyorum bir türlü cinsel hayatimiz disinda evliligim cok iyi ama bu sorun dogal olarak gerginliklere yol aciyor ve biran once halletmem gerekiyo yoksa daha kötü olacak hersey lutfen bi akıl verin bana (((((
Slm arkadaslar araniza yeni katildim üyeligim yeni fakat uzun zamandir takip ediyorum bu siteyi bende 6 aylik evli ve vajinusmus hastasıyımnolur bana da yardimci olun parmak egzersisi yapamiyorum bir türlü cinsel hayatimiz disinda evliligim cok iyi ama bu sorun dogal olarak gerginliklere yol aciyor ve biran once halletmem gerekiyo yoksa daha kötü olacak hersey lutfen bi akıl verin bana (((((
Dokukunca bile kötü oluyorumemla krem aldim ama denemedim henüz deneyip de basarisiz olmaktan korkuyorum onda da basarisiz olursam butun ümitlerim kırılacak
özelden attımTesekkur ederim cvp yazdiginiz icin hangi dua acaba bahsettiginiz?
Malesef hic yol alamadim ilk boguma kadar bile alamiyorum
lütfen bana özelden cvp yaz bende başamadım 1.5 yıldır cekiyorum halaTık tık kimse yok muözel mesajlarına bakmayı unutma canım, her şeyi ayrıntılarıyla yazdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?