Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Surekli yaziyorum yilmadan yazacagim egzersizden baska yolu yok sihirli degnek yok keske bir hapi olsaydi 10 milyar deseler bulup bulusturup alirdim ya da bir duasi olsa birden cozulseydi tum bag... tabiki duanin gucu sonsuz ama hicbirsey yapmadan beynimize format atamayiz.
ben ve eskilerden birkac arkadasimiz yillardir kurtulduk isimiz bitti artik diye birakmadik yilmadan destek vermeye calisiyoruz umudunuzu yitirmeyin lutfen cunku hersey aslinda bitti dedigimiz anda basliyor adima tikladginizda gecmis yazilarimi gorebilirsiniz basari oykuleri basliginda hikayemi gorebilirsiniz ne kadar ertelemisim nekadar kacip egzersize direnmisim ki unlu kliniklerden birine de %100diye gidip tum umutlarimi orada birakarak dondum ben... arkadaslarimin destegiyle kendim basardim simdi herkesin dedigi birseyi diyecegim "ben yendiysem heeerkes yener "

özüm34 arkadaşımdan Allah razı olsun beni burda buldu elimden tuttu hiç aslan kulak çöpünü bile yapamam derken aparatla egzersiz yapmaya başladım henüz yenemedim eşimle denemeye geçmedim ama içime bişeyin girebildiğini ve hiç acı hissetmediğimi gördüm bunu bile yapmam derken yapabildiysem daha ileriyede gidebilirim. 7 yılım boşa geçiyormuş resmen daha önce bulsaydın keşke beni. :) bu forum yıllrdır takip ediyorum defalarca denedim rimeli streçledim yapmaya çalıştım olmadı hem korktum hemde yanlış yere doğru itip en başta canımı yakıyormuşum meğer. burda her an birileri egzsersiz yaptım oluyor diye yazıyorladı o zaman hayır ya benim durumum böyle deil ben asla yapamam diyordum ama yaptım ya yapılıyormuş parmak kalınlığında aparattan başladım ve girişi bulduktan sonra nefes alıp verirken ittim milim mililm yarısı girince içerde bi his yoktu iteyim nolcakki dedim yavaş yavaş ittiğimde hepsinin girdiğini gördüm ben %50 sini başardım geriye kaldı %50 onuda yapıcam kendim için kendi hayatım için . bugün , geçen yıl evlenen kuzenim doğum yaptı ben neden kendi mutluluğumu kendi elleirmle erteleyeyim ki ! arkadaşlar en başta yeni evli olanlar hemen başlayın bi süre sonra etraftan bebek yokmu sesleri yükselince insan içine çıkmaz oluyrsunuz çünkü ne cevap vereceğinizi bilmiyorsunuz doktora yönlendiriyolar ama gidemiyorsunuz çünkü muayene olmaıyorsunuz yalan yalan nereye kadar yaln söyliceksinz ki ? ben kesinlikle yeni olanların yani 2-3 yıllık bile evli olanlar yenidir benim için ben onların daha kısa sürede yeneceğine inanıyorum size anlatırken beile kendimi motive ediyorum bak bu yazıalnları hep okuuyordun ben yapamam diyordun ama bak şimdi buraya yazıyorsun nesnes diyorum. bilmiyorum mucize filmini izleyen varmı aranızda ordaki bedensel engelli adam beni çok etkilemişti 7 yılda sevdiği kadın için azmedip bedensel engelinden kurtulmuştu aşık oldugu kadın için ... biz neden bizi sabırla bekleyen sevdiğimiz adamlar için yapmayalım ki bunu
özüm34 arkadaşıma kulak verin onun desteğiyle onlarca kadın yendi hepsiyle arkadaş olduk
bu yazıları okuyp offfff ben yapamayacağım deyip çıkmayın forumdan doktorada gitseniz aynılarını söylüuyor size bide üstüne para alıyor demekki bu işin çözüm egzerszimiş ... egzersize başlarken burdn bebiş çıkıyor yaa minick şeymi girmicek diye düşünün

Slm arkadaslar araniza yeni katildim üyeligim yeni fakat uzun zamandir takip ediyorum bu siteyi bende 6 aylik evli ve vajinusmus hastasıyım nolur bana da yardimci olun parmak egzersisi yapamiyorum bir türlü cinsel hayatimiz disinda evliligim cok iyi ama bu sorun dogal olarak gerginliklere yol aciyor ve biran once halletmem gerekiyo yoksa daha kötü olacak hersey lutfen bi akıl verin bana (((((

burda bi dua vardı bide onu okuda denesene bi inşallah yenersin..

Ne güzel bir ismin var öyle, yazdıkların kadar karamsar birine hiç benzemiyorsun huzurcum. Aslında vajinismus bir hastalık değil biliyor musun, hiç var olmayan bir düşünceyi var gibi gösteren beynimizin oynadığı kötü bir oyun.

Üzülme canım, yenemem başaramam diyen kaç kişi yendi bu illeti. Sen de aşıcaksın inşallah zamanla.

Parmak egzersizinde ne kadar ilerledin, hiç alabildin mi?

Kızlar merhaba lütfen yardım kafam çok karıştı.1.5 yıllık evliyim tam cinsel birleşme olmadı.ben hep vajinusmus diye düşinüyordum.dün doktora yıllardır olan akıntı ve bu vaji sorunu için gittim. muayene sonunda mantar teşhisi kondu.önce bakmak için bir aparat koydu.kendini çok kasıyorsun dedi hatta nasıl başarıyorsun dedi.bende ona kastığımın farkında değilim dedim.sonra uzun kamera ile baktı.vajinusmuyum dedim.kesinlikle Hayır dedi.vajinusmus olsan biri kendini belli eder muayene edemezdim dedi.ilişki ve muaywne esnasındaki batma hissini sordum.mantardan dolayı dedi.bir sürü ilaç verdi .kafam çok karıştı.lütfen durumum hakkında ne düşünmeliyim yardımcı olursanız sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…