- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #186.261
Keşke Dr yerine yöntemi yazayım be kardesim.
Aman cnm ne bilim bi seviniyorum biz umutsuzluga kapiliyorum 3 parmak yaptim bide aparat denedim ilk defa bugun onu da yaptim hemde sonuna kadar alabildim ama es denemesi basarisiz bence pozisyonu tutturamiyoruz aparati kolaylikka alabildim misal dik sokunca girmedi ilkten sonra egimli sokunca oldu :// esime diyorum egimli olsun diye egimli zaten diyo ama o niye olmuyo anlamıyorum. Ustte hic denemedim bide oyle denemek de fayda var
Cok guzel anlatmissin gercekten tam ihtiyacim olan gibi insallah deneyecegim bunu bende es denemesi de basarili olur umarımanestol (biraz uyusturan bi ķrem) ve KLY adli j
bu guzel canim aslnda basarmissin sana bikac oneride bulunym o zamn. Esininkini sen yerlestir. Yani şöyle backlrini acabldgn kadar ac bi anestol ve KLY adli jeli elinin icinde karistir ve kendinkine sur. Esinede sadece jeli surmen yeterli. Sirt ustu yatip backlrini ac iyice ve esininkini kendine yerlestir. Sonra derince bir nefes alip agzindan ver yavasca. Cisini yapar gibi gazini cikarir gibi. Kayip gidiyor. Aci duydugun anda bekleyip 10 a kadar say tekrar nefes al agzndan ver cis yapar gibi yap. Bunu onu icine alana kadar yap sma yavas hareket et. Inanki cok rahat olcak bu dediklerimi uygula. Doktor bana boyle öğretti ve basardik cok rahat inanki. Oraya odaklan ve icine aldigini dusunerek hareket et. Icine aldgndada esin brz kalsin orda acilsin iyice diye. Neden bunu söyledim cnku sen prmk ve aparat isini halletmssin. Dedigimi yprsan basarcaksin cnm. Ama anestol kremi (birzcik uyusturuyor) ve KLY jelini al ole kullan ve alt tarafinin her yerine iyice sür. Cok basit.
Herk
ha bunu herkes uygulayabilir illa parmak ve aparata gerek yok. Ben doktorda bu soyledikleriyle tek seansta basardim haberiniz olsun :)
Yani bu rahat ol kendini kasma denilen sey derin bir nefes al agzindan ver ve verirkende cisini yapar gibi serbest birak demek oluyor. Aci duyarsan kacma 10 a kadar say tekrar nefes al ve agzndan ver. Haaa unutmadan esinizle berabr olmadan once tuvalet ihtiyacinizida gidermeyi unutmayin :)
Cok guzel anlatmissin gercekten tam ihtiyacim olan gibi insallah deneyecegim bunu bende es denemesi de basarili olur umarım
bana da rica etsem özelden yazarmısın 1.5 yıldır cekişyorum bu yazdıklarını acık bir şekilde ozwelden yazarmısın lutfensakin ama sakin heycanlanma canim bak ben doktora gittim bu yontemle basardim inanki ole basit oluoki. Bunu ben mi yaptim diorsun. Ilk anda zewk almzsin snestol gercekten vok iyi jelle kullaninca ve isyedgn jadarda kullsn ikisini edine de sana da zarari yok bunlarin. Mantarcenfeksiyon fsln ypmior. Her eczanede de KLY jel buluuyormus eger yoksa siparis wer cnku dier jelker iyi degil enfeksiyon yapiyor. Haa bi de sende kuruluk coksa bunlari kullandktan snrabiatersen rahat oldgnda vazelin kullnirsin.
Bir de sirt ustu yattuginda iyi yerles popon ve karnini havaya kaldrma iyice yataga oturt bacaklarini kir ve esininkini yerlestr geridi nefeslere kaliyor dedigimi uygula sorun cozulecek cnm korkma yapicam de kararli ol.
Esinde sabirli olsun sen nefes alip verirken sana acimiycak rahat ol askim cisini yapar gibi desin surekli o da cok etkili oluyor. :) cunku biz brz aci duyunca korkuyoruz o yuzden o da sana bunlri soyledgnde hatrlms olcksin. Ve mutlu son :)
bende bi böyle deneyim inşallah yeneriz :)anestol (biraz uyusturan bi ķrem) ve KLY adli j
bu guzel canim aslnda basarmissin sana bikac oneride bulunym o zamn. Esininkini sen yerlestir. Yani şöyle backlrini acabldgn kadar ac bi anestol ve KLY adli jeli elinin icinde karistir ve kendinkine sur. Esinede sadece jeli surmen yeterli. Sirt ustu yatip backlrini ac iyice ve esininkini kendine yerlestir. Sonra derince bir nefes alip agzindan ver yavasca. Cisini yapar gibi gazini cikarir gibi. Kayip gidiyor. Aci duydugun anda bekleyip 10 a kadar say tekrar nefes al agzndan ver cis yapar gibi yap. Bunu onu icine alana kadar yap sma yavas hareket et. Inanki cok rahat olcak bu dediklerimi uygula. Doktor bana boyle öğretti ve basardik cok rahat inanki. Oraya odaklan ve icine aldigini dusunerek hareket et. Icine aldgndada esin brz kalsin orda acilsin iyice diye. Neden bunu söyledim cnku sen prmk ve aparat isini halletmssin. Dedigimi yprsan basarcaksin cnm. Ama anestol kremi (birzcik uyusturuyor) ve KLY jelini al ole kullan ve alt tarafinin her yerine iyice sür. Cok basit.
Herk
ha bunu herkes uygulayabilir illa parmak ve aparata gerek yok. Ben doktorda bu soyledikleriyle tek seansta basardim haberiniz olsun :)
Yani bu rahat ol kendini kasma denilen sey derin bir nefes al agzindan ver ve verirkende cisini yapar gibi serbest birak demek oluyor. Aci duyarsan kacma 10 a kadar say tekrar nefes al ve agzndan ver. Haaa unutmadan esinizle berabr olmadan once tuvalet ihtiyacinizida gidermeyi unutmayin :)
inşallah kız bende denicem :)Cok guzel anlatmissin gercekten tam ihtiyacim olan gibi insallah deneyecegim bunu bende es denemesi de basarili olur umarım
Kızlar merhaba lütfen yardım kafam çok karıştı.1.5 yıllık evliyim tam cinsel birleşme olmadı.ben hep vajinusmus diye düşinüyordum.dün doktora yıllardır olan akıntı ve bu vaji sorunu için gittim. muayene sonunda mantar teşhisi kondu.önce bakmak için bir aparat koydu.kendini çok kasıyorsun dedi hatta nasıl başarıyorsun dedi.bende ona kastığımın farkında değilim dedim.sonra uzun kamera ile baktı.vajinusmuyum dedim.kesinlikle Hayır dedi.vajinusmus olsan biri kendini belli eder muayene edemezdim dedi.ilişki ve muaywne esnasındaki batma hissini sordum.mantardan dolayı dedi.bir sürü ilaç verdi .kafam çok karıştı.lütfen durumum hakkında ne düşünmeliyim yardımcı olursanız sevinirim.
Canım popo havaya kalkmayacak mı buradaki bazı arkadaşlar popo havaya kalkınca daha iyi olur demişti acaba hangisi daha kolay olur bilemedimsakin ama sakin heycanlanma canim bak ben doktora gittim bu yontemle basardim inanki ole basit oluoki. Bunu ben mi yaptim diorsun. Ilk anda zewk almzsin snestol gercekten vok iyi jelle kullaninca ve isyedgn jadarda kullsn ikisini edine de sana da zarari yok bunlarin. Mantarcenfeksiyon fsln ypmior. Her eczanede de KLY jel buluuyormus eger yoksa siparis wer cnku dier jelker iyi degil enfeksiyon yapiyor. Haa bi de sende kuruluk coksa bunlari kullandktan snrabiatersen rahat oldgnda vazelin kullnirsin.
Bir de sirt ustu yattuginda iyi yerles popon ve karnini havaya kaldrma iyice yataga oturt bacaklarini kir ve esininkini yerlestr geridi nefeslere kaliyor dedigimi uygula sorun cozulecek cnm korkma yapicam de kararli ol.
Esinde sabirli olsun sen nefes alip verirken sana acimiycak rahat ol askim cisini yapar gibi desin surekli o da cok etkili oluyor. :) cunku biz brz aci duyunca korkuyoruz o yuzden o da sana bunlri soyledgnde hatrlms olcksin. Ve mutlu son :)
Cok guzel anlatmissin gercekten tam ihtiyacim olan gibi insallah deneyecegim bunu bende es denemesi de basarili olur umarım
Canım popo havaya kalkmayacak mı buradaki bazı arkadaşlar popo havaya kalkınca daha iyi olur demişti acaba hangisi daha kolay olur bilemedim
canım ben vajıyım ilişki yaşamadık hiç bende kasıyorum elımde olmadan kendımı yazmıssın ya batıo gıbı hıssedıorum dıe bndede batma oluo acaba bndede mantar mı varkı aklım karıstı sımdıKızlar merhaba lütfen yardım kafam çok karıştı.1.5 yıllık evliyim tam cinsel birleşme olmadı.ben hep vajinusmus diye düşinüyordum.dün doktora yıllardır olan akıntı ve bu vaji sorunu için gittim. muayene sonunda mantar teşhisi kondu.önce bakmak için bir aparat koydu.kendini çok kasıyorsun dedi hatta nasıl başarıyorsun dedi.bende ona kastığımın farkında değilim dedim.sonra uzun kamera ile baktı.vajinusmuyum dedim.kesinlikle Hayır dedi.vajinusmus olsan biri kendini belli eder muayene edemezdim dedi.ilişki ve muaywne esnasındaki batma hissini sordum.mantardan dolayı dedi.bir sürü ilaç verdi .kafam çok karıştı.lütfen durumum hakkında ne düşünmeliyim yardımcı olursanız sevinirim.
Anestol kullandim ben ama bana misin demedi simdi gleitgelen aldim daha hc denemedim inşallah iyidirsakin ama sakin heycanlanma canim bak ben doktora gittim bu yontemle basardim inanki ole basit oluoki. Bunu ben mi yaptim diorsun. Ilk anda zewk almzsin snestol gercekten vok iyi jelle kullaninca ve isyedgn jadarda kullsn ikisini edine de sana da zarari yok bunlarin. Mantarcenfeksiyon fsln ypmior. Her eczanede de KLY jel buluuyormus eger yoksa siparis wer cnku dier jelker iyi degil enfeksiyon yapiyor. Haa bi de sende kuruluk coksa bunlari kullandktan snrabiatersen rahat oldgnda vazelin kullnirsin.
Bende daha once anestol krem denedim ama bende bi ise yaramadi uyustugunu hisstetmedim yani emla anestol dan daha etkili bi kremmis aldim ama kullanmadim onu da henüz işe yarar mi bilmiyorum
Umutlandimm inşallah basaririm :)dadece anestolle olmaz yaninda kly jel de kullan elinin ortasina sık karistir we alt tarafinin her yerine sur tam bi uyusma olmaz zaten sadece o aci hissini bi nebze azaltir. Bende cok etkili oldu 2 si de ve surunce hop girmesini bekleme zaten. Nefeslerde onemli senin rahat pozisyonnda onmli
Tık tık kimse yok muözel mesajlarına bakmayı unutma canım, her şeyi ayrıntılarıyla yazdım.
dadece anestolle olmaz yaninda kly jel de kullan elinin ortasina sık karistir we alt tarafinin her yerine sur tam bi uyusma olmaz zaten sadece o aci hissini bi nebze azaltir. Bende cok etkili oldu 2 si de ve surunce hop girmesini bekleme zaten. Nefeslerde onemli senin rahat pozisyonnda onmli
Anestol kullandim ben ama bana misin demedi simdi gleitgelen aldim daha hc denemedim inşallah iyidir
Tmm canim! Yolladinmi? Bisey gelmedide!DUR SANA ÖZELDEN ATAYIM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?