Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Keşke Dr yerine yöntemi yazayım be kardesim.

anestol (biraz uyusturan bi ķrem) ve KLY adli j

bu guzel canim aslnda basarmissin sana bikac oneride bulunym o zamn. Esininkini sen yerlestir. Yani şöyle backlrini acabldgn kadar ac bi anestol ve KLY adli jeli elinin icinde karistir ve kendinkine sur. Esinede sadece jeli surmen yeterli. Sirt ustu yatip backlrini ac iyice ve esininkini kendine yerlestir. Sonra derince bir nefes alip agzindan ver yavasca. Cisini yapar gibi gazini cikarir gibi. Kayip gidiyor. Aci duydugun anda bekleyip 10 a kadar say tekrar nefes al agzndan ver cis yapar gibi yap. Bunu onu icine alana kadar yap sma yavas hareket et. Inanki cok rahat olcak bu dediklerimi uygula. Doktor bana boyle öğretti ve basardik cok rahat inanki. Oraya odaklan ve icine aldigini dusunerek hareket et. Icine aldgndada esin brz kalsin orda acilsin iyice diye. Neden bunu söyledim cnku sen prmk ve aparat isini halletmssin. Dedigimi yprsan basarcaksin cnm. Ama anestol kremi (birzcik uyusturuyor) ve KLY jelini al ole kullan ve alt tarafinin her yerine iyice sür. Cok basit.
Herk
ha bunu herkes uygulayabilir illa parmak ve aparata gerek yok. Ben doktorda bu soyledikleriyle tek seansta basardim haberiniz olsun :)

Yani bu rahat ol kendini kasma denilen sey derin bir nefes al agzindan ver ve verirkende cisini yapar gibi serbest birak demek oluyor. Aci duyarsan kacma 10 a kadar say tekrar nefes al ve agzndan ver. Haaa unutmadan esinizle berabr olmadan once tuvalet ihtiyacinizida gidermeyi unutmayin :)

Son düzenleme:
Cok guzel anlatmissin gercekten tam ihtiyacim olan gibi insallah deneyecegim bunu bende es denemesi de basarili olur umarım

Cok guzel anlatmissin gercekten tam ihtiyacim olan gibi insallah deneyecegim bunu bende es denemesi de basarili olur umarım

sakin ama sakin heycanlanma canim bak ben doktora gittim bu yontemle basardim inanki ole basit oluoki. Bunu ben mi yaptim diorsun. Ilk anda zewk almzsin snestol gercekten vok iyi jelle kullaninca ve isyedgn jadarda kullsn ikisini edine de sana da zarari yok bunlarin. Mantarcenfeksiyon fsln ypmior. Her eczanede de KLY jel buluuyormus eger yoksa siparis wer cnku dier jelker iyi degil enfeksiyon yapiyor. Haa bi de sende kuruluk coksa bunlari kullandktan snrabiatersen rahat oldgnda vazelin kullnirsin.

Bir de sirt ustu yattuginda iyi yerles popon ve karnini havaya kaldrma iyice yataga oturt bacaklarini kir ve esininkini yerlestr geridi nefeslere kaliyor dedigimi uygula sorun cozulecek cnm korkma yapicam de kararli ol.

Esinde sabirli olsun sen nefes alip verirken sana acimiycak rahat ol askim cisini yapar gibi desin surekli o da cok etkili oluyor. :) cunku biz brz aci duyunca korkuyoruz o yuzden o da sana bunlri soyledgnde hatrlms olcksin. Ve mutlu son :)

bana da rica etsem özelden yazarmısın 1.5 yıldır cekişyorum bu yazdıklarını acık bir şekilde ozwelden yazarmısın lutfen

bende bi böyle deneyim inşallah yeneriz :)

Merhaba Arkadaşlar 10 adımda Vajinismusu Tamamen Yenin adlı bir kitap okuyorum ben de 2.5 yıldır bu ileti çekiyorum defalarca geldim gittim siteye ama içeriye bir şey yönlendirme fikri iğrenç geldiği ve hiç yapabileceğimi düşünmediğim için hep kaçtım ama okuyarak , konuşarak ayna egzersizleri ile önceden bakarken bile midenin bulandigi o bölge yani vajina bilerek ismini söylüyorum ki normal gelsin o da diğer organlarımız gibi bizim bi parçamız çünkü henüz aşmış değilim önce bilgilenmem gerektiğini düşünüyorum ki neyle savastigimi neden korktuğumu bileyim .. Konuştukça , Danıştikca okudukça bazı konularda duyarsizlasiyorsunuz .. bir de ara vermeden keşke üzerine düşebilsem , görüyorum burada arkadaşları bi cesaretle bi günde tüm egzersizleri yapan var helal olsun onlara , benm için en büyük çıkmaz içeriye bir şey yönlendirmek umarım asarim bunu da ben parmak olayını benmseyemedigimden bu kitapla beraber yurtdışından dilator set aldım inş faydası olur ve cesaret edip de yapabilirsem deneyimleri paylaşacağım .. Neyse çok uzattim kitabı okurken kendi kendimizi telkin edebilecek aşamalari okurken sizlerle paylaşmak istedim , Beynimize gönderdiğimiz olumsuz telkinlerin olumluya dönüşmesi dileğiyle ... sevgiler

Edacım cevaplasam mı cevaplamasam mı bilemedim. Seni üzmek istemiyorum inan ama yaşadığım için tecrübelerimi paylaşmak istedim. Vajinismus olan birine de (çok çok şiddetli değilse) o ucunda kamera olan aparat rahatlıkla sokulabilir, aynı şeyi yaşadım çünkü, aynı aparatı bende de kullandılar, yenmeden önce mantar ve iltihap teşhisi konuldu hatta smear testi bile yaptırdım. Bu bir kriter değil ne yazık ki, buna bakarak vajinismus değilsin demek ne kadar doğru bilemiyorum. Bu cümleleri yazarken çok zorlandım,çok dikkatli seçmeye çalıştım cümlelerimi inan bana. Başka yardımcı olacağım bir konu varsa seve seve cevaplarım bildiğim kadarıyla.

Bende daha once anestol krem denedim ama bende bi ise yaramadi uyustugunu hisstetmedim yani emla anestol dan daha etkili bi kremmis aldim ama kullanmadim onu da henüz işe yarar mi bilmiyorum

Canım popo havaya kalkmayacak mı buradaki bazı arkadaşlar popo havaya kalkınca daha iyi olur demişti acaba hangisi daha kolay olur bilemedim

Canım popo havaya kalkmayacak mı buradaki bazı arkadaşlar popo havaya kalkınca daha iyi olur demişti acaba hangisi daha kolay olur bilemedim

popon havada durursa kasilirsin canim basinin altinda yastık olsun sirt ustu uzan esininkini yerlestirince popn kalkmadin kasilirsin. Benm dedigimi uygula derim.

canım ben vajıyım ilişki yaşamadık hiç bende kasıyorum elımde olmadan kendımı yazmıssın ya batıo gıbı hıssedıorum dıe bndede batma oluo acaba bndede mantar mı varkı aklım karıstı sımdı

Anestol kullandim ben ama bana misin demedi simdi gleitgelen aldim daha hc denemedim inşallah iyidir

Bende daha once anestol krem denedim ama bende bi ise yaramadi uyustugunu hisstetmedim yani emla anestol dan daha etkili bi kremmis aldim ama kullanmadim onu da henüz işe yarar mi bilmiyorum

dadece anestolle olmaz yaninda kly jel de kullan elinin ortasina sık karistir we alt tarafinin her yerine sur tam bi uyusma olmaz zaten sadece o aci hissini bi nebze azaltir. Bende cok etkili oldu 2 si de ve surunce hop girmesini bekleme zaten. Nefeslerde onemli senin rahat pozisyonnda onmli

Umutlandimm inşallah basaririm :)

Anestol kullandim ben ama bana misin demedi simdi gleitgelen aldim daha hc denemedim inşallah iyidir

Slm cnm gleitgelen i ben kullanıyorum güzel bir yağ,içine sık demişti kafın doğum dr.ve anestol vermişti bana ama ben mantar olduğum için anestolu hiç kullanamamıştım,şimdi anestollu başarı hikayeleri okudkça onu da denemem gerektiğini fark ettim :)

Arkadaşlar uyuşturucu kremleri kullanmak bu rahatsızlığı yenmek için bir çözüm mu sizce? Kısa süreli ve hissiz bir cinsellik için olabilir.Ama içinizdeki korkuyu atmanıza yardımcı olmaz. Bu illeti yenmek kafada başlar uyuşturucu kremleri nereye kadar gider.Hamile kaldığınızda veya bir rahatsızlığınizda yapılacak jinekolojik muayene esnasında ne yapacaksınız?
Bence öncelikle kegel egzersizi ile başlayıp vajinanizi tanıyın.oraya bir şey gireceğini veya alabileceğinizi kabullenerek başlayın.Sonrası yavaşça gelir.derin nefesler alarak veya ikinarak daha da kolaylaştırırsiniz bu işi..bir parmağın ilk bogumu derken bir gün sonra 2 parmak alırsınız..bu böyle başlar ve 4 gün en geç 1 haftada biter.. Sadece cesaret edin ve inanın kızlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…