- 4 Şubat 2015
- 22
- 10
- 8
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #186.281
herkese merhabalar
arkadaşlar ben de 5 aylık evliyim..tam birleşme yaşayamadım. burda o kadar çok gönderi okudum ve sonunda parmak egzersizini denemeye karar verdim.Çok afedersiniz çekinerek soruyorum çünkü biliyorum ki en iyi cevabı benim durumumda olanlar verebilirler.Ikınarak parmak denemek üzereydim ki vaj.deliğim açıldığında sanki içinde et varmış delik tamamen kapalıymış gibi göründü gözüme.dolayısıyla hiç bir ilerleme olmadı ben de.Acaba herkeste mi bu yapı böyle yoksa ben de mi sorun var. Bu konuda yardımcı olabilecek misiniz ? Şimdiden çok teşekkürler..
Tık tık kimse yok muözel mesajlarına bakmayı unutma canım, her şeyi ayrıntılarıyla yazdım.
banada lütfenbana da rica etsem özelden yazarmısın 1.5 yıldır cekişyorum bu yazdıklarını acık bir şekilde ozwelden yazarmısın lutfen
Malesef benimdeeeeHic icimden gelmiyo egz yapmak
Arkadaslar iliskiye girmeye calisirken kimyasal gebelik yasamisim ay hem yapamama psikolojisi hem bunu yenmeye calisirken yasadigim dusuk haberi psijolojim alt ust oldu(
Kimyasal gebelik nedir canim?Arkadaslar iliskiye girmeye calisirken kimyasal gebelik yasamisim ay hem yapamama psikolojisi hem bunu yenmeye calisirken yasadigim dusuk haberi psijolojim alt ust oldu(
Arkadaşlar uyuşturucu kremleri kullanmak bu rahatsızlığı yenmek için bir çözüm mu sizce? Kısa süreli ve hissiz bir cinsellik için olabilir.Ama içinizdeki korkuyu atmanıza yardımcı olmaz. Bu illeti yenmek kafada başlar uyuşturucu kremleri nereye kadar gider.Hamile kaldığınızda veya bir rahatsızlığınizda yapılacak jinekolojik muayene esnasında ne yapacaksınız?
Bence öncelikle kegel egzersizi ile başlayıp vajinanizi tanıyın.oraya bir şey gireceğini veya alabileceğinizi kabullenerek başlayın.Sonrası yavaşça gelir.derin nefesler alarak veya ikinarak daha da kolaylaştırırsiniz bu işi..bir parmağın ilk bogumu derken bir gün sonra 2 parmak alırsınız..bu böyle başlar ve 4 gün en geç 1 haftada biter.. Sadece cesaret edin ve inanın kızlar..
Tesekkur ederim canim spermler rahime ulasmis gebelik baslamis ama vucut sagliksiz gordugu icin embriyoyu adet kani ile disari atiyomus bende basima gelmeden once bilmiyodum bu nedirçok geçmiş olsunkimyasal gebelikten kastın nedir?
Canim P pilatesece de anlattigim gibi kisaca sagliksiz dollenme imis sessiz gebelik sessiz dusuk yasiyosun dedi bana doktorumKimyasal gebelik nedir canim?
Anestol kullandim ben ama bana misin demedi simdi gleitgelen aldim daha hc denemedim inşallah iyidir
AYARLARINDAN DOLAYI SANA ATAMIYORUM CANIMTmm canim! Yolladinmi? Bisey gelmedide!
Nasil anlasildi canim cok gecmis olsun belirtisi var miTesekkur ederim canim spermler rahime ulasmis gebelik baslamis ama vucut sagliksiz gordugu icin embriyoyu adet kani ile disari atiyomus bende basima gelmeden once bilmiyodum bu nedir
Canim P pilatesece de anlattigim gibi kisaca sagliksiz dollenme imis sessiz gebelik sessiz dusuk yasiyosun dedi bana doktorum
Anladim canim! Cok gecmis olsun! Uzulme!!!Tesekkur ederim canim spermler rahime ulasmis gebelik baslamis ama vucut sagliksiz gordugu icin embriyoyu adet kani ile disari atiyomus bende basima gelmeden once bilmiyodum bu nedir
Canim P pilatesece de anlattigim gibi kisaca sagliksiz dollenme imis sessiz gebelik sessiz dusuk yasiyosun dedi bana doktorum
Onemli degil canim! Sorun yok! Olsun!AYARLARINDAN DOLAYI SANA ATAMIYORUM CANIM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?