Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

herkese merhabalar
arkadaşlar ben de 5 aylık evliyim..tam birleşme yaşayamadım. burda o kadar çok gönderi okudum ve sonunda parmak egzersizini denemeye karar verdim.Çok afedersiniz çekinerek soruyorum çünkü biliyorum ki en iyi cevabı benim durumumda olanlar verebilirler.Ikınarak parmak denemek üzereydim ki vaj.deliğim açıldığında sanki içinde et varmış delik tamamen kapalıymış gibi göründü gözüme.dolayısıyla hiç bir ilerleme olmadı ben de.Acaba herkeste mi bu yapı böyle yoksa ben de mi sorun var. Bu konuda yardımcı olabilecek misiniz ? Şimdiden çok teşekkürler..

Kızlar çıldırıcam mantar akıntısı başladı yine,vaji yemiyomuş gibi buda 2.sınavım gerçekten artık gücüm kalmadı

Canım tek sorun vücudumuzu yeterince tanımıyor olmak, kapalı değil hiçbir şekilde, ıkındıkça açıldığını görüyorsundur zaten. İlerlemesine engel olacak hiçbir şey yok, için rahat olsun

Kızlar vajinismus birkaç yıldır sektör haline getirildi, tedavi edebilenler müthiş paralar kazanıyor, ne yazık ki herkesin maddi gücü bu doktorlara gitmeye yetmiyor. Milli geliri çok yüksek olan bir ülke değiliz. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığına mesaj yazmayı düşünüyorum, her şehirde bir vajinismus merkezi olsun ya da en azından her büyük şehirde olsun ve cüzi miktarda ücret alınsın. Sizler de mesaj yazın, gücümüzü birleştirelim

Tık tık kimse yok mu özel mesajlarına bakmayı unutma canım, her şeyi ayrıntılarıyla yazdım.

Merhabalar;
Ben de 6 aylık evliyim ve aynı hastalıktan muzdaribim. Yaklaşık 10 gündür bu sayfayı takip ediyorum ve sonunda hem buraya katılmaya, hem de parmak egzersizlerini yapmaya karar verdim. Sevgili Adanis herkese çokça yardımcı olduğunu gördüm. Bu yüzden ben de senin yardımını rica ediyorum. Rica etsem parmak egzersizi ile ilgili bilmem gereken farklı şeyler varsa bana da özel mesaj atabilir misin?

slm kızlar şuan 3. aparat çalışmaya çalışıyorum ama aparatı ilerlettikçe yanma ve acı hissi oluyor bu da psikolojik mi yoksa normal mi acı hissi oluncada aparatı geri çekiyorm bugün yarısına kadar yapabildim bunu nasıl kolay yapabilirim fikri olan var mı

Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 5 aydır sessizce burayı takip ediyorum. 10 aydır evliyim. 6 senelik ilişkimi evlilikle dewam ettiriyorum. Çok mutluyum. Ama falesef ayni sorunu bende yaşıyorum. 5 ay önce yazdıklarinizdan güç alıp parmak egzersizine başladım. 1 ay olmuşken rahmimdeki 12 cmlık myom yüzünden ameliyat oldum. Bu beni baya etkiledi. Simdi yaklaşık 10 gündür egzersize tekrar başladım. Egzersizde giriş kısmında sıkıntı yaşıyorum. Çok fazla acıma var. İçeriye ilerledikçe aci olmuyo. P.. denemesi hic yapamadim. Kendimi resmen kitliyorum. İyiki bu site çıktı karşıma. Bana önerimiz nedir arkadaşlar. Üste çıkarak yapmayı denedim hic giriş olmadı. Sadece kendimi rahat hissettim kasmadim. Merak ettiğim bu girişteki aci yanma için napmam lazim. Şuan 2 parmak alabiliyorum. Zorlayinca 3 te oluyor gibi ama her defasında acıdan ölecek gibi oluyorum. Yardim edin banada lütfen...

Arkadaslar iliskiye girmeye calisirken kimyasal gebelik yasamisim ay hem yapamama psikolojisi hem bunu yenmeye calisirken yasadigim dusuk haberi psijolojim alt ust oldu (

hayir tatlim cok ama cok yanlis dusunuyorsun. Ilk bnde senn gbi dusunuordum. Ama dokyorum 8 krre kulkanami doyledi anestol ve jeli. Anestolu 8 kere kullandim hic hissetmiodun die bsy yok. His tabiki war. Sadece biz vsjina girisindeki o aciyi duyunca korkuyoruz beynimiz aciyor kendini geri cek diyerek komut verdigi icin amestol bu vajina girisindeki aciyi bi nebze olsum azaltıyor ve sunu da soleyeyim anestol ve kly jel ne kadar kulkanrsan kullan size hicbir zarari yok. Anestol uyusturuyor ve kly jel de nemlendiriyor. Ikiside cok etkili. Doktor verdi cnku. Gercktende manyar enfekdiyon olmadi. Anestolu dediğim gibi 8 kete kulkanin donra beyin diyecekki artik korkma acimio ve sadece jel kulkanarak dewam edin bi sure. Sonra isterseniz vazelin kullanirsiniz onunda bi zarari yok.

çok geçmiş olsun kimyasal gebelikten kastın nedir?
Tesekkur ederim canim spermler rahime ulasmis gebelik baslamis ama vucut sagliksiz gordugu icin embriyoyu adet kani ile disari atiyomus bende basima gelmeden once bilmiyodum bu nedir
Kimyasal gebelik nedir canim?
Canim P pilatesece de anlattigim gibi kisaca sagliksiz dollenme imis sessiz gebelik sessiz dusuk yasiyosun dedi bana doktorum

Anestol kullandim ben ama bana misin demedi simdi gleitgelen aldim daha hc denemedim inşallah iyidir

anestol tek badina kullanma jelke kullan. Soylefigim neges hareketleriyle yawas hareket edersen sorun cozulur. Ilk yaptgnda olmaz bi sonraki yaptiginda olur. Pes etmeyin hemn olmafi aman birak demeyin. Bu hastaligin uzerine gidersen basarirsin canim. Olmadi baska jele geç olmadi badka uyusturana gec olmaz. 1 olmax 2 olmaz 3 de olur bu isler boyle canm.. anestolu kullanip hop yerlesmesini bekleme nefes hareketleryle beraber dewam et o is olck.

Nasil anlasildi canim cok gecmis olsun belirtisi var mi

Anladim canim! Cok gecmis olsun! Uzulme!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…