- 4 Şubat 2015
- 971
- 477
- 33
- 33
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #186.301
Adetim 5 gun gecikti bende asla sasma olmaz canim taniyorum kendimi gene de sabrettim bekledim 4. Gunu iki farkli test yaptim ikinci cizgi cikti ertesi gun jan tahlilimden dusuk gerceklesecegini soyledi doktorum canimNasil anlasildi canim cok gecmis olsun belirtisi var mi
NE GUZEL YAAA KEŞKE BEN DE YENEBİLSEM AMA MAALESEF HALA YENEMEDİM ARTIK SU NETTE SATILAN BAYILTICI SPREYLERDEN ALICAM ETKİSİ 1 SAAT FALAN SURUYORMUŞ O Bİ SAATTE HERŞEY OLSUN BİTİSİN İSTİYORUM ARTIK YOKSA BANA KALSA YAPAMIYCAM HERELDEhayir tatlim cok ama cok yanlis dusunuyorsun. Ilk bnde senn gbi dusunuordum. Ama dokyorum 8 krre kulkanami doyledi anestol ve jeli. Anestolu 8 kere kullandim hic hissetmiodun die bsy yok. His tabiki war. Sadece biz vsjina girisindeki o aciyi duyunca korkuyoruz beynimiz aciyor kendini geri cek diyerek komut verdigi icin amestol bu vajina girisindeki aciyi bi nebze olsum azaltıyor ve sunu da soleyeyim anestol ve kly jel ne kadar kulkanrsan kullan size hicbir zarari yok. Anestol uyusturuyor ve kly jel de nemlendiriyor. Ikiside cok etkili. Doktor verdi cnku. Gercktende manyar enfekdiyon olmadi. Anestolu dediğim gibi 8 kete kulkanin donra beyin diyecekki artik korkma acimio ve sadece jel kulkanarak dewam edin bi sure. Sonra isterseniz vazelin kullanirsiniz onunda bi zarari yok.
NE GUZEL YAAA KEŞKE BEN DE YENEBİLSEM AMA MAALESEF HALA YENEMEDİM ARTIK SU NETTE SATILAN BAYILTICI SPREYLERDEN ALICAM ETKİSİ 1 SAAT FALAN SURUYORMUŞ O Bİ SAATTE HERŞEY OLSUN BİTİSİN İSTİYORUM ARTIK YOKSA BANA KALSA YAPAMIYCAM HERELDE
İki parmak olurken neden iki parmak kalınlığında aparat olmuyo anlamıyorum
parmak oluyo aparat hiç girmiyo çok ilginç kendimi kasıyorum galiba ,dilatör setleri var sanırım onlardan mı alsam diye düşünüyom canımAparat kullanmak, parmak egzersizi yapmaktan daha kolaydır biliyor musun canım
vajinanın içine senin dışında herhangi bir cismin, nesnenin girmesi sana tuhaf geliyor çünkü, bende aynı şeyi yaşadım biliyorum. Canını yakan hiçbir şey olmayacak, acı yok, ağrı yok, korkular var yaşadığımız tatsızlıkların sebebi sadece bu. Onu alt etmeyi başarırsan, şu anda yaşadığın kötü duygular son bulacak, hadi devam inatla, sabırla.
parmak oluyo aparat hiç girmiyo çok ilginç kendimi kasıyorum galiba ,dilatör setleri var sanırım onlardan mı alsam diye düşünüyom canım
ilk öyle oluyo bakamıyosun sonra dokunmaya alışıyosun sonra bir parmak bir boğum deniyosun yapamıyosun ağlıyosundur büyük ihtimal ama tek sorun biraz cesaret biraz acısa bile nefes alıp verme egzersizi ile ittirirsen oluyo yinede bakmak içinden gelmiyosa televizyonun karşısına geçerek yap beynini acı hissinden uzaklaştır ozamn oluyo bende senin gibiydim şimdi biraz daha ilerledm bakalım inşallah olur kurtuluruz hepemiz bu dertten ama bn parmakla yapamadm aparat daha kolay oluyoMalesef benimdeeee. Bakmakta bile zorluk cekiyorum halaaa!!! Offf! Allahim yardim et!!!
O ilaç bende de yanma yapmıştı bir kere denedim ama bir faydası yoktu.çünkü beynini yönetemiyorsun ki istediğin kadar sür kasıliyorsun bence egzersiz yap ancak öyle çözülüyorKızlar slm yine başarısız bir denemenin ardından çökmüş bir ben,anestol yaktı zaten canım acıyo bide onun yakması korkularımın artması kurumam ağlamam kaçmam....ve hüsran ,eşimden sinirli davranışlar ..bu sonlarda intiharı düşünüyorum resmen.Anestolü tam olarak nereye sürüyosunuz ve yanma oluyormu?
Kızlar slm yine başarısız bir denemenin ardından çökmüş bir ben,anestol yaktı zaten canım acıyo bide onun yakması korkularımın artması kurumam ağlamam kaçmam....ve hüsran ,eşimden sinirli davranışlar ..bu sonlarda intiharı düşünüyorum resmen.Anestolü tam olarak nereye sürüyosunuz ve yanma oluyormu?
eşler hep aynı canım bnmkide aynısını yaptı ama tedaviyi bırakmamaya çalışıyorm bnde 1 haftadr konuşmuyorum bu yüzden ama çalışmaya devam ediyorm moralim bozuk olsa bile sonuçta ayrılsak bile illaki hayatımızda başka birisi olmalı yalnız ömür geçmez önce eşim mutlu olsun diye çalışıyordum şimdi kendm için en önemli biziz bizim mutlu olmamız ölmeyi düşünme bile bu da bizim sınavımız allah hepimizw sabır versinKızlar slm yine başarısız bir denemenin ardından çökmüş bir ben,anestol yaktı zaten canım acıyo bide onun yakması korkularımın artması kurumam ağlamam kaçmam....ve hüsran ,eşimden sinirli davranışlar ..bu sonlarda intiharı düşünüyorum resmen.Anestolü tam olarak nereye sürüyosunuz ve yanma oluyormu?
lm kızlar şuan 3. aparat çalışmaya çalışıyorum ama aparatı ilerlettikçe yanma ve acı hissi oluyor bu da psikolojik mi yoksa normal mi acı hissi oluncada aparatı geri çekiyorm bugün yarısına kadar yapabildimCanını niçin yakmaya çalıştığını anlayamadım, bu sorun uyuşturmakla çözülmüyor canım. Beynine anlatman, hükmetmen lazım.
Kızlar slm yine başarısız bir denemenin ardından çökmüş bir ben,anestol yaktı zaten canım acıyo bide onun yakması korkularımın artması kurumam ağlamam kaçmam....ve hüsran ,eşimden sinirli davranışlar ..bu sonlarda intiharı düşünüyorum resmen.Anestolü tam olarak nereye sürüyosunuz ve yanma oluyormu?
Kuzucum egzersiz yapmadan eşli denemeye geçmemeliydin, biliyorum çok sıkıcı, bir an önce olsun bitsin istiyorsun, üşeniyorsun. Bu duyguları hepimiz yaşadık, sabırla, azimle devam etmen gerekiyor.
Korkuyu sen yaratıyorsun beyninde, hepsi birer oyun, olmayan duyguları zihninde taşıyarak kendine yük yapıyorsun. Korkulacak, zarar veren bir şey olsaydı yeryüzünde hiçkimse cinsel ilişki yaşayamazdı, senin kimseden bir farkın yok, korkularınla yüzleşmeye çalış, umutsuzluğa kapılma ve lütfen egzersizlerine ara verme.
lm kızlar şuan 3. aparat çalışmaya çalışıyorum ama aparatı ilerlettikçe yanma ve acı hissi oluyor bu da psikolojik mi yoksa normal mi acı hissi oluncada aparatı geri çekiyorm bugün yarısına kadar yapabildimbunu nasıl kolay yapabilirim fikri olan var mı adanis cvp verir misin lütfen şimdi çalışmaya başlıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?