Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kızlar vajinismus bir hastalık değil, semptomdur. Sadece buz dağının görünen kısmı olarak düşünün, sorun bilinçaltınızda, daha derinlerde. Pozitif düşünceler, aksatmadığınız egzersizler ve vajinanızın içine herhangi bir cismin gireceğine olan inancınız bu semptomu ortadan yok etmeye yetecektir.

Üşenmeden, ertelemeden çaba göstermeye devam edin, egzersizlerinizi bırakmayın, ister parmak, ister kulak çöpü aparatınız ne olursa olsun devam edin. En iyi materyal fallus yani dilatördür aslında, araştırma yapıp fiyatlarına bakabilirsiniz, uygun gelirse mutlaka edinin nasıl kullanmanız gerektiğini ayrıntılarıyla seve seve yazarım.

NE GUZEL YAAA KEŞKE BEN DE YENEBİLSEM AMA MAALESEF HALA YENEMEDİM ARTIK SU NETTE SATILAN BAYILTICI SPREYLERDEN ALICAM ETKİSİ 1 SAAT FALAN SURUYORMUŞ O Bİ SAATTE HERŞEY OLSUN BİTİSİN İSTİYORUM ARTIK YOKSA BANA KALSA YAPAMIYCAM HERELDE

Sen bir şey hissetmeyeceksin, kendine geldiğinde olanı biteni hatırlamayacaksın ve aynı sorunun devam ettiğini göreceksin. Bunu yapmakla kendine zarar verirsin papatyam, sandığın gibi bir şey değil o sağlıksız bir kere.

Ne yapman gerektiğini yazdım, mesaj kutuna bak canım, hadi biraz cesaret, bunu yaparsan hayat sana daha güzel görünecek biliyorsun, niçin erteleyesin ki hadi egzersize devam.

İki parmak olurken neden iki parmak kalınlığında aparat olmuyo anlamıyorum

Aparat kullanmak, parmak egzersizi yapmaktan daha kolaydır biliyor musun canım

vajinanın içine senin dışında herhangi bir cismin, nesnenin girmesi sana tuhaf geliyor çünkü, bende aynı şeyi yaşadım biliyorum. Canını yakan hiçbir şey olmayacak, acı yok, ağrı yok, korkular var yaşadığımız tatsızlıkların sebebi sadece bu. Onu alt etmeyi başarırsan, şu anda yaşadığın kötü duygular son bulacak, hadi devam inatla, sabırla.

parmak oluyo aparat hiç girmiyo çok ilginç kendimi kasıyorum galiba ,dilatör setleri var sanırım onlardan mı alsam diye düşünüyom canım

Malesef benimdeeee . Bakmakta bile zorluk cekiyorum halaaa!!! Offf! Allahim yardim et!!!
ilk öyle oluyo bakamıyosun sonra dokunmaya alışıyosun sonra bir parmak bir boğum deniyosun yapamıyosun ağlıyosundur büyük ihtimal ama tek sorun biraz cesaret biraz acısa bile nefes alıp verme egzersizi ile ittirirsen oluyo yinede bakmak içinden gelmiyosa televizyonun karşısına geçerek yap beynini acı hissinden uzaklaştır ozamn oluyo bende senin gibiydim şimdi biraz daha ilerledm bakalım inşallah olur kurtuluruz hepemiz bu dertten ama bn parmakla yapamadm aparat daha kolay oluyo

Kızlar slm yine başarısız bir denemenin ardından çökmüş bir ben,anestol yaktı zaten canım acıyo bide onun yakması korkularımın artması kurumam ağlamam kaçmam....ve hüsran ,eşimden sinirli davranışlar ..bu sonlarda intiharı düşünüyorum resmen.Anestolü tam olarak nereye sürüyosunuz ve yanma oluyormu?

O ilaç bende de yanma yapmıştı bir kere denedim ama bir faydası yoktu.çünkü beynini yönetemiyorsun ki istediğin kadar sür kasıliyorsun bence egzersiz yap ancak öyle çözülüyor

Canını niçin yakmaya çalıştığını anlayamadım, bu sorun uyuşturmakla çözülmüyor canım. Beynine anlatman, hükmetmen lazım.

eşler hep aynı canım bnmkide aynısını yaptı ama tedaviyi bırakmamaya çalışıyorm bnde 1 haftadr konuşmuyorum bu yüzden ama çalışmaya devam ediyorm moralim bozuk olsa bile sonuçta ayrılsak bile illaki hayatımızda başka birisi olmalı yalnız ömür geçmez önce eşim mutlu olsun diye çalışıyordum şimdi kendm için en önemli biziz bizim mutlu olmamız ölmeyi düşünme bile bu da bizim sınavımız allah hepimizw sabır versin

Canını niçin yakmaya çalıştığını anlayamadım, bu sorun uyuşturmakla çözülmüyor canım. Beynine anlatman, hükmetmen lazım.
lm kızlar şuan 3. aparat çalışmaya çalışıyorum ama aparatı ilerlettikçe yanma ve acı hissi oluyor bu da psikolojik mi yoksa normal mi acı hissi oluncada aparatı geri çekiyorm bugün yarısına kadar yapabildim bunu nasıl kolay yapabilirim fikri olan var mı adanis cvp verir misin lütfen şimdi çalışmaya başlıcam

Kuzucum egzersiz yapmadan eşli denemeye geçmemeliydin, biliyorum çok sıkıcı, bir an önce olsun bitsin istiyorsun, üşeniyorsun. Bu duyguları hepimiz yaşadık, sabırla, azimle devam etmen gerekiyor.

Korkuyu sen yaratıyorsun beyninde, hepsi birer oyun, olmayan duyguları zihninde taşıyarak kendine yük yapıyorsun. Korkulacak, zarar veren bir şey olsaydı yeryüzünde hiçkimse cinsel ilişki yaşayamazdı, senin kimseden bir farkın yok, korkularınla yüzleşmeye çalış, umutsuzluğa kapılma ve lütfen egzersizlerine ara verme.

Haklısın cnm ama işte eşim bişeyler yaşaamak istiyo doğal olarak bende deneme yapmış olrum diye egzersiz hiç yapamadım zaten aparat yapmam lazm kendime parmakla zor oldu çok.

Ececim yanma hissi mantar, enfeksiyon ya da fiziksel bir problemin yoksa korkudan kaynaklıdır. Doktora görünmende fayda var ama bu durum egzersiz yapmana engel değil. Bende de ara ara yanmalar vardı, mantar varmış meğerse.

Yarısını alman harika, geri çekme şunu yap, yandığı yerde dur, nefes al, nefesini verirken ittirmeye devam et, yanmaya devam etse de bırakmamaya çalış. Harikasın bu arada. Hepsini alırsan kaslarını sık, bırak, sık bırak aparatınla git-gel yap ve bu dediklerimi tekrar tekrar yap.

ve bir bilgi daha nedense yeni geldi aklıma aparatına kayganlaştırıcını sür bak ne kadar kolay olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…