- 1 Şubat 2015
- 667
- 392
- 73
- 34
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #186.321
daha önce hepsini almıştım ama araya regl dönemi girince böyle oldu ama dediğinde haklısın doktor da böyle önermşti sn diyince aklıma geldi çok saolEcecim yanma hissi mantar, enfeksiyon ya da fiziksel bir problemin yoksa korkudan kaynaklıdır. Doktora görünmende fayda var ama bu durum egzersiz yapmana engel değil. Bende de ara ara yanmalar vardı, mantar varmış meğerse.
Yarısını alman harika, geri çekme şunu yap, yandığı yerde dur, nefes al, nefesini verirken ittirmeye devam et, yanmaya devam etse de bırakmamaya çalış. Harikasın bu arada. Hepsini alırsan kaslarını sık, bırak, sık bırak aparatınla git-gel yap ve bu dediklerimi tekrar tekrar yap.
ve bir bilgi daha nedense yeni geldi aklıma aparatına kayganlaştırıcını sür bak ne kadar kolay olacak.
Haklısın cnm ama işte eşim bişeyler yaşaamak istiyo doğal olarak bende deneme yapmış olrum diyeegzersiz hiç yapamadım zaten aparat yapmam lazm kendime parmakla zor oldu çok.
daha önce hepsini almıştım ama araya regl dönemi girince böyle oldu ama dediğinde haklısın doktor da böyle önermşti sn diyince aklıma geldi çok saol
daha önce hepsini almıştım ama araya regl dönemi girince böyle oldu ama dediğinde haklısın doktor da böyle önermşti sn diyince aklıma geldi çok saol
Sag ol canim!! Dedigin gibi denicem! Bakicaz artikk!! Insallah basaririm :"(ilk öyle oluyo bakamıyosun sonra dokunmaya alışıyosun sonra bir parmak bir boğum deniyosun yapamıyosun ağlıyosundur büyük ihtimal ama tek sorun biraz cesaret biraz acısa bile nefes alıp verme egzersizi ile ittirirsen oluyo yinede bakmak içinden gelmiyosa televizyonun karşısına geçerek yap beynini acı hissinden uzaklaştır ozamn oluyo bende senin gibiydim şimdi biraz daha ilerledm bakalım inşallah olur kurtuluruz hepemiz bu dertten ama bn parmakla yapamadm aparat daha kolay oluyo
Merhaba ece, öncelikle gecmis olsun, yasayan bilir bunu, bende tedavi oldum Murat ulusoyda, lutfen doktoruna guven ve aklina ne geliyorsa ona sor, biliyorsun sen bu is halloldu diyince ye kadar seni birakmayacak, bende basta cok karisiktim ama dr ne derse yaptim azcik sabırla ve zamanla bu is halloluyorkızlar 3. aparatı emla kremle çalışsam olur mu yoksa ordaki yanma hissiyle ilişkidede öyle olcakmş gibi geliyor korkuyorm
olmustr o bnde 1 buçuk sene yasadm daha snra doktor yardmyla astm bnim d ilk denemede yarisi grmisti sadce ama gerisi geldi snraKızlar dün gece oldu sanırım ama bn anlayamadım yailk başta herzaman takildigimz yerden ikininca penisin geçtiğini hissettim ama inanılmaz acidi devam ettiremedim ve cok heyecanlıydim panik yaptim sonra eşime dedim daha çok yağ sür kendimde kalcamin altına yastık koydum parmak egzersizi yaptim sakinlestim biraz eşim yavaşça itmeye gitgel yapmaya başladı sanırım ozaman tamamı girdi ve içime boşaldı ama ben bişey anlamadım çünkü ilk başta çok acimisti sonra hissetmedim bile ve sanki bişey varmış gibi çok heyecanlıydim ama eşim oldu diyo yendim sanirim ay ne garip olup olmadığını anlsmiyom
Şu cumanın hatrına bende hayırlısiyla şuraya olduuuuu diyr oynaya zıplaya yazsam (amin).
Canimmm yaaaa coook sevindiiim!!! Ne guzzeeell!! Bende boyle seyler yazicakmiyim acaba bigun burayaa!!?? Off!! Banada dua edin kizlar noolluuuuurr!!!Kızlar dün gece oldu sanırım ama bn anlayamadım yailk başta herzaman takildigimz yerden ikininca penisin geçtiğini hissettim ama inanılmaz acidi devam ettiremedim ve cok heyecanlıydim panik yaptim sonra eşime dedim daha çok yağ sür kendimde kalcamin altına yastık koydum parmak egzersizi yaptim sakinlestim biraz eşim yavaşça itmeye gitgel yapmaya başladı sanırım ozaman tamamı girdi ve içime boşaldı ama ben bişey anlamadım çünkü ilk başta çok acimisti sonra hissetmedim bile ve sanki bişey varmış gibi çok heyecanlıydim ama eşim oldu diyo yendim sanirim ay ne garip olup olmadığını anlsmiyom
Sag ol canim! Ne kadar zamanda yendin!?Yenenlerdebinim 1 ay oldu egzersiz falan yapmadim, gleitgelen jel kullandim ilk denememde oldu. O jel hem kolaylastirdi hem de psikolojik iste, cesaret verdi. Asla yenemeywwgimi inkansiz oldugunu dusunuyodum. Oysaki cok cok kolaymis sadece rahat olmak lazimms. Ben de istyenlerw yardimci olablilrm
Su an egzersiz yapamaya baslicam ama bi turlu baslayamiyorum! Neden itici geliyo bu bana???Yazacaksin inan bana hepimiz ayni yollardan gectik olunca nasil yapamamisim bunca zamandir diyeceksin. Bol bol dua et. Ve rahatladigin an olcak, hatta basta hicbisey anlamayacaksin
Amiiiiin!!! Allahim yardim et bizeeeŞu cumanın hatrına bende hayırlısiyla şuraya olduuuuu diyr oynaya zıplaya yazsam (amin).
Amiinnnn canım insallahCanimmm yaaaa coook sevindiiim!!! Ne guzzeeell!! Bende boyle seyler yazicakmiyim acaba bigun burayaa!!?? Off!! Banada dua edin kizlar noolluuuuurr!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?