Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

daha önce hepsini almıştım ama araya regl dönemi girince böyle oldu ama dediğinde haklısın doktor da böyle önermşti sn diyince aklıma geldi çok saol

Haklısın cnm ama işte eşim bişeyler yaşaamak istiyo doğal olarak bende deneme yapmış olrum diye egzersiz hiç yapamadım zaten aparat yapmam lazm kendime parmakla zor oldu çok.

Anlıyorum, çok iyi anlıyorum. Biraz sabretmesi gerekecek, egzersizlerine devam etmelisin. Evde ince bir mum varsa streç filmle sar aparatın bu olsun. ya da dilatör siparişi de verebilirsin. Aparatın hazır olduğunda mesaj atarsın bana, yardımcı olurum.

daha önce hepsini almıştım ama araya regl dönemi girince böyle oldu ama dediğinde haklısın doktor da böyle önermşti sn diyince aklıma geldi çok saol

Hepsini almış mıydın, ee süpersin o halde

Kendine güven, bir kere yapan bin kere daha yapar

Sonuçtan mahrum etme beni.

Sag ol canim!! Dedigin gibi denicem! Bakicaz artikk!! Insallah basaririm :"(

kızlar 3. aparatı emla kremle çalışsam olur mu yoksa ordaki yanma hissiyle ilişkidede öyle olcakmş gibi geliyor korkuyorm
Merhaba ece, öncelikle gecmis olsun, yasayan bilir bunu, bende tedavi oldum Murat ulusoyda, lutfen doktoruna guven ve aklina ne geliyorsa ona sor, biliyorsun sen bu is halloldu diyince ye kadar seni birakmayacak, bende basta cok karisiktim ama dr ne derse yaptim azcik sabırla ve zamanla bu is halloluyor

Kızlar dün gece oldu sanırım ama bn anlayamadım yailk başta herzaman takildigimz yerden ikininca penisin geçtiğini hissettim ama inanılmaz acidi devam ettiremedim ve cok heyecanlıydim panik yaptimsonra eşime dedim daha çok yağ sür kendimde kalcamin altına yastık koydum parmak egzersizi yaptim sakinlestim biraz eşim yavaşça itmeye gitgel yapmaya başladı sanırım ozaman tamamı girdi ve içime boşaldı ama ben bişey anlamadım çünkü ilk başta çok acimisti sonra hissetmedim bile ve sanki bişey varmış gibi çok heyecanlıydim ama eşim oldu diyo yendim sanirimay ne garip olup olmadığını anlsmiyom

Son düzenleme:
olmustr o bnde 1 buçuk sene yasadm daha snra doktor yardmyla astm bnim d ilk denemede yarisi grmisti sadce ama gerisi geldi snra

Yenenlerdebinim 1 ay oldu egzersiz falan yapmadim, gleitgelen jel kullandim ilk denememde oldu. O jel hem kolaylastirdi hem de psikolojik iste, cesaret verdi. Asla yenemeywwgimi inkansiz oldugunu dusunuyodum. Oysaki cok cok kolaymis sadece rahat olmak lazimms. Ben de istyenlerw yardimci olablilrm

Canimmm yaaaa coook sevindiiim!!! Ne guzzeeell!! Bende boyle seyler yazicakmiyim acaba bigun burayaa!!?? Off!! Banada dua edin kizlar noolluuuuurr!!!

Sag ol canim! Ne kadar zamanda yendin!?

Yazacaksin inan bana hepimiz ayni yollardan gectik olunca nasil yapamamisim bunca zamandir diyeceksin. Bol bol dua et. Ve rahatladigin an olcak, hatta basta hicbisey anlamayacaksin
Su an egzersiz yapamaya baslicam ama bi turlu baslayamiyorum! Neden itici geliyo bu bana??? birak dokanmayi, bakinca bile kotu oluyorum! Normalmi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…