- 7 Mayıs 2013
- 4.629
- 559
- 198
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #186.341
canım yağıfazla sürdüğünden bişey hissetmemişsindir.o yüzden hep vajina içini bolca yağlayın diyorum. acı falan olmaz. çok sevindim gözün aydın gülüm.ismini yenenler listesine ekliyorum hemen =)))Amiinnnn canım insallah
Alti bucuk ay sonra. Ilk uc ay esimle ayni evde yasioduk sonra is yuzunden fakli sehirlerdeydik. Egzersiz yapmadim. Haftada iki kez gorusuyoduk esimle. Cok deneyemiyoduk. Ama cok sukir yendim. Basta inanlimaz zordu asla yenemicem diyodum doktorsuz yenemicem diyodum ama yendim. Cok dua ettim yeni yila farkli basliyayim dedim ve yeni yilin ilk guni yendim. Gleitgelen cesaret verdi. Nasil olduguni anlamadim sadece cesaret ve beynini inandir yenecegine. Destek cok onemli. Ozelden ayrinti yazanilirimSag ol canim! Ne kadar zamanda yendin!?
Gleit gelen nerde bulabilirim? Ben fransadayimda!Alti bucuk ay sonra. Ilk uc ay esimle ayni evde yasioduk sonra is yuzunden fakli sehirlerdeydik. Egzersiz yapmadim. Haftada iki kez gorusuyoduk esimle. Cok deneyemiyoduk. Ama cok sukir yendim. Basta inanlimaz zordu asla yenemicem diyodum doktorsuz yenemicem diyodum ama yendim. Cok dua ettim yeni yila farkli basliyayim dedim ve yeni yilin ilk guni yendim. Gleitgelen cesaret verdi. Nasil olduguni anlamadim sadece cesaret ve beynini inandir yenecegine. Destek cok onemli. Ozelden ayrinti yazanilirim
Sanırım yağın hikmeticanım yağıfazla sürdüğünden bişey hissetmemişsindir.o yüzden hep vajina içini bolca yağlayın diyorum. acı falan olmaz. çok sevindim gözün aydın gülüm.ismini yenenler listesine ekliyorum hemen =)))
Sanırım yağın hikmeti
kimseyi inandıramıyorum ki yağı bol sürünce acımaz diyorum bak yalan mı acımadı işte =)) tabi sadece yağ değil senin hikmetin =))) iyiki pes etmedin acıdı diye bırakmadın.Sanırım yağın hikmeti
evet canım çok haklsın hiç ama hiç acımadı ,ben ne olduğunu anlamadım bile o kadar yanikimseyi inandıramıyorum ki yağı bol sürünce acımaz diyorum bak yalan mı acımadı işte =)) tabi sadece yağ değil senin hikmetin =))) iyiki pes etmedin acıdı diye bırakmadın.
anestolu bende kullanmıstım ılk ama hıc fayda etmedı maalesef arkadasıma verdım oda bu problemden muzdarıptı ona fayda etmıs vajınısmusken hamıle kaldıKızlar slm yine başarısız bir denemenin ardından çökmüş bir ben,anestol yaktı zaten canım acıyo bide onun yakması korkularımın artması kurumam ağlamam kaçmam....ve hüsran ,eşimden sinirli davranışlar ..bu sonlarda intiharı düşünüyorum resmen.Anestolü tam olarak nereye sürüyosunuz ve yanma oluyormu?
=))) ağzım kulaklarımda =) inşallah bütün arkadaşlarımızdan iyi haberler alırız peşpeşe.evet canım çok haklsın hiç ama hiç acımadı ,ben ne olduğunu anlamadım bile o kadar yani
cnm bende aparata gectım 3 parmaktan sonra beynının oynadıgı bı oyun acıdıkca bekle devam etme zaten dedıklerı gıbı bombos tunel gıbı yanı o gıdıyo kendı kendınelm kızlar şuan 3. aparat çalışmaya çalışıyorum ama aparatı ilerlettikçe yanma ve acı hissi oluyor bu da psikolojik mi yoksa normal mi acı hissi oluncada aparatı geri çekiyorm bugün yarısına kadar yapabildimbunu nasıl kolay yapabilirim fikri olan var mı adanis cvp verir misin lütfen şimdi çalışmaya başlıcam
Ben inaniyorum kkaderim! Ben herseye inaniyorum ama su egzersizlere baslayabilsem ah!! Baktigim an kotu oluyorum dokandigim an havalara ucuyorum! Cok kotu bi his!!kimseyi inandıramıyorum ki yağı bol sürünce acımaz diyorum bak yalan mı acımadı işte =)) tabi sadece yağ değil senin hikmetin =))) iyiki pes etmedin acıdı diye bırakmadın.
Yenenlerdebinim 1 ay oldu egzersiz falan yapmadim, gleitgelen jel kullandim ilk denememde oldu. O jel hem kolaylastirdi hem de psikolojik iste, cesaret verdi. Asla yenemeywwgimi inkansiz oldugunu dusunuyodum. Oysaki cok cok kolaymis sadece rahat olmak lazimms. Ben de istyenlerw yardimci olablilrm
BENDE EGZERSİZ YAPAMADIM 1.5 YILDIR CEKİYORUM NASIL YENDİN SÖLERMİSİNSag ol canim! Ne kadar zamanda yendin!?
NE OLUR BANADA YARDIM ETAlti bucuk ay sonra. Ilk uc ay esimle ayni evde yasioduk sonra is yuzunden fakli sehirlerdeydik. Egzersiz yapmadim. Haftada iki kez gorusuyoduk esimle. Cok deneyemiyoduk. Ama cok sukir yendim. Basta inanlimaz zordu asla yenemicem diyodum doktorsuz yenemicem diyodum ama yendim. Cok dua ettim yeni yila farkli basliyayim dedim ve yeni yilin ilk guni yendim. Gleitgelen cesaret verdi. Nasil olduguni anlamadim sadece cesaret ve beynini inandir yenecegine. Destek cok onemli. Ozelden ayrinti yazanilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?