Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Sag ol canim! Ne kadar zamanda yendin!?
Alti bucuk ay sonra. Ilk uc ay esimle ayni evde yasioduk sonra is yuzunden fakli sehirlerdeydik. Egzersiz yapmadim. Haftada iki kez gorusuyoduk esimle. Cok deneyemiyoduk. Ama cok sukir yendim. Basta inanlimaz zordu asla yenemicem diyodum doktorsuz yenemicem diyodum ama yendim. Cok dua ettim yeni yila farkli basliyayim dedim ve yeni yilin ilk guni yendim. Gleitgelen cesaret verdi. Nasil olduguni anlamadim sadece cesaret ve beynini inandir yenecegine. Destek cok onemli. Ozelden ayrinti yazanilirim

Kizlar vajina girisinde bi et parcasi var sanki! Icine girmeden! Oraya dokandigim an bi tuhaf oluyorum ben! Nasil grticem icine!! Off agliyorum su an kendimi tutamadim yineee

Gleit gelen nerde bulabilirim? Ben fransadayimda!

anestolu bende kullanmıstım ılk ama hıc fayda etmedı maalesef arkadasıma verdım oda bu problemden muzdarıptı ona fayda etmıs vajınısmusken hamıle kaldı

cnm bende aparata gectım 3 parmaktan sonra beynının oynadıgı bı oyun acıdıkca bekle devam etme zaten dedıklerı gıbı bombos tunel gıbı yanı o gıdıyo kendı kendıne
ben es denemelerını yapamıyorum ama aparat ve parmak okey
es denemesını yapamamamızı da pozısyonu bulamayasımıza baglıyorum
bı turlu tutturamıyoruz yerını yanı aparatta tamamını alabılırken p denemesınde ucu gırıyo sadece yonden kaynaklı sanırım
ben baya yol kat ettım buradan yola cıkarak

kimseyi inandıramıyorum ki yağı bol sürünce acımaz diyorum bak yalan mı acımadı işte =)) tabi sadece yağ değil senin hikmetin =))) iyiki pes etmedin acıdı diye bırakmadın.
Ben inaniyorum kkaderim! Ben herseye inaniyorum ama su egzersizlere baslayabilsem ah!! Baktigim an kotu oluyorum dokandigim an havalara ucuyorum! Cok kotu bi his!! yapamiyorum simdilik! Ama basaricam insallah! Baska secenegim yok! Aradan 3 yil gecirdim! Artik yeter!!!

Sag ol canim! Ne kadar zamanda yendin!?
BENDE EGZERSİZ YAPAMADIM 1.5 YILDIR CEKİYORUM NASIL YENDİN SÖLERMİSİN

NE OLUR BANADA YARDIM ET

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…