Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Gleit gelen nerde bulabilirim? Ben fransadayimda!
Eczaneden aldim bi arkadasima doktor onermis. Su bazli ve hicbiyan etksii yok, internetten arattir. Bana cesaret verdi belki psikolojiktir. Bebek yagi falan hikaye. Fiyati da uygun . Fransada eczanede vardir ya da onla ayni denklikte tibbi jeller bulabilrisn

özelden görüşelim mi canım istersen belki birebir daha faydalı olur ne dersin?

Kizlar vajina girisinde bi et parcasi var sanki! Icine girmeden! Oraya dokandigim an bi tuhaf oluyorum ben! Nasil grticem icine!! Off agliyorum su an kendimi tutamadim yineee
Hc korkma bnd cok korkuyordm asla yenemem gbi gelyordu doktor yardmyla yendm o kadar basit ki aslnda sadce bos durma ya egzersize basla ya da bi uzman yardmi al ılk bstan gtmyo dye düsünlüyo ama aslnd o sadce kendini kasmanla alakalı bsey bunun icn de egzersiz gerekyo ilk bstan doktor bna da egzersizi yapmam imkansz geliyordu ama bi kere yaptn mı cesaret gelyo zaten

Nazlııııııııııı tebrikler canım inan çok sevindim .....darısı başımıza ...dualrını bekleriz...bi ben kaldım ya...

1 yil boyunca tedavi gordum zaten canim! Ise yaramadi malesef! O yuzden size katildim! Arttik carem kalmadi! 3 yildir cekiyorum

Sen de benim gibi tembell teneke çıktın mazerty bak bir ayda kaç kişi yolladık. Naz lısevda dnz bence bzide yapacaz ama tek çare vazgeçmemek .....dua etmek
Bende varım kızlar. Dokunamıyorum bile. şu anda evimde de değilim. Korkuyorum hep böyle mi olacak? Eşim hiç sorun etmiyor bu durumu. Ne yapsam bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…