- 10 Kasım 2014
- 169
- 86
- 53
- 37
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #186.361
Bizlerede yardim edermisin :&Ne guzeeeelll!!! Resmen senin yerine seviniyorum ben bu haldeyken! :/
Eczaneden aldim bi arkadasima doktor onermis. Su bazli ve hicbiyan etksii yok, internetten arattir. Bana cesaret verdi belki psikolojiktir. Bebek yagi falan hikaye. Fiyati da uygun . Fransada eczanede vardir ya da onla ayni denklikte tibbi jeller bulabilrisnGleit gelen nerde bulabilirim? Ben fransadayimda!
sen de kurtulacaksın canım sende sevineceksin biraz gayretNe guzeeeelll!!! Resmen senin yerine seviniyorum ben bu haldeyken! :/
amin inşallahhhhhhGözün aydın olsun darısı başımıza
yardım edebilirim canım elimden geldiği kadarNASIL KURTULDUN BU İLLETTEN BEN EGZERSİZ YAPAMIYORUM BİLE
özelden görüşelim mi canım istersen belki birebir daha faydalı olur ne dersin?Ben inaniyorum kkaderim! Ben herseye inaniyorum ama su egzersizlere baslayabilsem ah!! Baktigim an kotu oluyorum dokandigim an havalara ucuyorum! Cok kotu bi his!!yapamiyorum simdilik! Ama basaricam insallah! Baska secenegim yok! Aradan 3 yil gecirdim! Artik yeter!!!
Hc korkma bnd cok korkuyordm asla yenemem gbi gelyordu doktor yardmyla yendm o kadar basit ki aslnda sadce bos durma ya egzersize basla ya da bi uzman yardmi al ılk bstan gtmyo dye düsünlüyo ama aslnd o sadce kendini kasmanla alakalı bsey bunun icn de egzersiz gerekyo ilk bstan doktor bna da egzersizi yapmam imkansz geliyordu ama bi kere yaptn mı cesaret gelyo zatenKizlar vajina girisinde bi et parcasi var sanki! Icine girmeden! Oraya dokandigim an bi tuhaf oluyorum ben! Nasil grticem icine!! Off agliyorum su an kendimi tutamadim yineee
Nazlııııııııııı tebrikler canım inan çok sevindim .....darısı başımıza ...dualrını bekleriz...bi ben kaldım ya...Kızlar dün gece oldu sanırım ama bn anlayamadım yailk başta herzaman takildigimz yerden ikininca penisin geçtiğini hissettim ama inanılmaz acidi devam ettiremedim ve cok heyecanlıydim panik yaptim sonra eşime dedim daha çok yağ sür kendimde kalcamin altına yastık koydum parmak egzersizi yaptim sakinlestim biraz eşim yavaşça itmeye gitgel yapmaya başladı sanırım ozaman tamamı girdi ve içime boşaldı ama ben bişey anlamadım çünkü ilk başta çok acimisti sonra hissetmedim bile ve sanki bişey varmış gibi çok heyecanlıydim ama eşim oldu diyo yendim sanirim ay ne garip olup olmadığını anlsmiyom
Evet cok isterim! Adanislede ozelden konusuyoruz sag olsun! oyle daha iyi oluyo! :*özelden görüşelim mi canım istersen belki birebir daha faydalı olur ne dersin?
1 yil boyunca tedavi gordum zaten canim! Ise yaramadi malesef! O yuzden size katildim! Arttik carem kalmadi! 3 yildir cekiyorumHc korkma bnd cok korkuyordm asla yenemem gbi gelyordu doktor yardmyla yendm o kadar basit ki aslnda sadce bos durma ya egzersize basla ya da bi uzman yardmi al ılk bstan gtmyo dye düsünlüyo ama aslnd o sadce kendini kasmanla alakalı bsey bunun icn de egzersiz gerekyo ilk bstan doktor bna da egzersizi yapmam imkansz geliyordu ama bi kere yaptn mı cesaret gelyo zaten
Bende varim malesef canim betul yalniz degilsinNazlııııııııııı tebrikler canım inan çok sevindim .....darısı başımıza ...dualrını bekleriz...bi ben kaldım ya...
banada yardım etEvet cok isterim! Adanislede ozelden konusuyoruz sag olsun! oyle daha iyi oluyo! :*
Canım keşke ben dahil kimse olmasa ama maşallah herkes yapıo bizde yaparız nazlı 3 hafta önce hatta dün acı çektiğinden bahsediodu bak olmuş. Burdakilerin desteği ve dua ile yeneceğiz....Bende varim malesef canim betul yalniz degilsin
Bnde varim bacim dahaaaCanım keşke ben dahil kimse olmasa ama maşallah herkes yapıo bizde yaparız nazlı 3 hafta önce hatta dün acı çektiğinden bahsediodu bak olmuş. Burdakilerin desteği ve dua ile yeneceğiz....
Papatya çalışıomusun evdemisin . Evdeysen bence bi ayna al çabuk çabuk vajinana bak bak ıkın ıkın o deliği gör tamama mı. Sonra serçe parmakçık deydir sokmasan bile deydir...okbanada yardım et
Sen de benim gibi tembell teneke çıktın mazerty bak bir ayda kaç kişi yolladık. Naz lısevda dnz bence bzide yapacaz ama tek çare vazgeçmemek .....dua etmekBnde varim bacim dahaaa
Peki doktorun nasl bi tedavi yöntemi uyguladi cünkü her doktor bunun tedavisni yapamyo1 yil boyunca tedavi gordum zaten canim! Ise yaramadi malesef! O yuzden size katildim! Arttik carem kalmadi! 3 yildir cekiyorum
Bende varim malesef canim betul yalniz degilsin
evdeyim ben aynayı aldım baktım ıkındın gördim tm acılıyorPapatya çalışıomusun evdemisin . Evdeysen bence bi ayna al çabuk çabuk vajinana bak bak ıkın ıkın o deliği gör tamama mı. Sonra serçe parmakçık deydir sokmasan bile deydir...ok
Bende varım kızlar. Dokunamıyorum bile. şu anda evimde de değilim. Korkuyorum hep böyle mi olacak? Eşim hiç sorun etmiyor bu durumu. Ne yapsam bilmiyorumSen de benim gibi tembell teneke çıktın mazerty bak bir ayda kaç kişi yolladık. Naz lısevda dnz bence bzide yapacaz ama tek çare vazgeçmemek .....dua etmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?