- 7 Ocak 2015
- 771
- 561
- 63
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #186.381
Canım nerdeysen nefes egzersizi yap..en azından ben iş yerindeyken bile yapıyorum burdakilre sagolsun onların etkisiyle....yani burundan al karnın böyle şişsin iyice sonra nefesini verirken aynı anda ıkın ben çok faydasını görüyorum orayı rahatlatıyor. Eve gidince de aykalarını kır kegel yap ...ya afedersin kegel yaparken insan ıslanıyor hafif hafif....Bende varım kızlar. Dokunamıyorum bile. şu anda evimde de değilim. Korkuyorum hep böyle mi olacak? Eşim hiç sorun etmiyor bu durumu. Ne yapsam bilmiyorum
Ayrıca eşin sorun etmiyorsa bu günlerin kıymetini bil benimkide öyleydi şimdi ben üzÜlünce diyoki madem öyle sende yap diyor.herşey elinde diyor...Bende varım kızlar. Dokunamıyorum bile. şu anda evimde de değilim. Korkuyorum hep böyle mi olacak? Eşim hiç sorun etmiyor bu durumu. Ne yapsam bilmiyorum
Evet canim oyle! Insallahhh Rabbim bizim yuzumuzu de guldurur!! Sen egsersizleri yapabiliyomusun?Canım keşke ben dahil kimse olmasa ama maşallah herkes yapıo bizde yaparız nazlı 3 hafta önce hatta dün acı çektiğinden bahsediodu bak olmuş. Burdakilerin desteği ve dua ile yeneceğiz....
Hic sorma canim yaaa! 3 yildir ayni seyle savasiyorum!!! Cogu zaman umutsuzluga kapildim ama simdi umutluyum! Bilmiyorum iste sanki yakin zamanda olacakmis gibi geliyo! Halbuki egzesizleri bile yapamiyorum daha! Burdaki kizlarin desteklerinden olsa gerek! Basaricama inaniyorum artikkk!!!!Sen de benim gibi tembell teneke çıktın mazerty bak bir ayda kaç kişi yolladık. Naz lısevda dnz bence bzide yapacaz ama tek çare vazgeçmemek .....dua etmek
Once konustuk! Esimle ayri konustu benimle ayri! Sonra hayatimda gormedigim duymadigim bisey yapyodu bana! Her seansta beni yatirip sakinlesmemi ve gozlerimi kapatim onu dinlememi isterdi! Mesela kendini sag koluna odakla derdi " sag kolum cok agir sag kolum cok agir" derdi ! O koluma odaklanmami isterdi! Ama bunu sarki soyler gibi soylerdi tekarlardi! Ve bunu vucudumun her yeriyle yapardi! Yani sag kol sol kol sag bacak kafa falan gibi! Cok ilginc dimi! Bunu rahatlamam icin yaptigini soyluyodu! Banada cok tuhaf geliyodu anlamiyodum! Her seansta ayniydi! Tabiki her seanstada 180 tl civari parami aliyodu! O zamanlar ben tabi yeni vajiliyim! Bana dilator al dedi ve vajina sokmaya calis dedi! Bende havalara uctum hayatta oyle bisey yapamam dedim kizdim!! Ozamanlar oyleydi!Peki doktorun nasl bi tedavi yöntemi uyguladi cünkü her doktor bunun tedavisni yapamyo
Mesaj kutum kapali degil canim neden yazamiyosun acaba! Tesekkur ederim canim! 3 yillik evliyimmazerty özelden mj atamıyorum mesj kutun kapalı galiba sana yardım etmek isterim ben şu an aparat çalışıyorum kaç yıllık evlisin
Kegeli nasıl yapıyoruzCanım nerdeysen nefes egzersizi yap..en azından ben iş yerindeyken bile yapıyorum burdakilre sagolsun onların etkisiyle....yani burundan al karnın böyle şişsin iyice sonra nefesini verirken aynı anda ıkın ben çok faydasını görüyorum orayı rahatlatıyor. Eve gidince de aykalarını kır kegel yap ...ya afedersin kegel yaparken insan ıslanıyor hafif hafif....
Teşekkürler canımm senin de olcak pes etmeeeeeBende varim malesef canim betul yalniz degilsin
Hepimiz yenicez insallahhhh!!!!Canım ben buraya tam bi ay önce üye olduğumda vajinama bile bakamıodum...burada yazmışdım gözümü kısıp bakabiliyorum diye..yani dokunmak şöyle bi yana idi... Ama sagolsun buradakiler özelden ve buradn destekleri ile serçe pamak yaptım...iki pamak da ok. Ama aparat alamaıyorum ki alamam da çünkü bana çok sert geliyor....adetim yeni bitti eşimle deniyoruz. Ama parmak denemesi yapmıyoruz. Ben bacağımı açamiyorum kaskatı kesliyodum şimdi her akşam o pozisyonda ( misyoner) eşimle biraz duruyoruz yavaş yavaş p... Orda olmasına alışıyorum.... Bide özelden bi arkadaş yaZmışdı nasıl olduğunun bi önemi yok herkese kolay gelen sana zor olailir diye...ben bi de yatakta yapamıyorum... Bi çarşaf ayarladım yerde oturma odasında kırlent koyarak yapıyorum... Hatta şu an nefes egzersizlerimi bile yerde yapıyorum... Çok uzun yazdım ama ben -10 dan başaldım hala da basaramadım ama inancım yerine geldi....
üyelere gizlilik ayarın varmışMesaj kutum kapali degil canim neden yazamiyosun acaba! Tesekkur ederim canim! 3 yillik evliyim
NAZLIM TEBRIK.EDERIM BACIMMMMMMTeşekkürler canımm senin de olcak pes etmeeeee
Allah allah hic bilmiyorum canim! Ben sana yazmayi deniim!!üyelere gizlilik ayarın varmış
AmiiinnnnnnnBizde cok mutlu oldukkkmmm canimmmm darisi tum bu illetle ugrasan bacilarimizaaaa :)
Canım kegel ilk sayfada anlatılmış oradan oku ben tek tek not aldım...tuvaletini yapıyomus gibi sık bırakKegeli nasıl yapıyoruz
Canım ıkınmayı dene nercimek demeyelimde fındık kadar sanki bi delik var ama acılıyoki yani illaki bebek çıkıyor....Kizlar su anda isaret parmagimi strec filmledim! Zeytin yag surdum! Ve egzersiz denedim! Dokanabiliyorum sadece! Nefes egzersizleride yapiyorum! Ikindigimda kucucuk bi delik aciliyo! Etrafi etle kapli! Yani delik cok cok kucuk! Yani nasil desem bi mercimek tanesi gibi! Ilerleyemiyorum daha fazla! Ne yapmak gerek!? Nolur soyleyin! Niye hep aglayasim geliyooo! Off! Aglamicam diyorum! Her gun aynii! Niye ilerliyemiyorum kizlar ne yapmaliyim??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?