Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Zaten ikindigimda gorebiliyorum ancak! Ikinmadigimda bi sey gorunmuyo! Ve parmaklarimla aralamam gerekiyo gormek icin! Ve etrafi etle kapli!!! neyse dokunabildigimde buyuk bi adim!! Napalim!

Mrb kizlar tatildeydim yeni girebiliyorum.iki hafta yoktum esimle dun biraraya gelebildik.ilk iliskide heyecan yaptim acaba basa mi dondum diye korktum ama cok sukur yapabildim.bir defa yapinca gerisi geliyor gercekten.

Kizlar deligin kucuklugune takilmayin.yaradilis olarak dogal gorunumu o.dusunsenize kocaman olsaydi mikrop kapardik.ben de ilk baktigimda anormal derecede kucuk gelmisti.simdide oyle.kac defa iliskiye girdim.hala oyle.iliski aninda aciliyor.birde iyi kayganlasinca cok rahat oluyor.

slm canım sen egzersiz yaptnmı
ben yapamıyorum bakınca bile evt göruyorum ıkınınca bir delik oluyor ama gerisi yok eşimle cok tartısıyorum

[QUO"PAPATYA _36, post: 39286152, member: 652652"]slm canım sen egzersiz yaptnmı
ben yapamıyorum bakınca bile evt göruyorum ıkınınca bir delik oluyor ama gerisi yok eşimle cok tartısıyorum[/QUOTE]
Evet canim ben bes ay egzersiz yaptim birbucuk yil bu sıkntiyi yasadim.

[QUO"PAPATYA _36, post: 39286152, member: 652652"]slm canım sen egzersiz yaptnmı
ben yapamıyorum bakınca bile evt göruyorum ıkınınca bir delik oluyor ama gerisi yok eşimle cok tartısıyorum
Evet canim ben bes ay egzersiz yaptim birbucuk yil bu sıkntiyi yasadim.[/QUOTE]
Ben de yapamiyodum.ama baktim ki nereye kadar boyle devam edecek.serce parmagi bi ittirdim inan onu yapan kadar neler cektim.ama sercd parmagi icinde goruncd bitecek bu cile dddim ve cabalaya cabalaya bitti sonunda

UOTE="cicekrose, post: 39286179, member: 337443"]Yok mu gercekten yenmek isteyen mesajlarima cvp gelmiyor arkadaslar ertelemeyin yenmekten de korkmayin uzerine duserseniz gercekten isterseniz ilk aparati soktugunuz an biter herseyyy[/QUOTE]
Canim sen yendikten ne kadar sonra hamile kaldin

Canim once sakinles derin nefes al burnundan sonrada balon sisirir gibi ver agzindan bunu on tekrar seklinde yap sonra vajina kaslarini calistir yani kegel yap ilk sayfada ayrintili anlatilmis onu oku yani kisaca tuvaletini tutup birakiyormus gibi yapacaksin bunu da on tekrar yap sonra vajinana ve serce parmagina jel sur tabi elinde muayene eldiveni olsun ufak dokbunuslarla vajinanin uzerinde parmagini gezdir canim nefes al verirken parmagini yavasca ittirmeye calis adim adim ilerle acidigini dusundugun yerde bekle parmagini cikarma nefes al ver sakinles boyle boyle yavasca ilerlemeye calis ilk hedefin parmaginin ilk bogumu olsun

UOTE="cicekrose, post: 39286179, member: 337443"]Yok mu gercekten yenmek isteyen mesajlarima cvp gelmiyor arkadaslar ertelemeyin yenmekten de korkmayin uzerine duserseniz gercekten isterseniz ilk aparati soktugunuz an biter herseyyy
Canim sen yendikten ne kadar sonra hamile kaldin[/QUOTE]
Kurtuldugum ay hamile kaldim

Olmuyo egz yapamiyorum yapamicam da galiba offfffff napıcam ben cesaret cesaret cesaret sadece birazcik cesaret ve kendine guven lazim o da bende yok kendine guveni olmayan korkağın tekiyim ben

Arkadaşlar 2 parmak egzersiz yapabiliyorum. Pe... yapamiyorum. Aşırı yanma var. Enfeksiyonun vs yok. Anestol vs kullansam diyorum ama burada herkes kullanmayın yazmış. Ust pozisyonda denedim bugün hic yapamadim. Giriş bile olmuyo. Misyonerde de kasiliyorum eşimi itiyorum. Misyoner rahat mi oluyo yardim edin

UOTE="cicekrose, post: 39286179, member: 337443"]Yok mu gercekten yenmek isteyen mesajlarima cvp gelmiyor arkadaslar ertelemeyin yenmekten de korkmayin uzerine duserseniz gercekten isterseniz ilk aparati soktugunuz an biter herseyyy
Canim sen yendikten ne kadar sonra hamile kaldin[/QUOTE]

Aparat olarak ne kullandınız?benimde bi aparat edinmem lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…