- 10 Kasım 2014
- 169
- 86
- 53
- 37
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #186.401
Zaten ikindigimda gorebiliyorum ancak! Ikinmadigimda bi sey gorunmuyo! Ve parmaklarimla aralamam gerekiyo gormek icin! Ve etrafi etle kapli!!!Canım kegel ilk sayfada anlatılmış oradan oku ben tek tek not aldım...tuvaletini yapıyomus gibi sık bırak
Canım ıkınmayı dene nercimek demeyelimde fındık kadar sanki bi delik var ama acılıyoki yani illaki bebek çıkıyor....
istersen yazabilirsin tatlım. mutlaka arkadaşımdan çok şeyi zaten öğrenmişsindir ama dilersen msj larını bekliyorum.Evet cok isterim! Adanislede ozelden konusuyoruz sag olsun! oyle daha iyi oluyo! :*
ayy darısı başımıza :)evet canım çok haklsın hiç ama hiç acımadı ,ben ne olduğunu anlamadım bile o kadar yani
Aminnnnnnnnnnnnayy darısı başımıza :)
slm canım sen egzersiz yaptnmıKizlar deligin kucuklugune takilmayin.yaradilis olarak dogal gorunumu o.dusunsenize kocaman olsaydi mikrop kapardik.ben de ilk baktigimda anormal derecede kucuk gelmisti.simdide oyle.kac defa iliskiye girdim.hala oyle.iliski aninda aciliyor.birde iyi kayganlasinca cok rahat oluyor.
Evet canim ben bes ay egzersiz yaptim birbucuk yil bu sıkntiyi yasadim.[/QUOTE][QUO"PAPATYA _36, post: 39286152, member: 652652"]slm canım sen egzersiz yaptnmı
ben yapamıyorum bakınca bile evt göruyorum ıkınınca bir delik oluyor ama gerisi yok eşimle cok tartısıyorum
Canim once sakinles derin nefes al burnundan sonrada balon sisirir gibi ver agzindan bunu on tekrar seklinde yap sonra vajina kaslarini calistir yani kegel yap ilk sayfada ayrintili anlatilmis onu oku yani kisaca tuvaletini tutup birakiyormus gibi yapacaksin bunu da on tekrar yap sonra vajinana ve serce parmagina jel sur tabi elinde muayene eldiveni olsun ufak dokbunuslarla vajinanin uzerinde parmagini gezdir canim nefes al verirken parmagini yavasca ittirmeye calis adim adim ilerle acidigini dusundugun yerde bekle parmagini cikarma nefes al ver sakinles boyle boyle yavasca ilerlemeye calis ilk hedefin parmaginin ilk bogumu olsunKizlar su anda isaret parmaagi strec filmledim! Zeytin yag surdum! Ve egzersiz denedim! Dokanabiliyorum sadece! Nefes egzersizleride yapiyorum! Ikindigimda kucucuk bi delik aciliyo! Etrafi etle kapli! Yani delik cok cok kucuk! Yani nasil desem bi mercimek tanesi gibi! Ilerleyemiyorum daha fazla! Ne yapmak gerek!? Nolur soyleyin! Niye hep aglayasim geliyooo! Off! Aglamicam diyorum! Her gun aynii! Niye ilerliyemiyorum kizlar ne yapmaliyim??
Canim sen yendikten ne kadar sonra hamile kaldin[/QUOTE]UOTE="cicekrose, post: 39286179, member: 337443"]Yok mu gercekten yenmek isteyen mesajlarima cvp gelmiyor arkadaslar ertelemeyin yenmekten de korkmayin uzerine duserseniz gercekten isterseniz ilk aparati soktugunuz an biter herseyyy
Canim sen yendikten ne kadar sonra hamile kaldin[/QUOTE]UOTE="cicekrose, post: 39286179, member: 337443"]Yok mu gercekten yenmek isteyen mesajlarima cvp gelmiyor arkadaslar ertelemeyin yenmekten de korkmayin uzerine duserseniz gercekten isterseniz ilk aparati soktugunuz an biter herseyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?