Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canim oyle yaptim! Iki oldu bu denemem! Dimdilik sadece dokanabiliyorum! Kotu oluyorum ama olsun! Ben bakamiyodum bile! Simdi dokanabiliyorum! O da iyi! Vajinin girisine dokandigimda havalara ucuyorum yalniz! Cok kotu bi his yaaa!! ama aynen dedigin gibi yapiyorum! Nefes kegel hepsini! Sen ne kadar zaman egzersiz yaptin ve yendin cnm?

Olmuyo egz yapamiyorum yapamicam da galiba offfffff napıcam ben cesaret cesaret cesaret sadece birazcik cesaret ve kendine guven lazim o da bende yok kendine guveni olmayan korkağın tekiyim ben
Deme oyle canim bende sen gibiyim inan! Vajiye dokandigim an havalara ucuyorum agliyorum sinirden!! Ama biz birbirmize cesaret vermemiz lazim! Hadi birbirimize yardim edelim canim! Bizim neyimiz eksik herkezden! Bizde yeniceezzz!!!!

gerçekt
Gerçekten mi sana ne dedi nasıl tedavi uyguladı ve ne kadar sürdü çok merakr ettm cevap yazar mısn

Zaten ikindigimda gorebiliyorum ancak! Ikinmadigimda bi sey gorunmuyo! Ve parmaklarimla aralamam gerekiyo gormek icin! Ve etrafi etle kapli!!! neyse dokunabildigimde buyuk bi adim!! Napalim!

Süpersin , süper, ne harika bir başlangıç, bakamıyorum dokunamıyorum derken bu ilk problemi aşmışsın bile, yürekten tebrik ederim canım benim.

Hazancım, misyoner pozisyon ilk deneme için hiç iyi bir seçim değil. İlk denemen eşinin sırtüstü uzandığı, senin de eşinin üzerine çıkıp eşine sırtını döndüğün pozisyon olmalı.

Yanmayı dert etme, bir problemin yoksa bir süre sonra kendiliğinden geçecektir.

ve 3 parmak denemeden eşli denemeye geçme canım, genelde başarısızlıkla sonuçlanır, hayal kırıklığı yaşarsınız. 2 parmağı alan 3 parmağı hayli hayli alır, baya baya ilerlemişsin zaten maşallah.

Canım ben anestol kullanarak yendim diyebiirim bi zararını da gormedim. sonraki denemelerimde devam etrmedm. Ve benim altta oldugum pozisyonda denedik. ustte hic rahat olamıyorum bu kişiden kişiye değişen bişey kendini nasıl daha rahat hissediyosan öyle dene

anestolu vajinin içine doğru sürmen gerekiyor ben başta sadece dudaklara sürdüm etki etmedi. Ama parmağının ucuna alıp içeri doğru yedirmen gerekiyor kremi. Tabi öncesinde egzersizde yaparsan orası gevser ve açılır. ben de yeni başardım sayılır zaten

Kendini alistirarak yap canim kolay degil biliyorum ama baslamadan da bitmiyor parmakta zorlaniyorsan kulak copune pecete sarip strecle ve jel sur oyle dene daha rahat olabilir ama nefes egzersizini sakin unutma isini cok kolaylastiracak ben 14 gun egzersiz yaptim ve yendim canim esimin parmaklariyla calistim kendi parmaklarimla yapamiyordum

Bak iste cok sacma bnim 8 seansta cözdü oyle sag kol sol kol falan dxme bsey yokbnd iki kere yanlis doktora gttim scma tedaviler uyguladi 3 .de denk geldi eger su an bisey yapmyorsn bnsna yardmcı olabilrm an parmak egzersizlriyle cözdm ama direkparmak egzerszine gecmyorsun iki hafta alısma egzersizleri zatnparmaga bi bsladn mı gerisi corap sökügü gbi gelyo bn cözdüysem herks cözer yani

Mrb canm ben anestolu vajinanın çevresine sürdüm sonrada ilişki sırasında jel sürdüm hem yakmaya başladı hemde bir gram uyusşma olmadı neyi yanlış yapıyorum ?

Arkadaslar merhaba,
Bana bu sayfanin okadar faydasi olduki anlatamam...
3 ay once evlendik balayi faciaydi bacaklarimi acamiyodum bile ama hicte korkum yoktu oncesinde...
bu sayfayla parmak egzersizlerine basladim hergun yaptim
aparat bulamayan arklar ben ameliyat eldiveninden 5 ayri boyutta aparat hazirladim kendime.
kurdana pecete sardim strecledim ameliyat eldiveninin parmagina gecirdim. Once en incesiyle basladim agriyi birakin oraya bisi girdigini bile hissetmiosun. En kalininida denedim onuda aldim ama esimle denemelerde olmuodu
yilbasi gunu emla krem anestol aldim esime prezervatif aldik kremden etkilenip uyusmasin diye
emla kremi iyice icine surdum sonra zeytinyagi ile yagladim iyice uyusmustu.
aparati denedim en buyugu beklettim icimde 2 dk cikardim hemen esimle denedik ve olduuuu
gel gelelim o gun oldu ama ondan sonra devami gelmedi
cunku her seferinde yag sur egzersiz yap elviden al bu islerle ugrasmaktan skildim direk denemek istiyorum bu seferde olmuyo
aparatlarla agri sizi yok esimle neden var anlamiyorum

Canım yenmene çok sevindim, çok geçmiş olsun

Açıkçası ilk kez duyuyorum misyoner pozisyonda yenen birisini. Geneli ilgilendiren bazı bilimsel gerçekler vardır, istisnalar kaideyi bozmuyor biliyorsun.

Canım p..s almak, aparatla yapmaktan çok daha kolay aslında biliyor musun. P...s aparata göre daha yumuşak, dolayısıyla seni hiç zorlamayacak, canını hiç yakmayacaktır. Ama gel gör ki zihne kolay kolay söz geçmiyor tabii

yağdan sıkıldıysan bebek pişik kremlerinden herhangi birisini alıp sürebilirsin, yağ kadar rahatsızlık vermez sana. Yenmişsin zaten yalnız p..s tamamen alıncaya kadar kremlemeye ve egzersiz yaptıktan sonra eşli denemeye geçmeni öneririm. Ben haftalarca egzersiz yapıp, öyle eşli denemeye geçtim. İlişkiden yarım saat önce egzersiz yapardım, daha sonra eşli denemeye geçerdik. Biliyorum çok can sıkıcı ben de çok sıkılırdım ama belli bir müddet sonra aparata hiç ihtiyaç duymayacaksın. Biraz daha sabır canım

Yani ilk zamanlar egzersiz ve iliski halinde devam edeyim.
herkes 1.sefer olunca devami gelir diyor ama ben oyle dusunmuyorum alisma sureci gerekiyo...
yagdan sikildim damliyo biyere dokulcek diye korkuyorum en iyisi fisfisli bebeyagi alayim...
saol canim tavsiyen icin

Evet biraz alışmalısın, sonrası çorap söküğü gibi gelir. bebe yağı, bebek pişik kremi sen nasıl istersen canım, hepsi olur.

Sen de sağol hayatım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…