Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canım yenmene çok sevindim, çok geçmiş olsun

Açıkçası ilk kez duyuyorum misyoner pozisyonda yenen birisini. Geneli ilgilendiren bazı bilimsel gerçekler vardır, istisnalar kaideyi bozmuyor biliyorsun.
canım nadirde olsa misyonerde yenen oluyor. genelde mesela bizlerde varya eşim acele ederse ya, ya acıtırsa kendim yapmalıyım gibi düşünceler. genelde altta yenenler eşine bu konuda kendinden daha çok güvenenler benim gördüğüm, ben yapamam sen yap düşüncede ki arkadaşlarımız. dediğin gibi istisnalar kaideyi bozmaz =))

Çok haklısın hayatım, ne güzel ifade etmişsin

bak canım bir defa olunca tamamdır aynen öyle çünkü beyin çabuk öğrenir, sözler havada kalır ama uygulama yaşadığın şey beyninde daha etkili sonuç verir. ikincide sadece tedirgin olursun acaba yine olacak mı diye, emin ol ilk denemenden daha kolay geçer. sonra sonra artık endişelerin azalır. illaki alışma süreci olacak, uzun süre yaşadığın korku var.
birde yağı eş denemesinde kullan çok fazla egzersizde sık sık kullanma bence, herşeyin fazlası zarar.

aslında bizim ve eşlerimizin hatası var, bu durumu yaşamamızda o da daha ilk denemede ön sevişme olup sonra girişe geçildiğinde bir boşluk oluşuyor yani sanki afedersin sevişme bitti görev başlıyor gibi. kadında erkekte sevişmeyi bırakıp girişe odaklanıyor. oysa ilk gece bunu yapmaya devam etseler, bizim en istekli olduğumuz ilk zamanlarda , giriş esnasındada kadını uyarmaya devam etse erkek giriş kendiliğinden olurdu. ama zamanla artık hr defasında tedirginlik yaşadıkça artık eşin giriş sırasında seni uyarsada sen ya zevk almıyosun ya da aklın girişte olduğundan gıcık oluyosun.

offffffffffffffffffffffffff
aksam denedik yarısını kadar alabıldım bu kez( normalde ucu gırıyordu sadece)
gleıtgelen jel almıstım baya faydası oldu soran bı arkadas vardı denedım yanı kremı gayet guzel ve yapıs yapıs da olmuyor
neyse gel gelelım kı sınırım bozuldu :/ yani ılıskı oncesı parmak egzersızı yaptım rahatlıkla gırdı ama penise gelınce nıye acıyo yaa niyeeeeeeeee
yani psıkolojık olarak acımayacagını bılıyorum cunku koskoca aparatı soktum acımıyor ama penısı alamıyorum
halbukı yumusak bı yapısı var sonucta
ay delircem ya
vallahi agladım gece
sonucta yıne ılerleme var ama bu bana yetmıyo o kdr umıtlenmıstım kı bu kez olacak dıye yıne sadece yarısı gırdı ((((
ya bide parmakla yonunu hemen bulabılıyorum ama penısle bulamıyorum sankı farklı yone gıdıyor yanı

Allah razı olsun canım seninde üslubun hoşuma gidiyor ama sayfaya girdikçe görüyorum. Allah razı olsun desteklerin için.

Canım benim senden de Allah razı olsun, senin gibi duyarlı insanların burada olduğunu görmek ve bilmek hem beni mutlu ediyor hem de kızlara cesaret veriyor

Canım benim senden de Allah razı olsun, senin gibi duyarlı insanların burada olduğunu görmek ve bilmek hem beni mutlu ediyor hem de kızlara cesaret veriyor
amin canım cümlemizden razı olsun inşallah. aynen biliyor musun? eskiden belli başlı kişiler yardımcı olurdu şimdi şükürler olsun herkes duyarlı birisi olmazsa diğeri yardımcı olmaya çalışıyor. hele ki bana en tatlı gelen, kendisi yenmeye çalışırken arkadaşına yardım edenler.

komik gelecek belki ama bir defasında bir güvercin görmüştüm, hani yumurtadan yavru çıkıyor ,malum bir süre annesi hep ağzından besliyor onu. yediklerini yavrusuna veriyor. güvercinlerden birisi de hala yavru ama yeni yemeye başlamış, yiyemeyen yavruda etrafta yazık gagasını açmış bir ona yalvarıyor bir diğerine,acıkmış yemek istiyor, anneside çok acıkmış galiba kendi karnını doyurmaya çalışıyor =))) baktım o yavru olan varya hani yeni yeni yemeye başlayan, küçük yavruyu yedikleriyle beslemeye başladı. canını severim dedim.
bilmem anlatabildim mi ama ben bu arkadaşları bu yavruya benzetiyorum ve öyle tatlı geliyor ki.

Canim yardim etmeni cok isterim! 1 sene boyunca bu doktora gittim! Caresizdim! Bisey bilmiyodum! Boyle kac kisiyi iyilestirdim dedi doktor! Inanmaktan baska carem yoktu! Bide ben fransadayim canim! Burdakiler belki bizi anlamiyolar! Bizim kulturumuzu bilmiyolar! Senin tedavin neydi canim? Alistirmalar nasil? Anlatirmirmisin nolur?!!

Aynı şeyleri ben de aklımdan geçirmiştim canım, ne tatlı kızlar bunlar yenmeye çalışırken birbirlerine de yardımcı olmaya çalışıyorlar deyip gülümsemiştim. Birbirlerine destek olmaları şahane bir şey, bir de kadın kadının kurdudur derler.

Seni o kadar iyi anlıyorum ki, eşim tam bir papağan hastası. evde 2 çift papağan ve onların bir sürü yavruları var (arada çıldırıyorum ama eşime kıyamıyorum yine de ) . Bir gün beni alelacele papağanların yanına götürdü bak sana ne göstericem dedi, hayretler içerisinde kaldım yemek isteyip bağıran kardeşini besliyor diğer minik daha doğrusu beslemeye çalışıyor anne babasını taklit ederek. Müthiş bir deneyimdi bizim için.Ne kadar doğru söylüyorsun aynı bizim kızlar, destek olup, ellerinden tutuyorlar birbirlerinin, herkes duyarlı ne güzel.

Canim oncelikle seni tebrik ederim.ne guzel hemen faaliyete gecmissin ve burda yazilanlari guzelce uygulayip sonuca ulasmissin.esinle agri olmasinin nedeni hala kendini kasman canim.iliskiye alisana kadar Iliski oncesi hazirliklarini yap yine.pes etme.zamanla agri geciyor.ben de yeni yendimsayilir.kayganlastiriciyi ve egzersizi belli bi zamandan sonra biraktim.agri olmuyor artik.devam et canim

Tbi anlatırım ilk önce esimle beni ayri ayrı aldı knust iste özgecmiş falan anlatti sonra basladık 1 hafta sadce aynada 10 dk izlyosn ama şöyle bu sadce senin kendi egzersizn aynı zamanda her gun esli egzersz d war bn smdi kendinin yaptklarnı anlatym da snra istersn bslamak esli egzersizlerle d ilgli bilgi veririm. 2.hafta her gun 10 dakikasadce dokunma 3.hafta 1 parmak 1 bogum ama hc aksatmayacksin her gun yaparsn snuc alırsn4.hafta 1parmak 2 bogum eger yapabilirsn bn sana tedavinin diger kışimlarni da anlatırm yaparsn bence ben 2. Hafta kendim dokunurken parmak denedm bn hayatta yapamam diyordm

Kızlar kendime aparat arayışındayken kulak çubuğuna peçete sardım eldivenin bi parmağına geçirdim olmadı,sonra netten videolar açtım orgazm olmaya çalıştım ve ıslandıktan sonra işim daha kolaylaştı ve orta parmağımın yarısı girdi ama kenarlarda et parçaları hissettim korktum ilerletmeye ama bu bile beni mutle etmeye yetti yılmadan çalışmaya devam. Demem o ki egzersiz öncesi ön hazırlık yapmak şart,hadi kendime bi parmak sokayım demekle olmuyo.

Cok guzel anlattin canim! Sag ol! Ben heralde 2 inci asamaya gecmisim o zaman! Bundan 1 hafta once bakamiyodum bile vajiye dokanamiyodum! Ama bugun bakabiliyorum! Ve dokanabiliyorum! Parmagimi sokamiyorum ama ic dudaklarin icine alabildim dün!!! Heralde biraz ilerledim eskiye göre!! Es denemeleri nasil olyo peki? Ne zaman? Hangi anda?

ben bu sıkıntıyı yaşayan bütün kadınların benzer karakterlere sahip olduğunu düşünürüm her zaman. burada tanıştığım ve sıkı arkadaş olduğum, hatta kardeşim dediğim insanlar oldu. ama farklı bir site olsaydı farklı bir konu olsaydı bu kadar yapılarımız uyuşmazdı.o yüzden hem cinsinin hayatını karartan kadınlara inat, hem cinsinin elinden tutan, yoluna , hayatına ışık tutan, aydınlatan kadınlarız biz, en azından olmaya çalışıyoruz.

ayyyy papağanlar çok rahatsız ediyorsa alabilirim =)) ben hayvanları çok severim. tabi sevilebilecek olanları =))
inşallah her zamanda duyarlı kalırız.

Cok sevindm sen baya bi aşama kaydetmissn o zaman es egzersizleri d şöyle 10 dakika cinsel organlara dokunmak yasak tbi diger istedign bölgelere ilk önce eşin snraki 10 dakika ren esinin istedgi bölgelere dokuncksn snra bunu bu sekild günlük 40 dakikaya tamamlayacksınz 2 d hafta cinsel organlara dokunmak kesinlikle yasak

Bununla ilgili çok sevdiğim bir söz var benim damdan düşenin halinden damdan düşen anlarmış, en iyi biz biliriz birbirimizi ne mutlu sana, kalıcı dostluklar edinmişsin.
Rahatsız etmez olur mu yakınsak yollayabilirim bir tane yavru. Ben de çok severim hayvanları, etrafı kirletmeseler bir de daha çok sevicem. Dilleri yok, vereceğimiz yeme, ilgiye, sevgiye öyle muhtaçlar ki, içlerinde kötülük barındırmıyorlar, ne kadar seversen o kadar seviyorlar seni. Samsundayız canım biz yakın bir ildeysen ulaştırabilirim sana.

aynen öyle canım haklısın, bu yüzden dr lar bir süre sonra sinirleniyor , kızlardan duyuyorum, dr un sert şekilde şu aparatı girdir diye çıkıştığını, tabiki biraz da insanlıkla alakalı birşey, yoksa ben bir dr a asla öyle bir tavrı yakıştıramıyorum.

valla şükürler olsun, Allah bozmasın arkadaşlarla aramızı, herkese nasip etsin.

canım beniimm Allah razı olsun valla düşünmen bile mutlu etti, yakın değiliz malesef tatlım ben antalya tarafındayım.
temizlik konusunda haklısın birde kendi evlerini kendileri temizlese =)) biz elektrik su , mutfak giderlerini halledicez ama =))

Kızlarrr herkeze merhaba
Bu sitede önce bu sayfayı bulup bir yıldan fazla inceledim gizli gizli okudummm sonra bu sayfadaki arkadaşlarıma açıldım sonra ilk korkumu bu sayfada aştım ama olmadı dr gittim sadece 3 günde aştım tam 2.5 yıl sonra vajinusmusu 3 günde yendim 3 ay sonra hamile kaldım ve su anda 3 aylık bi oğlum var ALLAHIMA hamd olsun sonsuz şükürler olsun ben bebegimden fırsat buldukça herkeze yardım edebilirim)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…