Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Bide egzersizlere birer hafta dewam et mesela parmak asamasna gecmissn artk 1 parmak 1 boguma bence bi hafta iyice alısana kadar dwam et cünkv beyninin de oraya bisey girebilecegni kabul etmesi gerekyo ne kadar cok yaparsn o kadar cbuk basarıya ulasırsn

Amin canım, dostlukların daim olsun inşallah.

Senden de Allah razı olsun, ben de hep öyle derim biliyor musun, kendi temizlikleri kendi yapsa minikler sonsuza dek bakabilirim hiç sorun değil ne çok ortak düşüncemiz çıktı bu arada

Geçmiş olsun canım. Allah bebişine sağlıklı, uzun ömürler versin.

amiiin inşallah canım. evet değil mi, bende uslübunu benzetmiştim yazılarını okurken =))

Hmmm anladim canim! Benim doktorda bazi seyleri yasaklamisti bunun gibi!

Sen nasil yendin peki canim! Senin doktorun neler yaptirdi sana?

Kızlar cem keçe nin vajinismus un üstesinden gelmek adlı kitabını okuyorum gerçekten çok faydalı bilgiler içeriyor. Daha egzersizlere başlamadım ama sizlerin ve bu kitabın sayesinde yeneceğime inanıyorum. Herkese iyi geceler...

slm kızlar eşimle yapamadığımız için çok büyük sorunlar oluştu aramızda şimdi aileside duydu bide bu kız bu işi yapamıyorsa siz niye evlisiniz ki bu kız sana dua etsin karşında cvp vermeye bile hakkı yok gibi yorumlar yapıyorlar eşimden de iyice soğudum ne yapacağımı hiç bilmiyorum bu işi çözmeye çalışırken şimdi bir de ailesi çıktı başıma onlara nasıl davranacağım bu işi nasıl çözeceğim psikolojim alt üst oldu hiç bir çıkışım yok gibi geliyor ölümü düşünmeye başlıyorum ayrılsam olmuyor ailem küçük yerde yaşıyor lafların sözlerin ardı arkası kesilmiyor böylede ilişki yürümüyor çıkmazın içindeyim lütfen yardım edin

ya canlarım bunun parmak dışında bir yöntemi yok mu.
cok itici bir yöntem.
bu doktorlar neden fiyatı uçururlar.
280 TL birine gittim sonrası olmadı.
ne var hayır içinde biraz zaman ayırsanız.
bunun çözümünden alınan dua o kadar içten o kadar içten olur ki.
sizin paranızı 10 a katlar.
ne olur artık bir mucize olsun Allahccım hepimiz kurtulalım artık ne olur.
insanı dünyadan soğutuyor.
insanı en önemlisi bırak eşini cevresini kendinden soğutuyor.
bir bebeğim canım olsun istiyorum, mutlu huzurlu sağlıklı bir yuvam olsun istiyorum hayırlısıyla Yarabbim.
bunu bana ve benim durumumda olan bütün kardeşlerime en yakın zamanda nasip eyle hayırlısıyla Yarabbim.
imanımızın diğer yarısı olan evliliğimizi daim ve mutlu eyle Yarabbim.
bizleri bundan mahrum etme.
ve artık mucizemizi bizlere bahşeyle Yarabbim...............

slm kızlar eşimle yapamadığımız için çok büyük sorunlar oluştu aramızda şimdi aileside duydu bide bu kız bu işi yapamıyorsa siz niye evlisiniz ki bu kız sana dua etsin karşında cvp vermeye bile hakkı yok gibi yorumlar yapıyorlar eşimden de iyice soğudum ne yapacağımı hiç bilmiyorum bu işi çözmeye çalışırken şimdi bir de ailesi çıktı başıma onlara nasıl davranacağım bu işi nasıl çözeceğim psikolojim alt üst oldu hiç bir çıkışım yok gibi geliyor ölümü düşünmeye başlıyorum ayrılsam olmuyor ailem küçük yerde yaşıyor lafların sözlerin ardı arkası kesilmiyor böylede ilişki yürümüyor çıkmazın içindeyim lütfen yardım edin

güçlü ol canım.
sen iffetli şerefli ve değerli bir insansın.
ezdirme kendini.
karşı taraf sana böyle davranıyorsa yarınına güvenmesin.
kimsenin garantisi yok.
bu Allahcctan gelmiş bir imtihan.
senin içinde eşin ve ailesi içinde gelmiş bir imtihan..
elinden gelenleri yap, dua et, tevekkül et ve sabret.
kazanan sen olacaksın inşaallah.

ayet- el kursi ve arkasından çokça
Rabbi yesir velatu asır rabbi temmim bil hayr amin..
(rabbim zorlaştırma kolaylaştır hayırla tamamla)

oku devamlı.
inşaallah başaracaksın..

inş ama gücüm kalmadı artk okadar çalışıyorum ama çabalarımı görmezden geliyor ailesinin dedikleri çok zoruma gidiyor dua okuyorum namazada başlamıştım ama hergün aparatla çalışma yaptığımdan hergün gusül abdestide alamıyorum oyüzden kılamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…