- 4 Şubat 2015
- 12
- 4
- 88
- 31
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #186.461
Bide egzersizlere birer hafta dewam et mesela parmak asamasna gecmissn artk 1 parmak 1 boguma bence bi hafta iyice alısana kadar dwam et cünkv beyninin de oraya bisey girebilecegni kabul etmesi gerekyo ne kadar cok yaparsn o kadar cbuk basarıya ulasırsnCok guzel anlattin canim! Sag ol! Ben heralde 2 inci asamaya gecmisim o zaman! Bundan 1 hafta once bakamiyodum bile vajiye dokanamiyodum! Ama bugun bakabiliyorum! Ve dokanabiliyorum! Parmagimi sokamiyorum ama ic dudaklarin icine alabildim dün!!! Heralde biraz ilerledim eskiye göre!! Es denemeleri nasil olyo peki? Ne zaman? Hangi anda?
aynen öyle canım haklısın, bu yüzden dr lar bir süre sonra sinirleniyor , kızlardan duyuyorum, dr un sert şekilde şu aparatı girdir diye çıkıştığını, tabiki biraz da insanlıkla alakalı birşey, yoksa ben bir dr a asla öyle bir tavrı yakıştıramıyorum.
valla şükürler olsun, Allah bozmasın arkadaşlarla aramızı, herkese nasip etsin.
canım beniimm Allah razı olsun valla düşünmen bile mutlu etti, yakın değiliz malesef tatlım ben antalya tarafındayım.
temizlik konusunda haklısın birde kendi evlerini kendileri temizlese =)) biz elektrik su , mutfak giderlerini halledicez ama =))
Kızlarrr herkeze merhaba
Bu sitede önce bu sayfayı bulup bir yıldan fazla inceledim gizli gizli okudummm sonra bu sayfadaki arkadaşlarıma açıldım sonra ilk korkumu bu sayfada aştım ama olmadı dr gittim sadece 3 günde aştım tam 2.5 yıl sonra vajinusmusu 3 günde yendim 3 ay sonra hamile kaldım ve su anda 3 aylık bi oğlum var ALLAHIMA hamd olsun sonsuz şükürler olsun ben bebegimden fırsat buldukça herkeze yardım edebilirim)
amiiin inşallah canım. evet değil mi, bende uslübunu benzetmiştim yazılarını okurken =))Amin canım, dostlukların daim olsun inşallah.
Senden de Allah razı olsun, ben de hep öyle derim biliyor musun, kendi temizlikleri kendi yapsa minikler sonsuza dek bakabilirim hiç sorun değilne çok ortak düşüncemiz çıktı bu arada
Hmmm anladim canim! Benim doktorda bazi seyleri yasaklamisti bunun gibi!Cok sevindm sen baya bi aşama kaydetmissn o zaman es egzersizleri d şöyle 10 dakika cinsel organlara dokunmak yasak tbi diger istedign bölgelere ilk önce eşin snraki 10 dakika ren esinin istedgi bölgelere dokuncksn snra bunu bu sekild günlük 40 dakikaya tamamlayacksınz 2 d hafta cinsel organlara dokunmak kesinlikle yasak
Sen nasil yendin peki canim! Senin doktorun neler yaptirdi sana?Kızlarrr herkeze merhaba
Bu sitede önce bu sayfayı bulup bir yıldan fazla inceledim gizli gizli okudummm sonra bu sayfadaki arkadaşlarıma açıldım sonra ilk korkumu bu sayfada aştım ama olmadı dr gittim sadece 3 günde aştım tam 2.5 yıl sonra vajinusmusu 3 günde yendim 3 ay sonra hamile kaldım ve su anda 3 aylık bi oğlum var ALLAHIMA hamd olsun sonsuz şükürler olsun ben bebegimden fırsat buldukça herkeze yardım edebilirim)
Insallah cnm! Her gunmu yapmam gerekiyo?Bide egzersizlere birer hafta dewam et mesela parmak asamasna gecmissn artk 1 parmak 1 boguma bence bi hafta iyice alısana kadar dwam et cünkv beyninin de oraya bisey girebilecegni kabul etmesi gerekyo ne kadar cok yaparsn o kadar cbuk basarıya ulasırsn
Aynen her gun gelismelerdn beni d haberdr et tedavinin snuna kadar yardm edrm yani kurtulna kadar :)Insallah cnm! Her gunmu yapmam gerekiyo?
Tmm canim merak etme haberdar ederim!!Aynen her gun gelismelerdn beni d haberdr et tedavinin snuna kadar yardm edrm yani kurtulna kadar :)
güçlü ol canım.slm kızlar eşimle yapamadığımız için çok büyük sorunlar oluştu aramızda şimdi aileside duydu bide bu kız bu işi yapamıyorsa siz niye evlisiniz ki bu kız sana dua etsin karşında cvp vermeye bile hakkı yok gibi yorumlar yapıyorlar eşimden de iyice soğudum ne yapacağımı hiç bilmiyorum bu işi çözmeye çalışırken şimdi bir de ailesi çıktı başıma onlara nasıl davranacağım bu işi nasıl çözeceğim psikolojim alt üst oldu hiç bir çıkışım yok gibi geliyor ölümü düşünmeye başlıyorum ayrılsam olmuyor ailem küçük yerde yaşıyor lafların sözlerin ardı arkası kesilmiyor böylede ilişki yürümüyor çıkmazın içindeyim lütfen yardım edin
ayet- el kursi ve arkasından çokçagüçlü ol canım.
sen iffetli şerefli ve değerli bir insansın.
ezdirme kendini.
karşı taraf sana böyle davranıyorsa yarınına güvenmesin.
kimsenin garantisi yok.
bu Allahcctan gelmiş bir imtihan.
senin içinde eşin ve ailesi içinde gelmiş bir imtihan..
elinden gelenleri yap, dua et, tevekkül et ve sabret.
kazanan sen olacaksın inşaallah.
inş ama gücüm kalmadı artk okadar çalışıyorum ama çabalarımı görmezden geliyor ailesinin dedikleri çok zoruma gidiyor dua okuyorum namazada başlamıştım ama hergün aparatla çalışma yaptığımdan hergün gusül abdestide alamıyorum oyüzden kılamıyorumgüçlü ol canım.
sen iffetli şerefli ve değerli bir insansın.
ezdirme kendini.
karşı taraf sana böyle davranıyorsa yarınına güvenmesin.
kimsenin garantisi yok.
bu Allahcctan gelmiş bir imtihan.
senin içinde eşin ve ailesi içinde gelmiş bir imtihan..
elinden gelenleri yap, dua et, tevekkül et ve sabret.
kazanan sen olacaksın inşaallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?