- 4 Şubat 2015
- 971
- 477
- 33
- 33
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #186.481
inş cnm çok saolayet- el kursi ve arkasından çokça
Rabbi yesir velatu asır rabbi temmim bil hayr amin..
(rabbim zorlaştırma kolaylaştır hayırla tamamla)
oku devamlı.
inşaallah başaracaksın..
herşeyden umudunu kestiğin anda yanında kimse yoksa ALLAH var. Rabbimden sadece iste ama yeterki istemesini bil. hiç ummmadığın anda bi mucize bile olur. Allahım yardımcın olsun hepimize hayırlısıyla nasip etsin.inş ama gücüm kalmadı artk okadar çalışıyorum ama çabalarımı görmezden geliyor ailesinin dedikleri çok zoruma gidiyor dua okuyorum namazada başlamıştım ama hergün aparatla çalışma yaptığımdan hergün gusül abdestide alamıyorum oyüzden kılamıyorum
bnde ilk senn gibiydim burda yazılanları dikkatli oku bence egzersizler için hiç birini yapamıyordum burdakiler hikaye yapamam bn diyordum doktor şart diyordum okadar para verdim söyledikleri burdakilern aynısı nefes alıp verirken parmağnıda ilerlet acıdığı yerde dur geri çekme sonra nefes verirken yine ilerlet bi de ilerletmeye cesaretn olsun bn parmak egzersizini yapamadm aparat daha kolay ittirmen daha rahat oluyorBütün bunlar azmini kırmasın bak ne güzel çabaliyosun aparTla egz yapiyosun ben hic birisini yapamiyorum başlayacak da cesaretim yok şuan
tmm cnm tek sığımdığım allah zaten başka kimsem yok gibi hissediyorm tek yardım edebilecek allah inş hepimiz iyi oluruz allah düşmanımın başına bile vermesn ne zormuşherşeyden umudunu kestiğin anda yanında kimse yoksa ALLAH var. Rabbimden sadece iste ama yeterki istemesini bil. hiç ummmadığın anda bi mucize bile olur. Allahım yardımcın olsun hepimize hayırlısıyla nasip etsin.
yazdığım dua yı inanarak çok tekrarla canım..
Himmm bende aparat yapip denicem. İnşallah en yakin zamanda sende güzel haberler verirsin bize bu durumdan kurtulup sevincimizi paylastigimiz gunlerde gelir insallahbnde ilk senn gibiydim burda yazılanları dikkatli oku bence egzersizler için hiç birini yapamıyordum burdakiler hikaye yapamam bn diyordum doktor şart diyordum okadar para verdim söyledikleri burdakilern aynısı nefes alıp verirken parmağnıda ilerlet acıdığı yerde dur geri çekme sonra nefes verirken yine ilerlet bi de cesaret ilerletmeye cesaretşn olsun bn parmak egzersizini yapamadm aparat daha kolay ittirmen daha rahat oluyor
inşallah cnm seninde herşey istediğin gibi giderHimmm bende aparat yapip denicem. İnşallah en yakin zamanda sende güzel haberler verirsin bize bu durumdan kurtulup sevincimizi paylastigimiz gunlerde gelir insallah
Seni o kadar iyi anlyrum ki bn doktr tedawisyle cözdm sna da yardm edblrm bn 1 bucuk sne yasadm bunun tedawisni parmak egzerszlri ama hemen korkma ilk baş alstrma asamalari oluyo istersn esn gderse tbi doktor da önerebilrm yasadgnz yere balıslm kızlar eşimle yapamadığımız için çok büyük sorunlar oluştu aramızda şimdi aileside duydu bide bu kız bu işi yapamıyorsa siz niye evlisiniz ki bu kız sana dua etsin karşında cvp vermeye bile hakkı yok gibi yorumlar yapıyorlar eşimden de iyice soğudum ne yapacağımı hiç bilmiyorum bu işi çözmeye çalışırken şimdi bir de ailesi çıktı başıma onlara nasıl davranacağım bu işi nasıl çözeceğim psikolojim alt üst oldu hiç bir çıkışım yok gibi geliyor ölümü düşünmeye başlıyorum ayrılsam olmuyor ailem küçük yerde yaşıyor lafların sözlerin ardı arkası kesilmiyor böylede ilişki yürümüyor çıkmazın içindeyim lütfen yardım edin
Canim ece ulusoy, aparat sokman gusul abdestini gerektirmiyor diye biliyorum! Tabi 1 sartla! Haz almaman gerekiyo! Ama aparat sokarken islandiysan ve haz aldiysan o zaman gusul gerekir! Aksinde normal abdest yeterli cnm namaz icin! Ben oyle biliyorum!inşallah cnm seninde herşey istediğin gibi gider
Canim alismak icin her gun yaparsan iyi olur. Ne kadar cok yaparsan vajiden kurtulman okadar kolay cnm.Kizlaarr vajiyi yendikten sonra ilişki sıklığınız nedir?
Ahh canim benim Rabbim yardimcin olsun. Keske aileler bilmeseydi. Biz ailelere soylememistik soranlara yaptik o isi demistik. Cunku butun sorunu sana bulurlar ve gecmisine iftira atanlar da olur. Esinin sana destek vermesi cok onemli. Kotu seyler dusunme cnm. Allah buyuk dualarini eksik etme cnm. Bunun ustesinden yakin zamanda gelirsin insallah. Dis kapinin mandallari olan insanlari takma kafana. Sen ne kadar iyi olursan ol sende bisey bulacaklarsa buluyolar canim benim. Dualarim sen ve senin durumunda olan arkadaslar icin...tmm cnm tek sığımdığım allah zaten başka kimsem yok gibi hissediyorm tek yardım edebilecek allah inş hepimiz iyi oluruz allah düşmanımın başına bile vermesn ne zormuş
Seni o kadar iyi anlyrum ki bn doktr tedawisyle cözdm sna da yardm edblrm bn 1 bucuk sne yasadm bunun tedawisni parmak egzerszlri ama hemen korkma ilk baş alstrma asamalari oluyo istersn esn gderse tbi doktor da önerebilrm yasadgnz yere balı
olabilir cnm zaten çalışma esnasında insan zevk falan alamıyorCanim ece ulusoy, aparat sokman gusul abdestini gerektirmiyor diye biliyorum! Tabi 1 sartla! Haz almaman gerekiyo! Ama aparat sokarken islandiysan ve haz aldiysan o zaman gusul gerekir! Aksinde normal abdest yeterli cnm namaz icin! Ben oyle biliyorum!
saol canımya dediğin doğru ama sanki şimdi hiç birşey demeye hakkım yokmuş gibi konuşuyorlar benimde 1 buçuk sene oldu öyle bi noktadayım ki kimsenin dediğini takmasam bile eşimin soğukluğunu ilk defa bu kadar hissdiyorm normalde ne olursa olsun birbirimizi severdk ama bu defa öyle değil sanki niye çekiyorum bn bunu başkasıyla evlenirim böylede sorunum olmaz mutlu olurum diye düşünüyor gibi bana davranışları çok kırıcı bu hafta bn de bunu kaldıramıyormAhh canim benim Rabbim yardimcin olsun. Keske aileler bilmeseydi. Biz ailelere soylememistik soranlara yaptik o isi demistik. Cunku butun sorunu sana bulurlar ve gecmisine iftira atanlar da olur. Esinin sana destek vermesi cok onemli. Kotu seyler dusunme cnm. Allah buyuk dualarini eksik etme cnm. Bunun ustesinden yakin zamanda gelirsin insallah. Dis kapinin mandallari olan insanlari takma kafana. Sen ne kadar iyi olursan ol sende bisey bulacaklarsa buluyolar canim benim. Dualarim sen ve senin durumunda olan arkadaslar icin...
insan çalışırken stresten haz alamıyor ki ozamn iyi bnde bol bol dua ederm bn ve bnmgibiler için bölye zamanlar da allaha bile sığınamamak insanı çok güçsüz hissettiriyorCanim ece ulusoy, aparat sokman gusul abdestini gerektirmiyor diye biliyorum! Tabi 1 sartla! Haz almaman gerekiyo! Ama aparat sokarken islandiysan ve haz aldiysan o zaman gusul gerekir! Aksinde normal abdest yeterli cnm namaz icin! Ben oyle biliyorum!
çalış cnm çalışmamızı erteleyerek kendimizi erteliyotuz bndeilk senn gibi kaçıyordum şmdi 1,5 yılımızı aldı günler geçtikçe insan çok yıpranıyor sakın ertelemeBütün bunlar azmini kırmasın bak ne güzel çabaliyosun aparTla egz yapiyosun ben hic birisini yapamiyorum başlayacak da cesaretim yok şuan
Ne rezilligi canim ya. Herkesin basina gelebilecek bisey bu. Hem esinde bi sorun olsa sen onu birakacakmiydin. Ama qnlayisli olmasi gerekiyo insanin. Bence etraftakiler duydiysa esini doldurusa getiriyo olabilirler. Esini al karsina konus cqnim. Sana yardimci olmasini soyle. Baskalarini dinlemesine izin verme tatlim. Esin de belliki seni seviyo bunca yildir sorun olmamis. Simdi etraf duyunca gurur yapmis olabilir.saol canımya dediğin doğru ama sanki şimdi hiç birşey demeye hakkım yokmuş gibi konuşuyorlar benimde 1 buçuk sene oldu öyle bi noktadayım ki kimsenin dediğini takmasam bile eşimin soğukluğunu ilk defa bu kadar hissdiyorm normalde ne olursa olsun birbirimizi severdk ama bu defa öyle değil sanki niye çekiyorum bn bunu başkasıyla evlenirim böylede sorunum olmaz mutlu olurum diye düşünüyor gibi bana davranışları çok kırıcı bu hafta bn de bunu kaldıramıyormzaten herkese rezil oldum ne yapıcam bn böyle
arkadaşım merhaba şuan ne durumdasınız başlardaki msj ları okumadım ama. egzersiz mi yapıyorsun?çalış cnm çalışmamızı erteleyerek kendimizi erteliyotuz bndeilk senn gibi kaçıyordum şmdi 1,5 yılımızı aldı günler geçtikçe insan çok yıpranıyor sakın erteleme
evet cnm bende ilk senn gibi bir parmak bir boğum yapamıyordum sadece biraz yanma olunca elimi çekiyordum halbuki çekmemek gerekiyormuş nefes alıp verirken ilerlemek gerekiyormuş yalnız bn parmağımı pek beceremedm aparat daha büyükmüş gibi gelsede itmesi daha kolay tavsiye ederm bn 3. yü çalışıyorm şuanarkadaşım merhaba şuan ne durumdasınız başlardaki msj ları okumadım ama. egzersiz mi yapıyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?