Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

evet doğru söylüyorsun ama bu saatten sonra zor anlayışlı olur gibi geliyor

aslında parmak daha kolaydır ve vajina yapını tanıman daha kolay olur.

evet doğru söylüyorsun ama bu saatten sonra zor anlayışlı olur gibi geliyor
Oyle dusunme canim benim. Neler neler yasayip da tekrar mutlu mesut yasayan bi suru cift var. Sen etrafa kulagini tıka tatlim. Su vajiyi bi hallet sana kotu soyleyenleri utandirirsin. Rabbim yardimcin olsun cnm. Ertelemeden egzersizlere devam et. Ben bir haftada yenmistim. Surekli egzesiz yap ben de olmayinca cok agladim ama pes etmedim. Ben inaniyorum sende ustesinden geleceksin esin de bu cabalarini gorecek mutlu mesut yasayacaksiniz

Peki yaparken daha dogrusu yapmadan önce uyuşturmak icin filan bi krem kullaniyo musun ?
aslında kendinizi uyuşturmaya gerek yok arkadaşım, bence bunu doğru nefes alıp vermekle ıkınmakla aşmanız daha iyi olur.zaten acı duyulan birşey olsaydı Allah bizim doğal sıvımıza uyuşturucu etki veren bir özellikte yaratırdı ama öyle değil. mesela uyuşturdukları için kendilerini hissetmeyip yanlış yöne itip vajina dokusunu zedeleyebiliyorlar. en iyisi hissederek denemek. kızlar evde olup egzersiz yapabilecekler korkanlar varsa şuan egzersiz yapmanıza yardım edebilirim ne dersiniz?ben buradan yönlendiricem sizde uygulayacaksınız.

Ben isyorum yapmayi ama baslayamiyorum icimden gelmiyo egz yapmak cesaretim yok

Canım benim dua et elbet bu son bulacak. Ben daha dokunamıyorum bile. Eşinin sana destek olması lazım. Karşılıklı oturup konuşun. Çok ayıp etmiş bir de ailesine söylemiş. Bu bir rahatsızlık sonuçta. O iktidarsız falan olsaydı sen böyle davranmazdın. Ay çok kızdım ya

Evet kesinlikle çok faydalı doktorla konuşuyor gibi oluyorsun ayrıntılı egzersizler ben de çok faydalandım ondan

Peki yaparken daha dogrusu yapmadan önce uyuşturmak icin filan bi krem kullaniyo musun ?
uyuşturucu kreme hiç gerek yok bi de parmak için asla derim zaten bir iki kere gör girdiğini hissetmiyorsun bile bide doktorlarda hiç önermiyor hem kaslarını yönetmeyi öğrenmek için hemde zevk almak için kremle alıştırmayın kendinizi diyolar

ooff canım çok sıkıldı artk biraz önce deneyelim dedik dün kardeşlerinin gazına gelip bana tecavüz etmeye kalktı yalvar yakar 1 hafta daha süre ver dedim çözemzsem ozamn boşa dedm tamam dedi.Doktora sordum 1 haftada nasıl çözebilirm diye eşli çalış diyo bn bu kocayla nasıl güvenip eşli çalışacağım okadar zor durumda kaldım ki öleceğimi hissettm içimden bi ses evden kaç git diyo artk herşey işkenceye döndü

Hadi yaa üzüldüm canim Allah güç kuvvet versin. Benimki de bana yeter artik yaptin yaptin yapamadin zorla yapcam diyo sen 3. Aparata kadar gelmissin evet dr larin karsi ciktigi bi durum ama istersen uyusturucu krem kullanmayi da dene bi belki faydasi olur belki oyle daha kolay yaparsin diger aparatlari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…