- 1 Şubat 2015
- 667
- 392
- 73
- 34
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #186.501
evet doğru söylüyorsun ama bu saatten sonra zor anlayışlı olur gibi geliyorNe rezilligi canim ya. Herkesin basina gelebilecek bisey bu. Hem esinde bi sorun olsa sen onu birakacakmiydin. Ama qnlayisli olmasi gerekiyo insanin. Bence etraftakiler duydiysa esini doldurusa getiriyo olabilirler. Esini al karsina konus cqnim. Sana yardimci olmasini soyle. Baskalarini dinlemesine izin verme tatlim. Esin de belliki seni seviyo bunca yildir sorun olmamis. Simdi etraf duyunca gurur yapmis olabilir.
bana doktor verdi ama internettede satılıyorAparati kendin mi yaptin yoksa internetten mi aldin cnm
bana doktoe verdi cnm amainternetten de bulabilirsinAparati kendin mi yaptin yoksa internetten mi aldin cnm
peki aparatla çalışırken nasıl hissediyorsun cesaretini artırıp tamam ben bu işi yapıcam diyebildin mi?bana doktoe verdi cnm amainternetten de bulabilirsin
aslında parmak daha kolaydır ve vajina yapını tanıman daha kolay olur.evet cnm bende ilk senn gibi bir parmak bir boğum yapamıyordum sadece biraz yanma olunca elimi çekiyordum halbuki çekmemek gerekiyormuş nefes alıp verirken ilerlemek gerekiyormuş yalnız bn parmağımı pek beceremedm aparat daha büyükmüş gibi gelsede itmesi daha kolay tavsiye ederm bn 3. yü çalışıyorm şuan
Peki yaparken daha dogrusu yapmadan önce uyuşturmak icin filan bi krem kullaniyo musun ?bana doktor verdi ama internettede satılıyor
aslında imkansız değil. bu gün bile yapabilirsiniz yeter ki isteyin.Insallah şu 1 hafta icinde yenebilsek de 14 şubata eşlerimize sürpriz yapsak ne iyi olur
Oyle dusunme canim benim. Neler neler yasayip da tekrar mutlu mesut yasayan bi suru cift var. Sen etrafa kulagini tıka tatlim. Su vajiyi bi hallet sana kotu soyleyenleri utandirirsin. Rabbim yardimcin olsun cnm. Ertelemeden egzersizlere devam et. Ben bir haftada yenmistim. Surekli egzesiz yap ben de olmayinca cok agladim ama pes etmedim. Ben inaniyorum sende ustesinden geleceksin esin de bu cabalarini gorecek mutlu mesut yasayacaksinizevet doğru söylüyorsun ama bu saatten sonra zor anlayışlı olur gibi geliyor
aslında kendinizi uyuşturmaya gerek yok arkadaşım, bence bunu doğru nefes alıp vermekle ıkınmakla aşmanız daha iyi olur.zaten acı duyulan birşey olsaydı Allah bizim doğal sıvımıza uyuşturucu etki veren bir özellikte yaratırdı ama öyle değil. mesela uyuşturdukları için kendilerini hissetmeyip yanlış yöne itip vajina dokusunu zedeleyebiliyorlar. en iyisi hissederek denemek. kızlar evde olup egzersiz yapabilecekler korkanlar varsa şuan egzersiz yapmanıza yardım edebilirim ne dersiniz?ben buradan yönlendiricem sizde uygulayacaksınız.Peki yaparken daha dogrusu yapmadan önce uyuşturmak icin filan bi krem kullaniyo musun ?
Ben isyorum yapmayi ama baslayamiyorum icimden gelmiyo egz yapmak cesaretim yokaslında kendinizi uyuşturmaya gerek yok arkadaşım, bence bunu doğru nefes alıp vermekle ıkınmakla aşmanız daha iyi olur.zaten acı duyulan birşey olsaydı Allah bizim doğal sıvımıza uyuşturucu etki veren bir özellikte yaratırdı ama öyle değil. mesela uyuşturdukları için kendilerini hissetmeyip yanlış yöne itip vajina dokusunu zedeleyebiliyorlar. en iyisi hissederek denemek. kızlar evde olup egzersiz yapabilecekler korkanlar varsa şuan egzersiz yapmanıza yardım edebilirim ne dersiniz?ben buradan yönlendiricem sizde uygulayacaksınız.
tamam hadi o zaman istersen özelden konuşalım istersen burdan arkadaşım.evde zeytinyağ var mı?Ben isyorum yapmayi ama baslayamiyorum icimden gelmiyo egz yapmak cesaretim yok
Var jel de vartamam hadi o zaman istersen özelden konuşalım istersen burdan arkadaşım.evde zeytinyağ var mı?
arada malum pazar iş yapıp geliyorum kusura bakma geciktim canım.Var jel de var
Canım benim dua et elbet bu son bulacak. Ben daha dokunamıyorum bile. Eşinin sana destek olması lazım. Karşılıklı oturup konuşun. Çok ayıp etmiş bir de ailesine söylemiş. Bu bir rahatsızlık sonuçta. O iktidarsız falan olsaydı sen böyle davranmazdın. Ay çok kızdım yainş ama gücüm kalmadı artk okadar çalışıyorum ama çabalarımı görmezden geliyor ailesinin dedikleri çok zoruma gidiyor dua okuyorum namazada başlamıştım ama hergün aparatla çalışma yaptığımdan hergün gusül abdestide alamıyorum oyüzden kılamıyorum
Evet kesinlikle çok faydalı doktorla konuşuyor gibi oluyorsun ayrıntılı egzersizler ben de çok faydalandım ondanKızlar cem keçe nin vajinismus un üstesinden gelmek adlı kitabını okuyorum gerçekten çok faydalı bilgiler içeriyor. Daha egzersizlere başlamadım ama sizlerin ve bu kitabın sayesinde yeneceğime inanıyorum. Herkese iyi geceler...
uyuşturucu kreme hiç gerek yok bi de parmak için asla derim zaten bir iki kere gör girdiğini hissetmiyorsun bile bide doktorlarda hiç önermiyor hem kaslarını yönetmeyi öğrenmek için hemde zevk almak için kremle alıştırmayın kendinizi diyolarPeki yaparken daha dogrusu yapmadan önce uyuşturmak icin filan bi krem kullaniyo musun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?