- 1 Şubat 2015
- 667
- 392
- 73
- 34
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #186.521
aynısını benimki de diyordu ama bu sefer hiç olmadığı kadar ciddiHadi yaa üzüldüm canim Allah güç kuvvet versin. Benimki de bana yeter artik yaptin yaptin yapamadin zorla yapcam diyosen 3. Aparata kadar gelmissin evet dr larin karsi ciktigi bi durum ama istersen uyusturucu krem kullanmayi da dene bi belki faydasi olur belki oyle daha kolay yaparsin diger aparatlari
keşke öyle olsa ama değil onunda tahamülü kalmadı artk gözü dönmüş şekilde kötü davranıyorKendince bi yöntem uyguluyordur belki iyi davrandim olmuyo bide boyle deneyim diyodur belki çünkü bazen boyle düşünüyo erkekler
ooff canım çok sıkıldı artk biraz önce deneyelim dedik dün kardeşlerinin gazına gelip bana tecavüz etmeye kalktı yalvar yakar 1 hafta daha süre ver dedim çözemzsem ozamn boşa dedm tamam dedi.Doktora sordum 1 haftada nasıl çözebilirm diye eşli çalış diyo bn bu kocayla nasıl güvenip eşli çalışacağım okadar zor durumda kaldım ki öleceğimi hissettm içimden bi ses evden kaç git diyo artk herşey işkenceye döndü
Antibiyotikler gebelikte zararli diye biliyorum cnm. Düşüğe sebep olabilir. Doktoruna sorsaydin keske. Sana ona gore bi ilac verirdi. Emin olmak icin doktora sor istersen cnm ilaclari kullanmadan once. Zaten ilaclarin kullanim seklinde yaziyodur hamilelik durumunda kullanilip kullanilmayacagi.Kızlar dünden ıtıbaren ıdrarım da yanma sancılı Ağrı ve kanama vardı Dr sistit teshısı koydu vajınusmusu yendım gebelık düşünüyorum dum.kullandıgım antıbıyotıkler dollenmemı etkıler mı regl me 12 gün kaldı ılaclar hamılelıge engel olur mu tedırgınım.
insan çalışırken stresten haz alamıyor ki ozamn iyi bnde bol bol dua ederm bn ve bnmgibiler için bölye zamanlar da allaha bile sığınamamak insanı çok güçsüz hissettiriyor
canım gebelık şüphen var mı dıe sordu doktor ama daha regl me 12 gün var hamıle olup olmadıgımı 12 günden sonra anlayabılrım sımdılık hamılelık belırtısı yok ki Döllenme olduysa ona engel olur mu ılaclar (antıbıyotık) düşündüm cok Detaylı mı dusunuorum bılemedım.Antibiyotikler gebelikte zararli diye biliyorum cnm. Düşüğe sebep olabilir. Doktoruna sorsaydin keske. Sana ona gore bi ilac verirdi. Emin olmak icin doktora sor istersen cnm ilaclari kullanmadan once. Zaten ilaclarin kullanim seklinde yaziyodur hamilelik durumunda kullanilip kullanilmayacagi.
Böyle bişey soruluyormu yaa yaptınız mı diye?? Töbe töbeeAhh canim benim Rabbim yardimcin olsun. Keske aileler bilmeseydi. Biz ailelere soylememistik soranlara yaptik o isi demistik. Cunku butun sorunu sana bulurlar ve gecmisine iftira atanlar da olur. Esinin sana destek vermesi cok onemli. Kotu seyler dusunme cnm. Allah buyuk dualarini eksik etme cnm. Bunun ustesinden yakin zamanda gelirsin insallah. Dis kapinin mandallari olan insanlari takma kafana. Sen ne kadar iyi olursan ol sende bisey bulacaklarsa buluyolar canim benim. Dualarim sen ve senin durumunda olan arkadaslar icin...
söyledm anlattım ama 2dk sonra herşeyi unutuyor bilmiyorum yolın sonuna geldk gibi evliliğim uçuruma gidiyor elimden daha fazlası gelmiyor onunda tahamülü ve vicdanı kalmadı iyice koptuk bnm üzülmem ağlamam hiç umrunda değilKuzum benim sen çok güçlü bir kızsın, yaşadıkların seni sarsmış ki bunu yaşayıp sarsılmayan kim var Allah aşkına, bu durum senin güçlü olduğun gerçeğini değiştirmez,kimseye rezil filan da olmadın,rezillik insanların elinde olan değerlerle olur, bu durumu yaşamayı hiçbirimiz istemezdik, Allah'ın takdiri. Yazdıklarından yola çıkıyorum Ececim,o kadar az kalmış ki başarıya ulaşmana, ümidini yitirme canım benim, biraz daha sebat göster, insanların söylediklerini duymazdan gelmeye çalış, biliyorum hiç kolay değil ama kendi sağlığın için bunu yapmalısın.
söyledm anlattım ama 2dk sonra herşeyi unutuyor bilmiyorum yolın sonuna geldk gibi evliliğim uçuruma gidiyor elimden daha fazlası gelmiyor onunda tahamülü ve vicdanı kalmadı iyice koptuk bnm üzülmem ağlamam hiç umrunda değil
Aileler sormuyo tabiki de ama arkadaslar falan soruyolardi yani. Onu demek istedim. Baskalari bilmiyodu en yakin arkadaslarimiz bile.Böyle bişey soruluyormu yaa yaptınız mı diye?? Töbe töbee
Ikındıgin icin olabilir canim. Baslarda bana da oluyodu. Aparatini esininArkadaşlar cvp verecek yokmu ilişki de büyük abdest hissediyorum normal mi zaten Tamam'ı girmiyor mum aparat yaptım o oluyor ama p.nis hepsi girmiyor
Ikındıgin icin olabilir canim. Baslarda bana da oluyodu. Aparatini esinin
p. si kalinliginda ve boyutunda yapip dene once sonra esinle denersen daha iyi olur. Bide buyuk abdstini yapip ole dene. Hala geliyo gibi hissedebilirsin fazla ikininca oluyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?