Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

aynısını benimki de diyordu ama bu sefer hiç olmadığı kadar ciddi

Kızlar dünden ıtıbaren ıdrarım da yanma sancılı Ağrı ve kanama vardı Dr sistit teshısı koydu vajınusmusu yendım gebelık düşünüyorum dum.kullandıgım antıbıyotıkler dollenmemı etkıler mı regl me 12 gün kaldı ılaclar hamılelıge engel olur mu tedırgınım.

Çok sinirlendim şimdi, sen istemeden saçının teline dokunamaz. Bu şekilde hareket ederek seni korkutup, tedirgin etmekten başka hiçbir sonuca ulaşamaz Niye yalvarıyorsun hayatım, anlat ona saldıracağına yenmek için sana destek olsun, dik dur lütfen, boyun eğme kimseye bu benim sınavımmış herkes farklı farklı dertlerle sınanır de ve anlat ona bir saniye sonra kime ne olacağı belli değil, belki senden daha çaresiz duruma düşecek, sen onu bırakıp gidecek misin, tabii ki hayır.

Canım benim, üzülme Allah büyüktür. Egzersizlerine devam et, moralini bozma, bizler senin hep yanında olucaz ^^

Antibiyotikler gebelikte zararli diye biliyorum cnm. Düşüğe sebep olabilir. Doktoruna sorsaydin keske. Sana ona gore bi ilac verirdi. Emin olmak icin doktora sor istersen cnm ilaclari kullanmadan once. Zaten ilaclarin kullanim seklinde yaziyodur hamilelik durumunda kullanilip kullanilmayacagi.

insan çalışırken stresten haz alamıyor ki ozamn iyi bnde bol bol dua ederm bn ve bnmgibiler için bölye zamanlar da allaha bile sığınamamak insanı çok güçsüz hissettiriyor

Kuzum benim sen çok güçlü bir kızsın, yaşadıkların seni sarsmış ki bunu yaşayıp sarsılmayan kim var Allah aşkına, bu durum senin güçlü olduğun gerçeğini değiştirmez,kimseye rezil filan da olmadın,rezillik insanların elinde olan değerlerle olur, bu durumu yaşamayı hiçbirimiz istemezdik, Allah'ın takdiri. Yazdıklarından yola çıkıyorum Ececim,o kadar az kalmış ki başarıya ulaşmana, ümidini yitirme canım benim, biraz daha sebat göster, insanların söylediklerini duymazdan gelmeye çalış, biliyorum hiç kolay değil ama kendi sağlığın için bunu yapmalısın.

Gebelik teshısı
canım gebelık şüphen var mı dıe sordu doktor ama daha regl me 12 gün var hamıle olup olmadıgımı 12 günden sonra anlayabılrım sımdılık hamılelık belırtısı yok ki Döllenme olduysa ona engel olur mu ılaclar (antıbıyotık) düşündüm cok Detaylı mı dusunuorum bılemedım.

Böyle bişey soruluyormu yaa yaptınız mı diye?? Töbe töbee

söyledm anlattım ama 2dk sonra herşeyi unutuyor bilmiyorum yolın sonuna geldk gibi evliliğim uçuruma gidiyor elimden daha fazlası gelmiyor onunda tahamülü ve vicdanı kalmadı iyice koptuk bnm üzülmem ağlamam hiç umrunda değil

Arkadaşlar bende 1,5 yıllık evliyim hala çok acı çekiyorum ilişkide tamamını asla alamıyorum birde büyük abdest hissediyorum normal mi

Hayır hayır yolun sonu filan yok, yüzmüş yüzmüş kuyruğuna gelmişsin şimdi pes etmek, bırakmak olur mu ya .

Ülkemizin gerçeği bu, 10 kadında 1 görülüyor, bizi buldu diye ağlanıp sızlanmak yerine mücadele etmek, tırnaklarımızla kazımak lazım. Ağlama bitanem ağlayınca çözülmüyor ki, keşke böyle olsa dakikalarca ağlarım sizin için. 3. aparattan devam, egzersizlerini bırakma, rahat ol kendini kumsalda rahat rahat güneşlenirken düşün ya da seni en rahatlatan yer neresiyse, kendini en huzurlu nerede hissediyorsan kendini orada hayal et . 4. aparatın da hepsini alayım deme, yarısı kafi geliyor. Lütfen hadi kalk egzersizlerine devam et, burda güzel haberlerini bekleyen bir sürü meraklı ve güzel göz var.

Arkadaşlar cvp verecek yokmu ilişki de büyük abdest hissediyorum normal mi zaten Tamam'ı girmiyor mum aparat yaptım o oluyor ama p.nis hepsi girmiyor

Arkadaşlar cvp verecek yokmu ilişki de büyük abdest hissediyorum normal mi zaten Tamam'ı girmiyor mum aparat yaptım o oluyor ama p.nis hepsi girmiyor
Ikındıgin icin olabilir canim. Baslarda bana da oluyodu. Aparatini esinin
p. si kalinliginda ve boyutunda yapip dene once sonra esinle denersen daha iyi olur. Bide buyuk abdstini yapip ole dene. Hala geliyo gibi hissedebilirsin fazla ikininca oluyo.

Sağol canım akşam yapıyorum zaten ama ilişki sonrası tekrar yapıyorum sende yapıyormusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…