Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Sağol canım akşam yapıyorum zaten ama ilişki sonrası tekrar yapıyorum sende yapıyormusun
Ben kurtuldum cnm cok sukur. 2,5yillik evliyim evlligimin ilk iki ayi bunla ugrasmakla gecti. Rabbim sizi de tez vakitte kurtarsin bu sıkıntidan. Bide ilk bi yil iliskide zorluk olabiliyo. Gerci kisiden kisiye degisir. Sabirli olmab gerekiyo. Baya yol katedmissin cnm.

Amin işallah kurtulur herkes pozisyon olarak en faydalıdır veya öneri n varsa özelden yazarsan çok iyi olur canım kimseyle konuşmuyorum bu durumu

Allahım hepimizi kurtarsin inşallah en kısa zamanda. Okuduklarima çok üzüldüm. Eşime bir kez daha boynum bükük kaldı.. İyiki varsiniz her boşlukta okuyorum yazılanları. Bu sayfadan okuduklarimla ilk kulak çubuğu soktum. O ğün sevincten ağladım zipladim. Sonra parmak denemesine başladım. Bebek yagi aldım ikina ikina uzun bi surede orta parmağı başardım. Sonra dış fircasınin alt tarafına peceteler sarıp üstüne hastane eldiveni geçirdim. Bol bebek yagi sürüp başladım her başarıdan sonra peceteyi arttırmaya. Bunlar uzun sureler alabiliyo arkadaşlar bazen bir gün bazen günler bazen haftalar.. En önemlisi kendimizi motive etmemiz. Esimle geçenlerde bi kavga ettik. 6 yıl çıktık biz sonunda evlendik. Sinirlendiği bi anda bana 7 yildir kadınlık yapmadin dedi. Bu laf o kadar koyduki bana.. Sonra tabi pişmanlık yaşadı ama biz kadınlar unutamiyoruz unutmuş gibi davraniyoruz. :) hepimizin kırıldığı o kadar çok şey varki.. Şuan aparatimin kalınlığı 2 parmaktan biraz daha kalın. Gitgide kalinlasicak inşallah. Hickimse korkmasın arkadaşlar ben dokunamiyodum vajinama bakamiyodum inaninki.. Cesaret edin.. Hepimizin şirin mi şirin bebekleri olsun inşallah.. :)

Allah cezalarını versin ne anlayışsız insanlar ne terbiyesizlik ya.Allah yardımcın olsun kardeşim tez zamanda kurtulursun inş duaya sığın ve çalış

Kizlar sakin pes etmeyin..bende daha yeni yenebildim..dort bucuk ay ugrastim...ama bu isin sirri kesinlikle vazgecmemek..inanilmaz yorucu evet bazen cok sancili evet ama bunla ugrasirken cektigimiz skintinin yaninda hic bisey bu yorgunluk...esinize cabaladiginizi gosterin..sizin onu atlattiginizi falan sanmasin..bunu goren bi erkek destek olur kizlar

Az önce denedik z.yagiyla yarısı girdi yine öf yaa çok kötüyüm yarıda bıraktım onuda wc ye kostüm herkesin idari gelir benim büyük tuvaleti m geliyor

Arkadaşlar çok kötüyüm yarısı girdi gaz gibi ses cikiyor çok utandım ne zor kadın olmak ya

Günaydın Arkadaşlar herkese ii haftalar....
Bu bizim sorunumuz hiç bitmeyecek mii??akıl verin lütfenn tamam ben vajinusmusu yendiim eşim hep üste deniyor ve ben halennnn kendimi kasıyorum oda normal olarak sinirleniyor...veee artık bende zevk almak istiyorum ve onun gibi farklı pozisyonlar istiyorum mesela ben üste olmak istiyorum herşey benim kontrolümde olsun istiyorum ama olmuyor kendimi kasmaktan bişey yapamıyorum ne oluyor bana yine bilmiyorum ne olur bir akıl verin özelden burdan bi şekilde bana konuyla ilgili yardım edin...

dua ederek başla kendini allaha teslim et bol bol nefes al ver ve ön sevişmeyi baya bi uzun tut bence zaten kendiliğinden rahatlarsın ozaman :) aff edersin ama en cok haz aldıgın yeri bol bol okşasın veya öpsün eminim herşey daha farklı olur... rabbim radımcımız olsun...

amin canım amin yapıyorum ön sevişmede uzun herşey normal ama ne oluyorsa oraya geldiğinde kötü oluyorum

Üstte olmak her zaman kontrol açısından avantaj sağlar, öncesinde biraz kayganlaştırıcı sürmek de faydalı olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…