- 12 Ekim 2012
- 399
- 429
- 158
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #186.541
Ben kurtuldum cnm cok sukur. 2,5yillik evliyim evlligimin ilk iki ayi bunla ugrasmakla gecti. Rabbim sizi de tez vakitte kurtarsin bu sıkıntidan. Bide ilk bi yil iliskide zorluk olabiliyo. Gerci kisiden kisiye degisir. Sabirli olmab gerekiyo. Baya yol katedmissin cnm.Sağol canım akşam yapıyorum zaten ama ilişki sonrası tekrar yapıyorum sende yapıyormusun
ooff canım çok sıkıldı artk biraz önce deneyelim dedik dün kardeşlerinin gazına gelip bana tecavüz etmeye kalktı yalvar yakar 1 hafta daha süre ver dedim çözemzsem ozamn boşa dedm tamam dedi.Doktora sordum 1 haftada nasıl çözebilirm diye eşli çalış diyo bn bu kocayla nasıl güvenip eşli çalışacağım okadar zor durumda kaldım ki öleceğimi hissettm içimden bi ses evden kaç git diyo artk herşey işkenceye döndü
tamam hadi o zaman istersen özelden konuşalım istersen burdan arkadaşım.evde zeytinyağ var mı?
BANADA ÖZELDEN YAZARMISIN LÜTFEN DOKTORUN DEDİKLRİNİ BENDE 1.5 YILDIR CEKİYORUMOzel mesaj attim canim
BENDE COK İSTİYORUMBANADA YARDIM ET NE OLURtamam hadi o zaman istersen özelden konuşalım istersen burdan arkadaşım.evde zeytinyağ var mı?
dua ederek başla kendini allaha teslim et bol bol nefes al ver ve ön sevişmeyi baya bi uzun tut bence zaten kendiliğinden rahatlarsın ozaman :) aff edersin ama en cok haz aldıgın yeri bol bol okşasın veya öpsün eminim herşey daha farklı olur... rabbim radımcımız olsun...Günaydın Arkadaşlar herkese ii haftalar....
Bu bizim sorunumuz hiç bitmeyecek mii??akıl verin lütfenn tamam ben vajinusmusu yendiim eşim hep üste deniyor ve ben halennnn kendimi kasıyorum oda normal olarak sinirleniyor...veee artık bende zevk almak istiyorum ve onun gibi farklı pozisyonlar istiyorum mesela ben üste olmak istiyorum herşey benim kontrolümde olsun istiyorum ama olmuyor kendimi kasmaktan bişey yapamıyorum ne oluyor bana yine bilmiyorum ne olur bir akıl verin özelden burdan bi şekilde bana konuyla ilgili yardım edin...
amin canım amin yapıyorum ön sevişmede uzun herşey normal ama ne oluyorsa oraya geldiğinde kötü oluyorumdua ederek başla kendini allaha teslim et bol bol nefes al ver ve ön sevişmeyi baya bi uzun tut bence zaten kendiliğinden rahatlarsın ozaman :) aff edersin ama en cok haz aldıgın yeri bol bol okşasın veya öpsün eminim herşey daha farklı olur... rabbim radımcımız olsun...
ben öyle yapamıom bacaklarım agrıoComelir poz daha rahat sanki ama hepsini alamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?