Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kizlar 2 gundur parmak egzesizi yapmaya calisiyorum! Ama ilerleyemiyoruuum yaaa!! Bide ustune grip oldum! Zaten dogru duzgun nefes alamiyorum! Kafami kaldircak halim yok! Bi bogum bile alamiyorum! Sadece dokanabiliyorum! Ne yapmam lazim nolur yardim ediiin!!!

OTE="Mazerty, post: 39329381, member: 636727"]Kizlar 2 gundur parmak egzesizi yapmaya calisiyorum! Ama ilerleyemiyoruuum yaaa!! Bide ustune grip oldum! Zaten dogru duzgun nefes alamiyorum! Kafami kaldircak halim yok! Bi bogum bile alamiyorum! Sadece dokanabiliyorum! Ne yapmam lazim nolur yardim ediiin!!! [/QUOTE]
Cok Cok hastaysn bnce yapma biraz kendini toplayinca yap ama ayna karsisnda dokun en azinda gunde bi on dakika kopma tedaviden vajinismus bi erteleme hadtaligidr ayrica gecmis olsn

Evet benim de ayaklar ağrıyor ama başka poz girmiyor mum aparat alıyor um ama p.nis olmuyor bide kızlar gaz gibi ses oluyor mu sizdede

CANIM BENDE PARMAK EGZERSİZİ OLARAK İŞARET PARMAGIMI ALDIM AMA EŞİMLE DUN DENEMEK İSTEDİM AMA OLMADI DAHA YAKLAŞMADAN ADAMI İTTİM O DA BİR SURU LAF SÖLEDİ AİLEME SÖLÜYCEM BU BÖYLE OLMAZ HERKES BENDEN BEBEK SORUYOR DAHA BEN DİYEMİYORUM KİEİM KORKAK YAPAMIYOR BECERİKSİZ DİYEMEDİM DEDİCOK UZULDUM NE YAPACAGIMI BİLMİYORUM EN SON ÇARE SU UYUTULAN DAMLALAR VARMIŞ ONLARDAN ALICAM EN AZINDAN BİR İKİ ONLA DENESİN OLSUN BİTSİN KURTULAYIM

Arkadaşım ben uyku ilacı içtim benimde eşim bana yaptı mecbur kaldım zerre faydası olmadı degil denemsi uyuutmadı bile.biz bunu dr giderek eşime anlatabildim.dr çıkışında nin kere Özür diledi. Anlayacağın tedavi harici yani egzersiz harici pek bişeyin faydası yok.

Korkacak bir şey yok hadi kk nın güçlü hatunları biraz ceseret bolca kayganlaştırıcı ve günlük egzersizle bu işi 1 aya kalmadan halledersiniz

he bunlarıda vajinismusu yenmiş biri olarak yazıyorum..

Üstte biraz daha iyi onda da çıkıyor zaten yarısı giriyor
Kızlar bide almaya çalışırken ikinci benim büyük tuvaleti m geliyor normal mi
Canim eger kuvvetli Ikiniyorsan gelmesi normal.ama iliskiden once tuvalete gidersen daha rahat olursun.benim genelde idrarim gelirdi.eger ustte yarisi girip hemen cikiyorsa birde altta dene.ben ustte yapamamistim ama altta cok kolay oldu.altta yarisi girince bacaklarini esinin beline dola boylece p....cikamiyor hem de p...tam yolunu buluyor ve tamami giriyor

ben bide girişi bulamıom bende altta sanki rahat oluom

Canim uyusturucu Ilaci falan bosver bence.ne guzel isaret parmagini almissin.calismalari hizlandir ikiye gec sonra uc.ve mutlu son.daha fazla zaman ayir ve kendine hedef koy.esin soylemesin ailesine cunku psikolojik baski olur sende.biz birbucuk yil yasadik yeneli daha iki ay olmadi kimsede bilmiyor.gerekte yok zaten. Sonucta esimizin de bir problemu olsa biz anlayisli olurduk.ilerde olmayacagi ne malum hem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…