- 10 Kasım 2014
- 169
- 86
- 53
- 37
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #186.561
Bende bir türlü ileriye gidemedim bende üstte dizlerimin üstünde durup almaya çalışıyorumÜstte biraz daha iyi onda da çıkıyor zaten yarısı giriyor
Kızlar bide almaya çalışırken ikinci benim büyük tuvaleti m geliyor normal mi
emm bişi soracam penis acıtıomu sende artıkKorkacak bir şey yok hadi kk nın güçlü hatunları biraz ceseret bolca kayganlaştırıcı ve günlük egzersizle bu işi 1 aya kalmadan halledersiniz
he bunlarıda vajinismusu yenmiş biri olarak yazıyorum..
İlk başta bir yanma oluyor ama 2 saniye sürüyor sonra hiç acıma olmuyor:)emm bişi soracam penis acıtıomu sende artık
hmm ok... peki kayganlaştırıcı veya zeytinyağ kullanıonmuİlk başta bir yanma oluyor ama 2 saniye sürüyor sonra hiç acıma olmuyor:)
Üstte biraz daha iyi onda da çıkıyor zaten yarısı giriyor
Canim eger kuvvetli Ikiniyorsan gelmesi normal.ama iliskiden once tuvalete gidersen daha rahat olursun.benim genelde idrarim gelirdi.eger ustte yarisi girip hemen cikiyorsa birde altta dene.ben ustte yapamamistim ama altta cok kolay oldu.altta yarisi girince bacaklarini esinin beline dola boylece p....cikamiyor hem de p...tam yolunu buluyor ve tamami giriyorKızlar bide almaya çalışırken ikinci benim büyük tuvaleti m geliyor normal mi
ben bide girişi bulamıom bende altta sanki rahat oluomCanim eger kuvvetli Ikiniyorsan gelmesi normal.ama iliskiden once tuvalete gidersen daha rahat olursun.benim genelde idrarim gelirdi.eger ustte yarisi girip hemen cikiyorsa birde altta dene.ben ustte yapamamistim ama altta cok kolay oldu.altta yarisi girince bacaklarini esinin beline dola boylece p....cikamiyor hem de p...tam yolunu buluyor ve tamami giriyor
knedimi rahatlatmak için evet:)hmm ok... peki kayganlaştırıcı veya zeytinyağ kullanıonmu
son bi sorum sen alttamı yapıon yoksa üstemi :) bundan başka sormucam :)knedimi rahatlatmak için evet:)
Canim uyusturucu Ilaci falan bosver bence.ne guzel isaret parmagini almissin.calismalari hizlandir ikiye gec sonra uc.ve mutlu son.daha fazla zaman ayir ve kendine hedef koy.esin soylemesin ailesine cunku psikolojik baski olur sende.biz birbucuk yil yasadik yeneli daha iki ay olmadi kimsede bilmiyor.gerekte yok zaten. Sonucta esimizin de bir problemu olsa biz anlayisli olurduk.ilerde olmayacagi ne malum hem.CANIM BENDE PARMAK EGZERSİZİ OLARAK İŞARET PARMAGIMI ALDIM AMA EŞİMLE DUN DENEMEK İSTEDİM AMA OLMADI DAHA YAKLAŞMADAN ADAMI İTTİM O DA BİR SURU LAF SÖLEDİ AİLEME SÖLÜYCEM BU BÖYLE OLMAZ HERKES BENDEN BEBEK SORUYOR DAHA BEN DİYEMİYORUM KİEİM KORKAK YAPAMIYOR BECERİKSİZ DİYEMEDİM DEDİCOK UZULDUM NE YAPACAGIMI BİLMİYORUM EN SON ÇARE SU UYUTULAN DAMLALAR VARMIŞ ONLARDAN ALICAM EN AZINDAN BİR İKİ ONLA DENESİN OLSUN BİTSİN KURTULAYIM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?