- 14 Nisan 2012
- 11.496
- 21.255
- 398
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #186.581
son bi sorum sen alttamı yapıon yoksa üstemi :) bundan başka sormucam :)
hmm ok.. sağol şimdilik sorum bukadardı aklıma geldikce sorarım :)istediğin kadar sor ben altta oluyorum canım
BAK ÜSTEDE SENİN İÇİN TEKRARDAN POZİSYON EKLEDİM:)hmm ok.. sağol şimdilik sorum bukadardı aklıma geldikce sorarım :)
foto gözukmuo
DENEMEYEN KALMASIN HADİ!!!!!!!!!!!!! İNANIN KORKACAK BİR ŞEY YOK
Merak etme canim basa donmezsin.iliski oncesi egzersizini yap.kendini hazirla oyle deneyin.bol kayganlastiriciyi unutma.Tatil matil derken bide hasta oldum yirmi gün oldu denemeyelien son iyi gidiyorduk yarısına kadar alabiliyordum ama bukadar aradan sonra nasıl olacak bilmiyorum.İnşallah sil baştan olmaz
Sağol canım hadi inşallah biran önce denemek istiyorum.Merak etme canim basa donmezsin.iliski oncesi egzersizini yap.kendini hazirla oyle deneyin.bol kayganlastiriciyi unutma.
kesinlikle insan kendini yendikten sonra ya gerisi diye düşünüyor..bende yenmeme rağmer bu topiğe mutlaka uğrarım..Kizlar yazdiklarinizda kendimi goruyorum.aynilarini ben de yasadim cunku.ama simdi cok sukur yendim.sakin moralinizi bozmayin.cesaretinizi toplayip egzersizlere baslayin.egzersiz yapanlarrrrr olmuyor sonuc yok demeyin inanin oluyor BEŞ ay egzersiz yaptimmmmm.tam birakiyodum p....boyutunu aliyodum p....gelince olmuyodu.tek bir deneyime takilmayin burda yenenlerin anlattiklarini uygulayin biri olmazsa bir digeri mutlaka olur.ustte olmaya kendimi odaklamistim.p....almak icin girmedigim sekil kalmadi resmen savastan cikmis gibi oluyodum.pozisyon degistirdim ve kendime uygun pozisyonu buldum.esiniz acele etmesin bu cok onemli.hersey yavas yavas olsun.sorulariniz olursa cevaplayabilirim.bazen buraya giremiyorum.vicdanen kendimi rahatsiz hissediyorum.gece uyandigimda acaba bu gece hangi kardesim bu durumu dusunup agliyor diyorum.yani bunu sadece yasayan bilir.yasayani da yasayan anlar.sevgiler.
olurmu öyle şey onlar vajinanın ph dengesini bozar bu iş için kayganlaştırıcılar var..Kizlar Nivea krem iyi geliyor eşime sürdük acı azaldi
olurmu öyle şey onlar vajinanın ph dengesini bozar bu iş için kayganlaştırıcılar var..
Zamanla alisacaksin canim ister istemez oyle oluyor kafa oraya gidiyor ve dagiliyor insan ama suna inan ki bir kere oldumu devami da geliyor dusunmemeye calis zevk almata odaklanKızlar artık yendim , fakat artık heyecandan olur mu olmaz mı derken ön sevişmeden bile zevk alamaz hale geldim cinsellikten sogudum sanki napcan bnzamanla düzelir mi ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?