Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Tatil matil derken bide hasta oldum yirmi gün oldu denemeyeli en son iyi gidiyorduk yarısına kadar alabiliyordum ama bukadar aradan sonra nasıl olacak bilmiyorum.İnşallah sil baştan olmaz

Kizlar yazdiklarinizda kendimi goruyorum.aynilarini ben de yasadim cunku.ama simdi cok sukur yendim.sakin moralinizi bozmayin.cesaretinizi toplayip egzersizlere baslayin.egzersiz yapanlarrrrr olmuyor sonuc yok demeyin inanin oluyor BEŞ ay egzersiz yaptimmmmm.tam birakiyodum p....boyutunu aliyodum p....gelince olmuyodu.tek bir deneyime takilmayin burda yenenlerin anlattiklarini uygulayin biri olmazsa bir digeri mutlaka olur.ustte olmaya kendimi odaklamistim.p....almak icin girmedigim sekil kalmadi resmen savastan cikmis gibi oluyodum.pozisyon degistirdim ve kendime uygun pozisyonu buldum.esiniz acele etmesin bu cok onemli.hersey yavas yavas olsun.sorulariniz olursa cevaplayabilirim.bazen buraya giremiyorum.vicdanen kendimi rahatsiz hissediyorum.gece uyandigimda acaba bu gece hangi kardesim bu durumu dusunup agliyor diyorum.yani bunu sadece yasayan bilir.yasayani da yasayan anlar.sevgiler.

Tatil matil derken bide hasta oldum yirmi gün oldu denemeyeli en son iyi gidiyorduk yarısına kadar alabiliyordum ama bukadar aradan sonra nasıl olacak bilmiyorum.İnşallah sil baştan olmaz
Merak etme canim basa donmezsin.iliski oncesi egzersizini yap.kendini hazirla oyle deneyin.bol kayganlastiriciyi unutma.

kesinlikle insan kendini yendikten sonra ya gerisi diye düşünüyor..bende yenmeme rağmer bu topiğe mutlaka uğrarım..

Kızlar artık yendim , fakat artık heyecandan olur mu olmaz mı derken ön sevişmeden bile zevk alamaz hale geldim cinsellikten sogudum sanki napcan bn zamanla düzelir mi ki

Kızlar artık yendim , fakat artık heyecandan olur mu olmaz mı derken ön sevişmeden bile zevk alamaz hale geldim cinsellikten sogudum sanki napcan bn zamanla düzelir mi ki
Zamanla alisacaksin canim ister istemez oyle oluyor kafa oraya gidiyor ve dagiliyor insan ama suna inan ki bir kere oldumu devami da geliyor dusunmemeye calis zevk almata odaklan

Kzlar egzersiz yapmadan önce herhangi bir hazırlık yapıyormusunuz?benim canım hiç yapmak istemiyor korkuyorum kaçıyorum.eşim hala durumun tam olarak farkında değil hala ben normalmişim gibi yanaşıyor yanıma sonrada istemiyosun diye trip yapıp çekip gidiyo kafayı yicem bi akıl verin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…