- 7 Ocak 2015
- 42
- 14
- 8
- 42
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #186.601
Canim egzersize hazirliksiz baslama.oncr guzelce hazirlan kendini motive etoff cok sıkıldım artik ben daha egzersiz bile yapamıyorum ....daha once kulak copu parmak denedim olmuyor dun aklıma tampon geldi daha once nasıl bisey olduğunu görmedim internet ten baktim serce parmagim kadar bugün hemen gidip aldim az önce denedim ucunu bile alamıyorum millet bunu özel gununde kullaniyor ben azicik bile yapsam büyük başarı olucakti ama iceriye bisey sokamiyorum napicam yaaa 1.5 sene oldu bende bir mil bile ilerleme yok egzersiz yapanlar hangi pozisyonda yapiyor nasil rahat oluyo ben ayna karsisinda bakarak denedim valla icim fena oldu hemen biraktim
Once sicak suyun altinda Iyicr gevse.odanin los olmasina ve evde kimsenin olmamasina dikkat etCanim egzersize hazirliksiz baslama.oncr guzelce hazirlan kendini motive et
Malzemelerini hazirla belinin arkasina Iki ysstik koy poponun altina da tabi aynayi karsina al kuvvetli ikin nefes al ver v....scildigini uzun sure izle.elini v....gezdir serce parmagina prezervatif gecir bolca kayganlastir.v....girisinde dur gozlerini kapat ve hafif bastir.emin ol biraz girsin devamini merak edip yapacaksin sadece kucuk bi baslangic.yapabilirsin.yarin tekrar dene haber ver olur muOnce sicak suyun altinda Iyicr gevse.odanin los olmasina ve evde kimsenin olmamasina dikkat et
Kızlar artık yendim , fakat artık heyecandan olur mu olmaz mı derken ön sevişmeden bile zevk alamaz hale geldim cinsellikten sogudum sanki napcan bnzamanla düzelir mi ki
Teşekkür ederim canım haklısınCanım henüz çok erken keyif alman için, alışma sürecin sona erince aklında soru işaretleri ve endişelerin kalmayacağı için zevk almaya başlayacaksın. Zaman her şeyin ilacı, biraz daha sabır canım.
off cok sıkıldım artik ben daha egzersiz bile yapamıyorum ....daha once kulak copu parmak denedim olmuyor dun aklıma tampon geldi daha once nasıl bisey olduğunu görmedim internet ten baktim serce parmagim kadar bugün hemen gidip aldim az önce denedim ucunu bile alamıyorum millet bunu özel gununde kullaniyor ben azicik bile yapsam büyük başarı olucakti ama iceriye bisey sokamiyorum napicam yaaa 1.5 sene oldu bende bir mil bile ilerleme yok egzersiz yapanlar hangi pozisyonda yapiyor nasil rahat oluyo ben ayna karsisinda bakarak denedim valla icim fena oldu hemen biraktim
bende dün sabah kendime mumdan aparat yaptım 2 kere sokup cıkardım (AYIPTIR SÖYLEMESİ)..
az acıttım gsliba.. neyse akşamda eşimle deneme yaptım eskisi kadar tedirgin değildim ucu girdi sonra eşim boşaldı .. inşallah bugün devammm dualarınızı beklıomm... :) ve "bende hiç ilerleme yok veya olmuo yapamıom" diyen canım ablalarım ve bacılarım yaparsınız fazla gecikmeyin ben 1.5 sene beklemeden hemen çalışmalara başlasaydım şuan cokkktan yenmiş olurdum deli gibi durdum durdum 1 ay önce gayret göstermeye başladım.. çok şükür 1 ayda baya bi ilerleme var çok şükür rabbime.. yenmemede cokkk az kaldı inşallah :) size tafsiyem dün bi arkads " rabbiyessir velatuasir.." duasını önermişti ve gecen hafta bi arkadaşta bi dua yazmıştı.. işte o dualar sayesinde ben bukadar rahatladım inanın coookkk faydası oluo rabbime cok cok dua edin o mutlaka yardım eder... bence" ahh vahhh amaa olmuo felan feşmeke" demekle vakit kyıp etmeyin.. çünkü gittikce eşinizle aranız iyice acılır ben bunu yaşadım halende yaşıom hatta dün bana vurdu ağlattı beni tabi ama pişmanda oldu... neyse diyecem o ki evliliğiğmiz bizim elimizde rabbim cümlemizin yardımcısı olsun .... :)
yani sinirlendi sonra sert bi şeklilde bacağıma vurdu canımı acıttı bende agladımBana burdu, ağlattı derken... ?????
yani sinirlendi sonra sert bi şeklilde bacağıma vurdu canımı acıttı bende agladım
artık sabrı kalmamış dedi :) dün mumla biraz deneme yaptm onu içime alabildim tümünü iki kere acıma felan yoktu acıkcası sadece sert oldugu için girişin sağ tarafını acıttım oda baya agrıdı okadar :) yani zorlanmadan yaptım :) bide ben yerini çok zor buluomAnladım, sağlık olsun ama onunda sabırlı olması lazım, sonuçta isteyerek yapılan bişey değil bu.. Siz egzersizlere devam edin ama ..
inşallah :)Aynı başarıyı eşinle de yaşayabilirsin, o yerini bulmakta zorlanmaz sanırım :))
aynısı bendede oluyor bende anlamıyorum neden böyle olduğunu gel git yapamıyorum yarıdan fazlası giriyor ama sonra bi acı geri cıkartıyorum dayanamayıp ne yapmak lazım acabaYa kızlar artık eşimle çalışıyoruz hep yarıdan fazlası giriyor ama girince bir yer var derinde orası o kadar çok acıyor ki o yüzden hepsini alamıyorum bir türlü ve hala git gel yapamiyorum Çok üzüldüm akşam ağladım buradan ileriye gidemiyorum diye eşimde kızdı biraz 2 ay önce dokunamiyorduk bile sen ne kadar yol katettin 10yılda olsa geçecek bu geçtiğini görüyorsun dedi ama onu mutlu edememek çok üzüyor beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?