- 30 Kasım 2014
- 357
- 198
- 48
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #186.621
Canim ne guzel cogunu halletmissin.esin de cok anlayisli.o takilan yer varya canim.ben altta oluyorum Iliskidr ve biraz girdikten sonra bacaklarimi esimin beline doluyorum.esim devamini yavas yavas girdiriyor.boylece hic takilma yasamiyorum.bunu mutlaka dene.girdigini bile anlamiyorum elimle yoklayinca tam girdigini anliyorum.Ya kızlar artık eşimle çalışıyoruz hep yarıdan fazlilissı giriyor ama girince bir yer var derinde orası o kadar çok acıyor ki o yüzden hepsini alamıyorum bir türlü ve hala git gel yapamiyorum Çok üzüldüm akşam ağladım buradan ileriye gidemiyorum diye eşimde kızdı biraz 2 ay önce dokunamiyorduk bile sen ne kadar yol katettin 10yılda olsa geçecek bu geçtiğini görüyorsun dedi ama onu mutlu edememek çok üzüyor beni
Bu pozisyonda esim gitgel de yapabiliyor tabi ilk basta daha dikkatli oluyodu beni incitmemek icin.birde gitgel yaparken dikkatimi dagitmak icin gulduruyor beni.bazen cok eglenceli bile olabiliyo.cunku esim ciddi oldugu zaman daha cok kasiliyodum.esim sayesinde yendim diyebilirim.Canim ne guzel cogunu halletmissin.esin de cok anlayisli.o takilan yer varya canim.ben altta oluyorum Iliskidr ve biraz girdikten sonra bacaklarimi esimin beline doluyorum.esim devamini yavas yavas girdiriyor.boylece hic takilma yasamiyorum.bunu mutlaka dene.girdigini bile anlamiyorum elimle yoklayinca tam girdigini anliyorum.
Ayni benoff cok sıkıldım artik ben daha egzersiz bile yapamıyorum ....daha once kulak copu parmak denedim olmuyor dun aklıma tampon geldi daha once nasıl bisey olduğunu görmedim internet ten baktim serce parmagim kadar bugün hemen gidip aldim az önce denedim ucunu bile alamıyorum millet bunu özel gununde kullaniyor ben azicik bile yapsam büyük başarı olucakti ama iceriye bisey sokamiyorum napicam yaaa 1.5 sene oldu bende bir mil bile ilerleme yok egzersiz yapanlar hangi pozisyonda yapiyor nasil rahat oluyo ben ayna karsisinda bakarak denedim valla icim fena oldu hemen biraktim
Tumunu icine aldim diyosun ya! O zaman kizlik zarini zadelemedinmi?artık sabrı kalmamış dedi :) dün mumla biraz deneme yaptm onu içime alabildim tümünü iki kere acıma felan yoktu acıkcası sadece sert oldugu için girişin sağ tarafını acıttım oda baya agrıdı okadar :) yani zorlanmadan yaptım :) bide ben yerini çok zor buluom
Tumunu icine aldim diyosun ya! O zaman kizlik zarini zadelemedinmi?
Teşekkür ederim canım öyle de yapayım o zamanBu pozisyonda esim gitgel de yapabiliyor tabi ilk basta daha dikkatli oluyodu beni incitmemek icin.birde gitgel yaparken dikkatimi dagitmak icin gulduruyor beni.bazen cok eglenceli bile olabiliyo.cunku esim ciddi oldugu zaman daha cok kasiliyodum.esim sayesinde yendim diyebilirim.
Benim egzersizler de o kadar esnemis ki eşimle yapıyoruz yani baya giriyor zaten kızlık zarı 2 cm içeride derler 10 cm giriyor ama hiç kan gelmedi bendenTumunu icine aldim diyosun ya! O zaman kizlik zarini zadelemedinmi?
3 parmağı yaparken eldiven ya da prezervatif takıyor musun canım mutlaka tak ve yağ sür derin nefes alarak yavaş yavaş çalış ve ikin mutlakaMerhaba arkadaşlar 9 aydır evliyim ve aynı sorunu bnde yasiorum burda okuduğum kadariyla egzersizler yapmaya calisiorum iki parmağı kadar alabiliorum hiç bir sıkıntı yok ama 3 parmaği yapamiorum yenen arkadaşlarımdan rica ediorum banada yardimci olun ne yapamaliyim
Bu pozisyonda esim gitgel de yapabiliyor tabi ilk basta daha dikkatli oluyodu beni incitmemek icin.birde gitgel yaparken dikkatimi dagitmak icin gulduruyor beni.bazen cok eglenceli bile olabiliyo.cunku esim ciddi oldugu zaman daha cok kasiliyodum.esim sayesinde yendim diyebilirim.
Evet cnm eldiven tanıyorum yağda sürüyorum ama 3 parmakta takılı kaldım olmuyor bir türlü3 parmağı yaparken eldiven ya da prezervatif takıyor musun canım mutlaka tak ve yağ sür derin nefes alarak yavaş yavaş çalış ve ikin mutlaka
arkadaşlar serçe parmağın sadece ilk boğumuna kadar yapabiliyorum .ilerlemek isteyince et parçaları hissediyorum ve itemiyorum parmağımı. sizlerde de oldu mu bu his?
Canim uc parmagi yaparken parmaklarina ucgen sekli ver yani orta parmak ustte isaret ve yuzuk parmagi altta olacak sekilde olsun tamaminin girmesini bekleme anatomik olarak zor canim bol jel sur parmaklarina ve vajinana derin nefes al verirken ittirmeye calis ayrica parmak egzersizlerine baslamadan once ve yaparken kegel ve nefes egzersizi yap kasilmalari onleyecek ve rahatlamani saglayacakMerhaba arkadaşlar 9 aydır evliyim ve aynı sorunu bnde yasiorum burda okuduğum kadariyla egzersizler yapmaya calisiorum iki parmağı kadar alabiliorum hiç bir sıkıntı yok ama 3 parmaği yapamiorum yenen arkadaşlarımdan rica ediorum banada yardimci olun ne yapamaliyim
Alıştır Canım önce girişte bekle nefes al ver rahatla yavaş yavaş yapacaksınEvet cnm eldiven tanıyorum yağda sürüyorum ama 3 parmakta takılı kaldım olmuyor bir türlü
Tamam cnm dediklerini yapıp tekrar denicem eve gidince insalah olurCanim uc parmagi yaparken parmaklarina ucgen sekli ver yani orta parmak ustte isaret ve yuzuk parmagi altta olacak sekilde olsun tamaminin girmesini bekleme anatomik olarak zor canim bol jel sur parmaklarina ve vajinana derin nefes al verirken ittirmeye calis ayrica parmak egzersizlerine baslamadan once ve yaparken kegel ve nefes egzersizi yap kasilmalari onleyecek ve rahatlamani saglayacak
Olur canim ikinin oldugu yere ucte olur haber bekliyorumTamam cnm dediklerini yapıp tekrar denicem eve gidince insalah olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?