Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

UOTE="grafikercim, post: 39344478, member: 602225"]merhaba kızlar uzun zamandır yzamadım
bende vajinismus sorunu yaşadım
doktora gittim olmadı.sorunumu burada çözdüm.Forumda yazan bana yardım eden herkese çok teşekkür ederim.
yaklaşık 4 ay önce bu sorunu hallettim.öncelikle parmak eğzersizleri daha sonra mum aparatı ve son olarak eşim sayesinde atlattım ve yaklaşık 3 ay önce hallettik ve hamile kaldım.malesef geçen hafta ikiz bebekletrimin kalbi durdu.
ve aldırmak zorunda kaldım .Allah kimsenin başına vermesin çok zor .henüz atlatamadım ama herşey iyi olacak diyorum.
Demek istediğim vajinismus için önemli olan bence eğzersizler ve kendinize güvenmeniz.yapabileceğinize emin olun inanın zor değil canınız acımayacak .rahatlama eğzersizleriyle başlayın kendinizi rahat hissedin adım adım ilerleyin ben öyle yaptım.inanın ki herşey çok daha kolay olacak.ben evlendikten 8 ay sonra yendim ve kendime kızıyorum.neden eğzersizlere geç başladım diye.eğzersizle sadece 2 haftada yendim.[/QUOTE]
Canim cok gecmis olsun.ben de yendim.neredeyse iki ay olacak yeneli bebek istiyoruz ama henuz hamild kalamadim.sık sıkdeniyoruz bakalim.hakkimizda hayirlisi

Canim ne guzel cogunu halletmissin.esin de cok anlayisli.o takilan yer varya canim.ben altta oluyorum Iliskidr ve biraz girdikten sonra bacaklarimi esimin beline doluyorum.esim devamini yavas yavas girdiriyor.boylece hic takilma yasamiyorum.bunu mutlaka dene.girdigini bile anlamiyorum elimle yoklayinca tam girdigini anliyorum.

Bu pozisyonda esim gitgel de yapabiliyor tabi ilk basta daha dikkatli oluyodu beni incitmemek icin.birde gitgel yaparken dikkatimi dagitmak icin gulduruyor beni.bazen cok eglenceli bile olabiliyo.cunku esim ciddi oldugu zaman daha cok kasiliyodum.esim sayesinde yendim diyebilirim.

Ayni ben

Tumunu icine aldim diyosun ya! O zaman kizlik zarini zadelemedinmi?

Tumunu icine aldim diyosun ya! O zaman kizlik zarini zadelemedinmi?

Bir şehir efsanesi daha, canım kızlık zarı neden zedelensin ki çok esnek ve ince bir tabaka. Kan gelir dedikleri bir iki damla pembe sıvı, kan bile değil, hatta bazen hiç gelmez. Böyle yanlış bilgileri düşünüp de, kendini tedirgin etme, korktuğumuz her şey aslında hiç yoktu ve hiç olmayacak. Canım milletimiz efsane uydurup, inanmayı çok sever, sonra da bunu doğruymuş gibi ballandıra ballandıra anlatır hepsi bu kadar.

Teşekkür ederim canım öyle de yapayım o zaman

Arkadaşlar bende bes aydir bu sorunu Yaşıyorum ama egzersiz yapmaya bile cesaretim yok yalniz hamile kalmis olabilirim sanirim bugun kontrol amacli dr a gttim rahim duvarin cok kalinlasmis dedi cocugu elbette cok isterim ama bu hastalık varken nasil olur hic bişeye odaklanamiyorum suan cok degisik duygular icindeyim

Merhaba arkadaşlar 9 aydır evliyim ve aynı sorunu bnde yasiorum burda okuduğum kadariyla egzersizler yapmaya calisiorum iki parmağı kadar alabiliorum hiç bir sıkıntı yok ama 3 parmaği yapamiorum yenen arkadaşlarımdan rica ediorum banada yardimci olun ne yapamaliyim

3 parmağı yaparken eldiven ya da prezervatif takıyor musun canım mutlaka tak ve yağ sür derin nefes alarak yavaş yavaş çalış ve ikin mutlaka

arkadaşlar serçe parmağın sadece ilk boğumuna kadar yapabiliyorum .ilerlemek isteyince et parçaları hissediyorum ve itemiyorum parmağımı. sizlerde de oldu mu bu his?

burada eşin rolü çok büyük gerçekten,benim eşimde bir süre sonra sinirleniyo ve o surat ifadesi benim iyice korkup kasılmama sebep oluyor..ne zaman anlayış ve destek görücem bilmiyorum hala bunun bir hastalık olduğunun farkında değil..

Canim uc parmagi yaparken parmaklarina ucgen sekli ver yani orta parmak ustte isaret ve yuzuk parmagi altta olacak sekilde olsun tamaminin girmesini bekleme anatomik olarak zor canim bol jel sur parmaklarina ve vajinana derin nefes al verirken ittirmeye calis ayrica parmak egzersizlerine baslamadan once ve yaparken kegel ve nefes egzersizi yap kasilmalari onleyecek ve rahatlamani saglayacak

Tamam cnm dediklerini yapıp tekrar denicem eve gidince insalah olur

Merhaba arkadaşlar 9 aydir vajinusmusla savastim evliligim 9 ayi cok kotu geçti bu durumdan dolayi daha sonra yendim bu hastaliktan kurtuldum suan iliskiye girebiliyorum ama p.. belli bir yere kadar alabiliyorum bazen başı bazen ortasına kadar geliyor ama belli birseyden sonra sanki orda bir duvar varmis gibi oluyor basınc bası hissediyorum ileriye gitmiyor sanki eeşim zorluyor belli birseyden sonra orama baski gibi olup hafif acı oluyor tabii anlik sonra hemen geciyor.her denemede iki cm ilerisi icin ugrasiyoruz gectigimiz ocak ayinda yendim bu hastaligi acaba acele mi ediyorum diyorum biranda hepsini almamak normalmi. Bide benim rahimdeki bir hastaliktan dolayi gebe kalmam gerekio en kisa zamanda cocuk denemeleri yapıyoruz ama sadece başı girsede hamile kalma olasılığım dusukmu.benim durumumda olup yasadiklarimi yasayan varsa bilgi verebilirmi.cok tsk ederim inşallah herkes bu durumdan kisa zamanda kurtulur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…