- 17 Kasım 2014
- 1.665
- 1.021
- 158
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #186.661
Canim bu forumun ilk sayfasinda ayrintili anlatiliyor orayi guzelce okuşu rahatlama egzersizlerini ve kasılmayı geçiren egzersizleri bulamadım ya.
buraya kopyalayabilir misiniz.
hiç değilse onları yapayım.
Canım zamana bırakmakla aşılacak bir durum değil bu..oncelikle vajinanı keşfet derin nefes alıp vererek serçe parmağını içeriye it..yapamadigin yerde vacgecip bırakma derin nefes alıp vererek veya tuvaletini yapar gibi ikin vajinanın açıldığını göreceksin..Bir parmakla başla gün içinde 10. 15 defa dene.çalışıyor san tuvalete girip dene..parmağının rahat ilerlemesi için su bazlı kayganlastirici jel öneririm sana..Bana da yardım eder misiniz? Ben vaji miyim değil miyim onu bile bilmiyorum. 3 aydır evliyim ve birleşme olmadı. Kasılıyorum eşimi istemsiz itiyorum... Ben 48 kiloyum eşim üstümde olduğunda nefes almakta zorlanıyorum ve itiyorum ve tabi ki acayip kasılıyorum. Nolur bana da biişiler önerin bu sorunu aşmak istiyorum eşim sana bırakıyorum ne zaman hazırsan o zaman olcak ben beklerim ne kadar istersen dedi ama erteledikce erteleniyor gibi geliy bana
Canım zamana bırakmakla aşılacak bir durum değil bu..oncelikle vajinanı keşfet derin nefes alıp vererek serçe parmağını içeriye it..yapamadigin yerde vacgecip bırakma derin nefes alıp vererek veya tuvaletini yapar gibi ikin vajinanın açıldığını göreceksin..Bir parmakla başla gün içinde 10. 15 defa dene.çalışıyor san tuvalete girip dene..parmağının rahat ilerlemesi için su bazlı kayganlastirici jel öneririm sana..
Canim bende AAynısı var eşinin göbeği var mı benim eşimin var ve çok zor laniyorum
senle aynı düşüncedeyim canım.
sırf o yüzden egzersize yeltenmenemedim.
bir şey girdi mi bozuluyor biliyorum.
Arkadaşlar benim de sizin gibi korkularım vardı gerçi hala biraz tedirginim çünkü göremediğimiz bir iç yapı orası.
3.boğum parmak egzersizleri yapıyorum hiç kan falan gibi bişey gelmiyor merak etmeyin.Beni de tedirgin eden parmağıma et parçaları gelmesi.kendimize çok nazik davrandığımız için sanırım esniyor orası..
ya nasıl cesaretinizi topladınız ben bi türlü cesaret edemiyorum
Canim ben acicak veya kan gelcek diye tedirgin olmuyorum! Cok ince bi tabaka oldugunuda biliyorum! Kanadiginda bir iki damla oldugunuda! Hatta bazen hic kanamiyomus! Ben kizlik zarimi esim sey yapsin isterim! Yani ne bilim! Oyle istiyorum!
Bende oyleee maleseffsenle aynı düşüncedeyim canım.
sırf o yüzden egzersize yeltenmenemedim.
bir şey girdi mi bozuluyor biliyorum.
Ben de de tam tersi küçük abdest hissi geliyor çok fenaArkadaşlar bir de benim ilişki sırasında buyuk abdest hissediyorum normal midir
Haklisin canim! Esim bu konuda zaten bisey demedi! Ama ben oyle istiyodum! Ama boyle bi durumdayken demekki imkansizmis! Simdi anlaladigima gore butun egzersiz yapan kizlar kizlik zarlarini ilk kendilerimi geciyolar?Bence bu durumu eşinle konuşabilirsin. Hiç olmaması mı daha iyi, kızlık zarını ilk senin geçmen mi ? Bence bu durumda böyle bir seçeneğimiz yok. Aynı şeyi bir süre ben de düşündüm ve eşime açıkladığımda şu durumda bunun söz konusu bile olmadığını, sorunu çözmeye odaklanmamız gerektiğini söyledi. Yani sen de konuşup rahatlayabilirsin. Çünkü ilerlemek için zihnini temizlemeni sağlıyor ve motivasyon kazandırıyor.
Artik secenegim yok canim! Bu illetden kurtulmak icin herseyi yaparim! Sadece cesaret lazim! Oda yavas yavas gelicek insallah! 3 yilimi bosuna gecirmisim! Artik vakit kaybetmicem!!Aynı şeyleri ben de düşünmüş ve hissetmiştim.Seçim senin canım .Kızlık zarı denen abartı olgu mu önemli senin için yoksa bu stres ve sıkıntıyı yaşaman mı ?
Ben paramagima streç film doluyorum ve zeytinyag suruyorum! Daha bi bogum bile yapamadim ama boyle yapinca et parcalarini daha az hissedersin belki! Bide boyle dene istersen! Et parcalari dedigin kizlik zarin mi acaba?Arkadaşlar benim de sizin gibi korkularım vardı gerçi hala biraz tedirginim çünkü göremediğimiz bir iç yapı orası.
3.boğum parmak egzersizleri yapıyorum hiç kan falan gibi bişey gelmiyor merak etmeyin.Beni de tedirgin eden parmağıma et parçaları gelmesi.kendimize çok nazik davrandığımız için sanırım esniyor orası..
Kızlar onbeş tatilde hiç yapamadım bi haftasında adetlendim zaten.simdi işaret parmağı devam ediyorum iki gün sonra 2 parmağa gecmeliyim ama.esimin parmagiyla yapıyordum daha önce şimdi onda da zorlandım.off ne zor işler
Canım rica ederim ne demek..Bu durumu ben beş sene çektim..Kimseye söyleyemiyorsun kendini yarım ve eksik hissediyorsun..Yatağa korkarak girdiğim gecelerim vardı ne yapacağım diye düşünüp..Bu durumu kabullenip psikoloğa gittim ama bir faydasını görmedim..Ve zamana bıraktım kendiliğinden olacağını düşündüm..Sonra bu sayfayı keşfettim..Evlilik yıl dönümünden 2 gün sonra burada yazılanları okudum ve neden olmasın dedim..4 gün boyunca egzersiz yaptım..Bir şey başarınca buraya yazdım..O kadar mutlu oldum ki eşimle yapabildikten sonra..Yaptığımı bile kavrayamadım ilk başta.Eşim oldu diyor yok ben yapamadım diyorum :) Hamile veya doğum haberi aldığımda çok kötü oluyordum..Ama şimdi ben hamileyim ve dünyanın en mutlu insanıyım inşallah herkes bu durumu aşar buraya yazıp paylaşır..Sana yardımcı olabilirsem ne mutlu bana :)bunu yapacak cesareti bulamadım kendimden :/ yazdığın için teşekkür ederim çok çaresiz hissediyorum kendimi
Canım bu durumu kabullen ve kendin için yeneceksin bu durumu..Cesaret diye bir sey yok..Bir ayna karşısında kendi vajinanı inceleyerek başla..Nefes alıp vererek veya tuvaletini yapar gibi ıkın ilk başta..Yapamadığın zaman olmuyor deyip bırakma.Tekrar dene canım.Vajinanın açıldığını görünce serçe parmağına rahat hareket edebilmesi için önce kayganlaştırıcı jel veya zeytın yağı sür..Sonra vajina ağzına doğru it ilerlemezse derin nefes alıp ver kendiliğinden kayacak göreceksin..Bir parmakla başla inan gerisi gelir tatlım :)ya nasıl cesaretinizi topladınız ben bi türlü cesaret edemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?