Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Ahh ah bu erkekler bazen çok bencil olabiliyor.Bunun bizim psikolojimizi ne hale getirdiginin farkında değiller.Ben eşim açısından çok şanslıydım ben durumumu kabullenmeden önce kendi araştırdı bu durumu.Hep yanımda oldu sagolsun..

Serpilcim kendini şartlandırma, bugün 1 parmak bitecek, yarın 2 parmak bitmeli gibi cümlelerle moralini bozma, günlük hayatta bu tür motivasyonlar kolaylık sağlasa da, hep birlikte çözmeye uğraştığımız bu illette maalesef çok fazla işe yaramıyor, nadiren motive ettiğini gördüm.

Ne zaman 2. parmağa hazır olursan o zaman geç, 1. parmağı tamamen alabildiğinde, bunu birkaç kez rahatça tekrarladığında 2. parmağa hazırsın demektir.

Canim banada yardim edin 3 yildir cekiyorum nolurrr

Yok canım 1. Parmağı kolaylıkla yapıyordum önceden şimdi zorlandım ama git gide daha rahat oluyor es parmagiyla zorlanıyorum dün çok kastım kendimi esimde bi bogum yapabildi önümde duvar vardı sanki dedi halbuki daha önce 1 parmagini alabilmistim

Canim inşallah anlar seni.burda yazılanları okul bence eşine. Biz bile daha onceden bilmiyirdukki bu sorunu.kim böyle olsun isterki

Canım benim, kabullenmesi çok zor olsa da vajinismussun bitanem. Seni o kadar iyi anlıyorum ki, evlendiğimizin ilk 5 ayı vajinismus olduğumu kabul etmek istememiştim, acaba öyle miyim değil miyim diye kendime defalarca sormuştum. Her denememizde bu sefer olacak,olmazsa yarın olacak, haftaya olur diye avuturdum kendimi, sonra da yüzleşmek zorunda kaldım, çok acıydı benim için ve sana bunu söylediğimde ne kadar üzgün hissettiğimi anlatamam

Eşin çok anlayışlıymış, çok şanslısın, bu durumla mücadele ederken en büyük nimet eşlerin anlayışlı olmasıdır. Canım en kısa zamanda egzersizlere başlayalım seninle, daha fazla vakit kaybetmeni istemiyorum.

Kuzucum bir kere yapabildiysen bir kere daha yapabilirsin demektir, bunu sana cesaret olsun diye söylemiyorum. İnan bana yaparsın, başarmadan önceki korkularını düşünmemeye çalış, sen vajinanı keşfetmiş tanımışsın hatta bence içinde bir duvar olmadığını bile biliyorsun ama bunu zihnine de anlat, vajina bomboş, içinde duvar, engel, onu kapatan hiçbir nesne yok, sadece esneyen bir boşluk, sana zarar vermeyecek bir boşluk.

Hani söylemesi kolay derler ya, hayır benim için söylemesi bile hiç kolay değil ama kendini kasmamaya çalış, rahat ol, iyi şeyler düşün olmak istediğin yerde olduğunu hayal et, bak parmakların nasıl kayıp gidecek, rahat olmaya çalış serpilcim bunu başarmanın tek sırrı bu aslında.

Allah rizasi icin yardim et canim3 yildir cekiyorum

Bu cok guzel bir haber orada beklet parmaklarini hic cikarma nefes al ver rahatlamaya calis ve gucluce derinden nefes al verirken parmaklarini ittirmeye calis canim
Bugün daha rahatlikla alabildim 3 parmagi adım adım yaklaşıyorum sanki olacak bu isgönülden inaniyorum inşallah en kisa zamnda hepimiz yeneriz simdi yapmam gereken 3 parmağı iyice alismam mi es demesi için erken mi sizce kizlar ne yapmaliyim

Canim uc parmakla biraz daha calis hatta bir iki uc parmak selinde sirasiyla yap sonrada esinin parmaklariyla ayni sekilde egzersiz yapin canim

Arkadaslar kizlik zari egszersizlerde zarar gorur mu deyip baslayamayanlar var galiba.ama ben de sirf zari esim gecsin takintisi yapa yapa birbucuk yilimi harcadim.egzersizlere baslamadim zarar gelir diye.burdaki bi arkadasin tavsiyesiyle esimle konustum.esim de anlayisli karsiladi mutlulugumuz onemli dedi.kizlar birde egzersizlere baslamadan once doktora gittik fiziksel bi sorun mu var diye.doktor sadece girise bakti ve zarin duruyor dedi. Benim de icim rahatladi esim guveniyordu bana ama doktordan duymasi daha iyi oldu.boylece basladim egz. Son iki ay tam iliski yasiyorum ve zarim duruyor.doktor dediki dogumda ancak bozulur.nasip olursa insallah.

Bursa'dansın heralde cnm bende bursadayım,doktora gittinmi hiç yada araştrdınmı?

Canım ben de baya alıyorum hiç kan gelmedi bugüne kadar senin de mi öyle oldu

kızlar bence kızlık zarı muhabbetini bırakın bi de bu durumdayken bozulsun bozulmasın siz çalışmanıza bakın yoksa önünüze bir engel daha koymuş olursunuz bnmkide aparat çalışmasında bozuldu ama en büyük 4. aparatı sonuna kadar denedik 2. gün anca öyle yani zaten bu kişiye göre değişir kimininki çok ileridedr kiminin ki yakında ama bunları düşünüp çalışmazsanız kendinize yaparsınız bugün kocanız bekleyelim bn bozayım der 1 sene geçip yapamayınca bu işi hala siz suçlu olursunuz eşinize anlatın kan görmek için mutluluğunuzu geciktirmesin ayrıca güvenmiyorsa evlenmeselerdi kız olmayıp diktirende çok ona göre

Haklısn canm kesinlikle,ayrıca böyle bir sorun yaşayan eşinin kızlığından nasıl şüphe ederler onuda anlayabilmiş değilim erkek milleti oooooof of.

Cnm zeytinyağ ile denemek istiyorum bende nasıl yapabilirim.bu arada egzersize yeni başladım sayılır,orta parmağımın yarısından fazlasını alabildim en son,durumum bu
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...inismussuz-gunlere-merhaba-demek-icin.675956/
burada tüm ayrıntıları yazdım canım. normalde özeldende yardım ederim malesef havalar kötü olunca iş yerimize eşim gidiyor ben gidemeyince evde de bilgisayar yok giremiyorum. şu havalar biraz düzelince yeniden gider ve internete girebilirim inşallah.bak yazdığım konunun ilk sayfasında baya bilgi var, uzun demez okursan faydası olacaktır inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…