- 5 Ağustos 2014
- 190
- 93
- 323
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #186.701
Ahh ah bu erkekler bazen çok bencil olabiliyor.Bunun bizim psikolojimizi ne hale getirdiginin farkında değiller.Ben eşim açısından çok şanslıydım ben durumumu kabullenmeden önce kendi araştırdı bu durumu.Hep yanımda oldu sagolsun..Benim eşim pek anlayışlı değil malesef daha bu hastalığın farkında bile değil onu istemediğimi ve naz yaptığıımı falan düşünüyo,ben tek başıma savaşmaya çalışıyorum malesef
Kızlar onbeş tatilde hiç yapamadım bi haftasında adetlendim zaten.simdi işaret parmağı devam ediyorum iki gün sonra 2 parmağa gecmeliyim ama.esimin parmagiyla yapıyordum daha önce şimdi onda da zorlandım.off ne zor işler
Canim banada yardim edin 3 yildir cekiyorum nolurrrADACIM : tanıdım senin benn de kurtuldum arkadaşlar sayesinde şimdi de burdakilere yardımcı olmaya çalışıyorum bennn..
belki sende beni görmüşsündür..
arkdaşlar korkmayın vajiden çöüzümü basit benim yıllarım gitti bir hiç yüzünden sizin gitmesin bariii..
Yok canım 1. Parmağı kolaylıkla yapıyordum önceden şimdi zorlandım ama git gide daha rahat oluyor es parmagiyla zorlanıyorum dün çok kastım kendimi esimde bi bogum yapabildi önümde duvar vardı sanki dedi halbuki daha önce 1 parmagini alabilmistimSerpilcim kendini şartlandırma, bugün 1 parmak bitecek, yarın 2 parmak bitmeli gibi cümlelerle moralini bozma, günlük hayatta bu tür motivasyonlar kolaylık sağlasa da, hep birlikte çözmeye uğraştığımız bu illette maalesef çok fazla işe yaramıyor, nadiren motive ettiğini gördüm.
Ne zaman 2. parmağa hazır olursan o zaman geç, 1. parmağı tamamen alabildiğinde, bunu birkaç kez rahatça tekrarladığında 2. parmağa hazırsın demektir.
Canim inşallah anlar seni.burda yazılanları okul bence eşine. Biz bile daha onceden bilmiyirdukki bu sorunu.kim böyle olsun isterkiBenim eşim pek anlayışlı değil malesef daha bu hastalığın farkında bile değil onu istemediğimi ve naz yaptığıımı falan düşünüyo,ben tek başıma savaşmaya çalışıyorum malesef
Bana da yardım eder misiniz? Ben vaji miyim değil miyim onu bile bilmiyorum. 3 aydır evliyim ve birleşme olmadı. Kasılıyorum eşimi istemsiz itiyorum... Ben 48 kiloyum eşim üstümde olduğunda nefes almakta zorlanıyorum ve itiyorum ve tabi ki acayip kasılıyorum. Nolur bana da biişiler önerin bu sorunu aşmak istiyorum eşim sana bırakıyorum ne zaman hazırsan o zaman olcak ben beklerim ne kadar istersen dedi ama erteledikce erteleniyor gibi geliy bana
Yok canım 1. Parmağı kolaylıkla yapıyordum önceden şimdi zorlandım ama git gide daha rahat oluyor es parmagiyla zorlanıyorum dün çok kastım kendimi esimde bi bogum yapabildi önümde duvar vardı sanki dedi halbuki daha önce 1 parmagini alabilmistim
Yardim et bana da canım 3 yillik ewliyim fakat henuz yok yenemedimbenim önericeğim tedavi sadce 24 saat ve 3 gün gün içerisinde bitiyor dikkatinize ben okadar zor vaka olmama ragmen 2 gün aşmıstım saolsun doktorumun sayesinde
kurtulmak istiyorsanız bana yazın size yardım etmek istiyorum
Allah rizasi icin yardim et canim3 yildir cekiyorummerhabalar tam 2 sene vajinusmus neddeniyle essimle iliskiye giremedim cok zor gunler gecirdim tessaduf eseri mucize gibi bir sekilde elime gecen bir receteyle 2 ssenenin sonunda bu problemimi 1 gecede halletim o ankii mutlulugumu anlatamam.benim gibi kabus dolu gunler yassayan birileri varsa yardimci olurum.sizdende hayir dualari alirsam ne mutlu bana
Yardim et bana da canım 3 yillik ewliyim fakat henuz yok yenemedim
Bugün daha rahatlikla alabildim 3 parmagi adım adım yaklaşıyorum sanki olacak bu isgönülden inaniyorum inşallah en kisa zamnda hepimiz yeneriz simdi yapmam gereken 3 parmağı iyice alismam mi es demesi için erken mi sizce kizlar ne yapmaliyimBu cok guzel bir haber orada beklet parmaklarini hic cikarma nefes al ver rahatlamaya calis ve gucluce derinden nefes al verirken parmaklarini ittirmeye calis canim
Canim uc parmakla biraz daha calis hatta bir iki uc parmak selinde sirasiyla yap sonrada esinin parmaklariyla ayni sekilde egzersiz yapin canimBugün daha rahatlikla alabildim 3 parmagi adım adım yaklaşıyorum sanki olacak bu isgönülden inaniyorum inşallah en kisa zamnda hepimiz yeneriz simdi yapmam gereken 3 parmağı iyice alismam mi es demesi için erken mi sizce kizlar ne yapmaliyim
Evet bugün denerken bir iki üç parmak şeklinde denedim alistira alistira yarinda inşallah eşimin parmaklarıyla deniyeyim ozamn cnm çok saolCanim uc parmakla biraz daha calis hatta bir iki uc parmak selinde sirasiyla yap sonrada esinin parmaklariyla ayni sekilde egzersiz yapin canim
Cok iyi canim esinin parmaklariyla da sirasiyla calisinEvet bugün denerken bir iki üç parmak şeklinde denedim alistira alistira yarinda inşallah eşimin parmaklarıyla deniyeyim ozamn cnm çok saol
off cok sıkıldım artik ben daha egzersiz bile yapamıyorum ....daha once kulak copu parmak denedim olmuyor dun aklıma tampon geldi daha once nasıl bisey olduğunu görmedim internet ten baktim serce parmagim kadar bugün hemen gidip aldim az önce denedim ucunu bile alamıyorum millet bunu özel gununde kullaniyor ben azicik bile yapsam büyük başarı olucakti ama iceriye bisey sokamiyorum napicam yaaa 1.5 sene oldu bende bir mil bile ilerleme yok egzersiz yapanlar hangi pozisyonda yapiyor nasil rahat oluyo ben ayna karsisinda bakarak denedim valla icim fena oldu hemen biraktim
Canım ben de baya alıyorum hiç kan gelmedi bugüne kadar senin de mi öyle olduArkadaslar kizlik zari egszersizlerde zarar gorur mu deyip baslayamayanlar var galiba.ama ben de sirf zari esim gecsin takintisi yapa yapa birbucuk yilimi harcadim.egzersizlere baslamadim zarar gelir diye.burdaki bi arkadasin tavsiyesiyle esimle konustum.esim de anlayisli karsiladi mutlulugumuz onemli dedi.kizlar birde egzersizlere baslamadan once doktora gittik fiziksel bi sorun mu var diye.doktor sadece girise bakti ve zarin duruyor dedi. Benim de icim rahatladi esim guveniyordu bana ama doktordan duymasi daha iyi oldu.boylece basladim egz. Son iki ay tam iliski yasiyorum ve zarim duruyor.doktor dediki dogumda ancak bozulur.nasip olursa insallah.
kızlar bence kızlık zarı muhabbetini bırakın bi de bu durumdayken bozulsun bozulmasın siz çalışmanıza bakın yoksa önünüze bir engel daha koymuş olursunuz bnmkide aparat çalışmasında bozuldu ama en büyük 4. aparatı sonuna kadar denedik 2. gün anca öyle yani zaten bu kişiye göre değişir kimininki çok ileridedr kiminin ki yakında ama bunları düşünüp çalışmazsanız kendinize yaparsınız bugün kocanız bekleyelim bn bozayım der 1 sene geçip yapamayınca bu işi hala siz suçlu olursunuz eşinize anlatın kan görmek için mutluluğunuzu geciktirmesin ayrıca güvenmiyorsa evlenmeselerdi kız olmayıp diktirende çok ona göre
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...inismussuz-gunlere-merhaba-demek-icin.675956/Cnm zeytinyağ ile denemek istiyorum bende nasıl yapabilirim.bu arada egzersize yeni başladım sayılır,orta parmağımın yarısından fazlasını alabildim en son,durumum bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?