- 5 Ağustos 2014
- 190
- 93
- 323
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #186.681
Canım orası dar evet ama ayrıca çok esnek..Bir bebeğin kafası oradan çıkıyor düşünsene..Kendini ne kadar kasarsan o kadar zorlanırsın ve o duvara toslarsın..Bunu biz kendimize yapıyoruz..Tamamen bilinç altı..Bunu aşmak için önce ayna karşısında derin nefes alıp vererek veya tuvaletini yapar gibi ıkınarak vajina ağzının nasıl açıldığını gör önce..Sonrası inan gelir.Çok darlık var çivi gibi hissediyorum ne yapacam bilmiyorum
bende aynı 3 parmakta takılı kaldımEvet cnm eldiven tanıyorum yağda sürüyorum ama 3 parmakta takılı kaldım olmuyor bir türlü
Bayadr denememe rağmen dün ılk defa alabildim 1.bogumuna kadar bugün daha da Zorlicam insallh daha fazlası olurr darısı senin başına canım ama olmuyor diye pes etme sakinbende aynı 3 parmakta takılı kaldım
Ne guzeeel! Bende 3 yildir evliyim! 1 sene doktora gittim ise yaramadi!Canım rica ederim ne demek..Bu durumu ben beş sene çektim..Kimseye söyleyemiyorsun kendini yarım ve eksik hissediyorsun..Yatağa korkarak girdiğim gecelerim vardı ne yapacağım diye düşünüp..Bu durumu kabullenip psikoloğa gittim ama bir faydasını görmedim..Ve zamana bıraktım kendiliğinden olacağını düşündüm..Sonra bu sayfayı keşfettim..Evlilik yıl dönümünden 2 gün sonra burada yazılanları okudum ve neden olmasın dedim..4 gün boyunca egzersiz yaptım..Bir şey başarınca buraya yazdım..O kadar mutlu oldum ki eşimle yapabildikten sonra..Yaptığımı bile kavrayamadım ilk başta.Eşim oldu diyor yok ben yapamadım diyorum :) Hamile veya doğum haberi aldığımda çok kötü oluyordum..Ama şimdi ben hamileyim ve dünyanın en mutlu insanıyım inşallah herkes bu durumu aşar buraya yazıp paylaşır..Sana yardımcı olabilirsem ne mutlu bana :)
Canım burda yazılı kegel egzersizlerini okudum başarı hikayelerini okudukça neden olmasın dedim.Akşam işten çıkınca eşime böyle bir sayfa bulduğumu ve denemek istediğimi söyledim. O da çok sevindi karar verip yatak odasına geçtim..Ayna karşısına geçip vajinamı inceledim..Derin nefes alıp vererek kendimi keşfettim..Önce serçe parmağın ilk boğumuna kadar aldım.Yaklaşık yarım saat bu egzersizi denedim.Bir sonraki gün iş yerinin tuvaletinde de denedim.Serçe parmağın tamamını alınca büyük bir cesaret geldi.Her yarım saatte bir tuvalete girip denemeye başladım.Bir parmak derken iki parmağa çıktı..İki parmaktan sonra sırf merak ederek 3 parmak bile denedim..Baktım oluyor.Benden mutlusu yoktu..Başardıkça eşimi arayıp haber veriyordum..4 gün boyunca egzersiz yaptım eşimle denemeden önce parmak egzersizi yaptım..Ve eşimle denedim.Eşim altta ben üstteyken denedik..Birazı geçip bir yere kadar gelebildim derin nefes alınca bir baktım kendiliğinden kaymış git gel yapamadık ama penisin tamamını alamasamda almıştım..Kan geldi ama hiç acı yoktu inan.Bu kadarmıymış dedim bence olmadım diyordum eşime..Bir gün ara verip tekrar denedik yine aldım..Biraz zor oluyor başta ama sonrası geldi çok şükür..Ne guzeeel! Bende 3 yildir evliyim! 1 sene doktora gittim ise yaramadi!Senin gibi zamana birakmaya karar verdik ancak aylar yillar gecti yine ayniyim! Bu sayfayi bir aydir takip ediyorum! Sen neler yaptin? Nasil yendin peki! Canim anlatirmisin lutfen!
Ne kadar güzel canım tebrik ederim..Bugün sürekli dene yarına bırakma bence kendiliğinden kayacak gör bak ilk boğuma kadar giriyor sonra orada kalınca derin nefes al ver nasıl da kayacak içeriye göreceksin tatlım..Kizlaar cok mutluyumm!! Bi bogum alabildim icimeee!!!Kendime aparat yaptim! Dis fircasinin arkasina once pecete sonra strec film doladim!! Ve zeytin yag surdum! Bir bogum alabildim! Bi ilerleme var sanki bende haa !! Yarin iki bogum almaya calisicammm insallahhh!!! Allahimmmm daha bir hafta once bakamiyodum dokunamiyodum bileee!!! Herkeze coook teksekkur ederiiimm coookkk!!!
Bana da yardımKızlar onbeş tatilde hiç yapamadım bi haftasında adetlendim zaten.simdi işaret parmağı devam ediyorum iki gün sonra 2 parmağa gecmeliyim ama.esimin parmagiyla yapıyordum daha önce şimdi onda da zorlandım.off ne zor işler
Canim ben acicak veya kan gelcek diye tedirgin olmuyorum! Cok ince bi tabaka oldugunuda biliyorum! Kanadiginda bir iki damla oldugunuda! Hatta bazen hic kanamiyomus! Ben kizlik zarimi esim sey yapsin isterim! Yani ne bilim! Oyle istiyorum!
o çok önemli cnm bende de var o problem ne kadar ilerlersem ileleyim eşimin parmağı ile çalışırken çok korkuyorum ama doktor kesinlikle eşle çalışmayı ona güvenmeyi öğrenmem gerektiğini söylüyor ihmal etme eşinde sabırlı olursa daha çabuk başarırsınKızlar onbeş tatilde hiç yapamadım bi haftasında adetlendim zaten.simdi işaret parmağı devam ediyorum iki gün sonra 2 parmağa gecmeliyim ama.esimin parmagiyla yapıyordum daha önce şimdi onda da zorlandım.off ne zor işler
Kizlaar cok mutluyumm!! Bi bogum alabildim icimeee!!!Kendime aparat yaptim! Dis fircasinin arkasina once pecete sonra strec film doladim!! Ve zeytin yag surdum! Bir bogum alabildim! Bi ilerleme var sanki bende haa !! Yarin iki bogum almaya calisicammm insallahhh!!! Allahimmmm daha bir hafta once bakamiyodum dokunamiyodum bileee!!! Herkeze coook teksekkur ederiiimm coookkk!!!
evet canımya aynılarını bende yaşıyorum insan herkesin çocuğu olsun istiyor ama bizim olmayıncada üzülüyoruz cevreki baskılar sürekli hamile değil misin soruları insanı bunaltıyor ama umudumuzu kaybetmeyelim allah hepimize sağlıklı sıhatli çocuklar nasip eder inşallah
Canım rica ederim ne demek..Bu durumu ben beş sene çektim..Kimseye söyleyemiyorsun kendini yarım ve eksik hissediyorsun..Yatağa korkarak girdiğim gecelerim vardı ne yapacağım diye düşünüp..Bu durumu kabullenip psikoloğa gittim ama bir faydasını görmedim..Ve zamana bıraktım kendiliğinden olacağını düşündüm..Sonra bu sayfayı keşfettim..Evlilik yıl dönümünden 2 gün sonra burada yazılanları okudum ve neden olmasın dedim..4 gün boyunca egzersiz yaptım..Bir şey başarınca buraya yazdım..O kadar mutlu oldum ki eşimle yapabildikten sonra..Yaptığımı bile kavrayamadım ilk başta.Eşim oldu diyor yok ben yapamadım diyorum :) Hamile veya doğum haberi aldığımda çok kötü oluyordum..Ama şimdi ben hamileyim ve dünyanın en mutlu insanıyım inşallah herkes bu durumu aşar buraya yazıp paylaşır..Sana yardımcı olabilirsem ne mutlu bana :)
Bana da öyle söyledi doktorum.daha önce alabilmistim ara verdiğim için sıkıntı oluyor.esim anlayisli çok şükür ki yoksa baş edemezdimo çok önemli cnm bende de var o problem ne kadar ilerlersem ileleyim eşimin parmağı ile çalışırken çok korkuyorum ama doktor kesinlikle eşle çalışmayı ona güvenmeyi öğrenmem gerektiğini söylüyor ihmal etme eşinde sabırlı olursa daha çabuk başarırsın
Ne kadar güzel canım tebrik ederim..Bugün sürekli dene yarına bırakma bence kendiliğinden kayacak gör bak ilk boğuma kadar giriyor sonra orada kalınca derin nefes al ver nasıl da kayacak içeriye göreceksin tatlım..
Bana da öyle söyledi doktorum.daha önce alabilmistim ara verdiğim için sıkıntı oluyor.esim anlayisli çok şükür ki yoksa baş edemezdim
Canım bi şey geçirmedim parmagim daha rahat ilerledik diye vazelin veya krem kullandım.sonra kayganlaştirici jel alıp onunla denedim.olmayınca vazgeçmeden tekrar denedim derin nefes alıp vererekCnm bende iş yerinde de denemek istiyorum çünkü akşamları olmuyor egzersiz,sen parmağına bişey geçirdinmi tam olarak egzersizi nasıl uyguladın cnm?
Canım benim amin bu durumu yaşamayan bilmez allah hepimizin yardımcısı olsun..Ama size tek diyeceğim vazgeçmeyip ertelemeden egzersizi yapınAllahım bu cümleleri bizlerede yazmayı nasip etsin,Allah daim etsin arkadaşım maaşallah ne mutlu sana...
Eceulusoy başına gelenlere gerçekten çok üzüldüm ve aynı zamanda sinirlendim. Allah yardımcın olsun, inşaallah en kısa sürede işlerin yoluna girer. ( ancak bu bir tek senin sorunun değil, sizin; yani senin ve eşinin sorunu. Bunu herkesin bir suçmuş gibi sadece senin üzerine yıkması tamamen haksızlık ve umarım bu durumda güçlü olabilirsin.)
1 hafta kadar önce buraya egzersizlere başlamak istediğimi yazmıştım ama sonra motivasyonumu biraz yitirdim. Bugün daha önceki sayfalarda anlatılan şekilde iki tane aparat hazırladım. (Kalem ve mumdan) mum biraz kalın geldi ilk aşama için. Kalem tam olarak serçe parmak kalınlığında oldu ve streç filme sarmadan önce, kağıt havlu üzerine parmak boğumu ölçülerini işaretledim. ( daha önce yazıldığını görmedim ve belki birileri daha bu şekilde ölçmek ister)
Ve Adanis'in anlattığı şekilde ilk egzersizimi yaptım. Kalemden yaptığım aparatla iki boğum kadar ilerledim. Ama sonra paniğe kapıldım ve daha fazla devam edemedim. Adanis bana günlük yarım saat ve iki kez çalışmamı önermişti ancak benimki sadece 20 dakikalık bir çalışma olduBiraz önce de regl oldum... Regl olmuşken devam ediyor musunuz?
Eğer etmiyorsanız sonrasında egzersizlere başlamak zor geliyor mu? (Motivasyon ya da fiziksel olarak)
Herkese iyi geceler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?