Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Çok darlık var çivi gibi hissediyorum ne yapacam bilmiyorum
Canım orası dar evet ama ayrıca çok esnek..Bir bebeğin kafası oradan çıkıyor düşünsene..Kendini ne kadar kasarsan o kadar zorlanırsın ve o duvara toslarsın..Bunu biz kendimize yapıyoruz..Tamamen bilinç altı..Bunu aşmak için önce ayna karşısında derin nefes alıp vererek veya tuvaletini yapar gibi ıkınarak vajina ağzının nasıl açıldığını gör önce..Sonrası inan gelir.

Ne guzeeel! Bende 3 yildir evliyim! 1 sene doktora gittim ise yaramadi! Senin gibi zamana birakmaya karar verdik ancak aylar yillar gecti yine ayniyim! Bu sayfayi bir aydir takip ediyorum! Sen neler yaptin? Nasil yendin peki! Canim anlatirmisin lutfen!

Kizlaar cok mutluyumm!! Bi bogum alabildim icimeee!!! Kendime aparat yaptim! Dis fircasinin arkasina once pecete sonra strec film doladim!! Ve zeytin yag surdum! Bir bogum alabildim! Bi ilerleme var sanki bende haa !! Yarin iki bogum almaya calisicammm insallahhh!!! Allahimmmm daha bir hafta once bakamiyodum dokunamiyodum bileee!!! Herkeze coook teksekkur ederiiimm coookkk!!!

Canım burda yazılı kegel egzersizlerini okudum başarı hikayelerini okudukça neden olmasın dedim.Akşam işten çıkınca eşime böyle bir sayfa bulduğumu ve denemek istediğimi söyledim. O da çok sevindi karar verip yatak odasına geçtim..Ayna karşısına geçip vajinamı inceledim..Derin nefes alıp vererek kendimi keşfettim..Önce serçe parmağın ilk boğumuna kadar aldım.Yaklaşık yarım saat bu egzersizi denedim.Bir sonraki gün iş yerinin tuvaletinde de denedim.Serçe parmağın tamamını alınca büyük bir cesaret geldi.Her yarım saatte bir tuvalete girip denemeye başladım.Bir parmak derken iki parmağa çıktı..İki parmaktan sonra sırf merak ederek 3 parmak bile denedim..Baktım oluyor.Benden mutlusu yoktu..Başardıkça eşimi arayıp haber veriyordum..4 gün boyunca egzersiz yaptım eşimle denemeden önce parmak egzersizi yaptım..Ve eşimle denedim.Eşim altta ben üstteyken denedik..Birazı geçip bir yere kadar gelebildim derin nefes alınca bir baktım kendiliğinden kaymış git gel yapamadık ama penisin tamamını alamasamda almıştım..Kan geldi ama hiç acı yoktu inan.Bu kadarmıymış dedim bence olmadım diyordum eşime..Bir gün ara verip tekrar denedik yine aldım..Biraz zor oluyor başta ama sonrası geldi çok şükür..

Ne kadar güzel canım tebrik ederim..Bugün sürekli dene yarına bırakma bence kendiliğinden kayacak gör bak ilk boğuma kadar giriyor sonra orada kalınca derin nefes al ver nasıl da kayacak içeriye göreceksin tatlım..

Canim ben acicak veya kan gelcek diye tedirgin olmuyorum! Cok ince bi tabaka oldugunuda biliyorum! Kanadiginda bir iki damla oldugunuda! Hatta bazen hic kanamiyomus! Ben kizlik zarimi esim sey yapsin isterim! Yani ne bilim! Oyle istiyorum!

Bazen insanları anlamakta zorluk çekiyorum, ve bu çok ender durumlardan biri. Yenmeyi düşünmüyorsun da, bunu dert ediniyorsun kendine. Bakış açını değiştirmen gerekir, kendini, sağlığını düşün önceliklerine karar ver. Allah yardımcın olsun .

o çok önemli cnm bende de var o problem ne kadar ilerlersem ileleyim eşimin parmağı ile çalışırken çok korkuyorum ama doktor kesinlikle eşle çalışmayı ona güvenmeyi öğrenmem gerektiğini söylüyor ihmal etme eşinde sabırlı olursa daha çabuk başarırsın

İşte cesur bir kız daha nasıl sevindim anlatamam canım benim.

Öyle potansiyelleriniz var ki aslında, üstesinden gelemeyeceğiniz hiçbir şey yok. Hepiniz yapabilirsiniz kızlar, yeter ki kendinize olan inancınızı yitirmeyin.

Kızlık zarına sakın takılma, öncelik o değil, senin sağlığın, böyle yanlış düşüncelerle aklını karıştırma cesur insan :) egzersizleri bırakmadan devam, daha çook güzel haberlerle geleceksin bize inşallah

Aminn canım benim,adaklar adadım şu dertten kurtulayım neler yapıcam valla

Allahım bu cümleleri bizlerede yazmayı nasip etsin,Allah daim etsin arkadaşım maaşallah ne mutlu sana...

Bana da öyle söyledi doktorum.daha önce alabilmistim ara verdiğim için sıkıntı oluyor.esim anlayisli çok şükür ki yoksa baş edemezdim

Cnm bende iş yerinde de denemek istiyorum çünkü akşamları olmuyor egzersiz,sen parmağına bişey geçirdinmi tam olarak egzersizi nasıl uyguladın cnm?

Bana da öyle söyledi doktorum.daha önce alabilmistim ara verdiğim için sıkıntı oluyor.esim anlayisli çok şükür ki yoksa baş edemezdim

Benim eşim pek anlayışlı değil malesef daha bu hastalığın farkında bile değil onu istemediğimi ve naz yaptığıımı falan düşünüyo,ben tek başıma savaşmaya çalışıyorum malesef

Cnm bende iş yerinde de denemek istiyorum çünkü akşamları olmuyor egzersiz,sen parmağına bişey geçirdinmi tam olarak egzersizi nasıl uyguladın cnm?
Canım bi şey geçirmedim parmagim daha rahat ilerledik diye vazelin veya krem kullandım.sonra kayganlaştirici jel alıp onunla denedim.olmayınca vazgeçmeden tekrar denedim derin nefes alıp vererek

Canım benim, neler başarmışsın neler, başlangıç için 20 dakika hiç de fena değil, paniğe kapılman o kadar normal ki ilk denemeler bunlar, endişelerinin olması çok doğal. Egzersiz yaptıkça alışacaksın, alıştıkça rahatlayacaksın, rahatladıkça kendine daha çok güveneceksin, bir bakmışsın ki üzerinden büyük bir yük kalkmış. İlk denemede iki boğum, şahanesin bitanem, okudukça okuyasım geldi yazını, gözüm takılıyor yukarıya sürekli, böyle azimle, inatla devam et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…