- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #186.721
canım sen yapabilirsin. eşinde anlayışlı.Bende oyleee maleseff. Ama burdaki arkadaslar oyle demiyo bak hadi bizde cesaretimizi toplayip yenelim su illeti! Bir birimize destek ôlalim canim!! 3 yildir cekiyorum! Yeter artik! Bizde yenicez canimmm! Insallahhhh!!!!
pazar günü öyle müsaittim ki arkadaşa da yazdım birkaç gündür giremiyorum.baya kötü havalar normale döndüğünde tekrar internete girip elimden geldiğince hepinize yardımcı olmaya çalışıcam ama şimdilik lütfen kusura bakmayın destek olamıyorum =(BENDE COK İSTİYORUMBANADA YARDIM ET NE OLUR
Insallaaaahhhh!!!!İşte cesur bir kız dahanasıl sevindim anlatamam canım benim.
Öyle potansiyelleriniz var ki aslında, üstesinden gelemeyeceğiniz hiçbir şey yok. Hepiniz yapabilirsiniz kızlar, yeter ki kendinize olan inancınızı yitirmeyin.
Kızlık zarına sakın takılma, öncelik o değil, senin sağlığın, böyle yanlış düşüncelerle aklını karıştırma cesur insan :) egzersizleri bırakmadan devam, daha çook güzel haberlerle geleceksin bize inşallah
Canim benim yaaa! Sirf bu vajinismus yuzunden mi ayrildiniz yani?canım sen yapabilirsin. eşinde anlayışlı.
bence sen hiç o durumu düşünme.
ben yeni ayrıldım.(4 aylık evliyken ayrıldım.)
ben bu konuda rahat olamam o yüzden.
herkes biliyor vajinismus olduğumu.
eşimin bana bakirelik (k. zarı) konusunda da çok kötü lafları oldu.
pskolojimi daha çok bozdu.
çok etkilendim.
şehir efsanesi diyenler benim yaşadıklarımı yaşamadı.
eşleri rahattı bu konuda ve yanlarındaydı.
sırf bu değil ama bununda çok buyuk payı var.Canim benim yaaa! Sirf bu vajinismus yuzunden mi ayrildiniz yani?
Canim tam iliskiye girdin ve zarin duruyor? Nasil oluyo bu ?Arkadaslar kizlik zari egszersizlerde zarar gorur mu deyip baslayamayanlar var galiba.ama ben de sirf zari esim gecsin takintisi yapa yapa birbucuk yilimi harcadim.egzersizlere baslamadim zarar gelir diye.burdaki bi arkadasin tavsiyesiyle esimle konustum.esim de anlayisli karsiladi mutlulugumuz onemli dedi.kizlar birde egzersizlere baslamadan once doktora gittik fiziksel bi sorun mu var diye.doktor sadece girise bakti ve zarin duruyor dedi. Benim de icim rahatladi esim guveniyordu bana ama doktordan duymasi daha iyi oldu.boylece basladim egz. Son iki ay tam iliski yasiyorum ve zarim duruyor.doktor dediki dogumda ancak bozulur.nasip olursa insallah.
sırf bu değil ama bununda çok buyuk payı var.
ben bıraktım canım.. o bırakmamam için çabaladı ama o benim için çok yanlış bir insanmış.
o yüzden herşeyi boştu artık.
bana demediği iğrenç laf kalmadı.
neler çektirdi.
Allahccım da ona çektirsin.
Bosver canim beddua etme! Dusunme bunlari uzulme sakin! Hayirlisi neyse o olmus!sırf bu değil ama bununda çok buyuk payı var.
ben bıraktım canım.. o bırakmamam için çabaladı ama o benim için çok yanlış bir insanmış.
o yüzden herşeyi boştu artık.
bana demediği iğrenç laf kalmadı.
neler çektirdi.
Allahccım da ona çektirsin.
zarı en geride olanlar varmış.Canim tam iliskiye girdin ve zarin duruyor? Nasil oluyo bu ?
Hmm anladim canim!zarı en geride olanlar varmış.
yani anca normal doğumda bozulan zarlar varmış.
Nolduki canim!?bugünki ruh halim
çok tuhaf bi gün sanki herkez mutlu ben bi tuhaf..Nolduki canim!?
Canim soyle oldu aslinda.ben en buyuk aparati aliyodum ama p... alamiyodum.ertesi gun doktor randevum vardi.vajili olarak gitmek Istemiyodum artik.alttan bakacakti.o aksam motive oldum ve tam iliski oldu.doktora gittim alttan aletle bakti zarin duruyor cok esnemis dedi.dogumda ancak bozulr dedi.zar dedigin perde gibi tamamen kapatan bisey degil ki.ortasi delik bisey egzersizlerle cok esnettim demek ki.egzersizlerde de gelmedi kan falan.doktor bunun normal oldugunu soyledi.hatta cok kaniyor diyenler aslinda esi nazik olmayan ve zorlamayla yapanlarmis.Canim tam iliskiye girdin ve zarin duruyor? Nasil oluyo bu ?
Kızlar eşimin parmagiyla yaptım oldu gel git de yaptı hatta yalnız uyarı vererek yapınca daha kolay oluyormuş onu farkettim. :)
Bende bugün yapıcam inşallah senin gibi başarılı olurumKızlar eşimin parmagiyla yaptım oldu gel git de yaptı hatta yalnız uyarı vererek yapınca daha kolay oluyormuş onu farkettim. :)
Sende basarili olursun insallah canim once serce parmakla baslayin sonra isaret ya da orta parmakla devam edinBende bugün yapıcam inşallah senin gibi başarılı olurum
Ayy insallah :)Sende basarili olursun insallah canim once serce parmakla baslayin sonra isaret ya da orta parmakla devam edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?