Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Arkadaslr iyi aksamlr konuya pek katilamiorum ama surekli okuorum.. Burda bi cok arkdasim oldu Allah hepsinden razi olsun.. Bende bi vajiyim pskljimizi hepimiz bilirz herksn frkli frkli skntilri.. Ama sunu anladim ki birbrmizi tanimioruz burda ama hepimiz candan yardmci oluoruz yazioruz srekli naptin yendinmi die.. Hepinize cok tsk ederm kader arkadsimz ne kadr cok. Insallah hepimiz kisa bi surede yeneriz ve bi gun buraya bebeklrimizn gunluklrnizi yazariz..

Psikiyatriye gittim birkac doktorda fiyat arastirdim cok pahali
tatlım bende doktora gittim eşime doktorsuz çözemem dedim yok hipnoz tedavisi falan egzersizbyapmadan kısa sürede çözeyim dedim 3 gün içinde 100 yüz tedavi yazan bi yere gittim sonuç yine egzersiz ve denilenler burdakilerin aynısı süreç işinin egzersizlri yapıp beynin kabullenmesine bağlı bn sana parmak egzesizlerine başla derim paran cebine kalsın

Canim eşimin parmaklarıyla da denedik çok rahat alabildim hatta git gel de yaptık çok mutluyum

Ne güzelmiş böyle sabah uyandığımda iki güzel haber okumak :) Her sabah başarı haberleriyle karşılaşlamayı nasip etsin Allahım.

Maşallah sana, sizler mutlu oldukça bizlerin de yüzü gülüyor, harikasınız valla ne diyeyim

Ehh doğru söze ne denir, vajinismus probleminin sektör haline getirildiği bir toplumda yaşıyoruz, tamamen kendi çabalarınızla yenebileceğinizi düşünüyorum kızlar, egzersizlerinizi sakın sakın bırakmayın, bunalsanız da sıkılsanız da devam edin, inatla, sabırla. Bizler daha önce bu sorunla yüz yüze gelmiş olan arkadaşlarınız olarak, sizleri çok çok iyi anlıyoruz empatiden ziyade sempati kurar olduk, sizi anlamaktan ziyade sizi yaşıyoruz ,yardımcı olacağımız bir konu varsa çekinmeden yazabilirsiniz.

Amin inşallah başarı haberlerimizi de vereceğimiz günler olur sizlerin desteği ve yardımları sayesinde de :) Aminnn aminnn aminnnn

3 parmağı da çok rahatlıkla aldigim söylenemez ve kendimi hazirda hissetmiyorum galiba

Hiç sorun değil canım benim, ben de birkaç gün deneyip öyle eşli denemeye geçmiştim, ne kadar stresli bir dönem olduğunu iyi bilirim, hele ki hazır değilsen eşli denemeye geçme tatlım. Yenmeme çok az kala sadece 3. aparatla ve 4. aparatın yarısını alarak egzersizlerime devam etmiştim. Kayganlaştırıcıyı sadece vajinaya değil aparata da sürdüm, alabiliyor olduğumu gördükçe rahatladım, benim rahatlama sebebim buydu, olduğuna inanmak ve gözlerimle görmek. 3 parmakla egzersiz yapa yapa kendine güvenin gelecek,her yaptığında biraz daha rahatladığını ve sonunda hazır olduğunu göreceksin, hiç endişelenme canım her şeyin bir zamanı var. Asma o güzel yüzünü, inşallah her şey yoluna girecek, çok büyük bir yol katetmişsin zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…