- 7 Kasım 2014
- 23
- 16
- 3
- 34
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #186.741
Canim eşimin parmaklarıyla da denedik çok rahat alabildim hatta git gel de yaptık çok mutluyumSende basarili olursun insallah canim once serce parmakla baslayin sonra isaret ya da orta parmakla devam edin
Tebrik ederim canım bu safhayida atladık hadi bakalım :) tek parmak yaptiniz dimi canımCanim eşimin parmaklarıyla da denedik çok rahat alabildim hatta git gel de yaptık çok mutluyum
Saolsin cnm evet tek parmak ama zaten benim iki parmağım kadarTebrik ederim canım bu safhayida atladık hadi bakalım :) tek parmak yaptiniz dimi canım
Aynen orası öyle :) kendi parmağını ne kadar yaptın cnmSaolsin cnm evet tek parmak ama zaten benim iki parmağım kadar
:)) kendi pamagimlada 3 parmağı kadr alabildimAynen orası öyle :) kendi parmağını ne kadar yaptın cnm
Ben 2 parmağa gecicem yarın senin bitmiş gibi ama yenen kızlar yardimci olurlarBu aşamadan sonra ne yapmam gerekio bilmiorum sen ne durumdasin? ?
Cok sevindim canim yarin da yine ilk once tek parmakla baslayin sonra iki parmakla calisin isaret ve orta parmagini ust uste getirsin esin oyle denesin icerde bekletsin git gel yapsin canimCanim eşimin parmaklarıyla da denedik çok rahat alabildim hatta git gel de yaptık çok mutluyum
Psikiyatriye gittim birkac doktorda fiyat arastirdim cok pahaliBursa'dansın heralde cnm bende bursadayım,doktora gittinmi hiç yada araştrdınmı?
tatlım bende doktora gittim eşime doktorsuz çözemem dedim yok hipnoz tedavisi falan egzersizbyapmadan kısa sürede çözeyim dedim 3 gün içinde 100 yüz tedavi yazan bi yere gittim sonuç yine egzersiz ve denilenler burdakilerin aynısı süreç işinin egzersizlri yapıp beynin kabullenmesine bağlı bn sana parmak egzesizlerine başla derim paran cebine kalsınPsikiyatriye gittim birkac doktorda fiyat arastirdim cok pahali
Kızlar eşimin parmagiyla yaptım oldu gel git de yaptı hatta yalnız uyarı vererek yapınca daha kolay oluyormuş onu farkettim. :)
Canim eşimin parmaklarıyla da denedik çok rahat alabildim hatta git gel de yaptık çok mutluyum
:)) kendi pamagimlada 3 parmağı kadr alabildim
tatlım bende doktora gittim eşime doktorsuz çözemem dedim yok hipnoz tedavisi falan egzersizbyapmadan kısa sürede çözeyim dedim 3 gün içinde 100 yüz tedavi yazan bi yere gittim sonuç yine egzersiz ve denilenler burdakilerin aynısı süreç işinin egzersizlri yapıp beynin kabullenmesine bağlı bn sana parmak egzesizlerine başla derim paran cebine kalsın
3 parmağı da çok rahatlıkla aldigim söylenemez ve kendimi hazirda hissetmiyorum galibaCanım 3 parmağı rahatlıkla alabiliyorsan ve en önemlisi kendini hazır hissediyorsan eşli denemeye geçebilirsin, hazır hissetmiyorsan 1-2 gün daha 3 parmakla egzersiz yapabilirsin
Amin inşallah başarı haberlerimizi de vereceğimiz günler olur sizlerin desteği ve yardımları sayesinde de :) Aminnn aminnn aminnnnNe güzelmiş böyle sabah uyandığımda iki güzel haber okumak :) Her sabah başarı haberleriyle karşılaşlamayı nasip etsin Allahım.
Maşallah sana, sizler mutlu oldukça bizlerin de yüzü gülüyor, harikasınız valla ne diyeyim
3 parmağı da çok rahatlıkla aldigim söylenemez ve kendimi hazirda hissetmiyorum galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?