- 16 Ocak 2015
- 1.347
- 1.233
- 408
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #186.761
Amin inşallah başarı haberlerimizi de vereceğimiz günler olur sizlerin desteği ve yardımları sayesinde de :) Aminnn aminnn aminnnn
Hiç sorun değil canım benim, ben de birkaç gün deneyip öyle eşli denemeye geçmiştim, ne kadar stresli bir dönem olduğunu iyi bilirim, hele ki hazır değilsen eşli denemeye geçme tatlım. Yenmeme çok az kala sadece 3. aparatla ve 4. aparatın yarısını alarak egzersizlerime devam etmiştim. Kayganlaştırıcıyı sadece vajinaya değil aparata da sürdüm, alabiliyor olduğumu gördükçe rahatladım, benim rahatlama sebebim buydu, olduğuna inanmak ve gözlerimle görmek. 3 parmakla egzersiz yapa yapa kendine güvenin gelecek,her yaptığında biraz daha rahatladığını ve sonunda hazır olduğunu göreceksin, hiç endişelenme canım her şeyin bir zamanı var. Asma o güzel yüzünü, inşallah her şey yoluna girecek, çok büyük bir yol katetmişsin zaten.
Çok saol valla allah razı olsun burda sizler destek oldukça daha çok yapabileceğimiz ve yenecegimize inanıyorum içim rahatlıyo allah hepinize razi olsun. Rabbim Bebeğinizi sağlıklı sıhhatli kucağıniza almanızı nasip etsin..sonra da sıra bize gelsin Inşallah :)Hiç sorun değil canım benim, ben de birkaç gün deneyip öyle eşli denemeye geçmiştim, ne kadar stresli bir dönem olduğunu iyi bilirim, hele ki hazır değilsen eşli denemeye geçme tatlım. Yenmeme çok az kala sadece 3. aparatla ve 4. aparatın yarısını alarak egzersizlerime devam etmiştim. Kayganlaştırıcıyı sadece vajinaya değil aparata da sürdüm, alabiliyor olduğumu gördükçe rahatladım, benim rahatlama sebebim buydu, olduğuna inanmak ve gözlerimle görmek. 3 parmakla egzersiz yapa yapa kendine güvenin gelecek,her yaptığında biraz daha rahatladığını ve sonunda hazır olduğunu göreceksin, hiç endişelenme canım her şeyin bir zamanı var. Asma o güzel yüzünü, inşallah her şey yoluna girecek, çok büyük bir yol katetmişsin zaten.
Çok saol valla allah razı olsun burda sizler destek oldukça daha çok yapabileceğimiz ve yenecegimize inanıyorum içim rahatlıyo allah hepinize razi olsun. Rabbim Bebeğinizi sağlıklı sıhhatli kucağıniza almanızı nasip etsin..sonra da sıra bize gelsin Inşallah :)
Canim bugun gunduzde mumla bir deneme yap muma pecete sar srrecle ve yine jel kullan oyle dene aksamda kaldiginiz yerden esinin parmaklariyla calisirsinizÇok saol valla allah razı olsun burda sizler destek oldukça daha çok yapabileceğimiz ve yenecegimize inanıyorum içim rahatlıyo allah hepinize razi olsun. Rabbim Bebeğinizi sağlıklı sıhhatli kucağıniza almanızı nasip etsin..sonra da sıra bize gelsin Inşallah :)
Kizlr doktra gdiorm direk kadin dogumuna gdiyim
bugun ewdeyim die kendimi rahatlatmkti belkide doktr caresi.. Kadim dguma gldim ins olumsz bisy olmaz olmzsa psklga gdicemDuygu'm, ne yazsam bilemedim. Kadın doğuma birkaç defa gittim, yaptıkları şey elime emla kremi tutuşturup eve yollamaktı ve takdir edersin ki bu hiçbir işe yaramadı. Tabii ki tüm kadın doğumcuların tutumu bu değildir, eminim içlerinde sabırla ilgilenenleri de vardır ama bana denk gelmedi. İçin rahat edecekse doktora gidebilirsin ama her zaman söylüyorum bunu sen tek başına da yenebilirsin. Sana günler önce egzersizleri nasıl yapacağını anlatmıştım, deneme şansın oldu mu bilmiyorum, istersen tekrar konuşabiliriz.
C
bugun ewdeyim die kendimi rahatlatmkti belkide doktr caresi.. Kadim dguma gldim ins olumsz bisy olmaz olmzsa psklga gdicem
Ewet yapcm ama kendme bahanemi ariorm acaba. Adet dnmimde cok kotu gecio agrili acaba frkli bsey warmi die aklm kircalnio srekli. Ne yaprgmi bile bilmiorm
Bugün 2 parmak yapıcam dua edin inşallah
Hangi parmak ustte olucak farkediyormu acaba
Sağol canımBirleştir iki parmağını tatlım, eşit olsun. Ya da küs işareti yapıp başarılı olan da vardı bunu yaparak, hangi parmağın üstte olacağı farketmez nasıl rahat ediyorsan o şekilde dene.
canım RABBİM SANADA ins hayırlı evlatlar nasıp etsın emın ol zamanı vardr onnda hersyn bır zamanı varmıs .. onunda zamanı gelıcek sadece tevekkul et yapman gerekenlerı soleyım hemen sana meryem suresını 40 defa yusuf suresını 11 defa okuosun hıc aksatmıcaksın adet oldugunda baskasına okutucaksın bak bugun gunlerden cuma tamda gununue denk geldık bır tane elma alıosun ıkı rekat namaz kılıosun ardından elmaya 500 defa ıhlas suresını okuosun bu arada okurken elmanın sapını tek elınde skı skı tut. bıtınce o sapı ewın ıyı bı kosesıse saklıosun elmanın yarısını sen yıceksın yarısını esın ben bnu yaptıktan sonra hamıle oldgmu ogrendm aynı sklde bı arkadasımda ıns sanada vesıle olurMerhaba kizlar uzun zaman oldu ben cok eski uyelerdenim epey oldu girmeyeli bir suru sabir sinavindan gectim halen geciyorum...Egzersizlerinizi sakin aksatmayin ben pes ettim herseferinde 8-9 senemi aldi yenmem suan 12 senelik evliyim omrumu yedi bu vajinusmus ama pes etmedim biraktim gene basladim cok zor bir vakaydim bu kadar yildan da anlasildigi gibi ama basardim .cok seyler denedim beynimde bitigini en sonunda anladimsimdi yine bir sabir sinavindayim bu seferde hamile kalamiyorum kafaya taktikca sinavlarim bitmiyor..Însallah tez zamanda kurtulursunuz bu kabustan yillarimi yiyen bu illetten hepinize en icten dualarimi gonderiyorum mubarek gunde ....
sabah namazından sonra evliyaların okuduugu dua var hacet duası adııı bul nette vela havle dıye baslıyor bır tesbıh onu cek ismi azam duasını cek arkasından bır tesbıh ve ALLAHUMME YA EVVELU BIR TESBIH ALLAHUMME YA SEMIU ALLAHUMME YA MUCIB CEKIOSUN . 707 KEREZDE YA VARIS OKUOSUNcanım RABBİM SANADA ins hayırlı evlatlar nasıp etsın emın ol zamanı vardr onnda hersyn bır zamanı varmıs .. onunda zamanı gelıcek sadece tevekkul et yapman gerekenlerı soleyım hemen sana meryem suresını 40 defa yusuf suresını 11 defa okuosun hıc aksatmıcaksın adet oldugunda baskasına okutucaksın bak bugun gunlerden cuma tamda gununue denk geldık bır tane elma alıosun ıkı rekat namaz kılıosun ardından elmaya 500 defa ıhlas suresını okuosun bu arada okurken elmanın sapını tek elınde skı skı tut. bıtınce o sapı ewın ıyı bı kosesıse saklıosun elmanın yarısını sen yıceksın yarısını esın ben bnu yaptıktan sonra hamıle oldgmu ogrendm aynı sklde bı arkadasımda ıns sanada vesıle olur
KENZUL ARS DUASINI COK OKU NAMAZLARDA DA ONUNLA DUA ETsabah namazından sonra evliyaların okuduugu dua var hacet duası adııı bul nette vela havle dıye baslıyor bır tesbıh onu cek ismi azam duasını cek arkasından bır tesbıh ve ALLAHUMME YA EVVELU BIR TESBIH ALLAHUMME YA SEMIU ALLAHUMME YA MUCIB CEKIOSUN . 707 KEREZDE YA VARIS OKUOSUN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?