Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Cok tesekkur ederim canim

Cok tesekkur ederim canim
telefondan giriyorum agir gidiyor yazilar zorlaniyorum takipte ...Allah razi olsun yazdiklarini yerine getiricem cok seyler elbet nasup edecek banada...adet olmak uzereyim yanliz bugun yazmissin ama benim yerimede okusalar oluyor galiba kendim okymak istiyorum insallah banada nasup eder canim...

RİCA EDERİM sen okursan daha iyi olur adetin bıtınce okursun o zaman tesbıhlerı adetkenden yapabılırsın

bugün tekrar test yaptım negativ cıktı cok korkuyorum kötü birşey çıkacak diye inşallah salı yada çarşamba doktora gidecem bi vajinismus sıkıntısı bide bu sıkıntı rabbim yardımcımız olsun ailelerden iyice baskı gelmeye başladı feci bunalımdayımnolur dua edin cok ihtiyacım var .. kaynanam tutturdu sizi doktora götürecem diye neyapacamı bilemiom kayın babam sıkıstırıo iyice.. offf ki ne offf.. rabbim dayanma gücü versin bizlere ve bian önce şu sıkıntılardan kurtarsın.. aminn..

seni çok iyi anlıyorum .inşallah allah yardımcın olsun canım zor bi durum eşinin desteğinide alırsan en iyi şekilde atlatırsın zor günler sadece kadınlar için değil erkeklerinde sınavları var sana o bugün sahip çıkar yanında durursa sende onun yanında olursun .Benim kayınvalidem biraz anlayışlı oldğu için ona durumu anlatmıştım kayınpeder geçen hafta duydu onun yüzünden nerdeyse boşanıyordukta allahtan kayınvalidem ortalığı toparladı ne laflar duydum işittim sabretmeye egzersizleri yapmaya çalıştım hala devam ediyorum umudunu kaybetme

benim kayınvalidem biraz telaşe müdürü gibi ben anlatamam ona zaten.. eşimde bağzen anlayışlı oluo bağzende bıkıo malesef.. ben aslında vajenime mumdan aparat yaptım onu ala biliom tümünü sadece sorun eşimle onunla yapmak istediğimde panikten yapamıom rabbim yardımcımız olsun.. amiinn

canım zaten sakın anlatma benim eşim gitti sinir anında söyledi bende sonra oyüzden açıklama yapmak zorunda kaldım.İnsan zaten kendini kötü hissediyor bi de onlara açıklama yapmak zorunda kalmak çook zor.Benim eşiminde sabrı kalmadı 1.5 seneden sonra senin gibi bnde eşim yaklaşınca panik yapıyorum ama egzersizleri yapmaya başlayınca geçmeye başladı bide kalın aparatları bitirmeye başlayınca sen üsteyken eşin alttayken çalışma yapabilirsin böylece paniğin geçiyo ama eşin kıpırdamısn insan panik olabiliyor o rahat olunca seninde kafan rahat daha iyi çalışabilirsin

zaten anlatsam ne diye evlendin ya der.. ben üstte olunca hiç yapamıom denedm kaçkere...birde eşim hiç rahat olmuo çokk sinirlenio o yüden çokk panikliom offf

Canımıniçi bir yöntem var ama burada yazabileceğimi sanmıyorum, mesaj atıcam birazdan sana
Adanis canim banada banada lutfen bugun moralim cok iyi wuhhuwwwwww kizlar hersy bizm mutlulgmz biz hersyi basarabilirz.. Biz cok gucluyuz ki mewlam bile dogurganligi cogalmayi bize has bi ozellik yapmis sukurler olsun hepimiz yencez vaniyiiiiiiiiiii

Tabii ki yazarım kızlar, olağanüstü bir pozisyon değil aslında oldukça tanıdık, fakat ayrıntılarını burada aktaramayacağım için arkadaşımın özeline yazdım, tek tek sizlere de anlatacağım.

Slm kızlar iki gündür p..i alıyorum yarı ve daha fazlasında ama vajinamın dış dudak kısmı şişiyor ve kızarıyor buda canımı yakıyor çok fena ;( çıldırıcam tam aşıyorum derken neden oluyor bu bir fikri olan yada başına gelen varmı ?????

Kızlar bugün vajinama kulak çubuğu sokayım dedim yapamadım yine. Ne olacak böyle ya. Niye evlendim ben ne korkağım. Eşim o kadar iyi ki. Ben ona haksızlık ediyorum. Egzersiz yapmadan kurtulabilsem çok iyi olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…