- 11 Kasım 2014
- 307
- 199
- 33
- 38
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #186.801
Banada yazarmisin canim banada atarmisinCanim
Canım banada atarmsn o yöntemi
Canım benim de biraz öyle ya.bir de yanma çektim ben doktora gittim ilaçla geçti hala hepsini alabilmiş değilim egzersiz yapmadan ilişkiye başlarsam olmuyor olunca git gel olmuyor ne yapacağım ben de şaştım kaldım artık egzersiz yaparken bile yanıyor bitince yarım saat daha yanma hissediyorumSlm kızlar iki gündür p..i alıyorum yarı ve daha fazlasında ama vajinamın dış dudak kısmı şişiyor ve kızarıyor buda canımı yakıyor çok fena ;( çıldırıcam tam aşıyorum derken neden oluyor bu bir fikri olan yada başına gelen varmı ?????
canım malesef egzersiz çözüm yok yapmak zorundasın.Yapamadığın şey canın yanacak olduğundan değil cesaret edemediğinden nefes al ama verirken ittir bak ozmn nasıl kolay giriyor anlamayacaksın bileKızlar bugün vajinama kulak çubuğu sokayım dedim yapamadım yine. Ne olacak böyle ya. Niye evlendim ben ne korkağım. Eşim o kadar iyi ki. Ben ona haksızlık ediyorum. Egzersiz yapmadan kurtulabilsem çok iyi olacak.
Canım benim de biraz öyle ya.bir de yanma çektim ben doktora gittim ilaçla geçti hala hepsini alabilmiş değilim egzersiz yapmadan ilişkiye başlarsam olmuyor olunca git gel olmuyor ne yapacağım ben de şaştım kaldım artık egzersiz yaparken bile yanıyor bitince yarım saat daha yanma hissediyorum
Herşey yolunda gidiyor tam olacak diyorum bi acı hissediyorum bi bakıyorum şişmiş yan dudakşişincede baloncuk gibi oluyor ve dokunamıyosun bile acıdan,sonrada devam edemiyoruz tabi,çıldırıcam bide bu çıktı ya yok ben artık kafayı yicem kızlar gerçekten.
Canim bak yendin ÇOK ŞÜKÜR ZAMAN ILE HERŞEY YOLUNA.GİRCEK SADECE ZAMAN YENEMEYEN ARKADASLAR NE YAPSIN BU.ILLET HASTALIK OYLE.BISEY KI.ISTE YASAYAN BILIRkızlarr 3.kez denedik yine oldu fakat bu sefer biraz canım yandı çok kastım kendimi,ya rahatlayamıyorum bi türlü yenmeden önce daha rahattım :)) Bu sefer sadece eşim sürdü yağ önce bende sürüyodum hem parmak egzersizi oluyodu,yastıkta koymadım kalçama o yüzden mi yoksa daha çok panik yapıp kastığımdan mı ne zor oldu bu seferben hep böyle hazırlık mı yapcam ya yağ ,yastık falan nezamn düzelecek bu
kızlarrrr... aybaşı oldummmm hiç bukadar sevinmezdim aslında aybaşı olunca :) benim günüm tamm 25 gün gcti testler yapıodum negativ cıkıodu ... dün bi hastalığım var diye cokkkk ağlamıştım hiç keyfim yoktu rabbime cok şükür bişim yok aybaşı oldum :) inşallah bitsin sonra kafama koydum yapacam bu işi çünkü mumdan yaptıgım aparatı rahatca içime alabiliom ve hiiiiiiiiiiiiiiiiçççççççççççççççççççç acıda yokkkkkkk yupiiiiiiiiiiiiiiçim kıpır kıpırrrrrrrrrrrrrrrrrr .. rabbim hepimizi bu dertten kurtasınnn aminnnn
banada yazar mısınızTabii ki yazarım kızlar, olağanüstü bir pozisyon değil aslında oldukça tanıdık, fakat ayrıntılarını burada aktaramayacağım için arkadaşımın özeline yazdım, tek tek sizlere de anlatacağım.
Sakin ol canım, her şeyin hayırlısı. Bu konuda en ufak bir fikrim yok, bir doktora görün istersen. Mühim bir şey değildir umarım.
Senin adına çok sevindim canm ben daha mumu deneyemedim,kayınvalidem elektirk kesilir diye o mumlardan almış bir sürü eşimde konuuyu biliyor anlatmıştım:) bi tane aldı eline al bak elektrk kesilirse lazım olur diye attı çantama pis pis gülerek :)))))))))))gülermisin ağlarmısın işte :)
ha haSenin adına çok sevindim canm ben daha mumu deneyemedim,kayınvalidem elektirk kesilir diye o mumlardan almış bir sürü eşimde konuuyu biliyor anlatmıştım:) bi tane aldı eline al bak elektrk kesilirse lazım olur diye attı çantama pis pis gülerek :)))))))))))gülermisin ağlarmısın işte :)
hiç güleceğim yoktuSenin adına çok sevindim canm ben daha mumu deneyemedim,kayınvalidem elektirk kesilir diye o mumlardan almış bir sürü eşimde konuuyu biliyor anlatmıştım:) bi tane aldı eline al bak elektrk kesilirse lazım olur diye attı çantama pis pis gülerek :)))))))))))gülermisin ağlarmısın işte :)
Benimde hic gulecegim yoktu ya ALLAH EMİSenin adına çok sevindim canm ben daha mumu deneyemedim,kayınvalidem elektirk kesilir diye o mumlardan almış bir sürü eşimde konuuyu biliyor anlatmıştım:) bi tane aldı eline al bak elektrk kesilirse lazım olur diye attı çantama pis pis gülerek :)))))))))))gülermisin ağlarmısın işte :)
Doktora gidicem cnm ama muayene olamıcam ;( nasıl bir kısır döngü bu napıcam bilmiuorum bide vaji.olunca doktor direk kasıyosun ondan tahriş oluyo diyor ama bu kasmaktan değil afedersiniz makatıma kadar kaskatı oluor ve dış dudak şişip deliği de küçültüyor,nette araştırdım biraz çok korktum umarım mühim değildir yoksa hiç umudum kalmıcak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?