Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canım benim de biraz öyle ya.bir de yanma çektim ben doktora gittim ilaçla geçti hala hepsini alabilmiş değilim egzersiz yapmadan ilişkiye başlarsam olmuyor olunca git gel olmuyor ne yapacağım ben de şaştım kaldım artık egzersiz yaparken bile yanıyor bitince yarım saat daha yanma hissediyorum

canım malesef egzersiz çözüm yok yapmak zorundasın.Yapamadığın şey canın yanacak olduğundan değil cesaret edemediğinden nefes al ama verirken ittir bak ozmn nasıl kolay giriyor anlamayacaksın bile

Kayganlaştırıcıdan dolayı mı yanma oluyor acaba??

Herşey yolunda gidiyor tam olacak diyorum bi acı hissediyorum bi bakıyorum şişmiş yan dudak şişincede baloncuk gibi oluyor ve dokunamıyosun bile acıdan,sonrada devam edemiyoruz tabi,çıldırıcam bide bu çıktı ya yok ben artık kafayı yicem kızlar gerçekten.

Sakin ol canım, her şeyin hayırlısı. Bu konuda en ufak bir fikrim yok, bir doktora görün istersen. Mühim bir şey değildir umarım.

kızlarr 3.kez denedik yine oldu fakat bu sefer biraz canım yandı çok kastım kendimi,ya rahatlayamıyorum bi türlü yenmeden önce daha rahattım :)) Bu sefer sadece eşim sürdü yağ önce bende sürüyodum hem parmak egzersizi oluyodu,yastıkta koymadım kalçama o yüzden mi yoksa daha çok panik yapıp kastığımdan mı ne zor oldu bu sefer ben hep böyle hazırlık mı yapcam ya yağ ,yastık falan nezamn düzelecek bu

AMIN CANIM ARKADASLAR BU.HASTALIK.ICIN ESLERIMIZINDE Y
Canim bak yendin ÇOK ŞÜKÜR ZAMAN ILE HERŞEY YOLUNA.GİRCEK SADECE ZAMAN YENEMEYEN ARKADASLAR NE YAPSIN BU.ILLET HASTALIK OYLE.BISEY KI.ISTE YASAYAN BILIR

kızlarrrr... aybaşı oldummmm hiç bukadar sevinmezdim aslında aybaşı olunca :) benim günüm tamm 25 gün gcti testler yapıodum negativ cıkıodu ... dün bi hastalığım var diye cokkkk ağlamıştım hiç keyfim yoktu rabbime cok şükür bişim yok aybaşı oldum :) inşallah bitsin sonra kafama koydum yapacam bu işi çünkü mumdan yaptıgım aparatı rahatca içime alabiliom ve hiiiiiiiiiiiiiiiiçççççççççççççççççççç acıda yokkkkkkk yupiiiiiiiiiiiii içim kıpır kıpırrrrrrrrrrrrrrrrrr .. rabbim hepimizi bu dertten kurtasınnn aminnnn

Kuzummm

Sakin ol canım, her şeyin hayırlısı. Bu konuda en ufak bir fikrim yok, bir doktora görün istersen. Mühim bir şey değildir umarım.

Doktora gidicem cnm ama muayene olamıcam ;( nasıl bir kısır döngü bu napıcam bilmiuorum bide vaji.olunca doktor direk kasıyosun ondan tahriş oluyo diyor ama bu kasmaktan değil afedersiniz makatıma kadar kaskatı oluor ve dış dudak şişip deliği de küçültüyor,nette araştırdım biraz çok korktum umarım mühim değildir yoksa hiç umudum kalmıcak..

Senin adına çok sevindim canm ben daha mumu deneyemedim,kayınvalidem elektirk kesilir diye o mumlardan almış bir sürü eşimde konuuyu biliyor anlatmıştım:) bi tane aldı eline al bak elektrk kesilirse lazım olur diye attı çantama pis pis gülerek :)))))))))))gülermisin ağlarmısın işte :)

ha ha

hiç güleceğim yoktu

Benimde hic gulecegim yoktu ya ALLAH EMİ

Hayır hayır, vajinismusla uğraşırken çok muayene oldum, berbat bir şey ama gerekliyse yapacak bir şey yok. Doktoruna git ve açık açık neler olduğunu anlat, incelemesine izin ver. İnsanlar bu dertle uğraşırken, henüz yenememişken doğum yapıyorlar biliyor musun canım.

Ayrıca bunu hepinize söylüyorum kızlar, başınıza gelen rahatsızlıkları internetten araştırmayın, illa ki canınızı sıkacak yorumları, en karamsar bakış açılarını okuyor, onlara maruz kalıyoruz. Sonra da kendi kendimize teşhis koyuyor yetmezmiş gibi, kendi kendimizi yiyip duruyoruz. En sağlıklısı bir doktora görünmek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…