- 7 Şubat 2015
- 1.045
- 538
- 323
- 35
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #186.821
canm bnada söylrmsn bu yöntmi :)Canımıniçi bir yöntem var ama burada yazabileceğimi sanmıyorum, mesaj atıcam birazdan sana
Hayır hayır, vajinismusla uğraşırken çok muayene oldum, berbat bir şey ama gerekliyse yapacak bir şey yok. Doktoruna git ve açık açık neler olduğunu anlat, incelemesine izin ver. İnsanlar bu dertle uğraşırken, henüz yenememişken doğum yapıyorlar biliyor musun canım.
Ayrıca bunu hepinize söylüyorum kızlar, başınıza gelen rahatsızlıkları internetten araştırmayın, illa ki canınızı sıkacak yorumları, en karamsar bakış açılarını okuyor, onlara maruz kalıyoruz. Sonra da kendi kendimize teşhis koyuyor yetmezmiş gibi, kendi kendimizi yiyip duruyoruz. En sağlıklısı bir doktora görünmek.
Benimde hic gulecegim yoktu ya ALLAH EMİ
Slm kızlar iki gündür p..i alıyorum yarı ve daha fazlasında ama vajinamın dış dudak kısmı şişiyor ve kızarıyor buda canımı yakıyor çok fena ;( çıldırıcam tam aşıyorum derken neden oluyor bu bir fikri olan yada başına gelen varmı ?????
Ne guzel basarmissin cok sevindim. Bende on bes oldu evleneli olmadiArkadaslar ben 3.5 yıldır evliyim bu yaz agustos ayında bu illetten büyük oranda kurtuldum. 2 yıl bu sitede bu yazıları baştan sona okudum ama hiç yorum yapmadım parmak egzersizlerini 3 parmağı kadar başardım yaptıkça mutlu oldum parmak dışında çeşitli aletlerle de çalıştım ama inanin her gunumu bunları başarıları okuyarak ve egzersizler yaparak geçirmeye rağmen Penis başarılı olamadım. Inanin hepinizi çok içten ve fazlasıyla anlıyorum bu süreç çocuğumun olmayacağı düşüncesi beni günden güne yaslandirdi. Çok zorlu geçen ve kendimi hep yalnız hissettiğim bu günlerden kurtulmayı bu site sayesinde kafama koydum basaranlarin olması beni heveslendirdi. Izmir'de bir doktora 2 seans gittim bana buradaki egzersizlerini aynısını verdi muhtemelen o da buradan yararlandı sonra baktım aynı şeyler onu bıraktım. O doktor benim doktorlara karşı güvenini de yitirtti. Sonra cem keçeninn kitabını aldım öyle de olmadı. Ve en son buralardan da gördüğüm Hera klinik Süleyman Eserdag telefon ettim ankaraya birebir kendiyle konuştum gerçekten olabilir mi güven vermelidir çünkü eşim doktorlara güveniyordu. Ve o güveni hissettim araştırdım tvde gazetelerde yazılarını deneyimine inandım ve yazın gittik 3 günde epey ilerledik inanin yalnız değiliz muayenehanesi çok kalabalık bizden pek çok var konuştukça gördükçe anladım . Ben oradaki 3 günde ilişkiye giremedim olmadı diye üzüldüm fakat eve geldiğimiz gün başardık ve o zaman anladım boşa geçirdiğimiz i 3 yılımizi şimdi 5 ay geçti evet hala çok rahat olmadığım zamanlar var ama oluyor bu iş lütfen eğer acı veriyorsa bu durum size mutsuz oluyorsaniz hiç beklemeyin ben yazın kredi çektim 300 lira ayda ödüyorum 1.5 sene ödeyeceğim ama olsun diyorum kadınım artık diğer kadınlardan farkim kalmadı. Çocuğum olur diye hevesleniyorum takvim tutuyorum artık.kadin gibi hissedebiliyorum lütfen geç kalmayın kendinize daha fazla acı cektirmeyin. 5 aydır yazamadım bu siteye de girmedim ama şimdi herkesin başarmış için elimden geleni yapacağım kendinizi çaresiz hissetmeyin ben her zaman yardıma hazırım
Önerilerimi dikkate al hemen harekete geç sadece okuyarak olmuyor olacağını göreceksinNe guzel basarmissin cok sevindim. Bende on bes oldu evleneli olmadi
Kesinlikle haklısın cnm bende karışıyım nette her türlü yorum ve bilgi karmaşası mevcut fakat ben vajinismusla mı ilgili acaba diye merak ettim kasılmaktan dolayı şişermi acaba diye en hızlı yoldan insan merakını gidermeye çalışıyor işte.vajinal muayene ben de oldum ilk olduğumda nalet bir kadın onu uyarmama rağmen herkes bu koltuğa oturuncapanik atak oluyo zaten diye dalga geçerek daldı resmen çığlığımı eşim dışardan duymuş içi sızlamışsonra başka doktara gitmiştim ona da muayene oldum zar zor,sonra da mantar hast.yüzünden hem vaji.arttı hemde korkularım son gittğimde muayene bile olamadım doktorumda kötüye gitmişşsin demişti (((
Burs'ada Cigdem Tezcan. 3 yil boyunca yasadigim kendimden nefret etmeme sebep olan o hastaliga care oldu.lutfen kendiniz icin bi sans verin. aglayarak gecen yillarima acidim.
Eğer penisi yarıya kadar alabiliyorsan peşini bırakma kendini rahatlat ılık banyo ile ve 2 ya da 3 gün nefesini yavaşça vererek dene olacak cogunu başarmış sin bebantol kullan tahriş için. Açın coksa emlak krem sur biraz vajinana
Arkadaslar ben 3.5 yıldır evliyim bu yaz agustos ayında bu illetten büyük oranda kurtuldum. 2 yıl bu sitede bu yazıları baştan sona okudum ama hiç yorum yapmadım parmak egzersizlerini 3 parmağı kadar başardım yaptıkça mutlu oldum parmak dışında çeşitli aletlerle de çalıştım ama inanin her gunumu bunları başarıları okuyarak ve egzersizler yaparak geçirmeye rağmen Penis başarılı olamadım. Inanin hepinizi çok içten ve fazlasıyla anlıyorum bu süreç çocuğumun olmayacağı düşüncesi beni günden güne yaslandirdi. Çok zorlu geçen ve kendimi hep yalnız hissettiğim bu günlerden kurtulmayı bu site sayesinde kafama koydum basaranlarin olması beni heveslendirdi. Izmir'de bir doktora 2 seans gittim bana buradaki egzersizlerini aynısını verdi muhtemelen o da buradan yararlandı sonra baktım aynı şeyler onu bıraktım. O doktor benim doktorlara karşı güvenini de yitirtti. Sonra cem keçeninn kitabını aldım öyle de olmadı. Ve en son buralardan da gördüğüm Hera klinik Süleyman Eserdag telefon ettim ankaraya birebir kendiyle konuştum gerçekten olabilir mi güven vermelidir çünkü eşim doktorlara güveniyordu. Ve o güveni hissettim araştırdım tvde gazetelerde yazılarını deneyimine inandım ve yazın gittik 3 günde epey ilerledik inanin yalnız değiliz muayenehanesi çok kalabalık bizden pek çok var konuştukça gördükçe anladım . Ben oradaki 3 günde ilişkiye giremedim olmadı diye üzüldüm fakat eve geldiğimiz gün başardık ve o zaman anladım boşa geçirdiğimiz i 3 yılımizi şimdi 5 ay geçti evet hala çok rahat olmadığım zamanlar var ama oluyor bu iş lütfen eğer acı veriyorsa bu durum size mutsuz oluyorsaniz hiç beklemeyin ben yazın kredi çektim 300 lira ayda ödüyorum 1.5 sene ödeyeceğim ama olsun diyorum kadınım artık diğer kadınlardan farkim kalmadı. Çocuğum olur diye hevesleniyorum takvim tutuyorum artık.kadin gibi hissedebiliyorum lütfen geç kalmayın kendinize daha fazla acı cektirmeyin. 5 aydır yazamadım bu siteye de girmedim ama şimdi herkesin başarmış için elimden geleni yapacağım kendinizi çaresiz hissetmeyin ben her zaman yardıma hazırım
Nasıl hamile kaldınız bende kalsam öyle adet oldukça bu ayda ol.adı yine diyorum45 gün bu illetle uğraştım hatta vajinismusu yenmeden hamile kaldım (kimyasal gebelik). 45. Gunun sonunda bazi arkadaslarimin destegi ve azmimle yendim cok şükür. Size tek tavsiyem ıkınmak. İkınIn ve bol bol kayganlastici sürün.
Off noluyo anlamıyorum gün geçtikçe iyi olması gerekirken kotuye gidiyo,eskiye dönmek istemiyorumyendim ilk ikisi rahat sayılirdi.ama sonra hep kötüye gitti ne konsantre olabiliyorum ne panigim geciyo hele bu gece berbatti.yine kastim kendimi eskisi gibi ittim bacaklarımla esimi ama o zorladı öyle oldu ama çok canım yandı kızlar nasıl bi vakayim ben
Nasıl hamile kaldınız bende kalsam öyle adet oldukça bu ayda ol.adı yine diyorum
Ayni ben kulak cubugu bile yapamıyorum niye evlendim kiKızlar bugün vajinama kulak çubuğu sokayım dedim yapamadım yine. Ne olacak böyle ya. Niye evlendim ben ne korkağım. Eşim o kadar iyi ki. Ben ona haksızlık ediyorum. Egzersiz yapmadan kurtulabilsem çok iyi olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?