Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Bayanlar yardima ihtiyacim var ya ben 3 parmK yapiorum ama bi turlu esle uapamiyorum bugunde denwdimm parmak daha kolay oluyo kendimi kasmiyorum ama esle yapinca sanki hic giremiyo aksam basaricam dedimm nasil yapicam bilmiyorumm

Bayanlar yardima ihtiyacim var ya ben 3 parmK yapiorum ama bi turlu esle uapamiyorum bugunde denwdimm parmak daha kolay oluyo kendimi kasmiyorum ama esle yapinca sanki hic giremiyo aksam basaricam dedimm nasil yapicam bilmiyorumm

Canım benim zoru başarıyorsun da haberin bile yok. p..s in yapısı daha yumuşak, zorlanmadan kolaylıkla alabilirsin. Bunu yapmana engel olan tek şey yapamayacak olman değil ,zihnindeki düşünceler, hala korkuların, endişelerin var anladığım kadarıyla. doğru pozisyonu bulabilirsen rahatlıkla alırsın. Eşinin üzerinde, ona sırtını dönük olduğun pozisyonu denemediysen, denemeni tavsiye ederim, en rahat ettiğim ve bu sorunu aştığım pozisyon buydu, yolu bulması daha kolay oluyor.

Ya ben onuyapamiyorum iste oda öyle diyoo ama bianda olursa kendimi tamamiyle kasarimm korkum var hala ama nasil yenerimm bugun bu is bitsin de istiyorumm baska bi pozisyonu veya baska bi oluru yok muuu yaaa

Aynen canım bn parmagı da bıraktım her sefer daha zor oluyo nasıl kurtulcaz tsmamen bilemiyorum

Bence parmak yerine Penis benzeri şeyler kullan ve küçük boydan başla orta boya geçince eşine çalış o gun diğer günde eşimle çalış eşli çalışma çok önemli çok vücuduna dışarıdan bir cisim almayi alıştırmalar bak 2. Gün esin yaparken daha kolay olacak eşimle iyice çalışınca Penis denemesi yap ama işi uzatma sık sık çalış gün içinde 2 günde halledersin inan yeter

Arkadaşlar yenmek için en iyi pozisyon
siz altta esinizin ustte oldugu pozisyon. Belinizin altina bi yastik koyun bacaklarinizi esinizin beline ya da boynuna atın. Ve bol bol bebe yagi, kayganlastici vs sürün. Hem kendinize hem eşinize. Sonra var gücünüzle çişinizi yapar gibi ıkının. Siz sadece ıkının gerisini eşinize birakin. Vajinada bi nokta var sanki o noktayı gectin mi sonu uçsuz bucaksiz bi tarla sanki. Ben ilk yendigim zamanlar direk penisi alamazdim once eşim parmagini sokar biraz git gel yapar vajinayi genislettiktwn beyne oraya bisey girebilecegi komutu gittikten sonra penisi yapardik. Parmak egzersizi yapan arkadaslara tavsiyemde egzersizleri kendinizden ziyade esinize yaptirin esinize güvenin esinizin parmagiyla yyaptiginiz egzersizden sonra cok rahat penisi alabilirsiniz...

Merhaba ben de 6 aylık evliyim ve hala eşimle ilişkiye giremedim. yakınlaşmada hiçbir problem yok ama o an gelince canım çok acıcak sanıyorum napabilirim lütfen yardım
mrhb,öncelikle nefes ve kegelle başlayabilirsin..en önemli nokta sakin ve rahat olman..daha sonra egzersizlere başla ama sakın erteleme ihmal etme zor görünsede mutlaka yapmalısın..sorularını çekinmeden sorabilirsin..

Kızlar çok mutluyum Tünelin sonuna geldim:) 5.seansi aldım bugün 2 parmak yaptım birde esimin 1 parmagiyla yaptık en son.simdi denemelere geçiyoruz.bugunden itibaren altta olduğum pozisyonda yapicaz. Tavsiyelerinizi bekliyorum :))????

serpill neler duyuyorum :) ne mutlu size, ne güzel ilerlemişsin maşallah canım.

Doktorun mu tavsiye etti, 2. parmaktan sonra eşli denemeye geçmeyi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…