- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #186.841
Napacağız canım ya senin ne kadar oldu evleneliAyni ben kulak cubugu bile yapamıyorum niye evlendim ki
1Buçuk yıl olduNapacağız canım ya senin ne kadar oldu evleneli
Bayanlar yardima ihtiyacim var ya ben 3 parmK yapiorum ama bi turlu esle uapamiyorum bugunde denwdimm parmak daha kolay oluyo kendimi kasmiyorum ama esle yapinca sanki hic giremiyo aksam basaricam dedimm nasil yapicam bilmiyorumm
Ya ben onuyapamiyorum iste oda öyle diyoo ama bianda olursa kendimi tamamiyle kasarimm korkum var hala ama nasil yenerimm bugun bu is bitsin de istiyorumm baska bi pozisyonu veya baska bi oluru yok muuu yaaaCanım benim zoru başarıyorsun da haberin bile yok. p..s in yapısı daha yumuşak, zorlanmadan kolaylıkla alabilirsin. Bunu yapmana engel olan tek şey yapamayacak olman değil ,zihnindeki düşünceler, hala korkuların, endişelerin var anladığım kadarıyla. doğru pozisyonu bulabilirsen rahatlıkla alırsın. Eşinin üzerinde, ona sırtını dönük olduğun pozisyonu denemediysen, denemeni tavsiye ederim, en rahat ettiğim ve bu sorunu aştığım pozisyon buydu, yolu bulması daha kolay oluyor.
Aynen canım bn parmagı da bıraktım her sefer daha zor oluyoKızlar eşimle denemelere 2 3 gün ara veriyoruz sonra yapıyoruz böyle olunca çok zorlanıyorum giriş bile tam olmuyor sizde yaşadınız mi böyle şeyler nasıl geçecek çok canım sıkkın ya adana hergün denemek lazım bak olmuyor diyorum çıt yok umrunda değil penisi aldığım halde hala 3 parmak yapıyorum eskiye dönmeyim diye
Banada rica etsem yazabilir misiniz yardıma çok ihtiyacım var malesefBanada yazarmisin lutfen
Benim tedavide doktor bebantol verdi tahriş önlüyor hala ilişki öncesi Aletli çalışmalarımda sürüyorum bence yararı olur denemende fayda varEvet banyo sonrası denicem bi kere,şu şişlik canımı aşırı yakıyor o olamasa olacak sankibepantol yakmaz mı?
Bayanlar yardima ihtiyacim var ya ben 3 parmK yapiorum ama bi turlu esle uapamiyorum bugunde denwdimm parmak daha kolay oluyo kendimi kasmiyorum ama esle yapinca sanki hic giremiyo aksam basaricam dedimm nasil yapicam bilmiyorumm
Nasıl bir tedavi sonucu yendin sen canım ?
mrhb,öncelikle nefes ve kegelle başlayabilirsin..en önemli nokta sakin ve rahat olman..daha sonra egzersizlere başla ama sakın erteleme ihmal etme zor görünsede mutlaka yapmalısın..sorularını çekinmeden sorabilirsin..Merhaba ben de 6 aylık evliyim ve hala eşimle ilişkiye giremedim. yakınlaşmada hiçbir problem yok ama o an gelince canım çok acıcak sanıyorum napabilirim lütfen yardım
Kızlar çok mutluyum Tünelin sonuna geldim:) 5.seansi aldım bugün 2 parmak yaptım birde esimin 1 parmagiyla yaptık en son.simdi denemelere geçiyoruz.bugunden itibaren altta olduğum pozisyonda yapicaz. Tavsiyelerinizi bekliyorum :))????
Evet canımserpill neler duyuyorum :) ne mutlu size, ne güzel ilerlemişsin maşallah canım.
Doktorun mu tavsiye etti, 2. parmaktan sonra eşli denemeye geçmeyi?
Evet canım
Peki tavsiyeleriniz var miAnlıyorum, bizlere de sizin için dua etmek düşer o halde ^^
Allah yardımcın olsun canım, güzel haberlerle bekliyor olacağız seni
canım hemen egzersizlere başla hiç bakit kaybetme ilk hafta aynayla vajinaya bakmaya ve dokunmaya çalışBanada rica etsem yazabilir misiniz yardıma çok ihtiyacım var malesef((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?