Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

mrb bayan kardeşlerim ben 1.5 yıllık evliyim 23 yaşımdayı ve eşimi severek evlendim fakat şu ismini ğzıma almak istemediğim illet beni de buldu. sizin başarı hikayelerinizi okuyup başrmak istesemde olmuyor artık eşim benden soğuyacak diye ödüm kopuyor denemelerde neredeyse bitti artık yok bizim yatak olayı kime ne diyeyim kim anlasın yaşamadan beni ağlamaktan bittim ne olur yardım edin ne olur. dr a gidersem daha ötü hissedeceğim gibi. sizden bi ümit

tatlım bizde zaman zaman aynı şeylerden geçiyoruz inan hepimiz buna benzer olaylar yaşıyoruz ama ne olursa olsun hiç bişey seni yıldırmasın egzersiz yapmaya çalış, eşinden bunun için anlayış ve yardım iste her kademede başardıkça sevineceksin kocan ilgi göstermezse göstermesin bunu kendin için yap senden değerlisi yok bu kadar üzülme ödevleri her gün yapmaya çalış doktora gitmediysen ilk hafta aynayla vajinal bölgeni tanımaya dokunmaya çalış sonra 1 parmak 1 boğuma geçersin onu yapamazsan eğer birde aparat dene nefes egzersizleri ile ilerleteceksin nefesal verirken parmapını yada apartı ilerletmeye çalış bunu hergün yılmadan usanmadan yap herşey senin elinde beynini rahatlat olumsuzlukları düşünme

Aynen canım bn parmagı da bıraktım her sefer daha zor oluyo nasıl kurtulcaz tsmamen bilemiyorum
kızlar bende aynı durumdayım doktor bana aparatı bırak penisle devam et dedi ama bu seferde dediğiniz olay başıma geliyor başı giriyor ilerlemiyor ne güzel oldu diye geçengün sevinmiştim ama bugün başı girdi sadece eşim yine dırdıra başladı bu durumu nasıl aşıcam bilemedm

Ne yapacaz bilmem 2 yıl olacak benimde yok işte. Abdest alıyom diyom Rabbim sen yardım et ama

Kocam yanımda öylece uyur oldu artık. İş yok tabi. Benimse uykularda kaçar oldu. Söz veriyoruz birbirimize daha çok üzerine olalım halledelim diye yok ayda bir anca yanaşır olduk. Olmyck nasılsa diye :'(

Ne yapacaz bilmem 2 yıl olacak benimde yok işte. Abdest alıyom diyom Rabbim sen yardım et ama
filizciğim ama şunu söyliyim bn geçen ilk denememde başarılı oluşumun sebebi beynim rahattı bu sfer stres yaptım biraz eşimde dırdır yapınca dayanamadm söyledm bende şu olyı çalışıp biraz aşıyım sonra istersen ayrılırız diye ne yapalım o bi yana dursun benim kendim için önemli bi durum sende öyle düşün kendimiz için yapıcaz anlaştık

Anne olmak istiyorum eşim çok anlayışlı da ben stres topu. Yalnz olmadğma sevinemiyom Allah herkesi felaha erdirsin inş. Hepimiz bir olalm çok sağolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…