- 16 Şubat 2015
- 11
- 3
- 8
- 34
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #186.881
Çozum var mı kardeş durum ne?Nerdeyse 1.5 aydır yazılanları okuyorum ama bir sonuca ulaşamadım ve bu durum beni iyice karamsar yapıyor.
Egzersizlerden fayda göremiyorum hala kasıyorum hala kasılıyorum yok mudur bir çözüm baş edemiyorum artık ben bu sorunla bayanlar
psikolok niye seni kötü hissetirsinki onlar aile içi sorunlarıda çözüp hemde vajinusmus içinde yardımcı oluyorlar cnmGitmedik işte ben de a gidersem daha kotu hissetcm gibi oluyo. Kadın doğuma gttm rshimle ilgili herşey normal dedi vajinsmus olsan rahimine dokunamazdm dedi ama neden olmuyo bilmiyom sanki duvar var orda
Bnada yazarmisiniz lutfenBanada rica etsem yazabilir misiniz yardıma çok ihtiyacım var malesef((
hepimiz aynı sıkıntıları yaşıyoruz malesef. oysa çevreme bakınca bi başımaymışım gibi hissediyorumBnada yazarmisiniz lutfen
??Peki deneme yaparken p...sleep tavsiyeleriniz var mi
Canım esin altta olsun sen sırtını ona dön yağ sür mutlaka öncesinde egzersiz yaparsan daha rahat oluyor yavaş yavaş ıkınarak otur rahatsızlık hissettiğin yerde bekle nefes egzersizi yap kegel yap gevşe CanımKızlar bugün p....s denemelerine geçiyorum tavsiyelerinizi bekliyorum
Canim doktor altta olduğum pozisyonda yap dedi parmak egzersizini öyle yapiodum ona alıştım die ben istedimCanım esin altta olsun sen sırtını ona dön yağ sür mutlaka öncesinde egzersiz yaparsan daha rahat oluyor yavaş yavaş ıkınarak otur rahatsızlık hissettiğin yerde bekle nefes egzersizi yap kegel yap gevşe Canım
Niye tam olarak olmuyor canımKizlar uzun zamandir yazamadim nete girme firsatim olmadi bugunlerde ev is vok yogun...vaji durumu ise daha rahatim bacagimi acinca kasmamayi ogreniyorum esim bile artik hallettin sen kasmiyosun diyor. Tabi tam birlesme olmuyor yarisi giriyor. Esim 1 yildir cekti beni su an sikintimi o erken geliyor. Basliyoz hop 30 saniye sonra gelmis oluyor. Ben cok bilmesemde altta uste sagda solda hic onemi yok rahat oldugunuz iyi hissetiginizle kafanizi kontrol etmek gibi geldi bana...
???Kızlar bugün p....s denemelerine geçiyorum tavsiyelerinizi bekliyorum
Nasıl yapıyorsunuz canım anlatabilirmisinne güzel baya gelişmeler var... benimde aybaşım bitsin p.. deneme yapacam gene inşallah bukez tam girer :)
üstte nasıl oluyorki nasıl durmam gerekiyorArkadaslar cok kafaniza takmayin..olusuna birakin..bir apparat alin..iliski girmedigniz günler..mesela her iki güne felan..kendiniz yapin..maksat zaten giris cikislari siklastirmak..siz tedavi asamasindasiniz..gusül abdesti düsünmeyin..ama esinizle iliskiye girdigniz zaman tabi baska..ben tedaviden sonra herhün 10 gün boyunca 20 giris cikis yaptim..yani hergün yikanmadim..tedavi hersekilde özürdür..ama esinizle denegime gecince o baska..yorgun oluyorum dedinizle o acidan yaziyorum..bak tatlim..illa bu aksam yapican diye birsey yok..bak biraz havaya girdinmi dene..birde sen alta yatma..inanki daha zor oliyor..cünķü sidik torbasida yukaridan basinc veriyor..sen üste ol ve sirtin ona dönük olsun öyle üzerine oturmaya calis..baslangic icin en rahat pozisyon gùven bana..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?