Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Neden çok acıyo ya neden

acıyı zihnin yaratıyor da ondan, acıyacağı komutunu alıyorsun, ve acıdığını sanıyorsun, gerçek çok daha farklı canım, insan psikolojisi her şeyi yaptırır, her şeye inandırır.

Avrupa'da bir deney yapmak istiyorlar, ama denek olarak seçilecek kişinin ölüm riski var ve seçtikleri kişiye deney sonucunda ölebileceği söyleniyor. Zat-ı muhterem bunu sorun etmiyor, ve bu iş karşılığında aldığı parayı ailesine veriyor. Adamın gözlerini bağlıyorlar, bileklerini uzatması gerektiğini , bileklerini keseceklerini aktarıyorlar ve yaptıkları şey sadece ılık su dökmek oluyor, adam bileklerinin kesildiğini zannedip birkaç dakika içinde ölüyor.

Yine başka bir örnek , çalışmayan bir buzdolabında sıkışıp kalan biri donarak hayatını kaybediyor, şaşırtıcı olan buzdolabının çalışmaması.

İşte böyle kızlar, insan psikolojisi olmayan şeyi var gibi göstermekte çok başarılı. Ve filizcim inan bana acı yok, acı beyninde , zihnine acımayacağını anlat, acısaydı bu kadar insanın başarılı olamayacağını söyle ona.

Herşey bilinç altımızda malesef hipnozu düşünüyorum bendebursada iyi birini bilen varmı?? Benim acıya karşı aşırı bir tepkim var panik atak mıym acaba

dün ıtıbarıyle bıttı ınanamadım olmu yanı dedım yaptık mı bıttı burası ıykı var bebek yağı da ıykı kocam da ıykı var ınsallah sırada hamıllelık olur ve burdakı herkese dua sureklı soruyorum esıme oldu mu şimdi yaptık mı dıye. evet olduuuu sonunda orda bi duvar yokmus dedım :)

tebrikler :))))Nasıl yaptınız canım darısı bize inş. Pozisyon nasıldı

Canım benim, yenmene çok sevindim ayrıca beynindeki duvarı yıktığın için daha çok sevindim.

Tebrikler, hep böyle mutlu kal ekimcim ..
.

arkadaşlar bana yardım edin ne olur. bende 4 gunden beri egzersiz yapıyorum bugunde kendim aparat yapıp deneme yapayım dedim aparat orta parmağmdan biraz daha kalın çarşaf seripte ben egzersiz yaparım egzersiz bitince ne göreyim kahverengimsi lekeler bulaşmış çarşafa. sanırım zarım yırtıldı çok üzülüyorum eşim geldi gösterdim ağladım ben böyle olmasını istemiyodum diye.. çok pişmanım keşke aparat yapmasaydım. eşim hiç takılmadı bu konuya kaderin böyleymiş üzülme dediysede ben gururuma yediremedim onca sene ne hayaller kurdum bunumu yaşicaktım diye.. sizde böyle şeyler yaşadınızmı nolur bana yardım edin..

Canim cok sewndm darisi bizlere insallah

cnm o kdr güzel anlatmşsn ki çk teşekkrler gerçktn :) bişey sorcm doktor hiç alttn muayene yapmdn mı telkin veryo hipnoz nsasıl bişey bna biraz ürkütücü gelyoda

Arkadaşım üzülmekte haklı olabilirsin fakat çokta büyütülecek bir mesele değil.bende aparatla denerken aynen senin gibi olmuştu eşime göstermeyi bile akıl edemeden atmıştım çöpe.Eşli denemelerde pns yarıdan fazla giriyor ama kan felan yok.Valla bu saatten sonra onu takacak halimde kalmadı.evet insan çok şey hayal ediyor,beklentisi farklı oluyor insanın ama buda bizim imtihanımızmış bence bundan kurtulmaya biran önce sağlıklı bir cinsel hayat yaşamaya bak.

Kızlar mUmla egzersiz yapanlarr mum bana bakıyo ben ona :) peçeteyle sarıp sonra streçlersem çok kalın olucak ya
ben muma değil de bir kaleme peçete sarıp aparat hazırladım hergün biraz daha kalınlaştırıyorum öylede deneyebilirsin.yani aşama aşama kalınlaştırırsın.

cnm o kdr güzel anlatmşsn ki çk teşekkrler gerçktn :) bişey sorcm doktor hiç alttn muayene yapmdn mı telkin veryo hipnoz nsasıl bişey bna biraz ürkütücü gelyoda

Merhaba..

Yok canim.hic korkma..tedirgin olucak hic birdurum yok ortada...yazdigim..hic bir sekilde altan muayne etmiyor..yani sizi ciplak görmiyor..

hipnoz konusuna gelince..gercekten sözle izah edilcek birsey degil..yasayip görmek lazim..
herseyi duyuyorsun ama cvp veremiyorsun..komigne gidiyor ama gplemiyorsun:)benim icin en tuhaf olan o kisimdi...ama nasildr bilmem..zihninin korkan bölümlerine ulasip onlari ordan kaldiriyor..sana bir defa bile dokunmuyor..arti esin hep yaninda..hic korkma...ya bir ucuk gün sonra herseyden kurtuluyorsun..ben te almanyadan kalim gittim..birde beni düsünsene..nasil korkularla gittim..ama iyiki gitmisim..sanki gecikmis bir balayi yasiyor gibiyiz..esime yeniden asik oldum gibi..:)

BIR SANIye bile düsünme balim..durumun varsa atlayin gidin..hatta ben muratbeye haber ederim..bizzat konusuru kendisiyle..

allah yardimcimiz olsu canim..

kafanda böyle engeller kurma canım bi engel daha kalkmış bence demek ki ilerletmede de başarılı olmuşsun senin yerinde olsam üzüleceğime sevinirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…