Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

şu beynimmm herşeyin öylesine farkında ki gel gelelim ben artık bıktım mahvoldum yanıma gelsin tatlı söz deyip işler yatağa gtck diye bile istemez oldum eşimi. soğudum yoruldum

Kızlar mUmla egzersiz yapanlarr mum bana bakıyo ben ona :) peçeteyle sarıp sonra streçlersem çok kalın olucak ya
ha ha allah seniii

iki mumun varsa birisi ince yap diğeri kalın olsun :) ince olanı girsin vajinana sonra bi 5 10 dk dursun cıkar geri tak yzrım saat incesiyle dene sonra büyüğne gec aynısını ondada yap :) ben dr.da öyle yapmıstım :)

peçete sarmadan streçlesem sert olmaz mı çok :))ben artık şakaya vurdum kafayı yicem galba yakın zamanda :))))

merhaba arkadaşlar bende bir vajinismusum 6 aylık evliyim yenmek istiyorum bu illeti ama ne yapcağımı nasıl yapacağımı bilmiyorum psikologa gittim su an antidepresan kullanıyorum doktora söyledim ilişkiye giremediğimi o da şuan sağlıklı bi ruh haliniz yok önce depresyon tedavisi uygulayalım keyifli olmak şart zaten hastasınız kafanızdaki problemleri çözüp vaginismus tedavisine başlarız dedi şuan ilacıma devam ediyorum ama ben doktordan çekiniyorum tamam konuşmak içimi rahatlattı ama mahrem konuları nasıl konusucam sizlerden yardım istiyorum bebek istiyorum bebekleri gördüğüm zaman benim hiç olmayacak duygularına kapılıyorum çok üzülüyorum

peçete sarmadan streçlesem sert olmaz mı çok :))ben artık şakaya vurdum kafayı yicem galba yakın zamanda :))))
ha ha ha
yok öyle çok sert olur acıtır kenarlarını..
peçeteye sar sonra pamuk varsa birazda pamuk sar sonra streçle böyle cok iyi oluo .. içine girdikce insan cesaretlenio :) inan bana tüm gün mutlu olunuo :)

özel msj attım arkadaşım.

az kaldı :) adet oldum bitsinde inşallah hepsini alabilirim :) en son denememde ucunu ala bildım sadece :) denemeden önce mumla deneme yaptım onu komple içime alabildim :)
ne zamandır yazmıyordun canım ismini görünce önceki msj lara bakma şansım olmadı ama merak ettim. aferin sana zaten girişi bulmak en önemlisi inan bana gerisi çok kolay gelir. yeter kiçabuk pes etme olana kadar uğraş ve bol kayganlaştırıcı yada zeytinyağını vajina içine sür ama eşin sürsün mümkünse.

tamam :)

Kızlar bana yardım lütfen. Eşimi çok seviyorum tam sonuna geldik ama tedavinin gelecek korkusu çekiyorum. Ilerde ya bi problemimiz olursa diye.ailesiyle sıkıntı çekiyorum.ruh halim berbat

Kızlar bana yardım lütfen. Eşimi çok seviyorum tam sonuna geldik ama tedavinin gelecek korkusu çekiyorum. Ilerde ya bi problemimiz olursa diye.ailesiyle sıkıntı çekiyorum.ruh halim berbat
çoğumuz eşlerimizin aileleriyle zaman zaman sorun yaşıyoruz arkadaşım, tabiki ne yaşadığını bilemem ama eşinle aranızda sorun oluşmasına izin verme. ne gibi sorunlar seni kaygılandıran aslında onu söylesen belki daha rahat fikir verme şansımız olur.

Misal maddi yönden destek olmadılar hiç eşim ilerde yardım etmeyi planlıyor bizim evimiz yok onlara ev yapıcak v.s..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…