Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Misal maddi yönden destek olmadılar hiç eşim ilerde yardım etmeyi planlıyor bizim evimiz yok onlara ev yapıcak v.s..
sizin eviniz yokken onlara yapması çok saçma tabi, ama erkekler işte benimde eşim bizden önce ailesini düşünür çoğu zaman, ama sen karşı çıkarsan inadına daha fazlasını yapıyor. bence sen bunları düşünme, çünkü hayal ettikleri her şeyi de başaramıyorlar ve yarın sizin çocuğunuz olduğunda sorumluluklarının o zaman daha fazla farkına varacak ve biran önce imkanı varsa sizden yana kullanacaktır diye düşünüyorum. şimdilik he de geç yada ses çıkarma bile. kimse onlardan ailelerini atmasını istemiyor ama birazcık bizleride düşünmeleri lazım. aile olduğumuzu.

Aynen canim bende ona kızıyorum öncelik biz olmalıyız. Bu yüzden endiseliyim gelecekten çok tartisirmiyiz die düşünüyorum. Bu yüzden kendimi çekiyorum vajinin sonuna geldim devam edeyim mi etmiyim mi die saçma bi panik var

hayır hayır sen yendiğinde daha çok bağlanacaksınız birbirinize bence hiç böyle tedirgin olma, bende düşünürdüm eşimden yana emin değilken bunu aşmayım ya ayrılırsam derdim. bir arkadaşım dediki kim biliyor ki senin bunu yaşadığını sonuçta sen evlendin ayrıldın olacak. saçma duygular mutlaka ama zaten o dönem mantıklı düşünemiyorsun her zaman. biraz da şeytanın işi inan, sırf eşlerin arasını bozmak için elinden geleni yaparmış. bizide böyle oyalıyor işte.

haklısın sanırım canım ya hersey yoluna girer mutlaka en büyük şansım eşimin anlayisli olması.sagol canım kendime getirdin beni :)

kafanda böyle engeller kurma canım bi engel daha kalkmış bence demek ki ilerletmede de başarılı olmuşsun senin yerinde olsam üzüleceğime sevinirdim

Ben ne yasiyasacigimi ne hissedecegimi sasirdim biliyorum hic birimiz bunlara hazirlikli degildik ama iste insanin hayatta birdaha asla yasayamiyacagi seyler varya buda onlardan biri oldugu icin cok uzuldum. Kimse istemez kendi kendine kadin olmayi ama bana baya agir geldi.. simdi artik egzersizde yapmak istemiyorum

Merhaba arkadaşlar nolur umutsuzluğa düşeceğim bişey söylemeyin çünkü ben yaklaşık 8 yıllık evliyim bugün yarin diye erteleye erteleye bu kadar yıl oldu ve artık çocuk sahibi olmak istiyoruz eşim çok anlayışlı ama yine de bu çözüm olmadı ben bu site sayesinde ilk defa ayna ile baktım ve benim sorunum dokunamıyorum bile dokununca ağrıyor ya da yine bana beynimin oyunu bu da vaji gibi son zamanlarda denemeye başladık ama sadece va...sadece p....ucunu koyabiliyorum ilerletemiyorum çoğu arkadaşinda dediği gibi bir duvar var ve gitmiyor sanki yardım edin lutfen

BİZE DE YARDIMCI OLUR MUSUNUZ LÜTFEN BİZDE YAPALIM BU İŞİ

arkadaşım neden umutsuzluğa kapılacağın birşey söyleyelim. burada herkes ne hissettiğinizi neden ertelediğinizi çok iyi bilir merak etmeyin.ve burada 12 yoldan sonra yenen arkadaşlar bile oldu.şimdi özelden msj yazıyorum lütfen bakın.

Kızlar bugün p....s denemelerine geçiyorum tavsiyelerinizi bekliyorum
Canim.
BNYENİ BULDUM BU SİTEYİ LÜTFEN BİZEE YARDIMCI OLUR MUSUN LÜTFEN 2 YILDAN BERİ YAPAMADIK YAAA
Canim oncelikle hos geldin aramiza.gecen Iki yili artik dusunme.ne guzel burayi bulmussun.ben de bura sayesinde yendim birbucuk yil yasadim bu durumu.burda ki egzersizler sonucunda yendim ve suan iki aydir tam iliski oluyor hem de takilmadan sonuna kadar.canim ilk sayfalari dikkatlice oku orda tum egzersizler var.ve ilk asamadan zaman kaybetmeden basla.

Kizlar zaman kaybetmeyin ve baslayin egzersizlere.birbucuk yildan sonra iki aydir iliski yasiyoruz.bebek istiyoruz ama henuz olmadi.insanlar soruyor tabi iki sene olacak nerde brbek diye.son iki aydir korunmuyoruz diyorum. Bilmiyorlarki birbucuk yil dogal korundugumuzu:) sizi kimsenin etkilemesine izin vermeyin.ben calismiyorum.sinava hazirlaniyorum ama egzersiz yaparken derslerimi bile biraktim.esimin ailesiyle de fazla gorusmedim cunku moralimi bozuyorlardi.evde rahat ortam olusturdum ve egzersizlere yogunlastim.bes ay yaptim.uzun surmesinin nedeni de hani arkadaslar diyor ya yapamiyorum tansiyonum dusuyof diye.hepsini ben de yasadim.zarimi bozmamsk icin de cok tereddut ettim. Ana baktim ki ruh sagligim bozulmaya basladi.biz her seyden daha degerliyiz.kimsenin sozleri ilgilendirmesin sizi.onemli olan esinizle mutlulugunuz.

Sorulariniz olursa her zaman cvplamaya calisirim.burda ki arkadaslar super.bizi anlayan tek yer burasi.basari hikayelerini bol bol okuyun.yontem soruyoruzya genellikle.aslinda ben basaran butun arkadaslarin yontemlerini denedim sayilir.en sonunda altta oldugum yontemde yendim ve kesinlikle tavsiye ediyorum.ozellikle yarida takilma yasayan arkadaslara

Nasıl oluyor canım altta ayrıntılı anlatabilir mısınız bana

şurada birileriyle dertleşmek içimizi dökmek bile o kadar iyi ki kızlar konuşmaya çok ihtyacımız oluyor 8 aylık evliyim hala aşamadım üstelik eşim ve ben çok bebek isitiyoruz Rabbim nasip eder inşallah ne yapacağımı şaştım burda arkadaş da yardımcı olmaya çalıştı dinledi hep ama yok aşamadım

Egzersiz yaptin mi canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…