Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım benim yazdıklarını okuyunca gözlerim doldu 8 yıl bu psikolojiyle iyi dayanmışsın eşim anlayışlı demişsinya bi gün birisi bişey der hayatınız mafolur ben bunun köşesinden döndüm bende eşim anlayışlı diye çok üstüne gitmediğim günler oldu şimdi pişmanım keşke bu olayı duyar duymaz başına geçip üstüne düşüp halletseydik zaman insanın yıpratıyor bebek baskıları başkalarını bebeklerine bakıp bakıp iç geçirmek insanı üzüyor parmak egzersizleri ile başla yapamıyorsan aparat dene nefes egzersizleride önemli nefes al verirken aparatı ittir istersen televizyonun karşısına geç yap ilk girişte acı hissediyorum detip geri çekme bazen tam yerleştiremiyoruz ondan oluyor yerleştirince kayıp gidiyor allah kolaylık versin canım inşallah kısa sürede yenersin kendim illaki yapamam diyorsan bi doktora git bn 1.5 senedr yapamadığım aparat çalışmasını 1.5 günde çok büyük yol kat ettim doktor sayesine doktorunda sihirli değneyii yok ama bizim gösteremediğimiz cesareti o gösterip sadce itmemize yardımcı oluyor okadar hadi kızlar hep beraber çalışıp yeniyoruz artk hepimiz bundan sonra bebek haberleri yazıyoruz

mrb canım ben yarısna kadar alabiliyorum bazı arkadaşlarımız sağolsun yardımcı olmak için öneride bulundu bi de senden tavsiye alabilirmiyim ne yaparak tam alabiliyorsun

8 ay sonra yendım sayılır ben altta bacaklarımı kaldırdım ve bol masaj yağı bebek yağı oldu da bitti şükür hergun buraya girip okuyordum neler yapılmış falan diye teskkurler herkese aile anlatılmaz çunku onlar sizi daha cok geriyor darısı başınıza bana da dua hamilelik için

UOTE="ece ulusoy, post: 39479887, member: 656877"]mrb canım ben yarısna kadar alabiliyorum bazı arkadaşlarımız sağolsun yardımcı olmak için öneride bulundu bi de senden tavsiye alabilirmiyim ne yaparak tam alabiliyorsun[/QUOTE]
Canim yukarida yazdim nasil yaptigimi.ozellikle takilma yasiyorsan denemeni tavsiye ederim

yirmi gün ara vermiştim egzersizlere başlamaya çok korkuyordum.Bugün yeter başlamam lazım dedim çok şükür kalın aparatları da alabildim.Akşam deniycez inşallah dua edin lütfen

Merhaba canım, burada hiç kimse sana umutsuzluğa düşeceğin bir cümle söylemez bitanem, herkes aynı derdi yaşadı ve şu anda neler hissettiğini çok iyi anlıyoruz. 8 yıl, dile kolay bile değil, neler yaşadın, ne kadar üzüldün, ne kadar incindin kimbilir. Artık bu olumsuz duygulara bir son vermenin zamanı geldi, tüm cesaretini topla, beyninin sana oyun oynamasına izin verme, ne düşündüğün gibi bir acı, bir sancı ne de can yakıcı herhangi bir şey yok. Orada duvarın ya da bir engelin olmadığını sen de biliyorsun ne güzel, bunu zihnine de anlatmaya çalış, tekrarla, vajinana dokun, tanı , keşfet daha sonra egzersizlere başlayalım, buradaki herkes sana yardım etmeye hazır.

Deli olcam sonunda ya (( 4 parmagi bile rahatlikla yapiyorum ama penis le olmuyorrrrrr olmuyorrrrrr ( ya yonunu tutturamiyoruz bulamıyoruz azcik giriyo cok aciyo ama parmakla acimiyor neden ya neden. Altta denedik yok üstte denedik yok 8 ay oldu vakit kaybetmk istemiyorum daha fazla

Canım sakin olmaya çalış önce, p...s daha kolay, çok daha kolay :) eşli denemede nasıl olur acaba, canım yanar mı, acır mı diye düşünüyorsun, düşüncelerin izin vermiyor başarılı olmanıza. olumlu düşün, 4 parmağı alman ne demek, ne büyük başarı üstelik parmak , p..sten daha sert. Üstte olduğun pozisyonu tekrar deneyin, eşine sırtın dönük olsun, poponu hafif arkaya doğru eğimli hale getir, nefes al, verirken ıkınarak p..si almaya çalış, rahat olduğun müddetçe kendiliğinden kayıp gidecektir canım benim, endişelenme, acıdığını hissettiğinde bırakma sakın, yolu bulunca o acı geçiyor, nefes al, verirken almaya devam et.

Cok yardimci oluyorsun gercekten yaklasik iki ay once kesfettim bu postu ve o zmn tek parmak bile yapamiyordum bu sure zarfında egzersizlere devam ettim ve bugun itibariyle 4 parmagida yaptim .kendime guveniyorum ama es denemesinde yapamaynca sevkim kiriliyor . Es denemeleri basarisiz. giriyor ama ilerlemiyor bna dua et lutfen baya yol katettim diye dusunuyorum insallah az kalmistir yenmeme

slm kızlar.. ben de 3 sene önce kurtuldum şu illetten. 30 haziranda 6 . yılımız olacak inş. o kadar mücadele verdik eşimle ve sonunda dedim ki: bu muymuş..bunun için mi bu kadar sıkıntı çektik 3 sene.. ben hemen kısaca anlatayım yenmek için ne yaptığımızı.. gerçi bu forumda 3000 . sayfalarda vardır benim yazılarım ama neyse.. önce eşimle parmak egzersizi yaptık -ki ben parmağımı bile süremem- önce eczaneden emla krem aldık. fındık büyüklüğünde aldı parmağına ve vajina girişine dışına falan sürdü ki hemen uyuşuyor. sonra bebeyağını parmağına sürüp kayması için yavaşça içeriye doğru dura dura tabi zorlamadan, parmağı ittirdi. siz bacağınızı istediğiniz kadar kasın ya da kapatın. orası uyuştuğu için anlamıyorsunuz bile. biz bunu 1-1,5 ay kadar aynı şekilde denedik. kafamda artık parmak giriyor olayı şekillendi. dedik ki bu işlemi parmak yerine p..s ile deneyelim.. tabi ben yine çok kasıyorum ama cesaret işte. yapacaz kafaya koyduk.tak etmiş 3 sene :) emlayı eşim sürdü vajina kenarına falan .uyuşunca içeriye doğru parmağına emla sürüp içeriyi de uyuşturdu.. walla kızlar bebeyağıyla birlikte pat bi baktık olay tamamdır. o anki sevincimi ağlamamı asla unutamam. çok mutlu olduk. neyse üstüne gidelim dedik . birkaç gün sonra aynı şekilde yine denedik.oldu.. dedim ki kafada psikolojik olarak şu oluştu bende: vajinaya bu p..s giriyo. emla sürmedik bu sefer ama bebeyağı kullandık ama kendimi psikolojik olarak emla sürmüşüm gibi düşündüm. bir baktık oldu.. emlayı o gece kutusuyla çöpe attık.. gerçekten her şey kafada bitiyor. şimdi 6 haftalık hamileyim biz bu durumu dr umuza da anlattık.. bizi tebrik etti ve ben kaç defa alttan muayene oldum kızlar.. hiç o aparatlarla falan uğraşıp gözünüzü korkutmayın..eşinizle deneyin her şeyi bence.. Allah hepinizin yardımcısı olsun..

2 ayda gerçekten çok yol kat etmişsin, azmine bayıldım. p..si almadan önce ve aldığın an kendini kasma, öncelikle rahat ol, endişelerini geri plana it, itebildiğin kadar geriye, acabalara yer verme zihninde. 4 parmağı yapan biri için eşli deneme çocuk oyuncağıdır, senin için de böyle. p...s girdiğinde çıkarma, çıkmasına izin verme olanca gücünle ıkın ve hafif yansa da , acı da duysan ilerletmeye devam et vajina sadece boşluktan ibaret sana hiçbir zarar gelmez, güven bana.

Tek mum var cnm o da çok kalın olacak ilk deneme için,daha ufak bir aparata ihtiyacım var neyi yapabilirm?çok zaman kaybettim hemen başlamam lazım şu egzersizlere,okudukça anlıyorum gerçekten bu bir erteleme hastalığına dönüşüyor,korkular ve bilinçaltı ertelemeye sürüklüyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…