- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #186.981
Ne kadar sürede yendiniz ve ücreti ne kadr?
Tek mum var cnm o da çok kalın olacak ilk deneme için,daha ufak bir aparata ihtiyacım var neyi yapabilirm?çok zaman kaybettim hemen başlamam lazım şu egzersizlere,okudukça anlıyorum gerçekten bu bir erteleme hastalığına dönüşüyor,korkular ve bilinçaltı ertelemeye sürüklüyor...
Iki kez gttm...birisi balayndayken..kıyamam canım benim, peki bunun için doktora gittin mi, hangi aşamadasın?
Net uzerinden kamerayla görüşüyoruz canım çok faydasını gördümayy nasıl yani yüz yüze görşmyo msnz
Adanis banada yazar misinnn ozelden o pozisyonu :) digerleri yaptim da bu kaldi :)))
Kizlar olduuuuuuu cok sukurrrr
ben parmak egzersizi ve aparat calismasi yapiyordum artik sona gelmistim zaten
15 gundur ailemin yanindaydim yeni geldim dus aldim agda yaptim bugun aparatla deneme yaptim aksamda esime deneyelim dedim
esimle bolca yag surduk aparati soktum 2 dk beklettim cikardim esimle denedikk burda bi ark demisti bacaklarimi havaya kaldirdim esim hemen girdi ilk defa normal bi iliski yasadikk allahimaa bin sukurrrr girise biraz anestol surdum uyussun die ama icine surmedim oda ise yaradi sevincten havalara uctummm ☺☺
yağ sürüp denesene canım eşine sırtın dönük senin üste olduğun pozisyonda daha kolay yolunu bulursunDeli olcam sonunda ya(( 4 parmagi bile rahatlikla yapiyorum ama penis le olmuyorrrrrr olmuyorrrrrr ( ya yonunu tutturamiyoruz bulamıyoruz azcik giriyo cok aciyo ama parmakla acimiyor neden ya neden. Altta denedik yok üstte denedik yok 8 ay oldu vakit kaybetmk istemiyorum daha fazla
tebrik ederim canım senin adına çok sevindim :)Kizlar olduuuuuuu cok sukurrrr
ben parmak egzersizi ve aparat calismasi yapiyordum artik sona gelmistim zaten
15 gundur ailemin yanindaydim yeni geldim dus aldim agda yaptim bugun aparatla deneme yaptim aksamda esime deneyelim dedim
esimle bolca yag surduk aparati soktum 2 dk beklettim cikardim esimle denedikk burda bi ark demisti bacaklarimi havaya kaldirdim esim hemen girdi ilk defa normal bi iliski yasadikk allahimaa bin sukurrrr girise biraz anestol surdum uyussun die ama icine surmedim oda ise yaradi sevincten havalara uctummm ☺☺
Zaten jelle yapıyorum esli denemede. Egzersizde yag kullanıyorumyağ sürüp denesene canım eşine sırtın dönük senin üste olduğun pozisyonda daha kolay yolunu bulursun
dene canım mutlaka yönünü bulmasıve senin rahatlığın açısından iyi bi pozisyonZaten jelle yapıyorum esli denemede. Egzersizde yag kullanıyorumama o pozisyonu da deniycem
ozaman bi kalemle yap :) peçete felan sar pamuk varsa pamuk sar sonra streçle :) bence parmak egzersizinden daha rahat :)Tek mum var cnm o da çok kalın olacak ilk deneme için,daha ufak bir aparata ihtiyacım var neyi yapabilirm?çok zaman kaybettim hemen başlamam lazım şu egzersizlere,okudukça anlıyorum gerçekten bu bir erteleme hastalığına dönüşüyor,korkular ve bilinçaltı ertelemeye sürüklüyor...
???,,Kızlar tam yapicaktik esimde sonme oldu.ne yapmaliyim
ozaman bi kalemle yap :) peçete felan sar pamuk varsa pamuk sar sonra streçle :) bence parmak egzersizinden daha rahat :)
arkadaşlar uzun zamandır girmiyordum.ben 9yıl çektim bu vajinusmusuu.ne cinsel ilişki ne ne muayene hiçbirini yapamadım.anne olabilmek için anestezi altında 3kez aşılama 2kez tüp bebek yaptırdım.olmadı.sonunda 1haftada kendim çözdüm.Allahım herkesi kurtarsın bu sıkıntıdan
Yahuuu popoya meyil diyoruz da basur mu oldum ıkınmaktan acababir bu eksikti makat yanında acıyan birşey hissediyorum damar gibi sanki. var mı aynı sorunu yaşayan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?