Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

makyaj fırçasını jelatinleyip aparat olarak kullanabilirsin..

kıyamam canım benim, peki bunun için doktora gittin mi, hangi aşamadasın?
Iki kez gttm...birisi balayndayken..
Sknti yk drdi gayet normal dedi baktinda alttan...
OLR SIKINTI yapma dedi..Kayganlastrici verdi...
Olmadi orda snra yeniden gttm..
Oda surup verdi rahatlaatici..snra krem de ..
Ama ben denemeye korkuyorum. .
Yannda soyunamiordum bile...yeni alisiyorum
Bi de biz uzagiz..ayda bi iki de gorüşürüzuz..
O degl bi de adetli olyrm..
Zaten yuzumuze hasretiz..
Bulusunca sevgi muhabbet gezmele modundayiz

Kizlar olduuuuuuu cok sukurrrr
ben parmak egzersizi ve aparat calismasi yapiyordum artik sona gelmistim zaten
15 gundur ailemin yanindaydim yeni geldim dus aldim agda yaptim bugun aparatla deneme yaptim aksamda esime deneyelim dedim
esimle bolca yag surduk aparati soktum 2 dk beklettim cikardim esimle denedikk burda bi ark demisti bacaklarimi havaya kaldirdim esim hemen girdi ilk defa normal bi iliski yasadikk allahimaa bin sukurrrr girise biraz anestol surdum uyussun die ama icine surmedim oda ise yaradi sevincten havalara uctummm ☺☺

tebrikler canım Allah başka dert vermesin sana.

yağ sürüp denesene canım eşine sırtın dönük senin üste olduğun pozisyonda daha kolay yolunu bulursun

tebrik ederim canım senin adına çok sevindim :)

Saolun kizlarrrr 1 kere yaptim ya artik korkmam insallahhh
ama bunun caresi egzersizzz egzersizz calismakk parmak yeterli gelmiyorr aparat yapin kendinizz ameliyat eldiveniyle yaptim ben boy boy bide mesele girisi yapabilmek girince devami gelioo meger nekadar basitmiss Allahim bu cumleyi demeyi hepinize nasip etsin insallahhh

ozaman bi kalemle yap :) peçete felan sar pamuk varsa pamuk sar sonra streçle :) bence parmak egzersizinden daha rahat :)

Geçmiş olsun canım nasıll çözdün ?

Yahuuu popoya meyil diyoruz da basur mu oldum ıkınmaktan acaba bir bu eksikti makat yanında acıyan birşey hissediyorum damar gibi sanki. var mı aynı sorunu yaşayan?

mrb cnm aynı şikayet bende de başladı,bende vajinismusla ilgili mi diye düşünüp duruoydum kafamda senin mesajını görünce yazmak istedim umarım görürsünnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…