- 13 Ekim 2011
- 2.994
- 3.598
- 448
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #187.001
Özel mesaj attım canım :)mrb cnm aynı şikayet bende de başladı,bende vajinismusla ilgili mi diye düşünüp duruoydum kafamda senin mesajını görünce yazmak istedim umarım görürsünnn
Bende bursadayim hipnoz yapiyorlarmi fiyat nasil kiHerşey bilinç altımızda malesef hipnozu düşünüyorum bendebursada iyi birini bilen varmı?? Benim acıya karşı aşırı bir tepkim var panik atak mıym acaba
Canim bu cok normal.esler de etkileniyor bu durumdan tabi.merak etme duzelir hergun denemeyin bikac gun gecsin.birde kaygablastirici ve zeytinyagini esine surme canim.benimki bundan cok etkileniyordu.yendikten sonra bu sorun tamamen bitti.esine de bunun normal ve gecici oldugunu soyle ki sorun etmesin.malum erkekler bunu cok takiyorlar.Kızlar tam yapicaktik esimde sonme oldu.ne yapmaliyim
hipnozla nasıl oluyor ki ?? ilk defa duyuyorumBende bursadayim hipnoz yapiyorlarmi fiyat nasil ki
yirmi gün ara vermiştim egzersizlere başlamaya çok korkuyordum.Bugün yeter başlamam lazım dedim çok şükür kalın aparatları da alabildim.Akşam deniycez inşallah dua edin lütfen[/QUOTE
Kizlar aksam denicez diyosunuz ya! Nasil oluyo! Yani esinizi alip hadi deneyelim mi diyosunuz! Mesela ben 3 yildir boyle bidey yapmadim kizlar! Yani ne zaman canimiz cekerse o zaman deniyoduk! Yoksa isteksiz oluruz ve hic olmaz diye dusunuyodum! Nolur cvp verin!
Ben parmagima streç film doladim oyle denedim canim! Ama ben vajinadaki et parcalarini hissedince kotü oldum ! O yuzden bi yeni dis fircasi aldim! Arkasina pecete ve stres film sardim! Ve zeytinyagina batirdim ucunu! Simdilik bi bogum alabiliyorum! Ama bundan 2 hafta once bakamiyodum dokunamiyodum bile! Sadece baktigimda bile Agliyodum yapamicam diyodum! Ama bir bogum aldigimda bile cok mutlu olduuum! Sok oldum resmen!! Insallah geriside gelir! Cesaret lazim canim! Allah yardimcimiz olsun insallah!!!Tek mum var cnm o da çok kalın olacak ilk deneme için,daha ufak bir aparata ihtiyacım var neyi yapabilirm?çok zaman kaybettim hemen başlamam lazım şu egzersizlere,okudukça anlıyorum gerçekten bu bir erteleme hastalığına dönüşüyor,korkular ve bilinçaltı ertelemeye sürüklüyor...
Bende ayniyim canim bak ben aynanin onunde egzesiz yapamiyorum! Yani bakinca kotu oluyorum! Istersen bakmadan dene! Aynayi sadece aparatati yerlestirmek icin kullan! Baktinki tam vajinanin girisinde, aynayi koy kenara ve bakmadan dene! Canim ben oyle yaparak bi bogum alabildim! Gerisi gelir insallah!!Bende birgun buraya yendim yazabilicekmiyim acaba egzersiz bile yapabilsem onuda yapamiyorum parmak olmuyor icim kötü oluyor diye aparat olarak tamponla deniyeyim dedim simdi denedim ayna karsisinda nefes alip veriyorum jelde surdum iceri itemiyorum yeter artik kurtulmak istiyorum cok caresizim her gun dua ediyorum benim gibi kim varsa kurtulsun diye ayna karsisinda ikinip inceliyorum ama kucucuk nasil giricek girmez gibi geliyor yada canim cok tatli aciycak zannediyorum iceri iticek cesareti bulamiyorum hemen birakiyorum
mantar çıkmıştır doktora git bence bendede cıkmıstı dokmtor krem verdi gectı kaşıntı felan varmıarkadaşlar ben de egzersiz yapıyorum da bişey sorcam size.İç dudaklarda sivilce gibi bikaç kabartı oluştu.Böyle bişey yaşayan oldu mu
Bende birgun buraya yendim yazabilicekmiyim acaba egzersiz bile yapabilsem onuda yapamiyorum parmak olmuyor icim kötü oluyor diye aparat olarak tamponla deniyeyim dedim simdi denedim ayna karsisinda nefes alip veriyorum jelde surdum iceri itemiyorum yeter artik kurtulmak istiyorum cok caresizim her gun dua ediyorum benim gibi kim varsa kurtulsun diye ayna karsisinda ikinip inceliyorum ama kucucuk nasil giricek girmez gibi geliyor yada canim cok tatli aciycak zannediyorum iceri iticek cesareti bulamiyorum hemen birakiyorum
mantar çıkmıştır doktora git bence bendede cıkmıstı dokmtor krem verdi gectı kaşıntı felan varmı
hmm bence bi doktora git korkutmak gibi olmasın ablamdada aynısı cıkmıştı onun kisinide yakmışlar ... benimkisi kasınıodu krem verdi geçmişti ama ablamınkını dedıgım gibi yakmıslardı :) ihmale alma oranı hem doktorada dersin vajınısmus oldugunu eminim yardımcıda olur ... bana doktorum yardım ettı sagolsun :)hayır hiç kaşıntı yok.aynaya bakınca fark ettim.
Kızlar p...s le deneme yapamadigim günlerde parmak egzersizini devam edeyim mi
Bende birgun buraya yendim yazabilicekmiyim acaba egzersiz bile yapabilsem onuda yapamiyorum parmak olmuyor icim kötü oluyor diye aparat olarak tamponla deniyeyim dedim simdi denedim ayna karsisinda nefes alip veriyorum jelde surdum iceri itemiyorum yeter artik kurtulmak istiyorum cok caresizim her gun dua ediyorum benim gibi kim varsa kurtulsun diye ayna karsisinda ikinip inceliyorum ama kucucuk nasil giricek girmez gibi geliyor yada canim cok tatli aciycak zannediyorum iceri iticek cesareti bulamiyorum hemen birakiyorum
Bende bursadayim hipnoz yapiyorlarmi fiyat nasil ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?