Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Bende birgun buraya yendim yazabilicekmiyim acaba egzersiz bile yapabilsem onuda yapamiyorum parmak olmuyor icim kötü oluyor diye aparat olarak tamponla deniyeyim dedim simdi denedim ayna karsisinda nefes alip veriyorum jelde surdum iceri itemiyorum yeter artik kurtulmak istiyorum cok caresizim her gun dua ediyorum benim gibi kim varsa kurtulsun diye ayna karsisinda ikinip inceliyorum ama kucucuk nasil giricek girmez gibi geliyor yada canim cok tatli aciycak zannediyorum iceri iticek cesareti bulamiyorum hemen birakiyorum

Canim UOTE="huzurummmm, post: 39479908, member: 612347"]egzersiz olayını bi türlüü kabullenemiyorum üç dört defa parmak egzersizi denedik ama canım acıyınca daha da korktum ve bıraktık egzersizden çok korkuyorum [/QUOTE]
Kızlar tam yapicaktik esimde sonme oldu.ne yapmaliyim
Canim bu cok normal.esler de etkileniyor bu durumdan tabi.merak etme duzelir hergun denemeyin bikac gun gecsin.birde kaygablastirici ve zeytinyagini esine surme canim.benimki bundan cok etkileniyordu.yendikten sonra bu sorun tamamen bitti.esine de bunun normal ve gecici oldugunu soyle ki sorun etmesin.malum erkekler bunu cok takiyorlar.

Ben parmagima streç film doladim oyle denedim canim! Ama ben vajinadaki et parcalarini hissedince kotü oldum ! O yuzden bi yeni dis fircasi aldim! Arkasina pecete ve stres film sardim! Ve zeytinyagina batirdim ucunu! Simdilik bi bogum alabiliyorum! Ama bundan 2 hafta once bakamiyodum dokunamiyodum bile! Sadece baktigimda bile Agliyodum yapamicam diyodum! Ama bir bogum aldigimda bile cok mutlu olduuum! Sok oldum resmen!! Insallah geriside gelir! Cesaret lazim canim! Allah yardimcimiz olsun insallah!!!

B
Bende ayniyim canim bak ben aynanin onunde egzesiz yapamiyorum! Yani bakinca kotu oluyorum! Istersen bakmadan dene! Aynayi sadece aparatati yerlestirmek icin kullan! Baktinki tam vajinanin girisinde, aynayi koy kenara ve bakmadan dene! Canim ben oyle yaparak bi bogum alabildim! Gerisi gelir insallah!!

yazarsınn :) bende aynı senın gıbıydım cok şukur baya bi ilerledim..

parmakla yapamıyorsan kalemden veya mum gibi şeylerden aparat yap yavaş yavaş denemye başla .. çünkü nekadar geciktirirsen okadar umutsuzlaşırsın.. inan bana .. :) hiç bi zamanda ben şunu bunu yapamam deme .. önce dene :) allah yardımcın olsun eğer başka sorun olursa sora bilirsin veya daha tecrübeli olanlarada sora bilirsinn :)

hayır hiç kaşıntı yok.aynaya bakınca fark ettim.
hmm bence bi doktora git korkutmak gibi olmasın ablamdada aynısı cıkmıştı onun kisinide yakmışlar ... benimkisi kasınıodu krem verdi geçmişti ama ablamınkını dedıgım gibi yakmıslardı :) ihmale alma oranı hem doktorada dersin vajınısmus oldugunu eminim yardımcıda olur ... bana doktorum yardım ettı sagolsun :)

canım bak egzersiz yapmadan oraya birşeylerin girebildiğini görmeden yenemezsin.
Parmak yapamıyo olabilirsin ben incecik bi kurdana pecete sardım strecledım ameliat eldiveninin serce parmağına soktum ıncecık bıseydı
yağ surup yavas yavas deneyebilirsin inan girdiğini anlamıcaksın bilee, zaten onu basardıktan sonra gerisi çorap söküğü gibi gelecek o aparat kalınlaşacak aşama aşama ilerliceksin ve sonunda basaracaksın.
ben balayında bacaklarımı acamamıştım bile nasıl titremiştimm keşke zamanı geri alabilsemde eşimle o tartışmaları yaşamamış olsaydım.
ben 3,5 aylık evliyim sürekli egzersiz yaptım görseniz gülersiniz ameliyat eldivenim aynı ineğin memeleri gibi :)
okadar ilerledimki artık direk kalınıyla başlıyorum ve dün gece eşimle normal bi ilişki yaşayabildik.
bundan sonra isteğim aparatları atmak ve o anı isteyerek yaşamak...
diyeceğiim o ki kızlarr hiçbirşey yapmadan sadece burayaa yardım edin olmuo egzersiz yapmak istemiorum diyerek bi ilerleme saglayamazsınız, ufakta olsa bi başlangıc yapmanız lazım.
Allah yardımcımız olsun inşallah...

slm arkadaşlar..uzun süreden sonra yine burdayım :) msjları okuyorum ve dua ediyorum inş herkes bu durumdn kurtulur diye..tabi bu sizin elinizde,bekleyerek geçen bir durum deil bu.. 2 ay öncesine kadar benim için bu durum çözümü olmayan hatta eşimden ayrılmayı bile düşündüğüm bir sorunken şimdi rabbime şükürler olsun herşey yolunda ve bebek bekliyorumm bana yardımcı olan herkese tekrar teşekkür ediyorum,yeni arkadaşlarıma da buradaki egzerszleri yapmalarını tavsiye ediyorum..inanın zor deil..çözümü çok zor deil..pes etmeyin sorularınızı,sorunlarınızı paylaşın..ve inanın ki herşey geçecek ve siz bile bunun nasıl olduğunu anlayamayacaksınız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…