- 1 Şubat 2015
- 667
- 392
- 73
- 34
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #187.021
canım öncelikle moralini sakın bozma ve olumsuz düşünme. Burada önceki sayfalarda yazılmış önerilere de bakmanı hikayeleri okumanı tavsiye ederim sana bir fikir olur. Eğer doktora gitmeyi düşünmüyorsan, gercekten güvenebileceğin doktor bulmak da zor olabiliyor, kendine buradaki arkadaşlar gibi kulak çubuğuna, kürdana, farklı kalınlıktaki mumlara pamuk ve etrafına jelatin sararak farklı kalınlıklarda aparatlar yap. İlk gün sadece vajina girişine dokun orası dokunma hissine alışsın. sonraki gün, vajinayı ve en ince aparatı iyice bebe yağı ile yağla ve derin nefes al, verirken aşağıya eğimli şekilde yani afedersin popoya doğru yavaş yavaş it. Rahat yapabilir hale geldikçe kalınlaştır aparatı. En önemlisi egzgrsiz ve ilk itişteki cesaret cnm. Aparatları sanırım int ten de sipariş edebiliyorsun.Banada yardim edermisiniz 5 aylik evliyim 1 ay denedik 4 aydir denemiyoruz kardes kardes uyuyoruz cok mutsuzum caresizim korkagim canim cok aciyo her denememde kanlar icinde kaldim sanki esim bi duvara carpiyor cok canim aciyor doktora gittim terapiste git dedi gitmedim banada yardimci olun lutfenn yenmem lazim lutfen yeni uye oldum pekte bilmiyorum mesaj atarsaniz sevinirim neyapicam yardim edin
canım öncelikle moralini sakın bozma ve olumsuz düşünme. Burada önceki sayfalarda yazılmış önerilere de bakmanı hikayeleri okumanı tavsiye ederim sana bir fikir olur. Eğer doktora gitmeyi düşünmüyorsan, gercekten güvenebileceğin doktor bulmak da zor olabiliyor, kendine buradaki arkadaşlar gibi kulak çubuğuna, kürdana, farklı kalınlıktaki mumlara pamuk ve etrafına jelatin sararak farklı kalınlıklarda aparatlar yap. İlk gün sadece vajina girişine dokun orası dokunma hissine alışsın. sonraki gün, vajinayı ve en ince aparatı iyice bebe yağı ile yağla ve derin nefes al, verirken aşağıya eğimli şekilde yani afedersin popoya doğru yavaş yavaş it. Rahat yapabilir hale geldikçe kalınlaştır aparatı. En önemlisi egzgrsiz ve ilk itişteki cesaret cnm. Aparatları sanırım int ten de sipariş edebiliyorsun.
Canım kesinlikle zarı aldırmanın hiçbir faydası yok çünkü seni o yarıdaki noktada zorlayan şey zar değil. Zar çok esnek yapıda ve hemen kendini kenara çekebiliyor. Hissettiğin şey o noktadaki kasların, kastığın için o nokta daralıyor ve acı hissetmene sebep olabiliyor. o noktaya gelince derin nefes al ver rahatladıktan sonra tekrar derin bir nefes al karnın iyice şişsin ve yavaş yavaş verirken parmağını ve ya aparatı yavaş yavaş ilerlet ama sakın geri çekme hafif yanma ve acı olsa da en başta o noktayı geçıp de içeri girince çok rahatlayacaksın. ve zamanla daha rahat yapar hale geleceksin inan bana. Bence aparatlarla çalışman daha kolay olur en azından benim için öyleydi:) Bir de şunu belirteyim cnm yine bir jinekolog gözle muayene etsin çok nadir de olsa kızlık zarının kalın olduğu ve ilişkiye engel olduğu durumlar olabiliyormuş, içini rahatlatmakta fayda var. Bir de ilk sf daki kegel egzersizlerini yapabilirsin cnm..Cok tessekkur ederim yardimci olmaya calistiginiz icin . doktordan da korkuyorum asagilar gibi davrandi gittigim doktor oyuzden nefret ettim basindan savdi . ve acikcasi okdarda param yok. Doktor bana dedigi sanirim kizlik duruyo sanirim pskolojik terapiste git dedi yani emin bile degil .acaba icten mi bi problemim var diyede dusunuyorum kafam karisik parmak yariya kadar sokuyorum sonra canim cok aciyor geri cekiyorum orda bisey benim canimi acitiyor neyapsam tekrarmi doktora gitsem kizligimi aldiripmi egzersiz yapsam .
Gittim canim sadece anestol verdi kullan dedi hic bi etkisi olmadi artik biktim ne yapacagimi sasirdimMervecim, hepimiz sana seve seve yardımcı oluruz canım benim. Bunun için daha önce doktora gittin mi, ya da parmak egzersizi yapmayı denedin mi?
Arkadaşlar öncelikle buradaki katkılarıyla vajinismus problemimi yenmeme yardımcı olan tüm herkese gönülden teşekkür ediyorum. Bu siteyi geçen hafta gördüm ve bana bu problemi 1 hafta içerisinde Allah ın izniyle yenmeme yardımcı oldu. Ben de bu problemle olan serüvenimi anlatayım. 2.5 yıl önce eşimle güzel ve huzurlu bir yuva kurduk. Tanıştırıldıktan sonra çok kısa bir arkadaşlık sürecimiz olsa da evlendikten sonra birbirimizi çok iyi anladık, sevdik ve bir anımızı bile ayrı geçirmek istemez olduk. Ama tabiki bu problem ikimizi de çok üzüyordu. Yaşadığımız ilk şoktan sonra eşim sağolsun buradaki çoğu arkadaşın da dediği gibi çok anlayışlı ve sabırlıydı. Beni üzmemek için hiç bir problem yokmuş gibi davranmaya çalışıyordu. Evliliğimizin 3. ayında bir kadın doğum doktorunun özel muayenehanesine gittik,dışarıdan gözle muayene ettikten sonra bana zarın çok ince, ayrıca vajinismus hastası bacağına bile dokundurtmaz sen vajinismus değilsin, bir majezik al ve bu gece birlikte olun dedi. O gece çok üzüldüm çünkü ne hissettigimi, bacağıma dokundurtsam bile daha ileriye gidemediğimi ben biliyordum. Daha sonra ilk senemizde meslekten dolayı ayrı illerde olduğumuz için bir sene boyunca ikinci bir girişimde bulunmadık. 13. ayımızda bu sefer başka bir merkeze gittik ve hipnoterapiye başladım. Ama mümkünü yok hipnoz olamıyordum, hatta bana çok saçma geliyordu. Oradaki psikolog da bana zamanla daha çok hipnozun etkisine gireceğimi kimisinin 20 seans sonunda iyileştiğini, herşeyin bilinçaltında bittiğini ve bilinçaltını da ancak hipnozla kontrol edebileceğimi parmak vs. ile çalışmanın şu aşamada saçma ve yararsız olduğunu söyledi. bir umut 6, 7 seans devam ettim ama şimdi güzel bir ormanda olduğunu düşün, rahatladığını düşün vb. şeylerin hçbiri beni etkilemedi ve transa geçemedim. Sonuç: zaman ve para kaybı. Burayı bıraktıktan sonra Ankara da Lina diye bir merkeze gittim ve parmakla egzersize başladık, yaklaşımları çok insancıl olsa da bir parmağı ben hazır olmadan ve kendimi çok kasarken birden bire soktukları için çok canım yandı ve ilerleyen seanslarda verdikleri parmak ödevlerine önyargıyla yaklaştım ve başarısız oldum. Sonuç yine zaman ve para kaybıydı. 1,2 ay sonra yine Ankara da Ebru Zülfikaroğlu na gittim ki bu geçen sene nisan ayına denk geliyor. Yaklaşımı iyiydi ama nedense bana yapmacık gelmişti ama Ankara da en iyisi o dedikleri için devam dedik. Maddi yönden bizi çok sarstı çünkü 4 milyar verdik ayrıca hoşumuza gitmeyen şey şu oldu bır de bizden 250 lira muayene ücreti aldı sırf dışarıdan bakarak zarın ince ve kolay demek için. Ve şu da var, muayenehane de kullanacağı bebeyağı ve bepanthol ü de ben uzanmış beklerken eşimi eczaneye gönderip aldırdı. Bana tek katkısı aparatlarla çalışmayı öğretmesi oldu çünkü o zamana kadar böyle bir çalışma yönteminden hiç haberim yoktu. Ama Ebru aynı anda 3, 4 hasta alıyor - başka şikayetleri olan - benim yanımda sadece 3, 4 dk durup aparatı sokmama yardımcı olup gidiyordu. Benim aradığım aynı zamanda psikolojik destekti. 3 seans gittim tedavin bitti bu akşam deneyin dedi ame yapamadım olmadı galiba yeterince çalışmamıştım ve ilişki anında neye dikkat etmem gerektiğini bile bilmiyordum. daha sonra biz yine umutsuzluğa kapıldık ve erteledik ve doktorumdan ne yaptın diye soran bile olmadı. Daha sonra babam ağır bir rahatsızlık geçirdi ve yanımıza getirip evimizde baktım annemle birlikte ve bu meseleye vakit ayıramadım çok uzun bir süre. Çok yakın zamanda tekrar gittim problemi çözemediğimi anlattım bana öyle sert bir çıkış yaptı ki, aradan 10 ay geçmiş nasıl yapamıyorum dersin ben senin gibi hasta görmedim gibi sözler söyledi, ben de yaklaşımının hiç hoş olmadığını ve böyle davranmaya hakkı olmadığını söyledim. Vajinismus hastaları zaten çok hassas oluyor sert davranmazsam yine hafife alır çözmezsin zaten bu benim başarısızlığım değil sen çalışmamışsın dedi. Özel durumumu, babamın hastalığını anlattım ama o kadar üzülmüştüm ki tutunacak başka bir dalım olmadığı ve bu kadar çok parayı bir daha veremeyeceğim için katlanacağım bu insana dedim. Bu görüşme dönüşünde otobüste gözlerim dolu dolu int te araştırma yaparken, bu siteyi buldum ve bence hayatımın dönüm noktası oldu. Kendimi yapayalnız hissederken benimle aynı duygu ve düşünceleri paylaşan birçok kişinin hikayesini okudum, nasıl yendiklerini hangi aşamalardan geçtiklerini ayrıntılı bir şekilde anlatıyorlardı. Adeta kendime geldim ve yeneceğime inandım. Eşim bile sabah yaşadığım kötü tecrübeden sonra beni çok üzgün bulma korkusuyla eve gelip beni mutlu görünce çok şaşırdı ve sevindi. Ona okuduklarımı anlattım ben de yenebilirim o zaman dedim ve buradan aldığım cesaretle işimden 1 hft izin alıp her gün çalıştım. Başlangıçta en küçük aparatta bile zorlanırken 2. günde tekrar en büyüğü almaya başladım. Canım yandıkça burada yazanları düşündüm, kendimi rahatlattım, derin nefes alıp verdim, ıkındım ve çalışmaya devam ettim. 4. günde yine buradan aldığım cesaretle eşimle denemeye geçtim, sadece başını alabildim, ilerleyince canım çok yandı gibi hissettim bıraktım ve ağladım. Yine burayı açıp okudum, arkadaşlar hemen geri çekmeyin nefes alıp verin ve ıkınarak devam edin diyordu. bir arkadaş da anestol ün işe yaradığından bahsetmişti. Ertesi gün yine bebe yağı ve bu sefer az miktarda anestol kullanarak 4 boy aparatı da çalıştım. Her zaman en büyükte biraz zorlanır ve hafif yanma ve sızı hissederdim ama bu sefer hiçbirşey hissetmedim ve 4. boyu da çok rahat soktum ve git gel yaptım. Hemen ardından tekrar vajinama biraz anestol sürdüm ve eşimle deneme yaptık ve çoook rahat içimi aldım, gerçekten farketmedi. Ben üstte kontrolün ben de olmasına cesaret edemediğim için alttaydım ve bacaklarımı eşimin beline dolamıştım. Eşim gitgel yaptı, sadece birazcık baskıdan başka birşey hissetmemiştim ne acı ne sızlama ne kırmızı.. Afedersiniz büyük tuvalet hissi gibi bir baskı vardı muhtemelen pozisyonumuzu tecrübesizlikten tam ayarlayamamıştık. ikinci denememizi aynı gün yapmaya karar verdik ama bu sefer biraz zorlandım ve bıraktık. Bir gün ara verip tekrar denedik, yine bebeyağı ve bu sefer nokta kadar anestol kullandım ama bebeyağını hem eşim hem ben bol bol kullandık. Ben o kadar korkuyordum ki bir kere oldu ama ya bir daha olmazsa diye ama eşim çok cesaret verdi ve tamamen yendiğime gerçekten inandı ve 3. de de aparatlarla sırayla toplam 15-20dk çalıştıktan sonra çok şükür oldu. 4. denememizde hiç anestol kullanmadım sadece bebeyağı ile yine aparatlarla çalıştıktan sonra ilişkiye girebildik ve hiç baskı yoktu. Gerçekten tek iksir egzgrsiz, derin nefes alıp ağızdan vermek ve ıkınarak yavaş yavaş itmek. Buradaki herkese bana gittiğim doktorlardan çok ama çok daha fazla yardımcı oldukları için, gıyabımda bana ve tüm bu rahatsızlıktan muzdarip olanlara güvendikleri için binlerce kez teşekkürederim. Umarım her bir satırım bir kişiye yardımcı olur. Ben de yenen arkadaşlara şunu sormak istiyorum: Şu anda ilişkiye girebiliyorum ama hala en dibine gelirken yarıdan sonra kendimi biraz kasıyorum ve bu yüzden hafif acı duyuyorum, bu normal midir ve ne kadar sürer? Bir de şu anda yendiğim için çok mutluyum, Rabbim herkese nasip etsin, ama zevk alamıyorum bu süreç ne kadar sürer sizce? Çok teşekkür ederim, Allah herkesin yardımcısı olsun ve tüm isteyenlere en yakın zamanda bebek nasip etsin inşallah..
Kızlar yarıya yakinini aldım p..s in. Çok mutluyum :)
Arkadaşlar bana da yardim edin ltf 4 yıllık evliyim ve çok korkuyorum
Bir de kızlar eşim pre.....tif taktiği için tam hissedemiyor ve inme oluyor bu yüzden tamamını alamadım. Ne yapabiliriz
Banada yardim edermisiniz 5 aylik evliyim 1 ay denedik 4 aydir denemiyoruz kardes kardes uyuyoruz cok mutsuzum caresizim korkagim canim cok aciyo her denememde kanlar icinde kaldim sanki esim bi duvara carpiyor cok canim aciyor doktora gittim terapiste git dedi gitmedim banada yardimci olun lutfenn yenmem lazim lutfen yeni uye oldum pekte bilmiyorum mesaj atarsaniz sevinirim neyapicam yardim edin
Gittim canim sadece anestol verdi kullan dedi hic bi etkisi olmadi artik biktim ne yapacagimi sasirdim
canımm çok güzel anlatmışsın içimi rahatlattın moral oldun.. bende burada yazılanları okuduğum zaman kendimi yalnız hissetmiyorum kimselere söyleyemediğim şeyi beni anlayan kişilerle konuştuğum zaman rahatlıyorum konuşmak iyi geliyor bana. Allah'ın izniyle hepimiz bu illeti atlatıp bu muymuş deriz. :)Arkadaşlar öncelikle buradaki katkılarıyla vajinismus problemimi yenmeme yardımcı olan tüm herkese gönülden teşekkür ediyorum. Bu siteyi geçen hafta gördüm ve bana bu problemi 1 hafta içerisinde Allah ın izniyle yenmeme yardımcı oldu. Ben de bu problemle olan serüvenimi anlatayım. 2.5 yıl önce eşimle güzel ve huzurlu bir yuva kurduk. Tanıştırıldıktan sonra çok kısa bir arkadaşlık sürecimiz olsa da evlendikten sonra birbirimizi çok iyi anladık, sevdik ve bir anımızı bile ayrı geçirmek istemez olduk. Ama tabiki bu problem ikimizi de çok üzüyordu. Yaşadığımız ilk şoktan sonra eşim sağolsun buradaki çoğu arkadaşın da dediği gibi çok anlayışlı ve sabırlıydı. Beni üzmemek için hiç bir problem yokmuş gibi davranmaya çalışıyordu. Evliliğimizin 3. ayında bir kadın doğum doktorunun özel muayenehanesine gittik,dışarıdan gözle muayene ettikten sonra bana zarın çok ince, ayrıca vajinismus hastası bacağına bile dokundurtmaz sen vajinismus değilsin, bir majezik al ve bu gece birlikte olun dedi. O gece çok üzüldüm çünkü ne hissettigimi, bacağıma dokundurtsam bile daha ileriye gidemediğimi ben biliyordum. Daha sonra ilk senemizde meslekten dolayı ayrı illerde olduğumuz için bir sene boyunca ikinci bir girişimde bulunmadık. 13. ayımızda bu sefer başka bir merkeze gittik ve hipnoterapiye başladım. Ama mümkünü yok hipnoz olamıyordum, hatta bana çok saçma geliyordu. Oradaki psikolog da bana zamanla daha çok hipnozun etkisine gireceğimi kimisinin 20 seans sonunda iyileştiğini, herşeyin bilinçaltında bittiğini ve bilinçaltını da ancak hipnozla kontrol edebileceğimi parmak vs. ile çalışmanın şu aşamada saçma ve yararsız olduğunu söyledi. bir umut 6, 7 seans devam ettim ama şimdi güzel bir ormanda olduğunu düşün, rahatladığını düşün vb. şeylerin hçbiri beni etkilemedi ve transa geçemedim. Sonuç: zaman ve para kaybı. Burayı bıraktıktan sonra Ankara da Lina diye bir merkeze gittim ve parmakla egzersize başladık, yaklaşımları çok insancıl olsa da bir parmağı ben hazır olmadan ve kendimi çok kasarken birden bire soktukları için çok canım yandı ve ilerleyen seanslarda verdikleri parmak ödevlerine önyargıyla yaklaştım ve başarısız oldum. Sonuç yine zaman ve para kaybıydı. 1,2 ay sonra yine Ankara da Ebru Zülfikaroğlu na gittim ki bu geçen sene nisan ayına denk geliyor. Yaklaşımı iyiydi ama nedense bana yapmacık gelmişti ama Ankara da en iyisi o dedikleri için devam dedik. Maddi yönden bizi çok sarstı çünkü 4 milyar verdik ayrıca hoşumuza gitmeyen şey şu oldu bır de bizden 250 lira muayene ücreti aldı sırf dışarıdan bakarak zarın ince ve kolay demek için. Ve şu da var, muayenehane de kullanacağı bebeyağı ve bepanthol ü de ben uzanmış beklerken eşimi eczaneye gönderip aldırdı. Bana tek katkısı aparatlarla çalışmayı öğretmesi oldu çünkü o zamana kadar böyle bir çalışma yönteminden hiç haberim yoktu. Ama Ebru aynı anda 3, 4 hasta alıyor - başka şikayetleri olan - benim yanımda sadece 3, 4 dk durup aparatı sokmama yardımcı olup gidiyordu. Benim aradığım aynı zamanda psikolojik destekti. 3 seans gittim tedavin bitti bu akşam deneyin dedi ame yapamadım olmadı galiba yeterince çalışmamıştım ve ilişki anında neye dikkat etmem gerektiğini bile bilmiyordum. daha sonra biz yine umutsuzluğa kapıldık ve erteledik ve doktorumdan ne yaptın diye soran bile olmadı. Daha sonra babam ağır bir rahatsızlık geçirdi ve yanımıza getirip evimizde baktım annemle birlikte ve bu meseleye vakit ayıramadım çok uzun bir süre. Çok yakın zamanda tekrar gittim problemi çözemediğimi anlattım bana öyle sert bir çıkış yaptı ki, aradan 10 ay geçmiş nasıl yapamıyorum dersin ben senin gibi hasta görmedim gibi sözler söyledi, ben de yaklaşımının hiç hoş olmadığını ve böyle davranmaya hakkı olmadığını söyledim. Vajinismus hastaları zaten çok hassas oluyor sert davranmazsam yine hafife alır çözmezsin zaten bu benim başarısızlığım değil sen çalışmamışsın dedi. Özel durumumu, babamın hastalığını anlattım ama o kadar üzülmüştüm ki tutunacak başka bir dalım olmadığı ve bu kadar çok parayı bir daha veremeyeceğim için katlanacağım bu insana dedim. Bu görüşme dönüşünde otobüste gözlerim dolu dolu int te araştırma yaparken, bu siteyi buldum ve bence hayatımın dönüm noktası oldu. Kendimi yapayalnız hissederken benimle aynı duygu ve düşünceleri paylaşan birçok kişinin hikayesini okudum, nasıl yendiklerini hangi aşamalardan geçtiklerini ayrıntılı bir şekilde anlatıyorlardı. Adeta kendime geldim ve yeneceğime inandım. Eşim bile sabah yaşadığım kötü tecrübeden sonra beni çok üzgün bulma korkusuyla eve gelip beni mutlu görünce çok şaşırdı ve sevindi. Ona okuduklarımı anlattım ben de yenebilirim o zaman dedim ve buradan aldığım cesaretle işimden 1 hft izin alıp her gün çalıştım. Başlangıçta en küçük aparatta bile zorlanırken 2. günde tekrar en büyüğü almaya başladım. Canım yandıkça burada yazanları düşündüm, kendimi rahatlattım, derin nefes alıp verdim, ıkındım ve çalışmaya devam ettim. 4. günde yine buradan aldığım cesaretle eşimle denemeye geçtim, sadece başını alabildim, ilerleyince canım çok yandı gibi hissettim bıraktım ve ağladım. Yine burayı açıp okudum, arkadaşlar hemen geri çekmeyin nefes alıp verin ve ıkınarak devam edin diyordu. bir arkadaş da anestol ün işe yaradığından bahsetmişti. Ertesi gün yine bebe yağı ve bu sefer az miktarda anestol kullanarak 4 boy aparatı da çalıştım. Her zaman en büyükte biraz zorlanır ve hafif yanma ve sızı hissederdim ama bu sefer hiçbirşey hissetmedim ve 4. boyu da çok rahat soktum ve git gel yaptım. Hemen ardından tekrar vajinama biraz anestol sürdüm ve eşimle deneme yaptık ve çoook rahat içimi aldım, gerçekten farketmedi. Ben üstte kontrolün ben de olmasına cesaret edemediğim için alttaydım ve bacaklarımı eşimin beline dolamıştım. Eşim gitgel yaptı, sadece birazcık baskıdan başka birşey hissetmemiştim ne acı ne sızlama ne kırmızı.. Afedersiniz büyük tuvalet hissi gibi bir baskı vardı muhtemelen pozisyonumuzu tecrübesizlikten tam ayarlayamamıştık. ikinci denememizi aynı gün yapmaya karar verdik ama bu sefer biraz zorlandım ve bıraktık. Bir gün ara verip tekrar denedik, yine bebeyağı ve bu sefer nokta kadar anestol kullandım ama bebeyağını hem eşim hem ben bol bol kullandık. Ben o kadar korkuyordum ki bir kere oldu ama ya bir daha olmazsa diye ama eşim çok cesaret verdi ve tamamen yendiğime gerçekten inandı ve 3. de de aparatlarla sırayla toplam 15-20dk çalıştıktan sonra çok şükür oldu. 4. denememizde hiç anestol kullanmadım sadece bebeyağı ile yine aparatlarla çalıştıktan sonra ilişkiye girebildik ve hiç baskı yoktu. Gerçekten tek iksir egzgrsiz, derin nefes alıp ağızdan vermek ve ıkınarak yavaş yavaş itmek. Buradaki herkese bana gittiğim doktorlardan çok ama çok daha fazla yardımcı oldukları için, gıyabımda bana ve tüm bu rahatsızlıktan muzdarip olanlara güvendikleri için binlerce kez teşekkürederim. Umarım her bir satırım bir kişiye yardımcı olur. Ben de yenen arkadaşlara şunu sormak istiyorum: Şu anda ilişkiye girebiliyorum ama hala en dibine gelirken yarıdan sonra kendimi biraz kasıyorum ve bu yüzden hafif acı duyuyorum, bu normal midir ve ne kadar sürer? Bir de şu anda yendiğim için çok mutluyum, Rabbim herkese nasip etsin, ama zevk alamıyorum bu süreç ne kadar sürer sizce? Çok teşekkür ederim, Allah herkesin yardımcısı olsun ve tüm isteyenlere en yakın zamanda bebek nasip etsin inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?